kotsianis7 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Κενό μήνυμα στο 1289. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλησπέρα ρε παιδιά αλλα αυτό με την "διαπραγματευση" πραγματικα δεν το καταλαβαίνω. Γιατι δεν σέβονται τον ήδη υπάρχοντα πελάτη. Η γνώμη μου είναι πως οι επιδότήσεις είναι τόσο χαμηλές επίτηδες, ανεξαρτήτου πελάτη. Υπάρχουν κάποιοι που χαλάνε την αγορά γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα, (πχ. με λογαριασμούς μ.ο.50€ θέλουν να πάρουν το I-Phone τζάμπα) και εξαιτίας αυτών την πληρώνουν και όλοι οι υπόλοιποι. Οπότε ξεκινούν με τη χαμηλή επιδότηση, για να φανεί μετά ότι κάνουν αύξηση, γιατί αν ξεκινούσαν με υψηλό ποσό και πάλι δεν ήταν κάποιοι ευχαριστημένοι, δε θα μπορούσε να πάει στα ύψη η επιδότηση. Επίσης, κερδίζουν πολλά στις περιπτώσεις που τελικά κάποιος ΔΕΝ θα γκρινιάξει. (Να τονίσω πως δεν το έχω ακούσει από καμιά επίσημη πηγή, είναι καθαρά συμπέρασμα δικό μου.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Μακάρι όπως τα δωρεάν λεπτά ομιλίας περιέχουν τις βιντεοκλήσεις να γινόταν το ίδιο με τα mms στα δωρεάν sms.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Οπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα post, βρίσκομαι στο πρόγραμμα Φίλοι, με πάγιο 10€/μηνιαίως. Παρόλα αυτά κάθε μήνα ξοδεύω 45€ περίπου. Η επιδότηση που βγήκε είναι 77€. Μετά από αίτημά μου ανέβηκε στα 107€, ποσό που δεν με κάλυπτε όμως. Η συσκευή που θέλω να αγοράσω, κοστίζει 160€. Ζήτησα λοιπόν να μου αυξήσουν την επιδότηση στα 160€ λέγοντας ότι αν δεν το πράξουν θα προβώ σε φορητότητα στην Cosmote. Μου πρότιναν να πάω στο Unlimited 50, δίνοντάς μου 210€ επιδότηση ή στο ίδιο πρόγραμμα με έκπτωση 30% κάθε μήνα, δίνοντας μου 160€ επιδότηση. Αρνήθηκα, την επιδότηση δεν μου την αυξήσαν και μείναμε στα 107€. Επειδή όμως δεν με συμφέρει να χάσω το Φίλοι, θα πάρω τα 107€ επιδότηση και θα παραμείνω στη Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Με τα unlimited δε νομίζω πως σε συμφέρει ιδιαίτερα το φίλοι... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Εχω ένα συμβόλαιο Vodafone και ένα Cosmote. Προς Vodafone πέρνω με το Φίλοι και προς Cosmote από το Απεριόριστα. Συνεπώς γλυτώνω 5€/μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Δεν θα σε συνέφερε να κάνεις τους φίλους unlimited15 με 10€ πάγιο promotion; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Δε νομίζω, δεν τα μιλάω έτσι κι αλλιώς και τα 600' του Φίλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a25 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Δε νομίζω, δεν τα μιλάω έτσι κι αλλιώς και τα 600' του Φίλοι... Βάλε το extra πακέτο Vodafone 500 (5 euro) για να μιλάς 500 λεπτα σε ΟΛΑ τα Vodafone κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Βάλε το extra πακέτο Vodafone 500 (5 euro) για να μιλάς 500 λεπτα σε ΟΛΑ τα Vodafone κινητά. Συνδιάζεται με το Χωρίς Πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Συνδιάζεται με το Χωρίς Πάγιο; Δυστυχώς όχι... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Τότε αναγκαστικά παραμένω στο Φίλοι. Για το Unlimited μπορώ να πάω στο 10€ υπό ποιες προϋποθέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ερωτησούλα: έχω vodafone unlimited 35 και θελω να κανω μεταφορά σε ευελικτο 35, μετά απο πόσους μήνες απο την υπογραφή του συμβολαίου γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ερωτησούλα: έχω vodafone unlimited 35 και θελω να κανω μεταφορά σε ευελικτο 35, μετά απο πόσους μήνες απο την υπογραφή του συμβολαίου γίνεται αυτό; Κανονικά για να κατέβεις σε πάγιο είναι 8 μήνες, ενώ για να ανέβεις μπορείς μετά από 1 μήνα.. Τώρα που το πάγιο είναι ίδιο, πιστεύω ότι μετά από 1 μήνα θα μπορείς να το κάνεις.. Πάρε και το 13830 να σου πουν σίγουρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Άσχετα αν είναι ίδιο το πάγιο, το unlimited είναι διαφορετική ομάδα προγραμμάτων από τα οικονομικά/ ευέλικτα. Κανονικά θέλει 8μηνο για να κατέβεις, πλην ειδικών περιπτώσεων( π.χ. υπερ-επιδότησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου τον Δκέμβριο του 2009 στο iphone 100 lite .Αυτή την στιγμή στο my account φαίνεται να μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα και προς τα πάνω και προς τα κάτω .Τελικά μπορώ να το πάω προς τα κάτω αφού λέτε δεν γίνεται πρίν τους 8 μήνες ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδιά πως κάνω αμφισβήτηση το λογαριασμό.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Με φαξ στο 67.03.200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Καταντάει κουραστικό ,αλλά για ακόμα μια χρονιά δεν έφτασε η "διαπραγμάτευση" . Πάλι έφτασα στην φορητότητα για να πάρω κάτι καλύτερο. Πόσο πια θα γίνεται αυτό το παιχνίδι. Η πλάκα είναι ότι φέτος τους το είπα απο την αρχή, δηλ. "δώστε την καλή τιμή τώρα για να μην κάνω αιτήσεις μαϊμού". Τίποτα , αυτοί το βιολί τους . Αποτέλεσμα ? Απο 60€ αρχική , μέσω 13830 πήγε 90€ και με αίτηση μαϊμού προς cote 357€. Ναι καλά το διαβάσατε 357€ ,δύο πάγια δώρο και 20% έκπτωση για τον υπόλοιπο χρόνο! Ενημερωτικά και σε συνέχεια του φίλου παραπάνω, γιατί τελικά η γκρίνια φέρνει αποτέλεσμα. Αρχικά μου έδωσαν για τις δυο συνδέσεις που έχω, επιδότηση 147 ευρώ. Έπειτα απο συννενόηση και κουβέντα με έναν υπάλληλο του 13830 η επιδότηση ανέβηκε στα 643 ευρώ. Τσόνταρα άλλα 20 και πήρα το iphone 3gs 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Αρχικά μου έδωσαν για τις δυο συνδέσεις που έχω, επιδότηση 147 ευρώ. Ποσο ηταν περιπου οι λογαριασμοι που εκανες για αυτες τις 2 συνδεσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Ποσο ηταν περιπου οι λογαριασμοι που εκανες για αυτες τις 2 συνδεσεις? Περίπου 50-55 ευρώ το μήνα και για τις δυο συνδέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Βασικα και γω εχω 2συνδεσεις με περιπου το ιδιο λογαριασμο καθε μηνα, θα παρω τηλ να δω τι θα πουν και μενα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Βασικα και γω εχω 2συνδεσεις με περιπου το ιδιο λογαριασμο καθε μηνα, θα παρω τηλ να δω τι θα πουν και μενα!:D Kαλή τύχη φίλε και περιμένω να μας πεις τα αποτελέσματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_math Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Βασικα και γω εχω 2συνδεσεις με περιπου το ιδιο λογαριασμο καθε μηνα, θα παρω τηλ να δω τι θα πουν και μενα!:D Εμένα σε συνεχεία προηγούμενου post μου να πω οτι με επιδότηση 189Ε για δυο συνδέσεις (περίπου 75Ε/μήνα) με τηλεφώνημα στο 13830 και συνενόηση με έναν υπάλληλο η επιδότηση που μου δώσανε ήτανε 380Ε. Δεν φτάσανε στα 600Ε την επιδότηση και δεν νομίζω οτι ειναι ευκολο να την φτάσουν σε τέτοια νουμερα. Ακόμα και στην προσφορα που είχαν στις 11/02 για καινουριες συνδέσεις δεν εφταναν ποτε σε τέτοια ποσά οι επιδοτήσεις για δυο συνδέσεις στα 50-60Ε πάγιο. Ίσως με εικονική αίτηση φορητότητας να μπορείς να πετύχεις ακομα περισσότερα άλλά δεν ήθελα να μπω σε τετοια διαδικασία. Πάντως σίγουρα μπορεις να πάρεις σ350-400 Ε επιδότηση. Καλημέρα και ελπίζω να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Κάτι άκουσα πως απ'τις 15 του μήνα και μετά θα κοπούν τα πολλά-πολλά με τις υπέρογκες επιδοτήσεις.Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts