Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια θα παρω ενα τηλεφωνο στο 13830 να δω τι θα μου πουνε και αυτοι γιατι πραγματικα ρε γμτ εχω κουφαθει τελειως με τους ασχετους τους υπαληλους..

Τι εννοεις πως θα παρω τι συσκευη σε περιπτωση μη καταχωρησης του ΙΜΕΙ; Βασικα ξεχασα να αναφερω οτι το κινητο που θελω ειναι το phone 3GS και δεν υπαρχει διαθεσιμο αμεσα (τουλαχιστον 20 μερες τωρα που εχω κανει την αιτηση ανανεωσης). Μηπως δεν αναγραφεται το ΙΜΕΙ γιατι πολυ απλα δεν ξερουν πιο θα ειναι το ΙΜΕΙ της συσκευης οταν θα ερθει;

Γιατι αυτο ρωτησα πιο πανω μηπως και γινεται να κοψω τη συνδεση απο τη στιγμη που δεν εχω τη συσκευη στα χερια μου...

Τι εννοεις; Επρεπει δηλαδη πανω στο συμβολειο να εχει καποιο ΙΜΕΙ συσκευης; Εψαξα και δεν βρηκα κατι.. Εχει στη πρωτη σελιδα τα στοιχεια μου, το προγραμμα που διαλεξα, το συνολο της επιδοτησης αλλα εκει που λεει ΙΜΕΙ δεν λεει κατι (εχει ομως διπλα το κινητο που εχω διαλεξει). Επισης να αναφερω οτι στη δευτερη σελιδα ειναι γραμμενο χαμηλα και το ποσο που πρεπει να πληρωσω για να παρω το κινητο.

Ακομα να σας πω οτι μου ειπαν πως δεν μπορω να παω σε αλλο καταστημα vodafone να παρω το ΙΔΙΟ κινητο που ειναι γραμμενο γιατι λεει εκανα σε αυτο την ανανεωση. Στεκει αυτο;

Αν καποιος μπορει να βγαλει μια ακρη θα του ειμαι ευγνομων..

Λοιπον.. πραγματικα οταν κανεις ανανεωση στο συμβολαιο γραφει το ΙΜΕΙ της συσκευης... Δεν ισχυει ομως μονο στην περιπτωση ανανεωσης με iPhone... και αυτο γιατι δεν υπαρχει στο καταστημα η συγκεκριμενη συσκευη...

Μολις φυγει ο πελατης απ το μαγαζι.. ενημερωνεται η εταιρια για το συγκεκριμενο τυπο Phone που θελει ο πελατης συμφωνα με τον κωδικο συμβολαιου ανανεωσης... γι αυτο κ δεν μπορεις να πας να το παραλαβεις απο αλλο καταστημα δεν μπορουν απο αλλου να σου παραδωσουν συσκευη... κ πραγματικα τηρειται λιστα προτεραιοτητας.. :)

Λοιπον.. πραγματικα οταν κανεις ανανεωση στο συμβολαιο γραφει το ΙΜΕΙ της συσκευης... Δεν ισχυει ομως μονο στην περιπτωση ανανεωσης με iPhone... και αυτο γιατι δεν υπαρχει στο καταστημα η συγκεκριμενη συσκευη...

Μολις φυγει ο πελατης απ το μαγαζι.. ενημερωνεται η εταιρια για το συγκεκριμενο τυπο Phone που θελει ο πελατης συμφωνα με τον κωδικο συμβολαιου ανανεωσης... γι αυτο κ δεν μπορεις να πας να το παραλαβεις απο αλλο καταστημα δεν μπορουν απο αλλου να σου παραδωσουν συσκευη... κ πραγματικα τηρειται λιστα προτεραιοτητας.. :)

Ισχυει ακριβως οτι λες, πηρα τηλεφωνο στο 13830 και το επιβεβαιωσα. Μου ειπαν οτι κανονικα για να γινει ανανεωση χρειαζεται το ΙΜΕΙ αλλα στο iphone κανουν μια εξαιρεση, τρομαρα τους!

Λοιπον το θεμα ειναι οτι δυστυχως δεν απαντηθηκε ακομα το αρχικο μου ερωτημα: Εγω στην κατασταση που ειμαι τωρα μπορω να κανω διακοπη συμβολαιου ετσι ωστε να παω στο αλλο καταστημα που βρηκα το κινητο και να το παρω η θα πρεπει να περιμενω οποτε καπνισει στη vodafone να μου το στειλει; Δεν θελω να παω στο καταστημα να ρωτησω γιατι θα μουν πουν σιγουρα οτι δεν γινεται, το θεμα ειναι να μαθουμε το σωστο! Απλα επαναλαμβανω οτι συμφωνα με το συμβολαιο (που διαβασα αρκετες φορες) εχεις το δικαιωμα να διακοψεις τη συνδεση μονο αν καταβαλεις τα χρηματα αποσβεσης που σου αναλογουν. Εμενα ειναι 100% λογω οτι ειμαι στον πρωτο μηνα αλλα απο τη στιγμη που ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ τη συσκευη ειναι σαν να μην εχω παρει επιδοτηση αρα λογικα μπορω να την κοψω.

Συγνωμη αν σας πριζω απλα θελω να βγαλω μια ακρη ο αμοιρος..

Αυτή τη στιγμή έχω δύο αριθμούς με το πρόγραμμα you and me.Οταν λήξει το 12μηνο,θα διακόψω τον ένα και στο δικό μου αριθμό θα βάλω ένα απλό ατομικό πρόγρμμα.Παράλληλα σήμερα ενεργοποίησα το vodafone unlimited number.Οταν αλλαξω πρόγραμμα,θα αλλάξει κι το extra?

Τελικά κάλεσα ένα σταθερό που μου είχαν στείλει σε κάποιο από τα μηνύματα της Vodafone, και έμαθα ότι στην τελευταία σελίδα του συμβολαίου ... (μα είναι γραμματοσειρά αυτή για συμβόλαιο..; 7-8? Τα μάτια μου πόνεσαν!! ) ότι η ημερομηνία υλοποίησης της φορητότητας είναι 15.9. Ακριβώς 15 μέρες δλδ από τη μέρα που έδωσα το ΟΚ για την έναρξη της διαδικασίας...

Αν και τους είχα εξηγήσει αν γίνεται να επισπεύσουν τη διαδικασία, λόγω μετάβασης στο εξωτερικό .. Υποθέτω ότι μετά τις 15, θα μπορώ να καλέσω κάποιο σταθερό (από εξωτερικό) για να ενεργοποιήσω το Europe (γιατί γι'αυτό έκανα τη φορητότητα πιο πολύ!);;

Αυτό σχετικά με τις 15 μέρες είναι ευθύνη της ΕΕΤΤ και όχι των εταιρειών κινητής. Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε είδους φορητότητα (καρτοκινητό, συμβόλαιο κλπ) και απο οποιαδήποτε εταιρεία, η υλοποίηση της φορητότητας γίνεται 15 ημερολογιακές μέρες απο την υποβολή του αιτήματος. Ακόμα και τον Πάπα τον ίδιο να βάλεις, αυτό δεν αλλάζει σε καμμιά περίπτωση.

Phantom Of The Opera

τελικά ενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωί ... αν και στο χαρτί ανέφεραν ότι θα ολοκληρωθεί στις 9.00 τελικά το σήμα από την προηγούμενη εταιρία χάθηκε γύρω στις 11.30 και μετά έλαβα και μηνύματα που ανέφεραν η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 6 ώρες..

Τώρα μένει να ενεργοποιήσω τα πακέτα που είναι έξτρα.. Ποιόν αριθμό καλώ από εξωτερικό..;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

+30.210.6702000 επιλογή 2

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα τα στοιχεία μου ... θα πρέπει να καλέσω πάλι αύριο .... πωπω. .. ταλαιπωρία...!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παιδια μια βοηθεια. ειμαι καινουργιος απο χθες στη vodafone . οταν ειχα cosmote και εκανα ενημερωση υπολοιπου μου ελεγε υπολοιπα λεπτα ομολιας μυνηματα αλλα και τα mb του ογκου που ειχα για ιντερνετ. στην vodafone στο 1284 μου λεει μονο χρονο ομιλιας και μυνυματα. που μπορω να δω ποσο απομενει σε ογκο δεδομενων mb;
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

παιδια μια βοηθεια. ειμαι καινουργιος απο χθες στη vodafone . οταν ειχα cosmote και εκανα ενημερωση υπολοιπου μου ελεγε υπολοιπα λεπτα ομολιας μυνηματα αλλα και τα mb του ογκου που ειχα για ιντερνετ. στην vodafone στο 1284 μου λεει μονο χρονο ομιλιας και μυνυματα. που μπορω να δω ποσο απομενει σε ογκο δεδομενων mb;

Αν εχεις Iphone εχει καπου στο μενου μετρητη δεδομενων.Το εχει η κορη μου και ετσι μου εχει πει.

Ρυθμισεις/Γενικα/Χρηση/Δεδομενα κινητου δικτυου

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ναι εχω και απο εκει το κοιταω. απλα ηταν καλο το συστημα που ειχε η cosmote και ελεγα μηπως το εχει καπως και η vodafone δηλαδη να σε ενημερωνει για το υπολοιπο του ογκου δεδομενων.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

ναι εχω και απο εκει το κοιταω. απλα ηταν καλο το συστημα που ειχε η cosmote και ελεγα μηπως το εχει καπως και η vodafone δηλαδη να σε ενημερωνει για το υπολοιπο του ογκου δεδομενων.

Οχι δεν εχει κατι τετοιο...Μονο για χρονο ομιλιας και αυτο με μια μερα πριν ενημερωνει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μπορείς να ενημερώνεσαι με κλήση στο 13830 αν είσαι ιδιώτης(12 λεπτά χρέωση ανά κλήση)ή στο 1399 αν είσαι εταιρικός(δωρεάν κλήση)

αν κανεις νεα συνδεση και παρεις εκπτωση αντι επιδοτησης πότε εχεις δικαιωμα να την ακυρώσεις?στους 2 μηνες?
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

έχεις δικαίωμα να την ακυρώσης και την επόμενη ημέρα ακόμα , με την καταβολή της έκπτωσης που κέρδισες.

Συγνώμη , νόμιζα ότι έγραφες για δικαίωμα

Για να μην καταβάλεις κανένα ποσό υπάρχουν δύο τρόποι

α) περιμένεις 12 μήνες

β) αλλάζεις από έκπτωση σε επιδότηση με την επιδότηση της πιο φτηνής συσκευής

Π.χ 30 ευρώ συσκευή .

Την άλλη μέρα φεύγεις δίνοντας 30 ευρώ και σου μένει η συσκευή.

δεν υπαρχει πρόβλημα απλά εχω την αισθηση οτι εφόσον δεν εχω παρει επιδοτηση συσκευης μπορω να φύγω χωρίς ρητρα.Θα καλεσω αμα ειναι την εξυπηρετηση να σιγουρευτω.σε ευχαριστω πολυ
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

η "ρητρα" σου αν θες,θα ειναι το ποσό της έκπτωσης που έχεις πάρει Ή ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ αν θεωρηθεί οτι παίρνεις επιδότηση τμηματικά για το διάστημα που παρέμεινες συνδρομητής

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ρε παιδια εχω vf συσκευη και σε καθε λογαριασμο μου ερχεται περιπου 5Ε για μεταφορα δεδομενων κλπ που ποτε δεν εχω κανει..ξερει κανεις τι γινεται κ τι μπορω να κανω για να το αποφυγω?επισης ξερει κανεις αν κανεις μεγαλους λογαρισμους,σουδινουν περισσοτερο χρονο ομιλιας??κατι τετοιο παρατηρησα...
:w00t:

Σκέτη απογοήτευση αυτή η vodafone... υποτίθεται ότι με το μηδενικό πάγιο (ή όπως λέγεται αυτό το πρόγραμμα) θα είχα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσω το Europe (ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θέλω εγώ) ... θα μπορούσα από την πρώτη κιόλας μέρα να το χρησιμοποιήσω..

Αλλά μετά από μια - "διακεκομμένη" - συνομιλία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ... η απογοήτευση .. πήγε σύννεφο ...

Θα πρέπει αφενός να περιμένω ένα μήνα από την ενεργοποίηση της σύνδεσης (καλές 16 Οκτώβρη) κι αφετέρου, να μεταφερθώ σε κάποιο άλλο οικονομικό πρόγραμμα και επιπρόσθετα να ενεργοποιήσω το Europe...

Δλδ.. τώρα ... δεν τους βαράς ... στον τοίχο με αυτά που κάνουν ... !;!; Γιατί όταν εμένα με πήρε ο "κυριούλης" να μου "πουλήσει" το πακέτο .. εγώ τον ρώτησα πάνω από 4 φορές, αν σίγουρα γίνεται αυτό ... και μάλιστα μου το επιβεβαίωνε ... γεμάτος ικανοποίηση ...

πφφ... τώρα τα παίρνεις πίσω και τα 2 τα συμβόλαια, έτσι όπως ήρθανε ... και φεύγεις;...

Γιατί .. δίνοντας μου εμένα μηδενικό πάγιο, "έχασα" και την επιδότηση ... (που δεν με νοιάζει σιγά..ούτως ή άλλως καμιά "κουδουνίστρα" θα μου δίνανε από τις δωρεάν) ... αλλά εντάξει .. ας μου το έλεγαν από την αρχή ... !

Γιατί δεν είχα πρόβλημα να τους τα "σκάσω" αν ήταν ... σωστοί κι εκείνοι απέναντί μου .. αλλά τώρα για ένα μήνα να τους τα σκάω τζάμπα με αυτό το passport ... ;;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με συμφέρει για κλήσης εξωτερικού; Συγκεκριμένα θα ειμαι στη Βουλγαρια και θελω να μιλαω με ενα άτομο στην Ελλάδα. Τι υπάρχει;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών