Epicouros Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ίσως έχει βγει εκτός η ενημέρωση υπολοίπου γιατί τροποποιούν το billing system για να μπορεί να συνδεθεί ο μέχρι τώρα προβληματικός απόγονος του fast connect. Καλά πόσες μέρες θέλουν για μια τροποποίηση; είναι ήδη 5 μέρες εκτός:mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 και γιατι ρε παιδια το συστημα χρεωνει παντα παραπανω και δεν βλέπει πληρωμες και δεν εχει τυχει μια φορα να κανει λαθος υπερ του συνδρομητη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 και γιατι ρε παιδια το συστημα χρεωνει παντα παραπανω και δεν βλέπει πληρωμες και δεν εχει τυχει μια φορα να κανει λαθος υπερ του συνδρομητη? Έχω παραδείγματα και από αυτό. Π.χ να μην μου χρεώνει κλήσεις roaming και να τις μετράει σαν εθνικές ή να έχω υπερβεί τα "δωρεάν"μηνύματα και να συνεχίζει να μην χρεώνει. Γενικότερα ενώ θεωρώ τη Vodafone τη πιο αξιόπιστη εταιρεία κινητής (δίκτυο, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών) δυστυχώς πρέπει να βελτιωθεί άμεσα στο κομμάτι του IT άμεσα γιατι χαλάει την εικόνα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Έχω παραδείγματα και από αυτό. Π.χ να μην μου χρεώνει κλήσεις roaming και να τις μετράει σαν εθνικές ή να έχω υπερβεί τα "δωρεάν"μηνύματα και να συνεχίζει να μην χρεώνει. Γενικότερα ενώ θεωρώ τη Vodafone τη πιο αξιόπιστη εταιρεία κινητής (δίκτυο, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών) δυστυχώς πρέπει να βελτιωθεί άμεσα στο κομμάτι του IT άμεσα γιατι χαλάει την εικόνα τους. αφου συμβαινει και αυτο, ενταξει. γιατι το μυαλο ολψν πηγαινει παντα στο πονηρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ξέρει κανείς μετά από πόσες (μέρες ?) (ώρες ?) ενεργοποιείται η σύνδεση από την υπογραφή του συμβολαίου? Και αν κρατήσεις τον ίδιο αριθμό έχωντας πάει από κάρτα σε συμβόλαιο, η παλιά SIM που έχει τον ίδιο αριθμό ουσιαστικά ακυρώνεται ή μπορείς να χρησιμοποιείς και αυτήν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Γενικότερα ενώ θεωρώ τη Vodafone τη πιο αξιόπιστη εταιρεία κινητής (δίκτυο, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών) δυστυχώς πρέπει να βελτιωθεί άμεσα στο κομμάτι του IT άμεσα γιατι χαλάει την εικόνα τους. Δυστυχώς, τα πληροφοριακά συστήματα της Vodafone είναι "αλληλούια" χρόνια τώρα! :mad: Το FastConnect 2 θα έχει κάποιο όφελος για το συνδρομητή ή μόνο για τα καταστήματα; Πάντως, πωλητής στο Πλαίσιο τις προάλλες μου έλεγε πως είναι πολύ βελτιωμένο και πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με το τωρινό Fast Connect! Ξέρει κανείς μετά από πόσες (μέρες ?) (ώρες ?) ενεργοποιείται η σύνδεση από την υπογραφή του συμβολαίου? Και αν κρατήσεις τον ίδιο αριθμό έχωντας πάει από κάρτα σε συμβόλαιο, η παλιά SIM που έχει τον ίδιο αριθμό ουσιαστικά ακυρώνεται ή μπορείς να χρησιμοποιείς και αυτήν? Αν πρόκειται για νέα σύνδεση συνήθως ενεργοποιείται άμεσα, εκτός κι αν αργήσει μέχρι μισή μέρα περίπου. Η παλιά SIM, στη 2η ερώτησή σου, λειτουργεί ως καρτοκινητό μέχρις ότου ακυρωθεί. Απ'τη στιγμή που ακυρωθεί δε θα μπορείς να συνδεθείς με το δίκτυο οπότε θα πρέπει να βάλεις τη νέα κάρτα SIM που θα λειτουργεί ως συμβόλαιο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παλιά κάρτα SIM ως συμβόλαιο έως ότου ενεργοποιηθεί η νέα κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foinix Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε vodafone (βλέπε Wii και PS3 ....). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος για το Wii. Είδα διαφήμιση στην τηλεόραση αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες. Επίσης αν με τις προσφορές αυτές Wii και PS3 ισχύει και τα 2 μηνιαία πάγια δώρο που διαφημίζουν. Μήπως ζητάω πολλά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε vodafone (βλέπε Wii και PS3 ....). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος για το Wii. Είδα διαφήμιση στην τηλεόραση αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες. Επίσης αν με τις προσφορές αυτές Wii και PS3 ισχύει και τα 2 μηνιαία πάγια δώρο που διαφημίζουν. Μήπως ζητάω πολλά? Ευχαριστώ. Η προσφορά για το Wii αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για τη wind. H vodafone έχει το PS3 με Nokia. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8461 Αυτό με τα πάγια ισχύει όπως και να ναι, αρκεί να ναι από 25 ευρώ και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foinix Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Σε ευχαριστώ. Δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω από κάποιο κατάστημα. Μόλις περάσω θα ενημερώσω για οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δες όμως συγκεκριμένα για τη Vodafone τι λέει.. H προσφορά με δώρο ένα PS3 ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις στα προγράμματα συμβολαίου: Unlimited 50 και άνω, Unlimited με Internet 70 και άνω, Ευέλικτο Επαγγελματικό 300 με απεριόριστες ενδοεταιρικές και άνω, ευέλικτα / οικονομικά με πάγιο 50€ και άνω. Δεν ισχύει για ανανεώση συμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Η φορητότητα δεν είναι ανανέωση, αλλά νέα σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε vodafone (βλέπε Wii και PS3 ....). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος για το Wii. Είδα διαφήμιση στην τηλεόραση αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες. Επίσης αν με τις προσφορές αυτές Wii και PS3 ισχύει και τα 2 μηνιαία πάγια δώρο που διαφημίζουν. Μήπως ζητάω πολλά? Ευχαριστώ. Για να μην σε μπερδέψω απλά θα στα ταξινομήσω ανά κατηγορίες / υποερωτήματα :rolleyes: 1. Νέα σύνδεση + LG συσκευή + Δώρο Νintendo Wii 2. Νέα σύνδεση + Nokia συσκευή + Δώρο PS3 3. Προσφορά: 2 Πάγια Δώρο Η προσφορά για το Wii αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για τη wind. H vodafone έχει το PS3 με Nokia. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8461 Αυτό με τα πάγια ισχύει όπως και να ναι, αρκεί να ναι από 25 ευρώ και πάνω. Μάλλον κάνεις λάθος :p Δες όμως συγκεκριμένα για τη Vodafone τι λέει.. H προσφορά με δώρο ένα PS3 ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις στα προγράμματα συμβολαίου: Unlimited 50 και άνω, Unlimited με Internet 70 και άνω, Ευέλικτο Επαγγελματικό 300 με απεριόριστες ενδοεταιρικές και άνω, ευέλικτα / οικονομικά με πάγιο 50€ και άνω. Δεν ισχύει για ανανεώση συμβολαίου. Στην επίσημη σελίδα της VF δεν αναφέρει για συγκεκριμένα προγράμματα Η φορητότητα δεν είναι ανανέωση, αλλά νέα σύνδεση. Πολύ σωστά :rolleyes: Άψογος :cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 μμμ, για να κανω διακοπη πρεπει πρωτα να πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο που εκδωθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 ...Στο τελευταίο λογαριασμό τα μισά μηνύματα τα έχει στη κατηγορία "αποστολή μηνυμάτων sms" και τα άλλα μισά στο "λοιποί προορισμοί κλήσεων".... Αυτό το κάνει εδώ και 2-3 μήνες και στον λογαριασμό του πατέρα μου και δεν κατάλαβα γιατί -και βαρέθηκα ρωτήσω το CC. Και αυτό δημιουργεί ένα προβληματάκι στον έλεγχο των στατιστικών του λογαριασμού γιατί δεν ξέρεις με μια ματία πόσα sms έστειλες τελικά... πρέπει να τα μετρήσεις πάλι με το χέρι! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Στην επίσημη σελίδα της VF δεν αναφέρει για συγκεκριμένα προγράμματα Διάβασε καλύτερα εδώ κάτω κάτω... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8461 Σημειώσεις 4. H προσφορά με δώρα ένα PS3 ή ένα Nitendo Wii ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις στα προγράμματα συμβολαίου: Unlimited 50 και άνω, Unlimited με Internet 70 και άνω, Ευέλικτο Επαγγελματικό 300 με απεριόριστες ενδοεταιρικές και άνω, ευέλικτα / οικονομικά με πάγιο 50€ και άνω. Δεν ισχύει για ανανέωση συμβολαίου ή αγορά απλής συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 μμμ, για να κανω διακοπη πρεπει πρωτα να πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο που εκδωθηκε? Για να σου τα χαρίσουν πάντως αποκλείεται :p , μπορείς να κάνεις αίτηση διακοπής και όταν ολοκληρωθούν οι μήνες τότε είσαι ok (συνήθως όσοι έχουν τέτοια σκέψη πάνε ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο) Διάβασε καλύτερα εδώ κάτω κάτω... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8461 Σημειώσεις 4. H προσφορά με δώρα ένα PS3 ή ένα Nitendo Wii ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις στα προγράμματα συμβολαίου: Unlimited 50 και άνω, Unlimited με Internet 70 και άνω, Ευέλικτο Επαγγελματικό 300 με απεριόριστες ενδοεταιρικές και άνω, ευέλικτα / οικονομικά με πάγιο 50€ και άνω. Δεν ισχύει για ανανέωση συμβολαίου ή αγορά απλής συσκευής. Βασικά επειδή νομίζω πως επικρατεί ένα μπάχαλο με την VF θα το αφήσω έτσι το θέμα αυτό , μιας και βλέπω συνεχώς τροποποιήσεις στην σελίδα τους , μάλλον μπορεί να "σκάνε" οι παρεξηγήσεις :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να δω πόσα λεπτά μου έχουν απομείνει ? Επίσης χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το 3G , mms κτλ ? ή είναι από μόνο του? Η κάρτα sim είναι καινούρια. To ξέρω ότι θα χουν ξανα απαντηθεί αυτά αλλά δεν μπορώ να τα βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να δω πόσα λεπτά μου έχουν απομείνει ? Επίσης χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το 3G , mms κτλ ? ή είναι από μόνο του? Η κάρτα sim είναι καινούρια. To ξέρω ότι θα χουν ξανα απαντηθεί αυτά αλλά δεν μπορώ να τα βρω... Κενό μήνυμα στο 1284 Παίρνεις στο 13830 να ενεργοποιήσουν στη γραμμή σου πρώτα τις απαραίτητες ρυθμίσεις που απαιτεί και εν συνεχεία σε παραπέμπτουν σε αυτοματοποιημένες ηχογραφημένες οδηγίες Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Για να σου τα χαρίσουν πάντως αποκλείεται :p , μπορείς να κάνεις αίτηση διακοπής και όταν ολοκληρωθούν οι μήνες τότε είσαι ok (συνήθως όσοι έχουν τέτοια σκέψη πάνε ένα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο) δεν εννοω να μου τα χαρισουν. εννοειται πως θα τα πληρωσω. απλα ρωταω αν γινει να δρομολογηθει η διακοπη πριν πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο. π.χ. παω την δευτερα να κανω αιτηση διακοπης και την τεταρτη-πεμπτη να παω να πληρωσω τον λογαριασμο. γινεται ή πρεπει να τον πληρωσω πρωτα και μετα να κανω αιτηση για διακοπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 δεν εννοω να μου τα χαρισουν. εννοειται πως θα τα πληρωσω. απλα ρωταω αν γινει να δρομολογηθει η διακοπη πριν πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο. π.χ. παω την δευτερα να κανω αιτηση διακοπης και την τεταρτη-πεμπτη να παω να πληρωσω τον λογαριασμο. γινεται ή πρεπει να τον πληρωσω πρωτα και μετα να κανω αιτηση για διακοπη? Αν μιλάμε για νέα γραμμή δηλαδή 1 έτους τότε μπορείς 1 μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο να κάνεις αίτηση αλλά μην περιμένεις να πληρώσεις λιγότερα από 13 πάγια :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 δεν εννοω να μου τα χαρισουν. εννοειται πως θα τα πληρωσω. απλα ρωταω αν γινει να δρομολογηθει η διακοπη πριν πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο. π.χ. παω την δευτερα να κανω αιτηση διακοπης και την τεταρτη-πεμπτη να παω να πληρωσω τον λογαριασμο. γινεται ή πρεπει να τον πληρωσω πρωτα και μετα να κανω αιτηση για διακοπη? Μπορείς να κάνεις αίτημα διακοπής ανα πάσα στιγμή και θα πραγματοποιηθεί όταν λήξει του 12μηνο. Αν ζητήσεις άμμεση διακοπή θα πληρώσεις το αναπόσβεστο ποσό (θα σε ενημερώσουν στο καταστημα για ο πόσο είναι) και θα διακοπεί σε 2 μέρες. Αν επιλέξεις να διακοπεί με την λήξη του συμβολαίου θα διακοπεί κανονικά στο 12μηνο και θα πληρώσεις για 12 μήνες όχι για 13 που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 δεν με πειραζει αν δωσω ενα παγιο παραπανω. ουτως ή αλλως θα ερθει ο τελευταιος-τελευταιος λογαριασμος αρνητικος (ετσι πιστευω τουλαχιστον). ωραια, απο δευτερα παω για διακοπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 δεν με πειραζει αν δωσω ενα παγιο παραπανω. ουτως ή αλλως θα ερθει ο τελευταιος-τελευταιος λογαριασμος αρνητικος (ετσι πιστευω τουλαχιστον). ωραια, απο δευτερα παω για διακοπη :lol::lol: , τόσο άμεσα; :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Το 1284 εδώ και αρκετές ημέρες έχει πρόβλημα. Πότε θα διορθωθεί άραγε; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Προσωρινά μη διαθέσιμο γράφει εδώ και μέρες... 'ουδέν μονιμότερο του προσωρινού' :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts