Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο συμβόλαιο τι αναγράφεται; Ό,τι ισχύει στο συμβόλαιο θα λαμβάνεις υπόψη σου.

Το MyAccount άστο :p

• Απαντήσεις 22,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

μπορεις να αλλαξεις εταιρεια κινητης στην μεση του συμβολαιου? απο το οποιο πηρες και επιδοτηση?? αν ναι, πως και με ποιες προυποθεσεις??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

μπορεις να κανεις διακοπη συμβολαιο ανα πασα στιγμη. απλα θα πρεπει να πληρωσεις καποιο ποσοστο απο την επιδοτηση που πηρες, αναλογα με το ποσους μηνες υπαρχει το συμβολαιο.

παντως για τους πρωτους εξι μηνες, πρεπει να επιστρεψεις το 100% της επιδοτησης. απο 7ο μηνα και μετα πεφτει το ποσοστο

μηπως γνωριζεται εαν η vodafone κανει αυτοματη αλλαγη των παλιων unlimited στα καινουρια?

Βλεπω πως σε unlimited 35 που εχει ( ειχε σιγουρα ) δωρεαν σε σταθερα , πλεον εχουν χρεωθει οι κλησεις.

EDIT: βασικα τωρα που το κοιταω καλυτερα εχει το εξης κουφο

δε χρεωνει κανενα σταθερο και κανενα προς vodafone για περιπου 10-15 ημερες, και μετα ενω δε χρεωνει προς vodafone αρα τα unlimited υπαρχουν ακομα χρεωνει προς τα σταθερα...

Edited by morfeas-dsl-

μηπως γνωριζεται εαν η vodafone κανει αυτοματη αλλαγη των παλιων unlimited στα καινουρια?

Βλεπω πως σε unlimited 35 που εχει ( ειχε σιγουρα ) δωρεαν σε σταθερα , πλεον εχουν χρεωθει οι κλησεις.

δε χρεωνει κανενα σταθερο και κανενα προς vodafone για περιπου 10-15 ημερες, και μετα ενω δε χρεωνει προς vodafone αρα τα unlimited υπαρχουν ακομα χρεωνει προς τα σταθερα...

στα καινουργια unlimited απο το unlimited 45 και πανω ειναι απεριοριστα προς vodafone ΚΑΙ σταθερα ενω για το unlimited 35 προς σταθερα περιλαμβανονται στον δωρεαν χρονο προς τριτους σταθερα+κινητα.

μπορουσες και να μειωσεις τον χρονο προς τριτους και να σου δωσουν δωρεαν και προς σταθερα, κατι που ειχα κανει. Θα δω τι παιχτηκε αυριο :(

μπορεις να κανεις διακοπη συμβολαιο ανα πασα στιγμη. απλα θα πρεπει να πληρωσεις καποιο ποσοστο απο την επιδοτηση που πηρες, αναλογα με το ποσους μηνες υπαρχει το συμβολαιο.

παντως για τους πρωτους εξι μηνες, πρεπει να επιστρεψεις το 100% της επιδοτησης. απο 7ο μηνα και μετα πεφτει το ποσοστο

ευχαριστω πολυ . και εγω αυτην την εντυπωση ειχα!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Αυτόματη αλλαγή δεν έχει δικαίωμα να κάνει και δεν το κάνει φυσικά. Ως συνήθως, έκανε λάθος το σύστημα. Να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας. Σε μένα τυχαίνουν αρκετά συχνά λάθη, για να μην πω και κάθε μήνα. Πιστώνονται μεν τα χρήματα, έπειτα από αίτημα, όμως προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι την Vodafone σε τέτοια θέματα....

Αυτόματη αλλαγή δεν έχει δικαίωμα να κάνει και δεν το κάνει φυσικά. Ως συνήθως, έκανε λάθος το σύστημα. Να ελέγχετε τους λογαριασμούς σας. Σε μένα τυχαίνουν αρκετά συχνά λάθη, για να μην πω και κάθε μήνα. Πιστώνονται μεν τα χρήματα, έπειτα από αίτημα, όμως προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι την Vodafone σε τέτοια θέματα....

Δεν μπορώ να το θεωρήσω λάθος όταν αναφέρεις "συχνά"

Καλά κάνεις και ενημερώνεις αλλά σίγουρα πολλοί όχι τόσοι παρατηρητικοί που δεν το έχουν δει καν έχουν δώσει στη VODAFONE αρκετά λεφτά...

Και ποιο το κέρδος να βγάλεις έτσι λεφτά αν χάνεις την αξιοπιστία σου τόσο εύκολα!

Καλά κάνεις και ενημερώνεις αλλά σίγουρα πολλοί όχι τόσοι παρατηρητικοί που δεν το έχουν δει καν έχουν δώσει στη VODAFONE αρκετά λεφτά...

Και ποιο το κέρδος να βγάλεις έτσι λεφτά αν χάνεις την αξιοπιστία σου τόσο εύκολα!

Λάθος είναι, δεν υπονόησα κάτι άλλο. Άλλωστε, τα χρήματα επιστρέφονται εφόσον ο συνδρομητής κάνει αίτημα αμφισβήτησης. Εμένα π.χ. 1 φορά μου επιστράφηκαν ακόμη και απευθείας, την ίδια στιγμή που πήρα τηλέφωνο. Ωστόσο, από κει που δεν κοιτούσα αναλυτικά το λογαριασμό, παρά μόνο την 1η σελίδα, πλέον δεν την εμπιστεύομαι καθόλου σε τέτοια θέματα και κοιτάω το καθετί στην ανάλυση.

Το είχα πει και εγώ παλιότερα αυτό, ότι φίλοι μου φεύγουν από την Vodafone γιατί τους κλέβει και κάποιος το σχολίασε ειρωνικά.

Δηλαδή αυτοί που δεν προσέχουν τους λογαριασμούς τους ή που δεν ξέρουν να τους προσέξουν χρεώνονται και πίστωση χωρίς αίτημα δεν παίρνουν ποτέ..

Μόνο Nokia!

Αν ζητήσω 18μηνο συμβόλαιο με πάγιο 75 η 85 Ε έχω πιθανότητες να πάρω τ Iphone4 δωρεάν, θέλω το 32gb ( δηλαδή θα έβαζα μέχρι 50-70 Ε συμπλήρωμα ) αλλά βολέβομαι και με το 16gb :cool:

παιδια να ρωτησω κατι¨εχει κανει κανεις αιτηση για αζημιως καταγγελια συμβασης με βαση την ανακοινωση της vodafone για τν νεα πολιτικη ορθης χρησης internet? http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39771&dateFrom=&dateUntil=

αν ναι μπορει καποιος να μου πει τι εγινε?

Αν ζητήσω 18μηνο συμβόλαιο με πάγιο 75 η 85 Ε έχω πιθανότητες να πάρω τ Iphone4 δωρεάν, θέλω το 32gb ( δηλαδή θα έβαζα μέχρι 50-70 Ε συμπλήρωμα ) αλλά βολέβομαι και με το 16gb :cool:

Δύσκολα, ακόμα και το 16GB δεν θα το πάρεις δωρεάν, θα δώσεις αρκετά παραπάνω απο 50-70 ευρώ.

Phantom Of The Opera

παιδια να ρωτησω κ εγω κατι.σε περιπου ενα μηνα τελειωνει ο 1ος χρονος στην vodafone και δικαιουμαι επιδοτηση(γυρω στα 180Ε μου ειπαν).καπου διαβασα οτι plaisio kai vodafone συνεργαζονται και μπορω να παρω την επιδοτηση απο το plaisio.για να το κανω αυτο πρεπει να κανω την ανανεωση σε καταστημα του plaisiou η κανονικα στην vodafone και να παρω την επιδοτηση σε πιστωτικο??????????

Το είχα πει και εγώ παλιότερα αυτό, ότι φίλοι μου φεύγουν από την Vodafone γιατί τους κλέβει και κάποιος το σχολίασε ειρωνικά.

Δηλαδή αυτοί που δεν προσέχουν τους λογαριασμούς τους ή που δεν ξέρουν να τους προσέξουν χρεώνονται και πίστωση χωρίς αίτημα δεν παίρνουν ποτέ..

Έχοντας ταυτόχρονα συμβόλαιο vodafone και cosmote μπορώ να καταθέσω ότι η πρώτη "ξέχασε" 2 (!!!) φορές μέσα στο τελευταίο 5μηνο να μου δώσει την έκπτωση από τη citibank visa vodafone. Με αποτέλεσμα τηλεφωνήματα και πίστωση του ποσού μετά 1.5 μήνα. Η λεπτομέρεια είναι ότι πίστωσε μόνο το ποσό αυτό. Τί εννοώ; Ότι αν "ξεχάσει" να σου βάλει ένα Χ ποσό και εξαιτίας αυτού να πληρώσεις μεγαλύτερο φόρο κινητής τηλεφωνίας, δεν σε αποζημιώνει για αυτό.

Αντίθετα η cosmote δεν έχει ξεχάσει ποτέ να περάσει την έκπτωση της αντίστοιχης κάρτας...

Ειδικά για τις κάρτες έχω διαβάσει μόνο εδώ μέσα τουλάχιστο δύο ακόμα περιστατικά "αμνησίας" της vodafone... Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό και πόσος κόσμος δεν κοιτάει το λογαριασμό του και υφίσταται τα "λάθη" της vodafone; Φυσικά βοηθάει και η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς μπορείς πιο δύσκολα να ελέγξεις το λογαριασμό στην οθόνη του υπολογιστή σε σχέση με το χαρτί...

Δεν τρελλαίνομαι για το σήμα μπανάνα της cosmote, αλλά βλέπω ότι η vodafone κάνει... λαθάκια τελευταία, πάντα εις βάρος σου... Τυχαίο; Δεν νομίζω!!! :X

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Είμαι στο unlimited 30. Αν προσθέσω πακέτο sms, όταν στέλνω μηνύματα προς vodafone, θα αφαιρούνται από τα επιπρόσθετα;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

εκανα συνδεση στο unlimited 25 2 αριθμους σε οικογενειακο πακετο,η οποια αρχισε να ισχυει απο 1 φλεβαρη.μπορω να κανω διακοπη παιδια και στις 2 συνδεσεις και αν ναι πληρωνω τιποτα?? να αναφερω πως δεν εχω παρει ουτε συσκευη ουτε τιποτα,γιατι ειχα επιλεξει μειωση παγιου.

εκανα συνδεση στο unlimited 25 2 αριθμους σε οικογενειακο πακετο,η οποια αρχισε να ισχυει απο 1 φλεβαρη.μπορω να κανω διακοπη παιδια και στις 2 συνδεσεις και αν ναι πληρωνω τιποτα?? να αναφερω πως δεν εχω παρει ουτε συσκευη ουτε τιποτα,γιατι ειχα επιλεξει μειωση παγιου.

Φυσικα και μπορεις.Μαλλον θα πληρωσεις την διαφορα στο παγιο, χωρις και να ειμαι σιγουρος , για τους δυο μηνες .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Φυσικα και μπορεις.Μαλλον θα πληρωσεις την διαφορα στο παγιο, χωρις και να ειμαι σιγουρος , για τους δυο μηνες .

τι εννοεις?? για να καταλαβεις ενεργοποιηθηκε η συνδεση στις 31 γεναρη και για τοτε πληρωσα καπου συνολο 2,5€,το φλεβαρη δεν πληρωσα παγιο γιατι ηταν δωρο το παγιο του απο τη συμφωνια που ειχα κανει με τη vodafone και μεχρι τωρα εχω πληρωσει το παγιο του μαρτη+τα παραπανω τηλεφωνηματα του φλεβαρη.αρα?? πληρωνω κατι η οχι?να υποθεσω μονο τα παραπανω τηλεφωνηματα του μαρτη?

τι εννοεις?? για να καταλαβεις ενεργοποιηθηκε η συνδεση στις 31 γεναρη και για τοτε πληρωσα καπου συνολο 2,5€,το φλεβαρη δεν πληρωσα παγιο γιατι ηταν δωρο το παγιο του απο τη συμφωνια που ειχα κανει με τη vodafone και μεχρι τωρα εχω πληρωσει το παγιο του μαρτη+τα παραπανω τηλεφωνηματα του φλεβαρη.αρα?? πληρωνω κατι η οχι?να υποθεσω μονο τα παραπανω τηλεφωνηματα του μαρτη?

Το παγιο του Φλεβαρη μαλλον θα το πληρωσεις και θα πληρωσεις χωρις εκπτωση τα παγια Μαρτιου και Απριλιου αφου για να διακοπει η συνδεση θελει ενα μηνα.

Απο το ποσο αυτο θα αφαιρεθει οτι εχεις πληρωσει για παγια.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών