Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Vodafone Ευέλικτο 20 λέει ότι η Μηνιαία χρέωση είναι €20 και απο κάτω λέει "Αξία Ενσωματωμένης Χρήσης €22,44". Μπορεί κάποιος να μου πεί τι συμβαίνει με την ενσωμετωμένη χρήση;?;?

Εννοεί ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει μέχρι 22,44€ και να πληρώσει 20€.:)

Πως γινεται αυτο????

Εχεις δικιο!! Οτι να'ναι μου ειπε η κοπελια δηλαδη. Τωρα το διασταυρωσα με το site της Voda και ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα με το Vodafone 100. Μα ελεος, και τη ρωτησα τοσες φορες... Καμια καινουρια θα'τανε.

Πήγα σήμερα στο (μεγάλο) κατάστημα Vodafone της γειτονιάς μου για την επιδότηση συσκευής του πατέρα μου.

Είναι πρόθυμα και προσπαθούν τα παιδιά που δουλεύουν εκεί αλλά... μπα, δεν βρίσκεις άκρη.

Επίσης, στα περίπου στα 120€ που είναι η επιδότηση του πατέρα δεν υπήρχε κανένα Nokia στη Vodafone!

Ενώ το 3120 classic είναι στην τιμή αυτή περίπου, δεν το έχουν...

Ούτε το φτηνότερο 3110 classic. Και τώρα; Πλαίσιο, ίσως;

^

Γίνεται αυτό;

Δεν υπάρχει το μοντέλο ούτε στο site της Vodafone. Θα πάρω 13830 και θα ξαναγράψω εδώ.

^

Γίνεται αυτό;

Απ'ότι ξέρω γίνετε.Παραγγέλνεις το κινητό απο την Αθήνα και μέσα σε 7 ημέρες έχει έρθει.Αυτό ισχύει για όποιους μένουν εκτός Αθήνας (Στ.Ελλάδα,Πελλοπόνησο,Επτάνησα κ.α).Όσοι μένουν Αθήνα θα πρέπει να το παίρνουν ετοιμοπαράδοτο αλλιώς δεν θα υπάρχει.:)

Η vodafone δεν διαθέτει όλα τα μοντέλα της Nokia.

Άρα αν θέλω κάποιο Nokia που δεν το έχει η Vodafone, δεν μπορώ να το παραγγείλω.

Μιλήσαμε περίπου 25 λεπτά με την Εξυπηρέτηση Πελατών και ήταν απίστευτα εξυπηρετική.

Η vodafone δεν διαθέτει όλα τα μοντέλα της Nokia.

Άρα αν θέλω κάποιο Nokia που δεν το έχει η Vodafone, δεν μπορώ να το παραγγείλω.

Μιλήσαμε περίπου 25 λεπτά με την Εξυπηρέτηση Πελατών και ήταν απίστευτα εξυπηρετική.

Πηγαινε πλαισιο.

Είναι ανανέωση και όχι νέα σύνδεση.

Οι ευγενέστατοι εκεί στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Vodafone μου είπαν ότι στην περίπτωση της ανανέωσης η επιδότηση ισχύει μόνο για καταστήματα Vodafone.

Λάθος μου είπαν;

Είναι ανανέωση και όχι νέα σύνδεση.

Οι ευγενέστατοι εκεί στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Vodafone μου είπαν ότι στην περίπτωση της ανανέωσης η επιδότηση ισχύει μόνο για καταστήματα Vodafone.

Λάθος μου είπαν;

Εγώ ξέρω ότι ανανεώσεις γίνονται και στο Πλαίσιο.:)

Εγώ ξέρω ότι ανανεώσεις γίνονται και στο Πλαίσιο.:)
σωστά ξέρεις, όπως και σε καποιους άλλους συγκεκριμένους dealers.

αν σπασω το συμβολαιο μου δυο μηνες πριν τη ληξη του,τι ποσοστο της επιδοτησης πρεπει να επιστρεψω;

Δικαιουμαι επιδοτηση απο την vodafone 180€. Θέλω να πάρω το NokiaE51. Ερώτηση1: Μπορώ να αποκτήσω την συσκευή στην τιμή ''web offer'' που αναφέρεται στο site του πλαισίου? Ερώτηση2: Η vodafone με ενημέρωσε 1/10 για το ποσό της επιδότησης. Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ποσό της επιδότησης αν πάω να πάρω την συσκευή στις 15/11 γιατί δεν ευκαιρώ νωρίτερα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω την βοήθειά σας.:D

η επιδοτηση βγαινει βαση του ποσου των μηνιαιων λογαριασμων,και συνυπολογιζονται οι λογαριασμοι του τελευταιου 12 μηνου,οποτε καθε μηνα η τιμη της επιδοτησης ενδεχεται να αλλαζει.ασε που και η επιδοτηση να μην αλλαξει αλλαζουν οι επιπλεον προσφορες που μπορει να εχει καποια συσκευη

και τι ακριβως τους ειπες?μεσω τηλεφωνου "απειλησες" για φορητοτητα ή πηγες σε καποιο καταστημα?γιατι και εγω περιμενω απο μερα σε μερα επιδοτηση και θα ειναι χαμηλη.αν και σκεφτομαι για φορητοτητα θα τους πω μηπως και αυξησουν την επιδοτηση.

και κατι αλλο.σε ποσες μερες την αλλαζουν?

επειδη και εγω σκεφτομαι φορητοτητα για ποιο δικτυο λες;παντως ολος ο κοσμος προς κοσμοτε την κανει,το εχω παρατηρησει και απο τις επαφες μου.ο τελευταιος να κλεισει την πορτα!

Σαν να ανακαλύψατε την αμερική κάνετε μερικοί...

Ποια εταιρεία δεν επικοινωνεί με τους πελάτες της όταν φευγουν?

Και ενοοείται σου κάνουν αντιπροταση για να μεινεις, η οποία στις περισσότερες περιπτωσεις ειναι αρκετα δελεαστική και σίγουρα συμφέρουσα για την τσέπη σου.

Προσωπική μου άποψη ειναι οτι κερδίζεις τον πελάτη απο πριν.

όταν φτάσεις στο σημείο να σε απειλεί με φορητότητα, μπορεί να μην έχεις χάσει το παιχνίδι και να τον κρατήσεις, αλλά έχεις χάσει την αξιοπρέπειά σου.

παντως θα ηθελα να δώ που θα οδηγήσει αυτό το σκηνικό.

Είναι πλεον κοινό μυστικό οτι αν κάνεις πως φευγεις, θα σου δώσουν τα πάντα για να μεινεις.

Θα οδηγήσει άραγε σε αλλαγές όπως πχ μειωμένο πάγιο μετά τον πρωτο χρόνο?

Η σε ικανοποιητικές επιδοτήσεις?

Γενικότερα σε κάποια κίνητρα για να μείνεις?

Ή μάλλον σε ακόμη πιο μειωμένες επιδοτήσεις νέων συνδέσεων? Σε ακριβότερα πάγια για τους νέους πελάτες?

θα δείξει...

ενος φιλου του εδωσαν επιδοτηση 90 ευρω και μετα απο σχετικη απειλη (με τη μορφη αιτησης για αυξηση της επιδοτησης) βρεθηκε με σχεδον 180 ευρω.

παντως πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχουν οι επιδοτησεις.παντου πληρωνεις τη συσκευη στην κανονικη της τιμη.γι αυτο και στο εξωτερικο οι χρεωσεις και τα παγια ειναι πολυ χαμηλοτερα απ οτι εδω,γιατι απο που νομιζετε οτι βγαινει η επιδοτηση,απο αυτα που σκαμε ολο το χρονο

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παντως πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχουν οι επιδοτησεις.παντου πληρωνεις τη συσκευη στην κανονικη της τιμη.γι αυτο και στο εξωτερικο οι χρεωσεις και τα παγια ειναι πολυ χαμηλοτερα απ οτι εδω,γιατι απο που νομιζετε οτι βγαινει η επιδοτηση,απο αυτα που σκαμε ολο το χρονο

Mόνο που αυτό που λες σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Και μπορείς πολύ απλά να το διαπιστώσεις με μια βόλτα από sites ξένων εταιρειών κινητής.

Αν έχεις παραμείνει στι δίκτυο 9 μήνες επιστρέφεις το 49%

Αν έχεις παραμείνει στο δίκτυο 10 μήνες επιστρέφεις το 32%

Αν έχεις παραμείνει στο δίκτυο 11 μήνες επιστρέφεις το 16% της επιδότησης που χρησιμοποίησες.

Και τα λέω και τα τρία γιατί μιλάμε για κλειστούς μήνες παραμονής στο δίκτυο και δεν ξέρω που ανήκεις

ενος φιλου του εδωσαν επιδοτηση 90 ευρω και μετα απο σχετικη απειλη (με τη μορφη αιτησης για αυξηση της επιδοτησης) βρεθηκε με σχεδον 180 ευρω.
καλά...αν τα κόψουνε αυτά μαχαίρι και οι τρείς να δουμε τι ωραία που θα είναι...

καλά...αν τα κόψουνε αυτά μαχαίρι και οι τρείς να δουμε τι ωραία που θα είναι...

Μια εταιρια παιρνει τον ετερικο της πωλητη και του λεει οτι η Wind του δινει χχχ (250% πανω) επιδοτηση. Και μαλιστα του στελνει το φαξ με την προσφορα της wind για την φορητοτητα.

Ο πωλητης παιρνει τον αντιστοιχο της wind και διαπιστωνει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.

Και η εταιρια εφαγε ban και απο τους 3 για επιδοτηση. :lol:

Μια εταιρια παιρνει τον ετερικο της πωλητη και του λεει οτι η Wind του δινει χχχ (250% πανω) επιδοτηση. Και μαλιστα του στελνει το φαξ με την προσφορα της wind για την φορητοτητα.

Ο πωλητης παιρνει τον αντιστοιχο της wind και διαπιστωνει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.

Και η εταιρια εφαγε ban και απο τους 3 για επιδοτηση. :lol:

Καρτελ κανονικοτατο δηλαδη :lol::lol::lol:

:confused:

@tasulm Αν δεν σου αρεσει, δεν χρησιμοποιεις τη συγκεκριμενη επιλογη και καθεσαι με τις ελαχιστες επιδοτησεις και τις μεγιστες χρεωσεις.

@tasulm Αν δεν σου αρεσει, δεν χρησιμοποιεις τη συγκεκριμενη επιλογη και καθεσαι με τις ελαχιστες επιδοτησεις και τις μεγιστες χρεωσεις.

Εξαρταται το πως το βλεπεις.

Η εταιρια θα εκμεταλευτει τον operator η ο operator την εταιρια.

εσυ δηλαδή βλέπεις βλέπεις υγειές για την αγορά να απειλεί ο πελάτης για κάτι παραπάνω?

Να ζητησεις κάτι παραπάνω επειδη ο απέναντι το εχει χ ευρώ φθηνότερα θεμιτό.

Να απειλείς έτσι επειδή κάτι δεν σε ικανοποιεί???

Εγω προσωπικά αν είχα μαγαζί και το έκανες, θα σου έδειχνα την πόρτα με την μία. (θα μου πεις γι'αυτό δεν έχω μαγαζί και καλά θα κάνω να μην ανοίξω)

εσυ δηλαδή βλέπεις βλέπεις υγειές για την αγορά να απειλεί ο πελάτης για κάτι παραπάνω?

Εγω προσωπικά αν είχα μαγαζί και το έκανες, θα σου έδειχνα την πόρτα με την μία. (θα μου πεις γι'αυτό δεν έχω μαγαζί και καλά θα κάνω να μην ανοίξω)

κοιτα tasulm,δεν νομιζω και να απειλησε με το τροπο που φανταζομαστε ολοι...Λιγο προβοκατσια εκανε για να παρει αυτο που το αξιζε,αυτο που επρεπε να παρει.Αν καποιος ειναι ανηθικος σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οι εταιριες που σου στελνουν χαρτια με ποσοστο απο την επιδοτηση που σου αντιστοιχει και οχι με ολοκληρη.Και οταν τους λες "Οχι ευχαριστω,δε θα παρω",κατευθειαν σου λενε την πραγματικη επιδοτηση σου.

Και να πω τη δικη μου ιστορια τωρα που κραταει 2 εβδομαδες.Μου στελνουν χαρτια επιδοτησεων για 2 νουμερα{συνολο κοντα στα 130 ευρω}.Εγω δεν αγχωνομαι γιατι πλεον μου εχετε δωσει εμπειρια συμφορουμιτες,ως καταναλωτη κινητων,και σας ευχαριστω.Περιμενα καρτερικα το τηλ απο τον υπαλληλο της vodafone να με ενημερωσει.Μου δινει την ιδια προσφορα με αυτη στα χαρτια,και της λεω πως δεν με καλυπτει,και θα προβω σε αλλη εταιρια για καλυτερη προσφορα{και αληθεια ελεγα-παω εκει που εχει καλυτερες τιμες}.Κατευθειαν μου απανταει:"Αν η προσφορα ειναι το μονο σας προβλημα,τοτε μπορω να αλλαξω το ποσο της επιδοτησης στα 202,30 ευρω".Ενταξει λεω,ευχαριστω πολυ,θα το σκεφτω.

Παω σημερα σε ενα καταστημα vodafone,να δω αν εχουν το ομνια γιατι στο site τους δε το ειχα βρει,και μεσω Αφμ , βλεπουν στο pc την αρχικη επιδοτηση που ειχα στα χαρτια και τη max επιδοτηση.Μου δινουν τη max επιδοτηση,με δικη μου παροτρυνση,αλλα δε με καλυπτει η vodafone γιατι δινει το ομνια στα 599 ευρω,ενω το πλαισιο στα 555 ευρω.Επισης ρωτησα στη vodafone,σε περιπτωση που υπογραψω για ανανεωση των 2 συμβολαιων σε πιο ακριβα προγραμματα απο τα προυπαρχοντα,αν αυξηθει η επιδοτηση που μου δινουν,και μου ειπαν πως οχι.Η αυξηση της επιδοτησης για τα νεα προγραμματα θα ισχυσει τον επομενο χρονο{εγω προσωπικα δεν το ηξερα}.Τελος να αναφερω{μπορει να φανει χρησιμο},πως η μια συνδεση ειναι στο Βασικο προγραμμα 1{απο το 2000 ειναι η συνδεση αυτη} που δεν εχει δωρεαν λεπτα.Δεν ειχα δει ποτε λογαριασμο απο αυτη τη συνδεση για να ξερω πως εχει πιο ακριβες χρεωσεις και χρεωνεται ακομα και η αναγνωριση με 1,75 ευρω.

Τελος πηγα και στη wind σημερα,να δω αν με συμφερει η φορητοτητα.Μου δωσανε μια "υποθετικη" εκπτωση γυρω στα 170 ευρω,παρολο που εβαλα και τα δυο νουμερα σε πιο ακριβα προγραμματα απο οτι τα εχω στη vodafone.Βεβαια η κοπελα μου ειπε πως ειναι υποθετικη,γιατι δεν μπορει να την υπολογισει ακριβως.Το καθαρο ποσο της εκπτωσης θα φανει αφου κανω τις αιτησεις.Ο,τι μου ειπε παιδια σας λεω.

Εσεις εχετε κατι να μου προτεινετε??Η δικη μου γνωμη να παρω την επιδοτηση απο πλαισιο

Συγγνωμη που κουρασα.... καλες αγορες να εχουμε:lol:

Αν η εταιρια νιωθει οτι απειλειται απο εμενα, μπορει να ακολουθησει τις νομιμες διαδικασιες, εχει και το τεκμηριο της ηχογραφημενης κλησης.

Ειμαι πελατης σου εδω και καιρο (τουλαχιστον 1 χρονο) και σου λεω οτι ο διπλα εχει ΤΟ ΙΔΙΟ προιον ΠΟΛΥ πιο φθηνο και θελω να πιασεις τουλαχιστον αυτη τη τιμη για να μη παω εκει και εσυ μου δειχνεις τη πορτα; Καλα κανεις και δεν εχεις μαγαζι οπως σωστα λες.

Συμπερασμα; Αυτη ειναι η καταναλωτικη συνειδηση και εκπαιδευση του Ελληνα.

Οταν ηταν ο καιρος της επιδοτησης με ενημερωσαν οτι ειχα επιδοτηση 72 Ευρω/γραμμη με 2 γραμμες σε οικογενειακο με μεσο ορο 35 Ευρω λογαριασμο σε καθε γραμμη.

ΕΠΕΙΔΗ εζησα 5 χρονια στην Αγγλια (απο εκει εχω παρει τη σημερινη καταναλωτικη μου συμπεριφορα) και εκει η επιδοτηση καθε ετους ηταν αρκετα μεγαλυτερη απο το ΣΥΝΟΛΟ των παγιων 12 μηνων. Δηλαδη επαιρνα κινητο των 400 Ευρω και τα παγια μου ηταν καπου στα 350Ευρω και σπανια ξεπερνουσα το χρονο ομιλιας μου.

Γι'αυτο, οταν μου ειπαν απο τη wind για 72 Ευρω ανα γραμμη τους ειπα οτι ειναι πολυ λιγα μου ειπαν οτι την εκαναν 105 Ευρω ανα γραμμη. Παλι με τα πιο πανω δεδομενα η επιδοτηση ειναι ΑΣΤΕΙΑ, αλλα επειδη ξερω οτι ζουμε σε χωρα με καρτελ στις εταιριες κινητης αλλα και με καταναλωτες μη πω τι, δεχτηκα την επιδοτηση.

Υπάρχει κανένα επιπρόσθετο πρόγραμμα με "δωρεάν" χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά Vodafone και σταθερά;

Όπως το παλαιό "Vodafone Βραδινές Κλήσεις", αλλά να ισχύει για όλη την ημέρα...

apla paizoun kai fpa klp stin mesi + to poia syskeyi tha pareis gi'ayto sto eipe etsi,xoris na xerei akrivos.synadelfos tis eimai kai go kai xero...

ok ευχαριστω πολυ.Παντως η κοπελα προσπαθησε να υπολογισει για συγκεκριμενο κινητο.Προσπωπικα θεωρησα πως οι εκπτωσεις θα πανε αθροιστικα.Δηλαδη,αν στο προγραμμα με τα 20 ευρω σου αφαιρουνται 120 ευρω απο τη συγκεκριμενη συσκευη,οταν κανεις αιτηση για 2 συνδεσεις με το ιδιο προγραμμα,η εκπτωση να παει στα 240 ευρω:p

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών