titinaki_1 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 paidia mia erwtisi: an egw allaksw programa kai paw apo ena aplo pou exw se ena epagelmatiko(apoafta ta nea gia elefterous epaggelmaties pou diafimizoun) kai meta kanw defteri kainourgia sindesi se epagelmatiko sto idio onoma tha mporesw na prosthesw tis epidotiseis? diladi exw epidotisi 100 evro sto palio kai stin nea exw epidotisi gia nea siskevi px alla 100 tha mporesw na parw to kinito fthinotera 200 evrw???? Μπορείς να το κάνεις.Ζητάς να σου κάνουν συμψηφισμό νέας και ήδη υπάρχουσας σύνδεσης. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shamrock_ Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Καλησπέρα. Εχω κάποιες ερώτησεις και ζητώ συγνώμη αν έχουν ειπωθεί παραπάνω αλλα δεν μπορώ να διαβάσω 50 κάτι σελίδες... Έχω συνδέση Vodafone 120 εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Έχω επιδότηση γύρω στα 100 ευρώ και σκέφτομαι να τη χρησιμοποιήσω. Σκεφτόμαστε όμως με το φίλο μου να αλλάξουμε τα προγράμματα μας και να βάλουμε το you&me. Μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης και μετά να αλλάξω το πρόγραμμα χώρις να χρειαστεί να πληρώσω την επιδότηση; Επίσης μπορούμε να κρατήσουμε τα ιδια νούμερα; Και τέλος ο λογαριασμός πάει στον έναν μόνο; Σήμερα είδα και την διαφήμιση στην oποία δίνουν δυο Sharp δωρεάν με κάθε σύνδεση you& me...αυτό βέβαια φαντάζομαι οτι θα ισχύει για τους νέους συνδρομητές και όχι για αυτούς που απλά αλλάζουν πρόγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Καλησπέρα. Εχω κάποιες ερώτησεις και ζητώ συγνώμη αν έχουν ειπωθεί παραπάνω αλλα δεν μπορώ να διαβάσω 50 κάτι σελίδες... Έχω συνδέση Vodafone 120 εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Έχω επιδότηση γύρω στα 100 ευρώ και σκέφτομαι να τη χρησιμοποιήσω. Σκεφτόμαστε όμως με το φίλο μου να αλλάξουμε τα προγράμματα μας και να βάλουμε το you&me. Μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης και μετά να αλλάξω το πρόγραμμα χώρις να χρειαστεί να πληρώσω την επιδότηση; Επίσης μπορούμε να κρατήσουμε τα ιδια νούμερα; Και τέλος ο λογαριασμός πάει στον έναν μόνο; Σήμερα είδα και την διαφήμιση στην oποία δίνουν δυο Sharp δωρεάν με κάθε σύνδεση you& me...αυτό βέβαια φαντάζομαι οτι θα ισχύει για τους νέους συνδρομητές και όχι για αυτούς που απλά αλλάζουν πρόγραμμα... Καταεχήν ναι, ο λογαριασμός έρχεται σε ένα άτομο. Δεύτερον, μπορείς να το γυρίσεις κατευθείαν σε you&me και όχι μόνο δεν χάνεις την επιδότηση άλλα θα σου δώσουν κι άλλη παραπάνω!!! Οπότε αν πιστέυεις ότι μπορείς να μοιραστείς 300 λεπτά και σας φτάνουν (μεταξύ σας εννοείται απεριόριστα), και οτι μπορείτε να δίνετε μια 70€ το μήνα (απο 35€ ο ένας δηλαδή), τότε κάντο με κλειστά τα μάτια τώρα! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Καταεχήν ναι, ο λογαριασμός έρχεται σε ένα άτομο. Δεύτερον, μπορείς να το γυρίσεις κατευθείαν σε you&me και όχι μόνο δεν χάνεις την επιδότηση άλλα θα σου δώσουν κι άλλη παραπάνω!!! Οπότε αν πιστέυεις ότι μπορείς να μοιραστείς 300 λεπτά και σας φτάνουν (μεταξύ σας εννοείται απεριόριστα), και οτι μπορείτε να δίνετε μια 70€ το μήνα (απο 35€ ο ένας δηλαδή), τότε κάντο με κλειστά τα μάτια τώρα! nai alla an thes na giriseis se allo programma xaneis to meiomeno pagio pou exeis tora!!! Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Γνωριζει καποιος ποια ειναι η ελαχιστη χρεωση σε δευτερολεπτα στις βραδινες κλησεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Γνωριζει καποιος ποια ειναι η ελαχιστη χρεωση σε δευτερολεπτα στις βραδινες κλησεις? :confused: Είναι τα 30" και μετά το πέρας των 500' βραδινών η όποια κλήση προς κινητά βόνταφον και σταθερά μεταξύ 21:00-7:00 χρεώνεται με 0,2356/min , 0.0039/sec. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Σε μένα εν τω μεταξύ οι μήνες γράφουν. 4ος μήνας χωρίς να μου έρθει πάγιο από την Βόνταφον... Και είμαι στο 120. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Mε πρόλαβες madcorny.Θα έχεις μαζί σου και το ΑΦΜ σου.Δεν αρκεί ο λ/σμός ΔΕΗ και η ταυτότητα. Και προφορικά να το πεί δεν έχει σημασία.:) titinaki το ΑΦΜ το είχα εντελώς ξεχάσει!:cry: thanx gia tin diortosi.:D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Και προφορικά να το πεί δεν έχει σημασία.:) titinaki το ΑΦΜ το είχα εντελώς ξεχάσει!:cry: thanx gia tin diortosi.:D Ε,ναι και προφορικά μπορεί να το πεί απλά μπορεί να μην το θυμάται..;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 minovg 27 Απρ. 2006, 18:01 #1070 Σε μένα εν τω μεταξύ οι μήνες γράφουν. 4ος μήνας χωρίς να μου έρθει πάγιο από την Βόνταφον... Και είμαι στο 120. χαχα ωραίος! χάζευα το thread και βλέπω κάθε μήνα να σκάει το ποστ σου στυλάκι "άλλος ένας μήνας πέρασε, πάγιο πουθενά"... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostoula06 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Έχω σύνδεση vodafone με το προγραμμα vodafone-120. Αυτό το μήνα έχω επιδότηση συσκευής. Αν παράλληλα το αλλάξω σε vodafone-200 θα έχω μεγελύτερη επιδότηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 @kostoula06 εμένα μου είπαν πως αν αλλάξω πρόγραμμα θα έχω +40 Ε στην επιδότηση μου (και εγώ 120 είχα και μου πρότειναν να το κάνω 200 αλλά δεν με συνέφερε...) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 χαχα ωραίος! χάζευα το thread και βλέπω κάθε μήνα να σκάει το ποστ σου στυλάκι "άλλος ένας μήνας πέρασε, πάγιο πουθενά"... Aύριο περιμένω το νέο λογαριασμό. :rolleyes: Να δούμε. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Τέλος Μαρτίου έκανα ανανέωση το συμβόλαιο καθώς είχα κλείσει 1 χρόνο (Vodafone120). Προχτές μου έρχεται ο λογαριασμός και μου έχουν χρεώσει κανονικά το πάγιο του πρώτου χρόνου 18,50€+φπα τη στιγμή που έπρεπε να είναι 17€+φπα. Έχω άλλα 2 νόυμερα με Vodafone120 και το πάγιό τους είναι κανονικά στις τιμές του 2ου χρόνου. Τι παίζεί; Μας κλεβουν μπρός στα μάτια μας;:wacko: :blink: :worry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 χαχα ωραίος! χάζευα το thread και βλέπω κάθε μήνα να σκάει το ποστ σου στυλάκι "άλλος ένας μήνας πέρασε, πάγιο πουθενά"... ...ωσπου μια μερα θα σκασει μηνυμα "μου ηρθε λογαριασμος με ολα τα παγια των x περσμενων μηνων" :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Σε μένα εν τω μεταξύ οι μήνες γράφουν. 4ος μήνας χωρίς να μου έρθει πάγιο από την Βόνταφον... Και είμαι στο 120. :whistle: 5ος μήνας χωρίς πάγιο... :O Εντάξει δε με χαλάει. :X :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 δηλαδη..μιλατε τσαμπα???χωρις να πληρωνετε???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 δηλαδη..μιλατε τσαμπα???χωρις να πληρωνετε???:confused: Είμαι στο πρόγραμμα 120, έχω δύο ώρες το μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας, αλλά πάγιο δεν μου έρχεται εδώ και 5 μήνες... Χωρίς λόγο. Όχι ούτε κέρδισα σε κανέναν διαγωνισμό. Μόνο τα μηνύματα, τα ΜΜΣ και το wap χρεώνομαι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ayta einai,gia na doyme pws 8a e3elixtei.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Στάνταρ κάτι έχει παιχτεί (απο λάθος ίσως) και σου χαρίζουν τα πάγια για 12 μήνες. Οπότε ετοιμάσου να πληρώνεις κανονικά μετά απο άλλους 7 μήνες. Τυχερούληηηηηη!!! Έτσι θέλουν όμως!!!:lol: :lol: :p Εκτός βέβαια άν πας για επιδότηση και βρουν τίποτα εκεί! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Στάνταρ κάτι έχει παιχτεί (απο λάθος ίσως) και σου χαρίζουν τα πάγια για 12 μήνες. Οπότε ετοιμάσου να πληρώνεις κανονικά μετά απο άλλους 7 μήνες. Τυχερούληηηηηη!!! Έτσι θέλουν όμως!!!:lol: :lol: :p Εκτός βέβαια άν πας για επιδότηση και βρουν τίποτα εκεί! Έκανα τη βλακεία μια φορά και ζήτησα το λόγο γιατί μου είχε κοπεί η παναφονέτ. (η 56άρα ίντερνετ που δίνουν). Μου λέει: Απότι βλέπω δεν έχετε κάνει λογαριασμό πάνω 17 ευρώ. Ουπς λέω από μέσα μου. :O Έπεσα σε γκάφα. Εμ βέβαια ελλείψει παγίου παίρνω λογαριασμούς 5€, 6€ κάτι τέτοια. :p Αφού του είπα ότι είμαι στο 120 μου το ενεργοποίησε αμέσως. Μετά από ένα μήνα ξανακόπηκε απότι έμαθα. Ε δε ξαναπήρα να ζητήσω το λόγο. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 geia se olous!! exw mia aporioula... thelw na parw to qtec 9100 apo vodafone me epidotisi,alla leei oti exei elleipsi kai den kserei pote tha ksanaferei...mporw na xrisimopoiisw tin epidotisi apo kana germano,i kana plaisio???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Γειά και χαρά σε όλους. Το λοιπόν,είμαι πελάτης της vodafone εδω και 5 χρόνια και έχω κάνει όλων των ειδών τους λογαριασμούς, απο αστρονομικούς(1000 ε) έως και μηδαμινούς (30 ε). Τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιώ οικογενειακό πακέτο vodafone 500 με τον πατέρα μου κι είχα ένα λογαριασμό της τάξεως των 1000 ευρώ, λόγω και της πολιτικής της vodafone, η οποία δεν μας ενημέρωσε ποτέ για το πρόγραμμα ενδοοικογενειακών κλήσεων. Anyway, το οφειλόμενο ποσό πλέον έχει κατέβει στα 99 ε κι εντούτοις δέχομαι καθημερινά κλήσεις για εξόφληση του ποσού κι έχω αγανακτήσει. Τον Ιούνιο λήγει το οικογενειακό συμβόλαιο και σκέφτομαι να μεταφέρω τους αριθμούς σε άλλη εταιρεία. Δυστυχώς ο πατέρας μου είχε κάνει χρήση της επιδοτησής του τον Νοέμβριο,οπότε λογικά ανανεώθηκε και το συμβόλαιο του αριθμού του. Οι απορίες μου είναι η εξής: α) Μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό του πατέρα μου, σε άλλη εταιρεία, έστω κι αν έχει συμβόλαιο με τη vodafone,να σπάσω δηλαδή το συμβόλαιο? β) Με συμφέρει να μπώ σε άλλο δίκτυο, με παρόμοιο χρόνο ομιλίας? Δηλαδή οι χρεώσεις θα είναι ακριβότερες ή φθηνότερες? Ποιά εταιρεία μου προτείνετε εναλλακτικά? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 geia se olous!! exw mia aporioula... thelw na parw to qtec 9100 apo vodafone me epidotisi,alla leei oti exei elleipsi kai den kserei pote tha ksanaferei...mporw na xrisimopoiisw tin epidotisi apo kana germano,i kana plaisio???? Εγω που ειχα ρωτησει στο Πλαισιο μου ειχαν πει οτι αν ειχα κανει την αρχικη συνδεση μου εκει και μετα δεν εξαργυρωσα καποια ετησια επιδοτηση σε voda shop, τοτε θα μπορουσα να την εξαργυρωσω στο Πλαισιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Εγω που ειχα ρωτησει στο Πλαισιο μου ειχαν πει οτι αν ειχα κανει την αρχικη συνδεση μου εκει και μετα δεν εξαργυρωσα καποια ετησια επιδοτηση σε voda shop, τοτε θα μπορουσα να την εξαργυρωσω στο Πλαισιο ;) egw pou exw kanei tin syndesi apo voda-shop, tha prepei na tin parw apo ekei e? $#@!!!kai den kseroun kan pote tha feroun nees paralaves... tespa.euxaristw poly!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts