TearDrop Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μια χαρά μπορείς να πας στο Vodafone 10. @@ σου είπαν στο τηλέφωνο. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Όχι φυσικά! Γιατί να το μετατρέψω σε καρτοκινητό; Άσε δε που το συμβόλαιο λίγη σε 7 μήνες. Για πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους! Εγώ που μίλησα πριν λίγο (κατά την δημιουργία αυτού του Thread) μου είπανε το μικρότερο που μπορείς να κάνεις πλέον είναι το Vodafone 100. Παρε τηλ και πες τους οτι θες να κανεις αλλαγη προγραμματος στο 10. Μην τους ρωτησεις ποιο ειναι το χαμηλοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Το χαμηλότερο πρόγραμμα είναι το Vodafone οικονομικό 20. Το Vodafone 10 είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ σε όποιον το ζητήσει. Ουσιαστικά η γραμμή που φαίνεται να έχουν οι υπάλληλοι είναι να αποφεύγουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μέσα από το vodafone myaccount σε αφήνει να το αλλάξεις στο "χωρίς πάγιο"... :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μέσα από το vodafone myaccount σε αφήνει να το αλλάξεις στο "χωρίς πάγιο"... :) pos ginete afto, stin eksipiretisi m ipan oti den mporo na pao sto vodafone xoris pagio, epidi katargithike :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Μπες και κάνε την μέσω του myaccount, μετά επέλεξε την γραμμή σου και πάτα το κουμπί "διαχείριση" και έπειτα αλλαγή προγράμματος και στην λίστα με τα προγράμματα που θα σου βγάλει επέλεξε κάτω κάτω που λέει Παλαιότερα Προγράμματα Συμβολαίου (περιλαμβάνονται το πρόγραμμα Vodafone χωρίς πάγιο και προγράμματα με SMS). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 eki pou lei dunatotita anabathmisis lei oxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ακριβώς από κάτω έχει ένα κόκκινο κουμπί που λέει διαχείριση :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 :nai kai eki patao kai stin idia selida m bgazi.. mipos prepi na perimeno mexri na m erthi i epidotisi?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Πριν πατήσεις το διαχείριση επιλέγεις από αριστερά από το νούμερο της γραμμής σου την γραμμή ε; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Η σύνδεση 694xxxxxxx δεν μπορεί να μεταβεί σε αυτό το πρόγραμμα συμβολαίου για Ιδιώτες ti theli na pi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Ε αυτό που λέει, δεν μπορείς να πας... Δεν ξέρω εαν είναι μόνο στην συγκεκριμένη γραμμή ή γενικά. Πότε έκανες τελευταία φορά αλλαγή προγράμματος; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 den ekana katholou mexri tora.. mipos prepi na olokliroso tis 12 mines giana pao sto xoris pagio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 den ekana katholou mexri tora.. mipos prepi na olokliroso tis 12 mines giana pao sto xoris pagio? Για να πας στο χωρις παγιο , πρεπει να περασουν 12 μηνες απο την τελευταια ανανεωση ή νεα συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 ok sas efxaristo kai tous 2:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Βασικά,και αυτή η μετάβαση στο μηδενικό πάγιο,τείνει να καταργηθεί σιγά-σιγά,οπότε φίλε μου κάντην όσο πιο γρήγορα μπορείς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ^Δεν μπορεί να την κάνει τώρα, λέμε, γιατί δεν έχει κλείσει 12μηνο! @moment v, λες: "Το Vodafone 10 είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ σε όποιον το ζητήσει. Ουσιαστικά η γραμμή που φαίνεται να έχουν οι υπάλληλοι είναι να αποφεύγουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα." Το V10 είναι ένα πρόγραμμα που δεν πολυσυμφέρει εκτός ίσως από κάποιες ειδικές περιπτώσεις και ίσως γι'αυτό δεν το προτείνουν γενικώς. Πληρώνεις για 10' 10€ και πρέπει να μιλήσεις μετά πάνω από μία ώρα για να έρθεις κάπως στα ίσα σου αλλά και τότε πάλι ακριβό είναι! Αλλά για να υπάρχει κάτι θα εξυπηρετεί, δεν ξέρω, μάλλον κάτι με τις επιδοτήσεις συσκευών (;). Εγώ που το είχα πάντως και δεν ήθελα συσκευή το άλλαξα σε μηδενικό πάγιο μετά από υπόδειξη εργαζόμενου σε κατάστημα Vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ^Δεν μπορεί να την κάνει τώρα, λέμε, γιατί δεν έχει κλείσει 12μηνο! @moment v, λες: "Το Vodafone 10 είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ σε όποιον το ζητήσει. Ουσιαστικά η γραμμή που φαίνεται να έχουν οι υπάλληλοι είναι να αποφεύγουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα." Το V10 είναι ένα πρόγραμμα που δεν πολυσυμφέρει εκτός ίσως από κάποιες ειδικές περιπτώσεις και ίσως γι'αυτό δεν το προτείνουν γενικώς. Πληρώνεις για 10' 10€ και πρέπει να μιλήσεις μετά πάνω από μία ώρα για να έρθεις κάπως στα ίσα σου αλλά και τότε πάλι ακριβό είναι! Αλλά για να υπάρχει κάτι θα εξυπηρετεί, δεν ξέρω, μάλλον κάτι με τις επιδοτήσεις συσκευών (;). Εγώ που το είχα πάντως και δεν ήθελα συσκευή το άλλαξα σε μηδενικό πάγιο μετά από υπόδειξη εργαζόμενου σε κατάστημα Vodafone! Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι συμφέρει. Ούτε το μηδενικό πάγιο συμφέρει. Αλλά σε περίπτωση που δε σε συμφέρει ένα πάγιο 20 € κάθε μήνα, τότε είναι μία λύση. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι αν κάποιος θέλει να μεταβεί στο εν λόγω πρόγραμμα πρέπει να το ζητήσει ελαφρώς επίμονα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ^Δεν μπορεί να την κάνει τώρα, λέμε, γιατί δεν έχει κλείσει 12μηνο! Εννοώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όταν κλείσει χρόνο..λέμε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 pff exo akoma 3 , 4 mines giana olokliroso tis 12 mines.. den milao poli. pio poli gia to intetnet to exo, me surf&email 150 gia afto ithela na pao xoris pagio:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το έχω αντιληφθεί μέχρι κι εγώ :p ότι το "χωρίς πάγιο" δεν συμφέρει... Και γι' αυτό τελικά δεν το χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα και στη θέση του χρησιμοποιώ τα διάφορα καρτοκινητά που έχω αποκτήσει τελευταία. ;) Είναι όμως χρήσιμο και βολικό να το έχεις για κάποιες περιπτώσεις όπως στην περιαγωγή ή όταν είσαι κάπου που δεν μπορείς να αγοράσεις κάρτα ή να μπεις να ανανεώσεις από το ίντερνετ και γενικά όταν δεν θες να έχεις στο νου την έννοια του "υπόλοιπου" της καρτοκινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση...στα κινητα που εχουν ως στανταρ ενα πληκτρο συτνομευσης πιασμενο απο το vodafonelive σε περιπτωση που πατηθει αλλα προλαβεις να κανεις ακυρωση χρεωνεσαι? αν ναι ξερουμε ποια ειναι αυτη η χρεωση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Το έχω αντιληφθεί μέχρι κι εγώ :p ότι το "χωρίς πάγιο" δεν συμφέρει... Και γι' αυτό τελικά δεν το χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα και στη θέση του χρησιμοποιώ τα διάφορα καρτοκινητά που έχω αποκτήσει τελευταία. ;) Είναι όμως χρήσιμο και βολικό να το έχεις για κάποιες περιπτώσεις όπως στην περιαγωγή ή όταν είσαι κάπου που δεν μπορείς να αγοράσεις κάρτα ή να μπεις να ανανεώσεις από το ίντερνετ και γενικά όταν δεν θες να έχεις στο νου την έννοια του "υπόλοιπου" της καρτοκινητής. gia emena simbolio einai pio kalo, den menis pote apo monades opou kai na pas, gia ta sms exo free2go1 vevea:p ρε παιδια μια ερωτηση...στα κινητα που εχουν ως στανταρ ενα πληκτρο συτνομευσης πιασμενο απο το vodafonelive σε περιπτωση που πατηθει αλλα προλαβεις να κανεις ακυρωση χρεωνεσαι? αν ναι ξερουμε ποια ειναι αυτη η χρεωση???? an exis rithmisis kai an sindehike xreothikes bebea, ala an den mpenis sto vf live mporis na dimiourgisis ena neo simio prosbasis kai na epileksis afto os proxorimenes rythmisis gina min ksana mpi katalathos. kai xreosi einai ana isodo 0.50E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καλά, πόσα φύλλα έχει η μαργαρίτα που μαδάνε τα στελέχη του κόκκινου δικτύου λέγοντας: -να δώσω τα 500 λεπτά με 5 ευρώ, -να μην τα δώσω, -να τα δώσω, -να μην τα δώσω... κ.οκ. ??? Σε λίγο καιρό δεν θα χρειαστεί ο προβληματισμός, θα έχει... λήξει η προσφορά των άλλων και ίσως να ευελπιστούν ότι δεν θα την συνεχίσουν ως πακέτο οπότε δεν θα ξοδευτεί η φράγκοφον... :) Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Καλά, πόσα φύλλα έχει η μαργαρίτα που μαδάνε τα στελέχη του κόκκινου δικτύου λέγοντας: -να δώσω τα 500 λεπτά με 5 ευρώ, -να μην τα δώσω, -να τα δώσω, -να μην τα δώσω... κ.οκ. ??? Σε λίγο καιρό δεν θα χρειαστεί ο προβληματισμός, θα έχει... λήξει η προσφορά των άλλων και ίσως να ευελπιστούν ότι δεν θα την συνεχίσουν ως πακέτο οπότε δεν θα ξοδευτεί η φράγκοφον... :)ok εσυ περιμένεις ακόμα να κάνει την συγκεκριμένη προσφορά? καλά χριστούγεννα... τα επόμενα, γιατί για αυτά δεν το βλέπω! Όπως δείχνουν τα πράγματα ότι ηταν να κάνει το έκανε, διπλάσιο χρόνο ομιλίας για τα νέα προγράμματα πάνω απο 30€... αυτό και πολύ ήτανε... και κατι δωρα home cinema κτλ οτι ναναι. έχουν πέσει καβούρια στο Χαλάνδρι μου φαίνεται :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts