bored01 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Εμένα κάθε φορά μου λένε οτι η ενημέρωση έγινε 5 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Eμένα μου έχει τύχει και 2 μέρες πριν.:) Εξαρτάται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Τη συσκευή την πήρα 31/7 κ μηδενισα 1/8!η ενημέρωση έγινε σήμερα χαράματα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Τη συσκευή την πήρα 31/7 κ μηδενισα 1/8!η ενημέρωση έγινε σήμερα χαράματα Περίεργο. Εγώ ποτέ δεν είχα απόκλιση μεγαλύτερη από 5ΜΒ ανάμεσα στο μετρητή του iPhone και στο λογαριασμό της Vodafone. Σε κάθε περίπτωση η σωστή μέτρηση είναι αυτή της Vodafone. Kαι αφού δεν σε έχουν αδικήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Μα δεν έχει καμία σχέση!κ κυριολεκτικά το έχω λιωσει.πιο σωστό μου φαίνεται του κινητού Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Μα δεν έχει καμία σχέση!κ κυριολεκτικά το έχω λιωσει.πιο σωστό μου φαίνεται του κινητού απο τα ξημερωματα μεχρι την ωρα του ποστ εχουν περασει περιπου 15 ωρες..αρα μηπως εχεις κανει χρηση απο τοτε; ο μετρητης του iphone μετραει μονο χρηση 3g/gprs ή και wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Όχι δε μετράει wifi.αλλά δεν έχω συνδεθεί κ σε ασύρματο δίκτυο μιας κ έδω που είμαι δεν σχω! Ξανά επικοινωνησα με την βοντα και μου είπαν 1407 έχω ακόμα προς κατανάλωση!ο μετρητής λέει ήδη 300+ΜΒ χρησιμοποιημενα...εντυπωσιακό αυτό παρόλο που χρησιμοποιώ και tethering και πολλή πολλή πλοήγηση Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon24 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου λύσετε κάποιες απορίες. Έχω συμβόλαιο με τη vodafone που έχει λήξει και μια αδιάφορη επιδότηση γύρω στα 70 ευρώ. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω αν γίνεται να αγοράσω νέα συσκευή με νέο συμβόλαιο αλλά να κρατήσω τον αριθμό της τρέχουσας σύνδεσης μου και να πληρώσω ό,τι θα πλήρωνε ένας νέος πελάτης. Μου είπαν πως αυτό δε γίνεται. Οπότε πχ. για τη σύνδεση που με ενδιαφέρει αντί να πληρώσω 350 ευρώ θα πρέπει να πληρώσω 450 αν θέλω να έχω το παλιό μου νούμερο. Αυτό δεν είναι παράλογο; Τι με εμποδίζει να πάω αύριο στην cosmote να κάνω φορητότητα και να πληρώσω τα 350 ευρώ που θέλω για τη συσκευή και το αντίστοιχο πρόγραμμα; Πράγμα που σίγουρα πλέον θα κάνω. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου λύσετε κάποιες απορίες. Έχω συμβόλαιο με τη vodafone που έχει λήξει και μια αδιάφορη επιδότηση γύρω στα 70 ευρώ. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω αν γίνεται να αγοράσω νέα συσκευή με νέο συμβόλαιο αλλά να κρατήσω τον αριθμό της τρέχουσας σύνδεσης μου και να πληρώσω ό,τι θα πλήρωνε ένας νέος πελάτης. Μου είπαν πως αυτό δε γίνεται. Οπότε πχ. για τη σύνδεση που με ενδιαφέρει αντί να πληρώσω 350 ευρώ θα πρέπει να πληρώσω 450 αν θέλω να έχω το παλιό μου νούμερο. Αυτό δεν είναι παράλογο; Τι με εμποδίζει να πάω αύριο στην cosmote να κάνω φορητότητα και να πληρώσω τα 350 ευρώ που θέλω για τη συσκευή και το αντίστοιχο πρόγραμμα; Πράγμα που σίγουρα πλέον θα κάνω. Ευχαριστώ :) Παραλογο μεν αλλα ετσι ειναι...Θα σου ελεγα να ζητησεις αυξηση επιδοτησης.Της κορης μου απο 100 ευρω την εκαναν 250 ευρω.Εμενα απο 98 την εκαναν 178 αλλα ταυτοχρονη μειωση παγιου στο 50% για ιδιο χρονο ομιλιας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Καλημερα, Εχω το οικογενειακο προγραμμα Vodafone 500 για iPhone που δινει εκτος απο 500 λεπτα προς αλλους, δωρεαν ενδοοικογενειακες κλησεις, 250 sms και 1GB ογκο δεδομενων. Εχω 4 μελη συνολικα στο προγραμμα και θα ηθελα να δω αν με συμφερει να παω στην Cosmote για προσωπικους καθαρα λογους. Στην cosmote ομως θα πρεπει να ενταξω 4 διαφορετικα προγραμματα συμβολαιου (δεν ειναι σαν την Vodafone που ολοι μοιραζονταν τα 500 λεπτα προς αλλους) και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κατσω να βλεπω για το καθε νουμερο ξεχωριστα σε ποιον μιλησε, ποση ωρα κτλ. Αναρωτιομουν λοιπον αν υπαρχει καποιο web stat ή παρομοιο που να δειχνει ποσο μιλησε το καθε μελος σε ενδοοικογενειακες κλησεις ή σε κλησεις σε αλλους για να μπορεσω να αποφασισω σε ποιο προγραμμα να βαλω το καθε μελος. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Αν εχει καποιος εμπειρια ας με πει. Τωρα μην με πειτε να ρωτησω τον καθενα ξεχωριστα, ιδεα δεν εχουνε ποσο μιλανε! Τελος, μιας και ειδα οτι η Vodafone αλλαζει τις τιμες της, εχει ακουστει τιποτα για Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Καλησπέρα, Στους νέους λογαριασμούς έχουν πίτες και γραφήματα σε ότι αφορά τις κλήσεις, αλλά η καλύτερη λύση είναι το myaccount που σου δίνει περισσότερες επιλογές. Βλέπεις καλύτερα την ανάλυση και μπορείς να το κατεβάσεις και σε excel ή pdf Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παιδιά κάποιος που έχει πάρει έκπτωση λογαριασμού αντί επιδότηση αν κανει φορητοτητα πριν να κλείσει χρονοβπλγρωνει τίποτα; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon24 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παραλογο μεν αλλα ετσι ειναι...Θα σου ελεγα να ζητησεις αυξηση επιδοτησης.Της κορης μου απο 100 ευρω την εκαναν 250 ευρω.Εμενα απο 98 την εκαναν 178 αλλα ταυτοχρονη μειωση παγιου στο 50% για ιδιο χρονο ομιλιας. Thanks. Δούλεψε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Thanks. Δούλεψε ;) Για δωσε λεπτομερειες !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παιδιά κάποιος που έχει πάρει έκπτωση λογαριασμού αντί επιδότηση αν κανει φορητοτητα πριν να κλείσει χρονοβπλγρωνει τίποτα; Αν δεν κάνω λάθος, πληρώνεις το ποσο που σου έχουν κάνει συνολικά εκπτωση μέχρι τη διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παιδιά κάποιος που έχει πάρει έκπτωση λογαριασμού αντί επιδότηση αν κανει φορητοτητα πριν να κλείσει χρονοβπλγρωνει τίποτα; Πληρωνεις αναλογικα για το ποσο χρονο εχεις μεχρι να ληξει το συμβολαιο.Καπου ειχα διαβασει οτι για τους πρωτους 6 μηνες πληρωνεις ολη την επιδοτηση αλλα οταν σε ενα μηνα το Iphone της γυναικς μου απο συμβολαιο το εκανα καρτοκινητο δεν πληρωσα ολο το ποσο αλλα γλυτωσα κατι λιγα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon24 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Για δωσε λεπτομερειες !!!! Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή! Δεν το περίμενα. Από 77 ευρώ αν θυμάμαι καλά με πήγαν στα 249! Μη σου πω πόσο πήρα το 3gs με ένα φτηνό σχετικά συμβόλαιο... Λέξη κλειδί η Cosmote τελικά :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή! Δεν το περίμενα. Από 77 ευρώ αν θυμάμαι καλά με πήγαν στα 249! Μη σου πω πόσο πήρα το 3gs με ένα φτηνό σχετικά συμβόλαιο... Λέξη κλειδί η Cosmote τελικά :Pμέσα τους εβαλες :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freerider88 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Γνωριζει κανεις αν θα βγει το επομενο διαστημα καποια προσφορα απο τη vodafone (οπως εκεινη κατα τον ΜΑρτιο) που εδινε επιδοτηση 200-250 ευρω αποσο θυμαμαι για οσους εκαναν νεα συνδεση ή φορητοτητα στο δικτυο της??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 300 ευρώ ήταν η επιδότηση της προσφοράς κι έγινε 2 φορές. Τώρα, δε νομίζω να είναι σε θέση κάποιος από 'δώ μέσα να ξέρει τι προσφορές θα κάνει η κάθε εταιρεία... και πιο πολύ να τις πει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Ε λογικα αν πεσει ο αναμενωμενος αριθμος νεων συνδεσεων στην εταιρεια θα κανει κανα μπαμ και παλι οπως περσυ τον χειμωνα.Αν ο "στοχος" τους παει στα μετρα τους μην περιμενεις τιποτα.Και περσυ η προσφορα εσκασε στα τελη Ιανουαριου!Αν συμβει κατι τετοιο παλι μεσα στο χειμωνα θα ειναι λογικα ...και γω ελπιζω σε κατι πιο γρηγορο αλλα δεν το βλεπω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Πρόσφατα έκανα ένα συμβόλαιο vodafone για να έχω τα 500λεπτά προς voda. Θα ήθελα να ρωτήσω αν και σε ποιά προγράμματα ισχύει η μεταφορά χρόνου ομιλίας που δεν έχει καταναλωθεί στον επόμενο μήνα. Γίνεται αυτόματα ή πρέπει να το ζητήσω; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Πρέπει να την ζητήσεις και κάντο γρήγορα Αν το κάνεις μέσα στον Αύγουστο θα μπορούν να μετααφερθούν τα λεπτά ομιλίας από τον επόμενο μήνα, δηλαδή από Σεπτέμβριο και μετά . Η μεταφορά δεν ισχύει για τα 500 λεπτά αλλά μόνο για το βασικό πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Πρέπει να την ζητήσεις και κάντο γρήγορα Αν το κάνεις μέσα στον Αύγουστο θα μπορούν να μετααφερθούν τα λεπτά ομιλίας από τον επόμενο μήνα, δηλαδή από Σεπτέμβριο και μετά . Η μεταφορά δεν ισχύει για τα 500 λεπτά αλλά μόνο για το βασικό πάγιο. Ευχαριστώ, μόλις το έκανα! Αναρωτιέμαι γιατί δεν το κάνουν αυτόματα (φιλοσοφική ερώτηση)... Του Αυγούστου δεν μπορούν να μεταφερθούν, του Σεπτεμβρίου θα μπορούν. Ενώ αν το έκαναν αυτόματα δεν θα έχανες τον πρώτο μήνα !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Στο site της εταιρείας αναφέρει -50 ευρώ για κάθε συσκευή , όταν όμως κοιτάξεις ποιο καλά ανακαλήπτης ότι ισχύει μόνο για νέες συνθέσεις και όχι για αναβάθμιση. Ίδιο πρόγραμμα με την ίδια συσκευή αν είσαι νέος το παίρνεις ποιο φτηνά από κάποιον που κάνει αναννέωση δηλαδή περισσότερη επιδότηση στο ίδιο πρόγραμμα. Δεν είναι αυτό παραπλανητική διαφήμιση ή το βλέπω λάθος γιατί τους πήρα τηλέφωνο για παράπονο και ένας μου είπε ότι πολιτική είναι άλλο ο νέος και άλλο ο υπάρχον δηλαδή οι παλιοί στα αζήτητα. Φυσικά έκανα παράπονα μην πως γίνει τίποτα αλλά αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει γιατί θα μείνουν μόνοι τους. Το κόλπο είναι γυρνάς σε καρτοπρόγραμμα σε άλλη εταιρεία και ξανά σύνθεση γιατί όλοι έχουν ψυχή όχι μόνο οι νέοι και δεν είμαστε αμερικανάκια να μας πασάρουν ότι θέλουν χωρίς να αντιδράμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Στο site της εταιρείας αναφέρει -50 ευρώ για κάθε συσκευή , όταν όμως κοιτάξεις ποιο καλά ανακαλήπτης ότι ισχύει μόνο για νέες συνθέσεις και όχι για αναβάθμιση. Ίδιο πρόγραμμα με την ίδια συσκευή αν είσαι νέος το παίρνεις ποιο φτηνά από κάποιον που κάνει αναννέωση δηλαδή περισσότερη επιδότηση στο ίδιο πρόγραμμα. Δεν είναι αυτό παραπλανητική διαφήμιση ή το βλέπω λάθος γιατί τους πήρα τηλέφωνο για παράπονο και ένας μου είπε ότι πολιτική είναι άλλο ο νέος και άλλο ο υπάρχον δηλαδή οι παλιοί στα αζήτητα. Φυσικά έκανα παράπονα μην πως γίνει τίποτα αλλά αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει γιατί θα μείνουν μόνοι τους. Το κόλπο είναι γυρνάς σε καρτοπρόγραμμα σε άλλη εταιρεία και ξανά σύνθεση γιατί όλοι έχουν ψυχή όχι μόνο οι νέοι και δεν είμαστε αμερικανάκια να μας πασάρουν ότι θέλουν χωρίς να αντιδράμε. Eίναι σαφέστατα πολιτική της εταιρείας και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό. Προφανώς δίνουν μεγαλύτερη βάση στη προσέλκυση νέων συνδρομητών. Στους υπάρχοντες δίνουν 20 ευρώ έκπτωση σε ανανέωση. Α, και ανανέωση δεν σημαίνει μεγαλύτερη επιδότηση από μια νέα σύνδεση στο ίδιο πρόγραμμα, τις περισσότερες φορές ισχύει το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts