manisteo Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει.. ειμαι συνδρομητης στη vodafone 5 χρονια. κανω λογαριασμους ~50 ευρω καθε μηνα και ειχα ενα προγραμμα 240 λεπτων απο τοτε που την εκανα.. μιλησα με την εξυπηρετηση και απο 120 ευρω μου δωσαν 220.. αλλαξα και το προγραμμα σε απεριοριστο 35 και απο 35 ευρω μου ειπαν οτι θα πληρωνω 25 ευρω το μηνα για ενα χρονο.... μου ειπε ενας φιλος οτι αν κανω οτι παω σε αλλη εταιρια θα μου δωσουν παραπανω επιδοτηση.. εχει κανεις προσωπικη εμπειρια επι του θεματος? ελεγα να παρω το 5530 αλλα αν μπορεσω να παρω μεγαλυτερη επιδοτηση δε θα με χαλαγε το N97 mini :P.. ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει.. ειμαι συνδρομητης στη vodafone 5 χρονια. κανω λογαριασμους ~50 ευρω καθε μηνα και ειχα ενα προγραμμα 240 λεπτων απο τοτε που την εκανα.. μιλησα με την εξυπηρετηση και απο 120 ευρω μου δωσαν 220.. αλλαξα και το προγραμμα σε απεριοριστο 35 και απο 35 ευρω μου ειπαν οτι θα πληρωνω 25 ευρω το μηνα για ενα χρονο.... μου ειπε ενας φιλος οτι αν κανω οτι παω σε αλλη εταιρια θα μου δωσουν παραπανω επιδοτηση.. εχει κανεις προσωπικη εμπειρια επι του θεματος? ελεγα να παρω το 5530 αλλα αν μπορεσω να παρω μεγαλυτερη επιδοτηση δε θα με χαλαγε το N97 mini :P.. ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!! Πόσο να σου έδιναν παραπάνω; Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, αλλά νομίζω ήδη είναι αρκετά καλό πακέτο τα 220 ευρώ επιδότηση και -10 στο πάγιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manisteo Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Πόσο να σου έδιναν παραπάνω; Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, αλλά νομίζω ήδη είναι αρκετά καλό πακέτο τα 220 ευρώ επιδότηση και -10 στο πάγιο. Αυτο που λες σκεφτηκα και εγω βαση λογικης απλα λεω μηπως ξερει κανεις απο παρομοια εμπειρια για να μη τρεχω να αλλαζω εταιριες αν δε κερδιζω τιποτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Πάντως πιστεύω ότι λίγο ακόμα ανεβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παίζει καμία προσφορά για Mobile Broadband ή ιδέα για επιπλέον έκπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Με 50 ευρω το μηνα θα σου ανεβει κι αλλο? Δηλαδη εμενα που μου πανε 330 πρεπει να τους ζητησω να μου το ανεβασουν περισσοτερο? Και να μου κανουν και εκπτωση ! 15 χρονια στην panafon .. ELEOS? Τελος παντων εγω αυτο που ηθελα να ρωτησω 1ο) αν σε αλλη εταιρια θα μου δωσουν την ιδια επιδοτηση για καινουργια συνδεση και μεταφορα του υπαρχοντος αριθμου 2ο) Εαν γινεται να εξαργυρωσω την επιδοτηση απο αλλα καταστηματα εκτος αυτου.Γιατι οι τιμες ειναι τραγικες!Και δεν εχουν και ολα τα κινητα! Λογικα εαν οντως γινεται αυτο θα μπορω να αγορασω το κινητο στην τιμη του καταστηματος π.χ. media markt και οχι του τιμοκαταλογου της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Υπάρχει τρόπος να μαθαίνουμε αν τα νούμερα που καλούμε είναι vodafone ; Για το unlimitied με ενδιαφέρει . Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Υπάρχει τρόπος να μαθαίνουμε αν τα νούμερα που καλούμε είναι vodafone ; Για το unlimitied με ενδιαφέρει . Στέλνεις SMS το 1292 με τον αριθμό που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 καλησπερα.κατι πηρε το ματι μου σε διαφημιση smart deal της vodafone μπορει καποιος που την ειδε ολοκληρωμενη να μου πει με τι εχει σχεση.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Στέλνεις SMS το 1292 με τον αριθμό που σε ενδιαφέρει. Thanks!! Χωρίς χρέωση φαντάζομαι , σωστά ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Thanks!! Χωρίς χρέωση φαντάζομαι , σωστά ; Με χρέσωση ενός sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Είδα διαφήμιση που λέει ότι "με τα συμβόλαιο vodafone κερδίζεις 20 ευρώ το μήνα, δηλαδή το διπλάσιο από την cosmote". Έτσι στην ψύχρα έχει αρχίσει η μαύρη διαφήμιση; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Έτσι στην ψύχρα έχει αρχίσει η μαύρη διαφήμιση; Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Άρχισαν με τα καρτοκινητά, τώρα με τα συμβόλαια. Νομικά τι ισχύει; Μπορεί κάποιος να επιτίθεται ονομαστικά σε ανταγωνιστές; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Τι να σου πω, δεν είμαι δικηγόρος...Αν θυμάσαι, τα ίδια έκανε και η Forthnet λέγοντας χωρίς πάγιο ΟΤΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Αυτο πρεπει να το αποφασισει η επιτροπη ανταγωνισμου που ειναι ανυπαρκτη στο Ελλαντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Γνωρίζει κανείς αν στο Passport περιλαμβάνονται και οι βιντεοκλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ξερετε σε ποιο τηλεφωνο παιρνουμε για να ρωτησουμε για επιδοτησεις? Και αν μπορω να παρω κινητο απο το expansys ? Με ποια μαγαζια συνεργαζεται η vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ξερετε σε ποιο τηλεφωνο παιρνουμε για να ρωτησουμε για επιδοτησεις? Και αν μπορω να παρω κινητο απο το expansys ? Με ποια μαγαζια συνεργαζεται η vodafone? Καλείς στο 13830 ή στο 210 67.02.000 και τους ζητάς να σε συνδέσουν με το τμήμα επιδοτήσεων. Η Vodafone συνεργάζεται με το Πλαίσιο και τα καταστήματα Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δηλαδη μονο απο πλαισιο και vf live?? αφου ειχα ακουσει πως επιδοτησεις περνανε και στο 9volto και στο e-click ! Και αυτα ειναι online μαγαζια... μηπως μας δουλευουν στην vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Περνάγανε από το eclick της Πάτρας αλλά έχει αλλάξει επωνυμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Eπισης επιδοτησεις ισχυουν στα media markt και στα saturn ... σε ποια αλλα μαγαζια μπορω να την χρησιμοποιησω ? Edited May 4, 2010 by darkie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Πολύ καλές οι νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα προγράμματα unlimited http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Περνάγανε από το eclick της Πάτρας αλλά έχει αλλάξει επωνυμία. δλδ τωρα δεν γινεται να την χρησιμοποιησω απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Γεια σας παιδια, Δεχτηκα τηλεφωνημα απο μια κυρια χτες και αφου με ρωτησε σε ποια εταιρια ειμαι τωρα ποσα πληρωνω κλπ κλπ μου προτεινε το αντιστοιχο πακετο που εχω τωρα με 20% λιγοτερο παγιο + συσκευη! Αν καταλαβα καλα γιατι με πετυχε και στον υπνο :ninja: Τι παιζει με αυτες της τηλεπροσφορες παιδια??? ισχυουν η αλλα θα δω στο λογαριασμο τελικα? οι αλλαγη γινεται αμεσα και αυτοματα θα μεινω χωρις κινητο? Λογικα θα περιμενω και τηλ απο τον παροχο μου με αντι-προταση?? Εχω να παρω και επιδοτηση 3 χρονια μπορω να τους κανω σκληρα παζαρια..:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts