Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να γραφτώ σε πρόγραμμα iphone επιλέγοντας άλλη συσκευή για επιδότηση;

Μόνο αν έχεις διασυνδέσεις το βρίσκω δυνατό σε 1 στάδιο. Εναλλακτικά μπορείς να πας να πάρεις την επιδότηση, η οποία σε δεσμεύει για 1 χρόνο στο δίκτυο αλλά όχι σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και ΜΕΤΑ να πας σε άλλο (μην καρφωνόμαστε κιόλας) κατάστημα και να τους πεις ότι έχεις αγοράσει iphone ως συσκευή και θες να αλλάξεις το πρόγραμμά σου σε ένα από αυτά του iphone. Προσοχή όμως, τα προγράμματα του iphone θέλουν άλλο APN από αυτό στο οποίο συνδέονται όλες οι άλλες συσκευές. Θα το βρεις στο αντίστοιχο θέμα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μόνο αν έχεις διασυνδέσεις το βρίσκω δυνατό σε 1 στάδιο. Εναλλακτικά μπορείς να πας να πάρεις την επιδότηση, η οποία σε δεσμεύει για 1 χρόνο στο δίκτυο αλλά όχι σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και ΜΕΤΑ να πας σε άλλο (μην καρφωνόμαστε κιόλας) κατάστημα και να τους πεις ότι έχεις αγοράσει iphone ως συσκευή και θες να αλλάξεις το πρόγραμμά σου σε ένα από αυτά του iphone. Προσοχή όμως, τα προγράμματα του iphone θέλουν άλλο APN από αυτό στο οποίο συνδέονται όλες οι άλλες συσκευές. Θα το βρεις στο αντίστοιχο θέμα...
Έχω ήδη επιδότηση απο vodafone απλά άκουσα ότι αν μεταφερθείς σε αυτά τα προγράμματα έχεις επιπλέον επιδότηση. Επίσης αυτά τα προγράμματα με βολεύουν πολύ γιατί χρησιμοποιώ και ομιλία και sms και internet. Το iphone όμως δεν μ'αρέσει καθόλου. Μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα και να τους πω ότι έχω ήδη πάρει iphone και ότι θέλω ταυτόχρονα με το νέο 12μηνο συμβόλαιο να αλλάξω και πρόγραμμα για να πάρω μεγαλύτερη επιδότηση;

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

Οταν λήξει το συμβολαιο μου και παω να παρω το Iphone θα παρω 2 επιδοτησεις;

Δηλαδη 1 για το συμβολαιο που εληξε και μια για το καινουργιο συμβολαιο που θα κανω;

Η πρεπει 1 απο τις 2;

Samsung S21 Ultra

Θα αφαιρουντε απο το δωρεαν, αλλα εμενα μου κανει εντυπωση που δεν λενε ακομα για mms. Βεβαια εχουν την φθηνοτερη χρεωση των sms.

Είσαι σίγουρος ότι αφαιρούνται από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας οι βιντεοκλήσεις; :confused:

Είσαι σίγουρος ότι αφαιρούνται από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας οι βιντεοκλήσεις; :confused:

Ετσι μου ειπαν απο το 13830... Εχω 500 λεπτα για κλησεις/video

Οταν λήξει το συμβολαιο μου και παω να παρω το Iphone θα παρω 2 επιδοτησεις;

Δηλαδη 1 για το συμβολαιο που εληξε και μια για το καινουργιο συμβολαιο που θα κανω;

Η πρεπει 1 απο τις 2;

Μπορείς να πάρεις κ τις 2 μαζί ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι μου ειπαν απο το 13830... Εχω 500 λεπτα για κλησεις/video

Nαι κι εμένα έτσι μου είπαν πριν λίγο.

Άλλο θέμα: Άλλαξα από το Vodafone χωρίς πάγιο στο Vodafone 100 και υπέθεσα ότι ήταν αυτονόητο ότι η μεταφορά του υπολοίπου χρόνου ομιλίας θα ήταν ενεργοποιημένη. Αμ δε. Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα που ενημέρωσα ότι θέλω ενεργοποιημένη την υπηρεσία (ποιος δε την θέλει ενεργοποιημένη άραγε; :confused: ) μου είπανε ότι θα ισχύει για τον χρόνο ομιλίας του Οκτωβρίου που θα μεταφερθεί το Νοέμβριο. :wacko: :wacko:

Nαι κι εμένα έτσι μου είπαν πριν λίγο.

Άλλο θέμα: Άλλαξα από το Vodafone χωρίς πάγιο στο Vodafone 100 και υπέθεσα ότι ήταν αυτονόητο ότι η μεταφορά του υπολοίπου χρόνου ομιλίας θα ήταν ενεργοποιημένη. Αμ δε. Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα που ενημέρωσα ότι θέλω ενεργοποιημένη την υπηρεσία (ποιος δε την θέλει ενεργοποιημένη άραγε; :confused: ) μου είπανε ότι θα ισχύει για τον χρόνο ομιλίας του Οκτωβρίου που θα μεταφερθεί το Νοέμβριο. :wacko: :wacko:

Eίσαι σίγουρος ότι σου είπαν έτσι;; Aν ναι βλακεία σου είπαν, δεν ισχύει η υπηρεσία στα κανούργια χαμηλά πακέτα εδώ και πανω από δυο χρόνια, είχε καταργηθει με πρόσχημα ότι από τις στατιστικές που είχαν είδαν οτι οι συνδρομητές των πακέτων μέχρι 250 λεπτών δε χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία. Δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1446

"Η εγγραφή για την υπηρεσία μεταφοράς υπολοίπου πραγματοποιείται μόνο για τα προγράμματα Vodafone 300, Vodafone 400, Vodafone 500, Vodafone 700, Vodafone 900, τα Vodafone You & me καθώς και στα Οικογενειακά Προγράμματα Vodafone 500 και Vodafone 900"

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έκανα μεταφορά σήμερα στο Vodafone 200 και μου είπε η υπάλληλος της εξ. πελατών οτι το 200 υποστηρίζει μεταφορά... Το διπλορώτησα γιατί ήξερα και εγώ οτι υποστηρίζεται από το 300 και πάνω και μου επιβεβαίωσε οτι παίζει και στο 200....

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1446

"Η εγγραφή για την υπηρεσία μεταφοράς υπολοίπου πραγματοποιείται μόνο για τα προγράμματα Vodafone 300, Vodafone 400, Vodafone 500, Vodafone 700, Vodafone 900, τα Vodafone You & me καθώς και στα Οικογενειακά Προγράμματα Vodafone 500 και Vodafone 900"

Έκανα μεταφορά σήμερα στο Vodafone 200 και μου είπε η υπάλληλος της εξ. πελατών οτι το 200 υποστηρίζει μεταφορά... Το διπλορώτησα γιατί ήξερα και εγώ οτι υποστηρίζεται από το 300 και πάνω και μου επιβεβαίωσε οτι παίζει και στο 200....

Άρα ή έχουν κάνει αλλαγές και η μεταφορά χρόνου ισχύει πλέον στο Vodafone 100 & στο Vodafone 200 και δεν έχουν ενημερώσει το site τους (www.vodafone.gr) ή λένε βλακείες στο 13830 και αυτό που ισχύει υπάρχει στο Vodafone.gr.Τώρα τι απο τα 2 ισχύει δεν ξέρω.:(

Σε 3 μερούλες που θα πάρω να ζητήσω την ενεργοποίηση θα σας πω...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Eίσαι σίγουρος ότι σου είπαν έτσι;; Aν ναι βλακεία σου είπαν, δεν ισχύει η υπηρεσία στα κανούργια χαμηλά πακέτα εδώ και πανω από δυο χρόνια, είχε καταργηθει με πρόσχημα ότι από τις στατιστικές που είχαν είδαν οτι οι συνδρομητές των πακέτων μέχρι 250 λεπτών δε χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία. Δες εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1446

Ναι βέβαια. Είμαι στο Vodafone 100 και μου είπαν αυτό ακριβώς που έγραψα. Η μεταφορά όμως θα ισχύει από Οκτώβριο για χρόνο ομιλίας που θα μεταφερθεί για το Νοέμβριο...

Θα με τρελανουν στην Voda. Στην εξυπηρετηση μου ειπαν οτι μπορω να μετατρεψω το συμβολαιο μου σε ενα του Iphone ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ το 12 μηνο και να παρω επιδοτηση για την συσκευη και στο μαγαζι μου λενε οτι πρεπει να κλεισω 12μηνο για να παρω επιδοτηση κ τοτε να παρω την συσκευη. Τί ισχύει τελικά;
Samsung S21 Ultra

ισχύει κανονικά η μεταφορά υπολοίπου σε όλα τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα εκτός απο τα κλασσικα Xωρις Παγιο και V10.

Eδω και κανα 3μηνο αν δεν κάνω λάθος?

nai px sto vf 120 pou eimai egw...(?)

Έχεις λοιπόν 120 λεπτά είτε απλών κλήσεων είτε βιντεοκλήσεων σε εθνικά δίκτυα (WIND, Cosmote, Vodafone). Bιντεοκλήσεις προς εξωτερικό χρεώνονται κάπου 2,20€ το λεπτό.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην έρχονται στο κινητό διαφημιστικά μηνύματα της vodafone;

Ευχαριστώ!

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην έρχονται στο κινητό διαφημιστικά μηνύματα της vodafone;

Ευχαριστώ!

Kαλείς στο 13830 και το ζητάς.

Έχεις λοιπόν 120 λεπτά είτε απλών κλήσεων είτε βιντεοκλήσεων σε εθνικά δίκτυα (WIND, Cosmote, Vodafone). Bιντεοκλήσεις προς εξωτερικό χρεώνονται κάπου 2,20€ το λεπτό.

To ξέρεις σίγουρα αυτό και το λες, μη το κάψεις το παιδί... απλά πάρε να ρωτήσεις στη voda μια γιατι φοβάμαι μη κάνουν καμιά λαμογιά με τα μη διαθέσιμα εμπορικά προγραμματα και εκεί δεν ισχύει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Οτι να'ναι σου είπε η κοπέλα. Η μεταφορά υπολοίπου ισχύει για τα προγράμματα απο 300' και πάνω. Πες της να στο δώσει γραπτώς και να βάλει και σφραγίδα του καταστήματος, αν είναι τόσο σίγουρη....

Ti na balw twra edw.. den kserw!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών