Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Ληγει συμβολαιο οικογενειακου πακετου cosmote (3 γραμμες) κ με πηραν απο vodafone με την εξης προσφορα..

Vodafone 700 με 22,68 τελικη τιμη,349 ευρω η καθε γραμμη επιδοτηση συμβολαιο 2 ετων...

Πως το βλεπετε?

Επισης,η υπηρεσια tethering χρεωνεται? (να χρησιμοποιησω τα mb του προγραμματος φωνης,300mb στην συγκεκριμενη περιπτωση,για να σερφαρω απο tablet)....

Παιδια καποια γνωμη πριν δεχτω την προσφορα?

Ευχαριστω!

Εχει έρθει σε κανένα άλλο συνδρομητή Red μήνυμα απο Voda για ενα κουπόνι 30€;

Εχω 3 red1 αλλα με πολυ μεγαλη εκπτωση (85%) αλλα δεν ηρθε κουπονι .Τι σου λεει ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

MIA ΩPAIA EKΠΛHΞH ΣE ΠEPIMENEI ΣTO ΛOΓAPIAΣMO ΣOY AYTO TO MHNA! ENA KOYΠONI AΞIAΣ 30E ΓIA OΠOIAΔHΠOTE AΓOPA ΣYΣKEYHΣ H AΞEΣOYAP ΣE ENA KATAΣTHMA VODAFONE! ΓIATI ME TA VODAFONE RED KEPΔIZEIΣ ΠANTA KATI KAΛO!

MIA ΩPAIA EKΠΛHΞH ΣE ΠEPIMENEI ΣTO ΛOΓAPIAΣMO ΣOY AYTO TO MHNA! ENA KOYΠONI AΞIAΣ 30E ΓIA OΠOIAΔHΠOTE AΓOPA ΣYΣKEYHΣ H AΞEΣOYAP ΣE ENA KATAΣTHMA VODAFONE! ΓIATI ME TA VODAFONE RED KEPΔIZEIΣ ΠANTA KATI KAΛO!

Για καποιο αξεσουαρ καλη ειναι ...Δεν μου ηρθε κατι .

Φιλικά Γιάννης

Καλησπερα παιδια .

Εχω δυο συμβλαια στην vodafone εva red1 και ενα vodafone 400.

Εχθες εκανα αιτημα φορητοτητας στην cosmote (τα γυρισα σε cosmocarta)για να μου κανει ποιο καλη τιμη στα παγια η vodafone. Η cosmote μου ειπε θα μου στειλει τις καρτες την παρασκευη. Η vodafone ποτε λετε να με παρει τηλ για αντιπροσφορα?

Τα 2g της χριστουγεννιατικης προσφορας δεν καταναλωνονται απο internet4sharing του red για παραδειγμα..... Μονο απο κυρια συνδεση

Καλησπέρα!

Θέλω απο βδομάδα να πάρω καινούριο κινητό το οποίο θέλει nano-sim, οπότε θα πρέπει να περάσω απο τη vodafone να αγοράσω.

Αν δεν κάνω λάθος νομίζω οτι ζητάνε πίσω την παλιά sim, την οποία όμως εγώ θα ήθελα να κρατήσω γιατί πιθανότατα θα μου ξαναχρειαστεί μελλοντικά.. Μπορώ να κάνω την πάπια και να πώ οτι τάχα έχω χάσει τη sim μου και πήγα να μου βγάλουν καινούρια στον ίδιο αριθμό?

Επίσης η χρέωση για τη sim είναι ίδια σε κάθε περίπτωση? :O

Αντικατάσταση κάνεις στην κάρτα SIM. Απενεργοποιείται η παλιά και γίνεται εγγραφή της νέας. Οπότε πρακτικά είναι άχρηστη αυτή που είχες μέχρι τώρα. Δεν στην ζητάνε καν, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Η μόνη χρήση που μπορεί να έχει είναι αν έχεις τηλέφωνα μέσα να τα περάσεις σε άλλο κινητό κλπ.

Η χρέωση είναι 5€ σε κάθε περίπτωση από όσο ξέρω.

edit: Για μελοντική χρήση πάρε κάτι τέτοιο και θα σε καλύψει για κάθε ενδεχόμενο.

Edited by Mark_K

Αντικατάσταση κάνεις στην κάρτα SIM. Απενεργοποιείται η παλιά και γίνεται εγγραφή της νέας. Οπότε πρακτικά είναι άχρηστη αυτή που είχες μέχρι τώρα. Δεν στην ζητάνε καν, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Η μόνη χρήση που μπορεί να έχει είναι αν έχεις τηλέφωνα μέσα να τα περάσεις σε άλλο κινητό κλπ.

Κατάλαβα.. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! :)

edit: Για μελοντική χρήση πάρε κάτι τέτοιο και θα σε καλύψει για κάθε ενδεχόμενο.

Ετσι..Απλα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για κλισεις αλλα δεδομενα που εχει μεσα οπως επαφες μπορουν να διαβαστουν.

Φιλικά Γιάννης

Καλα Χριστούγεννα:clap:

εμεις που εχουμε cu τιποτα ετσι? τοσα χρονια ειμαστε στην κολοεταιρια και σκεφτεται μονο αυτους που τους τα ακουμπανε:mad::mad:

εμεις που εχουμε cu τιποτα ετσι? τοσα χρονια ειμαστε στην κολοεταιρια και σκεφτεται μονο αυτους που τους τα ακουμπανε:mad::mad:

Περιεργο

Αν ψαξεις, ολο γκρινιαζουν αυτοι με τα συμβολαια οτι συνεχεια δινει προσφορες στα καρτοκινητα και τους εχουν γραμμενους αυτους που τους τα ακουμπανε..

Λογικα, ολο και κατι θα δωσει στα καρτοκινητα. :cool:

Έχω το Red1 και μου μενουν περιπου 400mb μεχρι τελος του μηνα.. Την άλλη βδομάδα θα παω ταξίδι στη Γερμανία.. Θα έχω το Πας Παντού οπότε θα μπορώ να κάνω κανονικα κλησεις και ιντερνετ για αυτες τις μερες απο το πρόγραμμά μου..

Το θέμα είναι όμως οταν μου τελειωσουν τα mb και ειμαι ήδη εξωτερικό.. Τι γίνεται με τις χρεώσεις? Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν ισχύει η χρέωση έξτρα πακέτου 200μβ με 5 ευρώ ενώ είμαι στο Πας Παντού στο εξωτερικό. Θα ισχύει η βασική χρέωση περιαγωγής περίπου 2,4 ευρώ το 1mb. Εκτός κι αν γραφτώ στο ιντερνετ ολη μερα που θα έχω 50mb με 5 ευρώ. Ισχύει αυτό? κι αν ναι πώς μπορώ να το ενεργοποιησω ? Αλλα θα διαγραφτώ αυτόματα κι από το πας παντού??

Επίσης να φανταστώ ότι δεν ισχύει η Χριστουγεννιάτικη προσφορά με τα επιπλέον 2gb ενώ είμαι στο εξωτερικό με πας παντού

Η βασική χρέωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 0,25 ευρώ το 1ΜΒ .

Για τα άλλα ας απαντήσει άλλος.

Υπαρχει καποιος που μπορει να μας πει με βεβαιοτητα ποια ακριβως ειναι η διαδικασια οταν κανουμε αιτηση φορητοτητας για αλλαγη παροχου?

Πλεον με το καινουργιο καθεστως τι ισχυει οταν γινει η αιτηση ειτε τηλεφωνικα ειτε online μεσω internet?

Aν ξερει καποιος και εχει ολοκληρωσει ολη την διαδικασια θα ηταν πολυ καλο να ξεραμε πως μπορουμε να κινηθουμε πλεον

Ευχαριστω

Εκανα την παρασκευη τη διαδικασια με φορητοτητα μεσω wind. Επελεξα ενα πακετακι, που σε περιπτωση που με αφησει η vodafone να μπορω να καλυφθω, εκανα online αγορα του πακετου, συμπληρωσα στοιχεια κανονικα και 5 λεπτα αργοτερα με καλεσαν να μου πουν οτι ειδαν το αιτημα, και οτι την τεταρτη παραλαμβανα. Σε 1 ωρα ειχα μηνυμα απο wind οτι εχει το αιτημα μου, και 5 λεπτα αργοτερα απο τη vodafone οτι παρελαβε το αιτημα μου. 2-3 ωρες μετα με καλεσαν απο τη vodafone για να με ρωτησουν γιατι θελω να φυγω. Ειπα ψυχρα οτι ειναι οικονομικοι λογοι και οτι βρηκα σε πολυ καλυτερη τιμη. Λογω αναποσβεστου ποσου που ειχα, red 1 στα 32€. Και μαλιστα η κοπελα μου ειπε οτι πλεον εχουν μονο 6 ωρες για να επικοινωνησουν με τον πελατη για να κανουν αντιπροσφορα. Το μονο που εκανα μετα ηταν να παρω τη wind ν ακυρωσω τη φορητοτητα να μην προχωρησει το θεμα.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Εκανα την παρασκευη τη διαδικασια με φορητοτητα μεσω wind. Επελεξα ενα πακετακι, που σε περιπτωση που με αφησει η vodafone να μπορω να καλυφθω, εκανα online αγορα του πακετου, συμπληρωσα στοιχεια κανονικα και 5 λεπτα αργοτερα με καλεσαν να μου πουν οτι ειδαν το αιτημα, και οτι την τεταρτη παραλαμβανα. Σε 1 ωρα ειχα μηνυμα απο wind οτι εχει το αιτημα μου, και 5 λεπτα αργοτερα απο τη vodafone οτι παρελαβε το αιτημα μου. 2-3 ωρες μετα με καλεσαν απο τη vodafone για να με ρωτησουν γιατι θελω να φυγω. Ειπα ψυχρα οτι ειναι οικονομικοι λογοι και οτι βρηκα σε πολυ καλυτερη τιμη. Λογω αναποσβεστου ποσου που ειχα, red 1 στα 32€. Και μαλιστα η κοπελα μου ειπε οτι πλεον εχουν μονο 6 ωρες για να επικοινωνησουν με τον πελατη για να κανουν αντιπροσφορα. Το μονο που εκανα μετα ηταν να παρω τη wind ν ακυρωσω τη φορητοτητα να μην προχωρησει το θεμα.

Φιλε μου τελικα σε τι τιμη σου δωσανε το red1?

32€ μου το αφησε.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

με πήραν τηλ απο την voda και μου είπε ο υπάλληλος με τι θα ημουν ευχαριστημένος για αν έρθω στο δίκτυο τους του ειπα μου ζήτησε τα στοιχειά μου και μου είπε ότι θα μ έρθει σμσ για να ενημερωθώ οτι θα μου πούνε τη προσφορά θα μου κάνουν ακόμα περιμένω σας έχει τύχει ?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών