Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το Tethering σε iPhone και συμβόλαιο Vodafone, τι ακριβώς γίνεται? Πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω?

Αν εννοείς δωρεάν δεν μπορείς.. θα πρέπει να αγοράσεις πακέτο vodafone mobile broadband. Eκτός κι αν κάνεις τίποτα με jb που δεν ξέρω και τόσο από τέτοια

Εννοώ για κανονική πληρωτέα χρήση. Όχι ότι θα το χρειαστώ άμεσα, αλλά καλά είναι να ξέρω πως λειτουργεί. Πως χρεώνομαι, πως παραγγέλνω ποιο πακέτο κτλ.

Εννοώ για κανονική πληρωτέα χρήση. Όχι ότι θα το χρειαστώ άμεσα, αλλά καλά είναι να ξέρω πως λειτουργεί. Πως χρεώνομαι, πως παραγγέλνω ποιο πακέτο κτλ.

Άνοιξε το personal hotspot με usb ή bluetooth σύνδεση με το laptop και όταν πας να μπεις σε μία σελίδα από το laptop/netbook θα σε βγάλει αυτόματα πρώτα σε μία σελίδα της vodafone για αν αγοράσεις όγκο που θα χρησιμοποιείς αποκλειστικά για το tethering.. (δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθόλου τον όγκο που έχεις στο data plan του iphone σου..) Αυτά τουλάχιστον μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι.. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι... Αν χρειαστείς κάτι το καλοκαίρι πχ .. αντί να αγοράσεις το vodafone ΚαρτοInternet μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό. Για αγορά όγκου χρεώνεσαι και στο συμβόλαιό σου.. αλλά έχω την εντύπωση ότι κάνουν και οι κάρτες του KαρτοInternet ..kαλύτερα ρώτα και στην εξυπηρέτηση. Eπίσης, πέρσι που το χρησιμοποιούσα εγώ, το καλό ήταν ότι όταν σου τέλειωνε ο όγκος, σε πέταγε έξω.. και δεν σε άφηνε να μπεις στο inetnert ... έτσι δεν θα ανησυχείς για φουσκωμένους λογαριασμούς (καλύτερα επιβεβαίωσέ το και αυτό με το 13830 αν το χρησιμοποιήσεις μήπως και άλλαξε κάτι).

Πηρα πρν λιγο την κοσμοτε για να "φορητοτητα" αλλα ηθελε αφμ και ταυτοτητα αλλα δεν τα ειχα και θα παρω πιο μετα παλι...Σκοπος μου ειναι να παρω μεγλυτερη επιδοτιση στο vodafone 25 που θελω...στην κοσμοτε να δηλωσω οτι θελω και καλα το απεριοριστα 25 ή καποιο μεγαλυτερο ?
:w00t:

Πηρα πρν λιγο την κοσμοτε για να "φορητοτητα" αλλα ηθελε αφμ και ταυτοτητα αλλα δεν τα ειχα και θα παρω πιο μετα παλι...Σκοπος μου ειναι να παρω μεγλυτερη επιδοτιση στο vodafone 25 που θελω...στην κοσμοτε να δηλωσω οτι θελω και καλα το απεριοριστα 25 ή καποιο μεγαλυτερο ?

Θα επιλέξεις αντίστοιχο που θα επιλέξεις και στη vodafone.

Αύριο θα σε πάρουν τηλ.. Ενημέρωσέ μας τι προσφορά θα σου κάνουν.. Πιο πολύ έκπτωση στο πάγιο προβλέπω...

Αύριο θα σε πάρουν τηλ.. Ενημέρωσέ μας τι προσφορά θα σου κάνουν.. Πιο πολύ έκπτωση στο πάγιο προβλέπω...

Εκπτωση στο παγιο??Θα προτημουσα μια ΚΑΛΗ επιδοτιση μπας και παρουμε κανα κινητο...ετσι κιαλλιως ειμαι στο 25,σχετικα μικρο παγιο..

Εγώ βρίσκομαι πλέον στο Unlimited 25 με 45% έκπτωση. Τελική τιμή στα 15,40€

Και μπορώ να πω πως είμαι καλά για τώρα. Αργότερα βλέπουμε.

Εγώ βρίσκομαι πλέον στο Unlimited 25 με 45% έκπτωση. Τελική τιμή στα 15,40€

Και μπορώ να πω πως είμαι καλά για τώρα. Αργότερα βλέπουμε.

Και επιδοτιση για κινητο ?

Χωρίς επιδότηση. Έχω καλό κινητό, και επιπλέον δεν ήθελα 12μηνη δέσμευση. Αλλά η προσφορά μου ισχύει για 12 μήνες. Όποτε θέλω, την σταματάω, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αν ανέβω σε πρόγραμμα, θα κρατήσω την έκπτωση του 45%.

Χωρίς επιδότηση. Έχω καλό κινητό, και επιπλέον δεν ήθελα 12μηνη δέσμευση. Αλλά η προσφορά μου ισχύει για 12 μήνες. Όποτε θέλω, την σταματάω, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Αν ανέβω σε πρόγραμμα, θα κρατήσω την έκπτωση του 45%.

Εμενα παντως στη κοσμοτε που πηρα μου ειπαν οτι και καλα η εκπτωση,αντι επιδοτισης που διαλεξα ισχυει για 1 χρονο..δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα ετσι μου ειπε..

Ήμουν σε καρτοκινητού μέχρι και το Μάιο. Το άλλαξα σε ΚαρτοΠρο, και μέσα σε 10 μέρες, άλλαξαν κάτι όρους στο πως να χρησιμοποιώ το υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας από το μηνιαίο πάγιο. Τους πήρα τηλέφωνο και τους έκανα παράπονα. Και μετά το ανέθεσαν στο Τμήμα Αποσυνδέσεων/Προσφορών και πέτυχα με λίγο ζόρισμα την έκπτωση του 45% στο Unlimited 25. Δεν πρόκειται περί έκπτωσης αντί επιδότησης

Είσαι σίγουρος/? Νομίζω ότι αν σταματήσεις θα πληρώσεις τις συνολικές εκπτωσεις που έχεις λάβει μέχρι και την ημερομηνία εκείνη. Το έχεις τσεκάρει στη σύμβαση?

Tελικα με πηραν απτην βοντα τηλεφωνο πριν λιγο και μου προτειναν το iphone σε 24 νομιζω συμβολαιο με 370ε και 15% εκπτωση στο παγιο...της ειπα για πι μεγαλο προγραμμα με εκπτωση και ειπε οτι θα με ξανα παρει την Δευτερα,ετσι ωστε να το δωσει σε επαλεγχο..

Μου έστειλαν sms πριν λίγο να αποκτήσω το vodafone full σήμα με 13,5 ευρώ.. Νόμιζα ότι το έδιναν δωρεάν σε πελάτες τους...

Μου έστειλαν sms πριν λίγο να αποκτήσω το vodafone full σήμα με 13,5 ευρώ.. Νόμιζα ότι το έδιναν δωρεάν σε πελάτες τους...

Το δίνουν εφόσον κάνεις πιο αξιοσέβαστους λογαριασμούς ή εφόσον πέσει λίγη διαμαρτυρία. Αλλά και τα 13.5 ευρώ δεν είναι και πολλά εν τέλει

Το δίνουν εφόσον κάνεις πιο αξιοσέβαστους λογαριασμούς ή εφόσον πέσει λίγη διαμαρτυρία. Αλλά και τα 13.5 ευρώ δεν είναι και πολλά εν τέλει

Πόσο είναι η αρχική του ακριβώς ξέρεις? Ε γύρω στα 50 - 60 ευρώ πληρώνω κάθε μήνα. Θα το σκεφτώ πάντως μιας και δεν έχω 3G στο σπίτι μου.. Και πριν κάποια χρόνια που τους το είπα μου είπαν ότι εμείς βλέπουμε ότι η περιοχή σας όχι μόνο έχει 3G , αλλά εχει και 3G+ κι όλας.. :blink::blink:

Δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο , ενω μου ειπαν Δευτερα...να παρω την Εξυπ. πελατων ή να τους αφησω να με καλεσουν αυτοι ?

Tελικα μου τηλεφωνησαν και συμφωνησα στο vodafone 30 με 18μηνο συμβολαιο 400ε και παγιο 28 ε....

Edited by andreas1022

Δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο , ενω μου ειπαν Δευτερα...να παρω την Εξυπ. πελατων ή να τους αφησω να με καλεσουν αυτοι ?

Tελικα μου τηλεφωνησαν και συμφωνησα στο vodafone 30 με 18μηνο συμβολαιο 400ε και παγιο 28 ε....

Εννοείς 400 ευρώ θα δώσεις για να πάρεις το μηλόφωνο όπως είπες πιο πάνω ή 400 ευρώ είναι η επιδότησή σου???

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Εννοείς 400 ευρώ θα δώσεις για να πάρεις το μηλόφωνο όπως είπες πιο πάνω ή 400 ευρώ είναι η επιδότησή σου???

400 θα το αγορασω...πολλα ειναι ?

400 θα το αγορασω...πολλα ειναι ?

Συμφώνησες στο vodafone οικονομικό 30 δηλαδή? Οπότε η επιδότησή σου είναι 672 (που έχει το iPhone 4 σύμφωνα με vodafone.gr ) - 400 = 272 ευρώ. Σωστά? Δεν είναι και άσχημο πιστεύω για πρόγραμμα με 30 ευρώ πάγιο. Θα μπορούσες να πετύχεις και μία μικρή έκπτωση στο πάγιο βέβαια 20% αλλα αυτό το κάνεις και αργότερα :)

Συμφώνησες στο vodafone οικονομικό 30 δηλαδή? Οπότε η επιδότησή σου είναι 672 (που έχει το iPhone 4 σύμφωνα με vodafone.gr ) - 400 = 272 ευρώ. Σωστά? Δεν είναι και άσχημο πιστεύω για πρόγραμμα με 30 ευρώ πάγιο. Θα μπορούσες να πετύχεις και μία μικρή έκπτωση στο πάγιο βέβαια 20% αλλα αυτό το κάνεις και αργότερα :)

Οχι οχι ....Στο βοντα unlimited 30 με παγιο 28 ε θα το αγορασω 400 το iphone....

πανακριβο. Θα το χρυσοπληρωσεις μεχρι να ληξει. Καλυτερα περασε 12 μηνες με καρτα και βαλτο σε ατοκες για αγορα.

πανακριβο. Θα το χρυσοπληρωσεις μεχρι να ληξει. Καλυτερα περασε 12 μηνες με καρτα και βαλτο σε ατοκες για αγορα.

Νταξει τωρα το πηρα....ετσι κιαλλως ειχα προγραμμα με μικρο παγιο..αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι οτι το κινητο το πηρα σημερα,ποτε θα ενεργοποιηθει το καινυριο προγραμμα?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών