Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε θεσεις απλες γραφειου σιγουρα υπαρχει ωραριο αλλα σε καθε 24ωρη υπηρεσια ειναι δυνατον να μην υπαρχει επικεφαλης ???

Ο προϊστάμενος βάρδιας σε ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τί περισσότερο από έναν υπάλληλο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σου πει από την στιγμή που δεν χειρίζεται το τμήμα αυτό το αίτημα?...........:blink::blink::blink::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Ο προϊστάμενος βάρδιας σε ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τί περισσότερο από έναν υπάλληλο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σου πει από την στιγμή που δεν χειρίζεται το τμήμα αυτό το αίτημα?...........:blink::blink::blink::blink:

Το αν μπορει ή οχι να μου κατι παραπανω ειναι αλλο θεμα αλλα να μην υπαρχει το θεωρω αδιανοητο.Και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει...

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το αν μπορει ή οχι να μου κατι παραπανω ειναι αλλο θεμα αλλα να μην υπαρχει το θεωρω αδιανοητο.Και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει...

Στην εξυπηρέτηση πελατών υπάρχουν πάντοτε team leaders σε κάθε κέντρο εξυπηρέτησης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και στα τεχνικά τμήματα φυσικά υπάρχουν άνθρωποι όλο το 24ωρο σε κάθε ΜΤΧ όπως και του ΙΤ, οι οποίοι όμως δεν υπάρχουν εκεί για να λύνουν προβλήματα με το e-billing αλλά για να επιβλέπουν τη λειτουργία του δικτύου (άντε να κάνουν κανένα reset σε περίπτωση που έχει κολλήσει γραμμή συνδρομητή). Για κάθε trouble ή complain ticket που κρατείται από το cc υπάρχεουν συγκεκριμένοι τρόποι και διαδικασίες μέσω των οποίων δρομολογείται το πρόβλήμα στην αρμόδια υπηρεσία. Περνάει πρώτα από τα τμήματα back και support, διαβιβάζεται στην υπηρεσία που πρέπει. επιστρέφει κ.λ.π. Και όλα αυτά τα τμήματα λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή, 9-5. Έτσι γίνεται σε όλες τις εταιρείες. Και προσωπικά μου φαίνεται λογικότατο. Δεν περιμένω ούτε βρίσκω λογικό να δουλευουν τα πάντα σε 24ωρη βάση επειδή ο κάθε ανυπόμονος θέλει να λυθεί το πρόβλημα e-billing κυριακάτικα... Ας είμαστε λίγο λογικοί...

Επίσης με το να μιλήσεις με team leader δεν έχει κανένα νόημα, και αυτός εκπρόσωπος εξυπηρέτησης είναι, το μόνο που θα κάνεις είναι να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου τη δεδομένη στιγμή...

Εφόσον λοιπόν έχει κρατηθεί το αίτημα θα απαντηθεί. Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι απαράδεκτο που καθυστερούν και δεν σου έχουν στείλει ούτε κάποιο sms όπως κάνουν συνήθως. Ξαναπάρε από Δευτέρα και αν δεν γίνεται τίποτα ή ζήτα να κρατηθεί complain ticket για τη ταλαιπωρία ή στείλε e-mail.

Ο λογαριασμος εκδοθηκε στις 23/7/07 αλλα στην υπηρεσια e-billing δεν μπορω να μπω για να δω τις χρεωσεις μου.Παιρνω απο τις 27/7 τηλεφωνο και καταγραφουν το προβλημα με την εισοδο και μου λενε οτι σε 5 εργασιμες (το γνωστο παραμυθι) θα εχει δοθει λυση...

Οι μερες αυτες εχουν περασει αλλα ακομα και τωρα που πηρα τηλ απαντηση δεν πηρα. Ακομα επεξεργαζοντε το προβλημα μου λενε.....

Δεν ξερω με τι... σκαπτικο σκαβουν τον τερασστιο λακκο που απαιτειται για να λυσουν το προβλημα μου.

Ζηταω να μιλησω με τον επικαφαλης του τεχνικου τμηματος ή της εξυπερετησης πελατων αλλα επειδη ειναι Παρασκευη βραδυ δεν υπαρχει κανεις...Αν ειναι δυνατον σε "φυλακη βαρδιας" να μην υπαρχει επικεφαλης !!!!

Ελεος !!!!!!!!

Μου ειχαν πει οτι θα με καλεσουν μεχρι την Παρασκευη που περασε αλλα τιποτα.Ξαναπηρα σημερα και πριν λιγο μου ηρθε ενα sms οτι θα μπορω να βλεπω τους λογαριασμους μου απο το e billing μετα τον επομενο λογαρισμο....

Ξαναπηρα τηλ και τους ειπα οτι εγω θελω να δω τον τελευταιο λογαριασμο που εκοδοθηκα 23/7. Μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα Vodafone με την ταυτοτητα μου να κανω αιτηση. Μα...τους λεω δεν ευθυνομαι εγω γαι το δικο σας λαθος και τωρα με αναγκαζετε σε ταλαιπωρια για να δω κατι αυτονοητο....Και η απαντηση: Θα καταγραψουμε το παραπονο σας και θα σας ενημερωσουμε...

Εγω φταιω παλι που αγανακτω ??

Φιλικά Γιάννης

Μου ειχαν πει οτι θα με καλεσουν μεχρι την Παρασκευη που περασε αλλα τιποτα.Ξαναπηρα σημερα και πριν λιγο μου ηρθε ενα sms οτι θα μπορω να βλεπω τους λογαριασμους μου απο το e billing μετα τον επομενο λογαρισμο....

Ξαναπηρα τηλ και τους ειπα οτι εγω θελω να δω τον τελευταιο λογαριασμο που εκοδοθηκα 23/7. Μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα Vodafone με την ταυτοτητα μου να κανω αιτηση. Μα...τους λεω δεν ευθυνομαι εγω γαι το δικο σας λαθος και τωρα με αναγκαζετε σε ταλαιπωρια για να δω κατι αυτονοητο....Και η απαντηση: Θα καταγραψουμε το παραπονο σας και θα σας ενημερωσουμε...

Εγω φταιω παλι που αγανακτω ??

Εδώ σίγουρα δεν φταις. Μπορείς νομίζω να ζητήσεις τηλεφωνικά για αυτό το λογαριασμό να σου στείλουν αντίγραφο... Δεν είμαι και σίγουρος όμως...

Εδώ σίγουρα δεν φταις. Μπορείς νομίζω να ζητήσεις τηλεφωνικά για αυτό το λογαριασμό να σου στείλουν αντίγραφο... Δεν είμαι και σίγουρος όμως...

Μα το εκανα και μου ειπαν οτι τηλεφωνικα δεν γινεται...

Φιλικά Γιάννης

Περίεργο... Anyway, μακάρι από τον άλλο μήνα όλα να λειτουργούν κανονικά.:O

Τί ζήτησες τηλεφωνικά και σου είπαν δεν γίνεται.........αντίγραφο ή κάτι άλλο διότι το 13830 μόνο αντίγραφα στέλνει ....μέσω ΕΛΤΑ συστημένο...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Πάντως να έχετε υπ'όψιν ότι με τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν 24/7 δημιουργήθηκε πρόβλημα και μάλλον θα επανεκδοθούν και θα αποσταλούν πάλι.

Τί ζήτησες τηλεφωνικά και σου είπαν δεν γίνεται.........αντίγραφο ή κάτι άλλο διότι το 13830 μόνο αντίγραφα στέλνει ....μέσω ΕΛΤΑ συστημένο...........

Αντιγραφο ζητησα ....Και μου ειπαν να παω να κανω αιτηση σε καταστημα Vodafone.

Φιλικά Γιάννης

Αν θες να κάνεις αλλαγή οικονομικού πακέτου πρέπει να κάνεις τέλος του μήνα ή την ημ/νια έκδοσης λογαριασμού;

Εγω το ειχα κανει σε ασχετο χρονο αναμεσα στον μηνα χρησης.

Φιλικά Γιάννης

Έμαθα ότι από 1η Σεπτ. θα μπορείς να κάνεις ανανέωση συμβολαίου και σε άλλο κατάστημα από αυτό που έκανες αρχικά το συμβόλαιο.

Έμαθα ότι από 1η Σεπτ. θα μπορείς να κάνεις ανανέωση συμβολαίου και σε άλλο κατάστημα από αυτό που έκανες αρχικά το συμβόλαιο.

Μα αυτο ισχυει και τωρα για το δικτυο καταστηματων Vodafone.

Φιλικά Γιάννης

Εγώ λέω να μπορείς και σε άσχετο κατάστημα να κάνεις την ανανέωση...

Αν η αρχικη ειναι σε καταστημα Vodafone οχι , τουλαχιστον μεχρι τωρα.Ηθελα να κανω ανανεωση στο Πλαισιο (μεγαλυτερη ποικιλια κινητων και πιο καλες τιμες) αλλα επειδη ειχα κανει την αρχικη σε Vodafone καταστημα δεν μπορουσα.

Φιλικά Γιάννης

Από 1η Σεπτέμβρη θα μπορείς.

Κατι ειναι και αυτο αν και πριν δυο μηνες εκανα δυο ανανεωσεις...:D

Φιλικά Γιάννης

Γεια σας παιδια... Εχω καρτοκινητο vodafone περιπου 10 χρονια και θελω να το κανω συμβολαιο (μαλλον 150 λεπτα). Θα εχω επιδοτηση συσκευης; Ευχαριστω,Βασιλης

Γεια σας παιδια... Εχω καρτοκινητο vodafone περιπου 10 χρονια και θελω να το κανω συμβολαιο (μαλλον 150 λεπτα). Θα εχω επιδοτηση συσκευης; Ευχαριστω,Βασιλης

Θα εχεις κανονικοτατα επιδοτηση αναλογα το προγραμμα.

Συμβουλη μου αν γινεται πηγαινε σε Γερμανο ή Πλαισιο για συμβολαιο για να μην σε "δεσει" η Vodafone για μελλοντικες ανανεωσεις (εχει μικροτερη γκαμα κινητων και πιο ακριβα) αν κα εδω ειπε ενας φιλος οτι απο 1/9/07 μπορεις μετα τον χρονο να κανεις οπου θελεις ανανεωσεις.

Φιλικά Γιάννης

Θα εχεις κανονικοτατα επιδοτηση αναλογα το προγραμμα.

Συμβουλη μου αν γινεται πηγαινε σε Γερμανο ή Πλαισιο για συμβολαιο για να μην σε "δεσει" η Vodafone για μελλοντικες ανανεωσεις (εχει μικροτερη γκαμα κινητων και πιο ακριβα) αν κα εδω ειπε ενας φιλος οτι απο 1/9/07 μπορεις μετα τον χρονο να κανεις οπου θελεις ανανεωσεις.

ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟ!!!

ΔΕΝ συνεργάζεται πια με Vodafone.

ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟ!!!

ΔΕΝ συνεργάζεται πια με Vodafone.

Σωστα...Το ξεχασα...Τελος παντω οπουδηποτε αλλου εκτος απο Vodafone.

Φιλικά Γιάννης

Paideia kserete posa eyrw bgainei peripou to N95 otan to pareis me sindesi vodafone?(Milame gia megaloutsiko programma p.x 300 lepta+kamia 300ara sms).

Kati allo....eixa sindesi vodafone gia 2 xronia me miniaio pagio 60 eyrw peripou...o logariasmos bebaia den epefte POTE katw apo 150,etsi apofasisa na tin kopsw alla me tis kartes den ginete douleia kai etsi tha ksanabalw sindesi.

Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Paideia kserete posa eyrw bgainei peripou to N95 otan to pareis me sindesi vodafone?(Milame gia megaloutsiko programma p.x 300 lepta+kamia 300ara sms).

Kati allo....eixa sindesi vodafone gia 2 xronia me miniaio pagio 60 eyrw peripou...o logariasmos bebaia den epefte POTE katw apo 150,etsi apofasisa na tin kopsw alla me tis kartes den ginete douleia kai etsi tha ksanabalw sindesi.

Στο Πλαίσιο έχει 560€ στο Vodafone 200 και 537€ στο Vodafone 300.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών