MASTERX Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 μαλιστα.. και ποσο καιρο εχω απο την υπογραφη μεχρι να πραγματοποιηθει η φορητοτητα; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ναι πρεπει να παραλαβεις sim και να υπογραψεις, σε περίπτωση αντιπροτασης στέλνεις φαξ ακύρωσης ( εφόσον την δεχτείς Βεβαια) . μαλιστα.. και ποσο καιρο εχω απο την υπογραφη μεχρι να πραγματοποιηθει η φορητοτητα; Όχι υπογραφες γιατι θα βρεθεις σε άλλο δικτυο χωρις να το καταλάβεις . Τηλεφωνικη φορηττητα και αναμονη 1-2 μερες για αντιπροσφορά Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Όχι υπογραφες γιατι θα βρεθεις σε άλλο δικτυο χωρις να το καταλάβεις . Τηλεφωνικη φορηττητα και αναμονη 1-2 μερες για αντιπροσφορά αν δεν καταχωρουν τη φορητοτητα πριν υπογραψεις (οπως περυσι) πως θα γινει αυτο που λες; εκανα τηλεφωνικη φορητοτητα την Παρασκευη απογευμα.. ακομα δεν με πηραν για προσφορα απο Voda Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 αν δεν καταχωρουν τη φορητοτητα πριν υπογραψεις (οπως περυσι) πως θα γινει αυτο που λες; εκανα τηλεφωνικη φορητοτητα την Παρασκευη απογευμα.. ακομα δεν με πηραν για προσφορα απο Voda Μια χαρα την καταχωρουσαν τηλεφωνικα και περυσι...Ετσι πηρα εγω τρια red1 με 17,13 το καθενα Και φετος από ότι διαβασα εδώ παιδια το πηραν φτηνα με αυτό τον τροπο Εσυ που εκανες φορητοτητα εχεις παραλαβει νεες sim ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εχει δει κανενας στο σιτε της βονταφονε που λεει: "Ερχεται... Γιατι οταν θες κατι νεο πας στην Vodafone" Ξερει κανενας τι παιζει? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 μαλιστα.. και ποσο καιρο εχω απο την υπογραφη μεχρι να πραγματοποιηθει η φορητοτητα; Τρεις εργασιμες Όχι υπογραφες γιατι θα βρεθεις σε άλλο δικτυο χωρις να το καταλάβεις . Τηλεφωνικη φορηττητα και αναμονη 1-2 μερες για αντιπροσφορά Εμενα για να με παρει η voda για αντιπροσφορα πρωτα παρελαβα και μαλιστα το καταλαβα γιατι καθυστερισα να παραλαβω μαλιστα. Απο την στιγμη που εγινε αυτο και υπέγραψα την επονενη με πηραν. Την αιτηση την ειχα κανει τηλεφωνικα (με καλεσαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εχει δει κανενας στο σιτε της βονταφονε που λεει: "Ερχεται... Γιατι οταν θες κατι νεο πας στην Vodafone" Ξερει κανενας τι παιζει? :happy: Μάλλον εννοεί το iPhone 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μια χαρα την καταχωρουσαν τηλεφωνικα και περυσι...Ετσι πηρα εγω τρια red1 με 17,13 το καθενα Και φετος από ότι διαβασα εδώ παιδια το πηραν φτηνα με αυτό τον τροπο Εσυ που εκανες φορητοτητα εχεις παραλαβει νεες sim ? εκανα τηλεφωνικα αιτηση την Παρασκευη (με καλεσαν απο μονοι τους για προσφορα) Θα παραλαβω αυτη τη Παρασκευη (υπογραφες και ΣΙΜ).. επειδη ειμαι επαρχια φανταζομαι απο Δευτερα θα καταχωρηθει..οποτε λογικα Τριτη ή Τεταρτη θα με καλεσουν απο Βοντα Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 εστειλα ενα mail στη ΒΟΝΤΑ για να δω τις προθεσεις τους οσον αφορα την ανανεωση του συμβολαιου ή οχι. πλάκα εχουν... :fool: Αγαπητέ κύριε ************* Σχετικά με το e-mail που μας αποστείλατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προνομιακή έκπτωση 65% λήγει στις 10/10/2014. Η έκπτωση αυτή δεν είναι εφικτό να ενεργοποιηθεί για δεύτερη χρονιά, ωστόσο μπορείτε να επισκεφθείτε κατάστημά μας για να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας με έκπτωση παγίου αντί επιδότησης, σε όποιο πρόγραμμα σας εξυπηρετεί. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. η προνομιακή έκπτωση 65% λήγει στις 10/10/2014, αλλα στον τελευταιο λογαριασμο "εληξε" δυο μερες νωριτερα... :clap: :clap: :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Σε συνεχεια του θεματος μου, με πηρανε χθες για να με ρωτησουνε γιατι ειχα απαντησει τοσο αρνητικα σε μια ερευνα τις προαλλες για την Voda. Αφου εξηγησα στην ευγενικοτατη κοπελα ολο το παραπονο μου (περι ανυπαρκτης καλυψης για internet ακομα και εντος Αθηνων και κυριως γιατι απο τον Ιουνη αποφασισαν να βαλουν κερατιατικα τελος αποσυνδεσης με το ετσι θελω!!! ) και την ενημερωσα οτι εχω ηδη κανει αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια, μου ειπε οτι για να μην φυγω παραπονεμενος αυτο που μπορει να κανει ειναι να μου επιστρεψει τα 10 ευρα που εδωσα για το τελος αποσυνδεσης για το στικακι. Θα φανει στο χειροκροτημα στον επομενο λογαριασμο δλδ! Ηταν σημερα να ερθουν απο cosmote για την φορητοτητα αλλα τελικα δεν ηρθαν και θα ερθουν αυριο! Λογικα απο Δευτερα θα περιμενω ξανα τηλ απο Voda για να τους ξανακραξω :-p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Σε συνεχεια του θεματος μου, με πηρανε χθες για να με ρωτησουνε γιατι ειχα απαντησει τοσο αρνητικα σε μια ερευνα τις προαλλες για την Voda. Αφου εξηγησα στην ευγενικοτατη κοπελα ολο το παραπονο μου (περι ανυπαρκτης καλυψης για internet ακομα και εντος Αθηνων και κυριως γιατι απο τον Ιουνη αποφασισαν να βαλουν κερατιατικα τελος αποσυνδεσης με το ετσι θελω!!! ) και την ενημερωσα οτι εχω ηδη κανει αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια, μου ειπε οτι για να μην φυγω παραπονεμενος αυτο που μπορει να κανει ειναι να μου επιστρεψει τα 10 ευρα που εδωσα για το τελος αποσυνδεσης για το στικακι. Θα φανει στο χειροκροτημα στον επομενο λογαριασμο δλδ! Ηταν σημερα να ερθουν απο cosmote για την φορητοτητα αλλα τελικα δεν ηρθαν και θα ερθουν αυριο! Λογικα απο Δευτερα θα περιμενω ξανα τηλ απο Voda για να τους ξανακραξω :-p . Μακαρι αλλα αφου μεχρι τωρα δεν σου εκαναν προσφορα ισως δεν σου κανουν. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Σε συνεχεια του θεματος μου, με πηρανε χθες για να με ρωτησουνε γιατι ειχα απαντησει τοσο αρνητικα σε μια ερευνα τις προαλλες για την Voda. Αφου εξηγησα στην ευγενικοτατη κοπελα ολο το παραπονο μου (περι ανυπαρκτης καλυψης για internet ακομα και εντος Αθηνων και κυριως γιατι απο τον Ιουνη αποφασισαν να βαλουν κερατιατικα τελος αποσυνδεσης με το ετσι θελω!!! ) και την ενημερωσα οτι εχω ηδη κανει αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια, μου ειπε οτι για να μην φυγω παραπονεμενος αυτο που μπορει να κανει ειναι να μου επιστρεψει τα 10 ευρα που εδωσα για το τελος αποσυνδεσης για το στικακι. Θα φανει στο χειροκροτημα στον επομενο λογαριασμο δλδ! Ηταν σημερα να ερθουν απο cosmote για την φορητοτητα αλλα τελικα δεν ηρθαν και θα ερθουν αυριο! Λογικα απο Δευτερα θα περιμενω ξανα τηλ απο Voda για να τους ξανακραξω :-p . η ερευνα που αναφερεις πού γινοταν; δεν ηταν ανωνυμη; θελω κι εγω να κραξω Voda :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μακαρι αλλα αφου μεχρι τωρα δεν σου εκαναν προσφορα ισως δεν σου κανουν. Χα. Φιλε μου η μονο προσφορα που θα δεχομουν θα ηταν να μου δωσουν για τους επομενους 12 μηνες με 10 ευρω αυτα για τα οποια πληρωνα 37!!!! μεχρι τωρα. Αντε βια 15. :-p . Επειδη δεν παιζει να μου τα δωσουν (αυτο το ποσο ειναι με ηδη 40% εκπτωση) κι επειδη απλα τα εχω παρει στο κρανιο και θελω να φυγω δε με ενδιαφερει. Απλα να τους κραξω θελω κι αλλο! Φιλε μου που ρωτας που ηταν η ερευνα, μου ειχε ερθει ενα μνμ στο κινητο μαλλον γιατι ειχα κανει ερωτηση μεσα απο το support της Voda οποτε μιας και απαντησα μεσω κινητου με sms προφανως δεν ηταν ανωνυμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μου εφεραν σημερα τις καρτες απο την cosmote και τα συμβολαια..η vodafone ουτε φωνη ουτε ακροαση..??:blink: Οχι πως θα πεθανω αμα δεν παρει για αντιπροσφορα,απλα μου φαινεται καπως..δεν μετραγε το 50αρικο που τσιμπαγαν καθε μηνα? Τελος παντων,αν παρει και μου κανει κατι καλυτερο μπορω να το δεχτω τωρα που υπεγραψα τα συμβολαια της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Απο την ωρα της υπογραφης μια μερα μετα συνηθως παιρνουν. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη πριν 4 μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 η ερευνα που αναφερεις πού γινοταν; δεν ηταν ανωνυμη; θελω κι εγω να κραξω Voda :mad: Είχα ειδοποιήσει την Voda να με καλέσει στο κινητό μου για κάποιες πληροφορίες σχετικά με με την σύνδεσή μου. Με κάλεσαν, μιλάγαμε καμιά ώρα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Την επόμενη μέρα, είχα εισερχόμενη κλήση και έπαιξε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που ρωτούσε για την ποιότητα της εξυπηρέτησης οπότε και έβαλα ένα 5! Μετά από 2-3 μέρες με κάλεσε πίσω μια ευγενική κοπέλα και με ρώτησε γιατί είχα βαθμολογήσει με 5 την εξυπηρέτηση και της εξήγησα το θέμα μου, την επόμενη μου έκανε προσφορά 50 % σε 2 γραμμές που έχω. Ανέφερε πως με δυσκολία πέτυχε αυτές τις προσφορές και πως δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.. Τελική τιμή βγαίνει για το ρεντ 1 30,9 € αλλά δεν ξέρω, μου φαίνονται αρκετά. Επίσης κάτι άλλο! Στο αφμ που είναι ο αριθμός μου, συνολικά είναι 4 νούμερα. Τα 2 έχουν 60% έκπτωση για πάντα και τα άλλα 2 με εκπτώσεις στα 20% και 28%.. Το θέμα είναι πως στα 2 με την καλή έκπτωση δεν υπήρχε η έκπτωση του οικογενειακού στους προηγούμενους 17 μήνες και τώρα το κατάλαβα! Οπότε την ενεργοποίησε η κοπέλα και έκανε αίτηση για πίστωση του συνολικού ποσού στον επόμενο λογαριασμό! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πάντως μου αρέσει που ανα τακτικα ΣΚ η voda δίνει απεριόριστα λεπτά προς όλους (μου ρθε και για αυτό το ΣΚ και για το επόμενο) και γενικά από τον Μάιο και μετά πολλά ΣΚ έβλεπα αυτό το sms. Έρχεται μόνο σε όσους έχουν red ή σε όλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ηρθε και σε μενα που δεν εχω Red Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πάντως μου αρέσει που ανα τακτικα ΣΚ η voda δίνει απεριόριστα λεπτά προς όλους (μου ρθε και για αυτό το ΣΚ και για το επόμενο) και γενικά από τον Μάιο και μετά πολλά ΣΚ έβλεπα αυτό το sms. Έρχεται μόνο σε όσους έχουν red ή σε όλους? παντως το καλοκαιρι που εδινε και δωρεαν ιντερνετ, σε ωρες αιχμης δεν "κουνιοταν" τιποτα, ειχε μπλοκαρει :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Φιλε μου δεν ηταν μονο το καλοκαιρι που ειχε μπλοκαρει αλλα εδω και μηνες ειναι προβληματικο ακομα και μεσα στην Αθηνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πρέπει να παίζει κάτι περίεργο με τις κεραίες τους, γιατί εγώ τουλάχιστον έχω παρατηρήσει το 3G να έχει πλέον μεγαλύτερες τρύπες στην κάλυψη του μέσα στη Θεσσαλονίκη.. Κάτι περίεργο κάνουν εκεί στη VODAFONE. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 εβαλα στην αδερφη μου την προσφορα της hol στα 17 ευρω και το Red 1 μου θα παει στα 15.40 απο 17.12 μοα χαρα ειναι:lol: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ποτέ έκανες το Ρεντ 1;δεν πήρες την αύξηση των 5ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για νέα σύνδεση Red 1 ούτε λόγος να βρω τιμές που λέτε ? :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 εγω ειχα υπογραψει 30/4 στα 30.84 με το που εγινε η ιστορια με την αυξηση εκανα φορητοτητα και το μου ειπανε 17.12 τελικη τιμη και εχω napster+ 2798mb Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts