Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φίλε μου, είναι αρκετά τα 300MB. Εγώ έχω τα 3GB (20 euros) και δεν ξεπερνώ ποτέ τα 300 MB τον μήνα. Με έλεγχο, αποστολή και λήψη emails, ανανέωση σε καιρό, άνοιγμα πολλών σελίδων δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο εάν "κατεβάζεις" από την συσκευή σου, δεν θα σου φτάνουν υπό προυποθέσεις.

Μπα, ότι ειναι να ''κατεβει'' θα κατεβαινει απο wifi οποτε δεν υπαρχει θεμα...

Καλως, σε ευχαριστω πολυ :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Για ποιο λόγο το κάνετε μερικοί αυτό δεν μπορώ να καταλάβω..

Ο λόγος που δεν έχω ζητήσει να μου έρχεται αναλυτικός ο λογαριασμός είναι λόγω οικονομίας σε πρώτες ύλες (ξυλεία δηλαδή).

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο το έχω κάνει έτσι αλλά... Δυστυχώς ο έλληνας ποτέ δε θα μάθει να σκέφτεται πράγματα που κάνουν καλό και κάπου αλλού εκτός από την πάρτη του. Δε μου κάνει εντύπωση που φαίνεται περίεργο σε πολλούς αυτή μας η κίνηση φίλε Katath... ;)

Κι εγώ για τον ίδιο λόγο το έχω κάνει έτσι αλλά... Δυστυχώς ο έλληνας ποτέ δε θα μάθει να σκέφτεται πράγματα που κάνουν καλό και κάπου αλλού εκτός από την πάρτη του. Δε μου κάνει εντύπωση που φαίνεται περίεργο σε πολλούς αυτή μας η κίνηση φίλε Katath... ;)

Ήταν ο μοναδικός λόγος (αλλά αρκετά σημαντικός) που ζήτησα να μην μου ξαναέρθει αναλυτικός λογαριασμός, αν και με βόλευε πάρα πολύ.

Μα εδώ μιλάμε για έναν λογαριασμό ρε παιδιά.. Εξάλλου την ανάλυση την γράφουν μπρος και πίσω στο φύλλο .. όχι σαν την cosmote (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα) που είχε την πίσω όψη της κάθε σελίδας λευκή..

Αν γίνει λάθος δηλαδή τι θα κάνεις?? Πώς θα τους ελέγχεις? Και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται λάθη.. Εκτός κι αν χρησιμοποιείς my account, οπότε είσαι ok.. Αλλά δεν τους βολεύει όλους και δεν το ξέρουν όλοι το my account.. Αν προτιμάς να σε κλέβουν και να κάνεις οικονομία στο χαρτί, οκ τι να πω..

@Katath: Ζήτησέ τους αν μπορούν να σου ξαναστείλουν τον αναλυτικό λογαριασμό ηλεκτρονικά για πιο γρήγορα αποτελέσματα.. Να τους δώσεις κάποιο ε-μαιλ και να στο στείλουν εκεί.. Πιστεύω να γίνεται...

Το Vodafone Unlimited 15 με τα 10€ είναι για νέες συνδέσεις μόνο;

Προσφορά για νέες συνδέσεις στο Vodafone Unlimited 15

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 13/02/2010 έως και την 06/04/2010, όσοι νέοι, ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου εγγραφούν στο Vodafone Unlimited 15 θα επωφελούνται έκπτωσης παγίου 5€ κάθε μήνα για 12 μήνες. Ακόμη, από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 οι υφιστάμενοι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί ή ζητήσουν να μεταφερθούν στο Vodafone Unlimited 15 κατά τη διάρκεια της προσφοράς θα λαμβάνουν την παραπάνω έκπτωση κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=37501&dateFrom=&dateUntil=

Μα εδώ μιλάμε για έναν λογαριασμό ρε παιδιά.. Εξάλλου την ανάλυση την γράφουν μπρος και πίσω στο φύλλο .. όχι σαν την cosmote (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα) που είχε την πίσω όψη της κάθε σελίδας λευκή..

Αν γίνει λάθος δηλαδή τι θα κάνεις?? Πώς θα τους ελέγχεις? Και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται λάθη.. Εκτός κι αν χρησιμοποιείς my account, οπότε είσαι ok.. Αλλά δεν τους βολεύει όλους και δεν το ξέρουν όλοι το my account.. Αν προτιμάς να σε κλέβουν και να κάνεις οικονομία στο χαρτί, οκ τι να πω..

Αν σκεφτείς λίγο ανοιχτόμυαλα, θα καταλάβεις ότι δεν το κάνεις για να κάνεις οικονομία σ' αυτούς αλλά στο περιβάλλον! Υπολόγισε κανα-δυό εκατομμύρια συνδρομητές συμβολαίου και για τις 3 εταιρίες από μέσο όρο 2-3 σελίδες αναλυτικό... Εξοικονομείς στο περιβάλλον ένα ολόκληρο δάσος το χρόνο!

Αν σκεφτείς λίγο ανοιχτόμυαλα, θα καταλάβεις ότι δεν το κάνεις για να κάνεις οικονομία σ' αυτούς αλλά στο περιβάλλον! Υπολόγισε κανα-δυό εκατομμύρια συνδρομητές συμβολαίου και για τις 3 εταιρίες από μέσο όρο 2-3 σελίδες αναλυτικό... Εξοικονομείς στο περιβάλλον ένα ολόκληρο δάσος το χρόνο!

Δεν κατάλαβες.. Δεν είπα ότι κάνεις οικονομία σε αυτούς.. Δεν λέω, καλό το σκεπτικό σου και μπράβο σου που το κάνεις.. Αλλά με αυτόν τον τρόπο (μιλάμε για περίπτωση που δεν έχεις ούτε my account), δεν θα μπορείς να ελέγχεις αν κάνουν λάθος στον λογαριασμό .. Δεν είναι λίγες οι φορές που έκαναν λάθος σε λογαριασμό... Οπότε έτσι μπορεί να σε κλέψουν άνετα..

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου, είναι έστω να κάνεις μια συμφωνία με την εταιρία να σου στέλνουν τον αναλυτικό λογαριασμό ηλεκτρονικά σε κάποιο e-mail, ή φυσικά μέσω my account όπως είπαμε.

Προσφορά για νέες συνδέσεις στο Vodafone Unlimited 15

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 13/02/2010 έως και την 06/04/2010, όσοι νέοι, ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου εγγραφούν στο Vodafone Unlimited 15 θα επωφελούνται έκπτωσης παγίου 5€ κάθε μήνα για 12 μήνες. Ακόμη, από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 οι υφιστάμενοι συνδρομητές, οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί ή ζητήσουν να μεταφερθούν στο Vodafone Unlimited 15 κατά τη διάρκεια της προσφοράς θα λαμβάνουν την παραπάνω έκπτωση κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=37501&dateFrom=&dateUntil=

Το αίτημα αυτό που θα το κάνω;:worry:

Δεν κατάλαβες.. Δεν είπα ότι κάνεις οικονομία σε αυτούς.. Δεν λέω, καλό το σκεπτικό σου και μπράβο σου που το κάνεις.. Αλλά με αυτόν τον τρόπο (μιλάμε για περίπτωση που δεν έχεις ούτε my account), δεν θα μπορείς να ελέγχεις αν κάνουν λάθος στον λογαριασμό .. Δεν είναι λίγες οι φορές που έκαναν λάθος σε λογαριασμό... Οπότε έτσι μπορεί να σε κλέψουν άνετα..

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου, είναι έστω να κάνεις μια συμφωνία με την εταιρία να σου στέλνουν τον αναλυτικό λογαριασμό ηλεκτρονικά σε κάποιο e-mail, ή φυσικά μέσω my account όπως είπαμε.

Έτσι ακριβώς! Όταν λέμε ότι "το internet είναι ποιότητα ζωής", κάτι τέτοιο εννοούμε! Γι' αυτό λοιπόν... Όλοι ανοίγουμε My Account και ζητάμε κατάργηση αναλυτικού λογαριασμού! Πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε κι εδώ στο Ελλάντα! :D;)

πηγα σημερα σε ενα καταστημα vodafone να κοψω μια συνδεση που ειχα ο ιπαλληλος με ενημερωσε οτι η συνδεση θα κοπει σε ενα μηνα και οτι θα πληρωσω ακομα 3 λογαριασμους.καλα ο ενας οκ αφου εχει βγει ηδη καλα και ο δευτερος δεδομενου οτι η συνδεση 8α κοπει σε ενα μηνα, αλλα γιατι και τριτο λογαριασμο ρε παιδια....... εχει κανενας αναλογη εμπειρια με τη voda?;) Edited by undertakermark

καλησπερα οι τρεις λογαριασμοι ειναι πολλοι.ενα παγιο το εχεις ηδη πληρωμενο οταν εγινε η συνδεση για πρωτη φορα φιλε μου
DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E

Έτσι ισχύει. Θα πρέπει να πληρώσεις τον λογαριασμό που έχει εκδοθεί, τον λογαριασμό που θα' χει εκδοθεί μέχρι τη διακοπή του συμβολαίου, και έναν τελευταίο που θα είναι αναλογικός και θα έχει αφαιρεθεί το 1 ή το 1μιση πάγιο που πλήρωσες στον πρώτο λογαριασμό όταν έκανες τη σύνδεση. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

εχω την εντυπωση οτι αναλογικος θα ειναι ο λογαριασμος που θα εκδοθει μεχρι τη διακοπη του συμβολαιου
DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E

ευχαριστω για της απαντησεις παιδια

καλα εκανα εγω που ειχα καρτοκινητα, βλεπετε τοτε που εκανα τη συνδεση ειχε ενα προγραμα η vodafone που αν εκανες συνδεση ειχες 300 ευρο επιδοτηση συσκευης αλλα ετσι κι αλιος τα λεφτα τους τα πηραν απο τα παγια. απο δω και περα καρτα και παλι καρτα :)

2-3 σελίδες αναλυτικό?? Ποτέ δεν μου έχει έρθει κάτω από 10 σελίδες. ...

2-3 σελίδες αναλυτικό?? Ποτέ δεν μου έχει έρθει κάτω από 10 σελίδες. ...

Για μέσο όρο κάνει λόγο ο φίλος stefidis.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Για μέσο όρο κάνει λόγο ο φίλος stefidis.

Ναι, το είδα, αλλά ακόμα και για μέσο όρο μου φάνηκε λίγο.

Έχω επιλέξει στην συσκευή μου, όταν απορρίπτω μία κλήση να ειδοποιείται με sms αυτός ο οποίος με κάλεσε. Πόσο χρεώνεται αυτό το sms? Κανονική χρέωση?

θέλω τη γνώμη σας :

έρχομαι σε 3 μέρες Ελλάδα για ένα μήνα .. είμαι στο οικονομικό 20(ο μόνος τρόπος για να έχω το Europe στο πάγιο μου ώστε να μιλάω απεριόριστα με Ελλάδα).. όπως είναι λογικό όμως θα κάνω μια "χ" χρήση σε μηνύματα και ομιλία (προς όλες τις εταιρίες) σίγουρα άνω των 20 λεπτών ... και σκεφτόμουν να βάλω το unlimited 25 για όσο θα είμαι Ελλάδα.. μετά από ένα μήνα θα μπορέσω να γυρίσω πίσω στο οικονομικό; ή είναι αδύνατο; κι αν ξέρει κάποιος, θα μπορέσω να απενεργοποιήσω το Europe για το ίδιο διάστημα και να το ενεργοποιήσω ξανά;

Ευχαριστώ!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

1) Το Οικονομικό 20 που έχεις, περιλαμβάνει 100 λεπτά ομιλίας και όχι 20. Με αλλαγή στο unlimited, μόνο μηνύματα και κλήσεις προς vodafone θα κερδίσεις...

2) Το europe θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις προσωρινά. Όπως λέει και στο σάιτ:

Σημειώνεται πως για την απενεργοποίηση του Vodafone Europe Voice θα πρέπει να παρέλθει χρόνος 30 ημερολογιακών ημερών από την ενεργοποίηση του. Μετά την απενεργοποίησή του θα πρέπει να παρέλθει επίσης χρόνος 30 ημερολογιακών ημερών για τυχόν επανασύνδεση.

Οπότε το απενεργοποιείς, μένεις εδώ έναν μήνα όπως λες και το ενεργοποιείς πάλι μετά.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

καλημερα σας.πριν απο κανα 3μηνο με ειχαν παρει τηλεφωνο για την ανανεωση του συμβολαιου και την παροχη της επιδοτησης μου.χθες μου εστειλαν sms απο το 1321 και μου λενε να παω σε καταστημα για να αποκτησω δωρεαν συσκευη και να ανανεωσω παλι την συνδεση μου.

Εχει γινει λαθος ή παιζεται κατι αλλο?

1) Το Οικονομικό 20 που έχεις, περιλαμβάνει 100 λεπτά ομιλίας και όχι 20. Με αλλαγή στο unlimited, μόνο μηνύματα και κλήσεις προς vodafone θα κερδίσεις...

2) Το europe θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις προσωρινά. Όπως λέει και στο σάιτ:

Σημειώνεται πως για την απενεργοποίηση του Vodafone Europe Voice θα πρέπει να παρέλθει χρόνος 30 ημερολογιακών ημερών από την ενεργοποίηση του. Μετά την απενεργοποίησή του θα πρέπει να παρέλθει επίσης χρόνος 30 ημερολογιακών ημερών για τυχόν επανασύνδεση.

Οπότε το απενεργοποιείς, μένεις εδώ έναν μήνα όπως λες και το ενεργοποιείς πάλι μετά.

ναι,ε; γιατί νόμιζα ότι είχα μόνο 20?? ε..λογικό να μου πεις .. με τόσες αλλαγές που μου'χουν κάνει στο συμβόλαιό μου...τα'χω χάσει κι εγώ!

ευχαριστώ πάντως .. για τις πληροφορίες ..

υ.γ. τελικά έκανα την αιτηση για το mobile internet small χτες τα μεσάνυχτα μέσω myaccount .. σήμερα πήρα μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε.. ωστόσο σήμερα είναι η τελευταία μέρα του μήνα (ακούγεται κάπως αυτό! χαχα :lol: ) ... θα με χρεώσει τα 5 ευρώ του παγίου 2 φορές (για τον μήνα αυτό και τον επόμενο που αρχίζει αύριο) ή όχι; ξέρει κανείς να μου πει;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

η αδερφη μου θελει να κανει μεταφορα απο κοσμοτε. θα παω μαλλον στο unlimited 50. το ποσο που δινουν για επιδοτηση ειναι ουτε 100€. ειναι λογικο? μου φαινονται πολυ λιγα τα χρηματα....

η αδερφη μου θελει να κανει μεταφορα απο κοσμοτε. θα παω μαλλον στο unlimited 50. το ποσο που δινουν για επιδοτηση ειναι ουτε 100€. ειναι λογικο? μου φαινονται πολυ λιγα τα χρηματα....

Η εποδότηση θα πρεπε να ναι γύρω στα 150-160 ευρώ για το unlimited 50..

Βέβαια δεν ξέρω μήπως και εξαρτάται και από τη συσκευή που θα επιλέξεις..

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών