Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:41 μμ 11 ώρες πριν, Gv2008 said: Έτυχε να μιλήσω με 13830 την Τρίτη. 5 λεπτά προσπαθούσα να τον πείσω να με συνδέσει με εκπρόσωπο. Όταν άρχισα τα μπινελίκια όλα μια χαρά Τι του είπες; 😅 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 04:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:02 πμ 11 ώρες πριν, Antonio21 said: Τι του είπες; 😅 Αστο μην το ψάχνεις. Το θέμα είναι ότι με συνέδεσε κατευθείαν 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 08:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:40 πμ 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Αστο μην το ψάχνεις. Το θέμα είναι ότι με συνέδεσε κατευθείαν 15 ώρες πριν, Antonio21 said: Τι του είπες; 😅 Σου γκαμώ το μαγκαζακι.. άθλιο μποτάκι. Κάτι τέτοιο λογικά 😅🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:24 πμ Όχι θέλει πιο σκληρά λόγια ο αλήτης 👌 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:26 πμ 1 minute ago, Antonio21 said: Όχι θέλει πιο σκληρά λόγια ο αλήτης 👌 Είναι σκληρός καργιολης είναι η αλήθεια.. Σου βγάζει τη πίστη, αλλά με "απειλές" κοτευει 😂🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:33 πμ Εγώ αυτό του είπα και έκανε πίσω.. https://youtu.be/1lDSXAhYTWw?si=17Gvg8ODl1TbsCUX 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. Κυριακή στις 04:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:40 μμ Τι παιζει σε ηδη υπαρχων συμβολαιο με Red3, για απεριοριστα ολα ,περιπου που παιζει η τιμή , γυρω στο 25αρι ; On 20/2/2025 at 6:59 ΜΜ, kmpatra said: Παιδιά πέρα απο τις προσφορές που βγαζει η εφαρμογή για συμβόλαιο κινητής, παίζει τίποτα πιο φτηνό σε κατάστημα ή βλέπουν τα ίδια ? Μου εχουν το απεριόριστο (στα 24) και το red 20 στα 16,14. Θα ήθελα ομως να ξερω αν παιζει π.χ. το φτηνότερο red3. Θυμαμαι οταν πηγα για αλλη δουλειά, που πρότειναν να κανω συμβόλαιο στα 10€, για ενα δεύτερο νουμερο, μεσα στις προσφορές στις εφαρμογές όμως δεν είχαν τίποτα για το συγκεκριμένο αριθμό. Μου ειχαν κανει μια προσφορα να φυγω απο καρτα και να παω σε συμβολαιο με 3GB Red απεριοριστη ομιλια με 6000μνμτα για 24 μηνες στα 8.77 τελικη τιμή . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:17 μμ Για μετατροπή απο καρτοκινητο σε απεριόριστα ολα μου βγαζει 24€. Υποψιάζομαι οτι αναβάθμιση απο υπάρχων συμβολαιο μπορεί να παει παραπάνω. Ειχε γραφτεί επισης αντιπροσφορα σε απόπειρα φορητότητας 9,95 για τα απεριόριστα, αλλα κανεις δεν ξερει αν σου κατσει τελικά...αν εχεις καποια καλη προσφορα απο αλλου δοκιμασε για να μη μεινεις εντελώς ξεκρεμαστος αν δεν.... Το red3 απο τηλέφωνο στο ειχαν δωσει τόσο? Το εβγαζε και η εφαρμογή? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. Κυριακή στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:41 μμ 16 minutes ago, kmpatra said: Για μετατροπή απο καρτοκινητο σε απεριόριστα ολα μου βγαζει 24€. Υποψιάζομαι οτι αναβάθμιση απο υπάρχων συμβολαιο μπορεί να παει παραπάνω. Ειχε γραφτεί επισης αντιπροσφορα σε απόπειρα φορητότητας 9,95 για τα απεριόριστα, αλλα κανεις δεν ξερει αν σου κατσει τελικά...αν εχεις καποια καλη προσφορα απο αλλου δοκιμασε για να μη μεινεις εντελώς ξεκρεμαστος αν δεν.... Το red3 απο τηλέφωνο στο ειχαν δωσει τόσο? Το εβγαζε και η εφαρμογή? Οχι με πηραν τηλεφωνο μια κυρια , και μου ειπε τελικη τιμη 8.77 , το νουμερο ειναι του γιου μου και του εβαζα καρτα καθε μηνα 13€. Την πηρα την προσφορα (κοντευει χρονος), τωρα μεσω της εφαρμογης μου κανει αλλη προσφορα στα 13.5, απεριοριστα αλλα με 10GB και 6000μνμ για αναβαθμηση συμβολαιου , τους εστειλα μνμ να με παρουν τηλ , φανταζομαι Τριτη τωρα , μηπως παρω προσφορα για απεριοριστα Δεδομενα ,αν ειναι μεχρι 20 η 24 το πολυ λεω να του την κανω την αναβαθμιση . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Κυριακή στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:01 μμ 17 minutes ago, alexpef said: Οχι με πηραν τηλεφωνο μια κυρια , και μου ειπε τελικη τιμη 8.77 , το νουμερο ειναι του γιου μου και του εβαζα καρτα καθε μηνα 13€. Την πηρα την προσφορα (κοντευει χρονος), τωρα μεσω της εφαρμογης μου κανει αλλη προσφορα στα 13.5, απεριοριστα αλλα με 10GB και 6000μνμ για αναβαθμηση συμβολαιου , τους εστειλα μνμ να με παρουν τηλ , φανταζομαι Τριτη τωρα , μηπως παρω προσφορα για απεριοριστα Δεδομενα ,αν ειναι μεχρι 20 η 24 το πολυ λεω να του την κανω την αναβαθμιση . Πίεσε τους. Σίγουρα μπορούν γύρω στο 20 ευρώ να σου δώσουν(για εμένα βάλε πλαφόν τα 22 ευρώ),αν σε πάρουν τηλέφωνο να τους πεις να σου κάνουν προσφορά,αλλιώς πάρε μόνο σου τηλέφωνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. Κυριακή στις 06:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:07 μμ 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Πίεσε τους. Σίγουρα μπορούν γύρω στο 20 ευρώ να σου δώσουν(για εμένα βάλε πλαφόν τα 22 ευρώ),αν σε πάρουν τηλέφωνο να τους πεις να σου κάνουν προσφορά,αλλιώς πάρε μόνο σου τηλέφωνο Ναι αυτο θα προσπαθησω να κανω , μεχρι να παρουν τηλ , επειδη πηγαινοντας για δουλεια περναω απο εξω απο το υποκαταστημα θα σταματησω να κανω μια ερωτηση , θα ενημερωσω για οτι προκυψει . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. Δευτέρα στις 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:40 πμ Το unlimited στα 16 ευρώ παίζει να υπάρχει τρόπος να το πάρω; Αυτή τη στιγμή είναι nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ 1 hour ago, akis8607 said: Το unlimited στα 16 ευρώ παίζει να υπάρχει τρόπος να το πάρω; Αυτή τη στιγμή είναι nova Αν τους πιέσεις. Δεν ξέρω αν θα το πάρεις στα 16 ευρώ,σίγουρα όμως κάτω από 20 ευρώ ίσως να μπορείς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. Δευτέρα στις 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:31 πμ 50 minutes ago, aektzhs 1 said: Αν τους πιέσεις. Δεν ξέρω αν θα το πάρεις στα 16 ευρώ,σίγουρα όμως κάτω από 20 ευρώ ίσως να μπορείς Που να καλέσω; Είχα βάλει στο site να με καλέσουν ωστόσο μου πρόσφεραν τιμές καταλόγου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Δευτέρα στις 12:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:39 μμ 1 hour ago, akis8607 said: Που να καλέσω; Είχα βάλει στο site να με καλέσουν ωστόσο μου πρόσφεραν τιμές καταλόγου Έχουν γραφτεί τηλέφωνα έδω μέσα,δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο. Αν μπορεί κάποιο παιδί ας βοηθήσει @marios239 @Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:52 μμ 11 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχουν γραφτεί τηλέφωνα έδω μέσα,δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο. Αν μπορεί κάποιο παιδί ας βοηθήσει @marios239 @Gv2008 Για αντιπροσφορα με είχαν πάρει απ' το 2106702267. Δεν έχω κάτι άλλο. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:39 μμ Και εγώ αυτό έδω έχω 21 0670 2267 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. Τρίτη στις 07:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:50 πμ Καλημερα στην παρεα , με πηραν τηλεφωνο σημερα το πρωι γυρω στις 9 , τους ζητησα την αναβαθμιση του συμβολαιου σε Unlimited .Μου εδωσε το προγραμμα στα 18.17 συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ και φορος κινητης και αν θελω την απαλλαγη του φορου λογω οτι ο μικρος ειναι 15 το δινει στα 16.52 τελικη τιμη . Εννοειται οτι εκανα την αναβαθμιση συμβολαιου !! και μια ερωτηση , πως απενεργοποιω τον τηλεφωνητη , η συσκευη ειναι iphone αν παιζει αυτο ρόλο . Ευχαριστω προκαταβολικά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. Τρίτη στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:41 μμ εχω 2 κινητα και 2 σταθερα στο ονομα μου το ενα σταθερο+ κινητο εχουν κουμπωσει και παιρουν την συνδιαστικη εκπτωση μπορω να κουμπωσω και τα αλλα 2 μεταξυ τους? 2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 12:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:54 μμ 5 ώρες πριν, alexpef said: Καλημερα στην παρεα , με πηραν τηλεφωνο σημερα το πρωι γυρω στις 9 , τους ζητησα την αναβαθμιση του συμβολαιου σε Unlimited .Μου εδωσε το προγραμμα στα 18.17 συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ και φορος κινητης και αν θελω την απαλλαγη του φορου λογω οτι ο μικρος ειναι 15 το δινει στα 16.52 τελικη τιμη . Εννοειται οτι εκανα την αναβαθμιση συμβολαιου !! και μια ερωτηση , πως απενεργοποιω τον τηλεφωνητη , η συσκευη ειναι iphone αν παιζει αυτο ρόλο . Ευχαριστω προκαταβολικά. Μπορείς να καλέσεις δωρεάν το 1285 και να επιλέξεις το 3, ώστε να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις άμεσα την υπηρεσία. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Χθες στς 05:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:33 πμ 16 ώρες πριν, dimitris15 said: εχω 2 κινητα και 2 σταθερα στο ονομα μου το ενα σταθερο+ κινητο εχουν κουμπωσει και παιρουν την συνδιαστικη εκπτωση μπορω να κουμπωσω και τα αλλα 2 μεταξυ τους? Νομίζω πως ναι, αρκεί και το δεύτερο κινητό να είναι συμβόλαιο. 21 ώρες πριν, alexpef said: Καλημερα στην παρεα , με πηραν τηλεφωνο σημερα το πρωι γυρω στις 9 , τους ζητησα την αναβαθμιση του συμβολαιου σε Unlimited .Μου εδωσε το προγραμμα στα 18.17 συμπεριλαμβανεται ΦΠΑ και φορος κινητης και αν θελω την απαλλαγη του φορου λογω οτι ο μικρος ειναι 15 το δινει στα 16.52 τελικη τιμη . Εννοειται οτι εκανα την αναβαθμιση συμβολαιου !! και μια ερωτηση , πως απενεργοποιω τον τηλεφωνητη , η συσκευη ειναι iphone αν παιζει αυτο ρόλο . Ευχαριστω προκαταβολικά. Πολύ καλή τιμή τα 18.17€, είναι συνδυαστικά με σταθερό; 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 10 ώρες πριν, terkos2 said: Νομίζω πως ναι, αρκεί και το δεύτερο κινητό να είναι συμβόλαιο. Πολύ καλή τιμή τα 18.17€, είναι συνδυαστικά με σταθερό; Οχι ουτε καν , ολα τα εχω cosmote σταθερο και δικο μου κντ , απλα ειχα ενα αριθμο voda και τον περασα στον γιο μου και το αφησα χωρις καν να τον παρω μαζι μου cosmote , και ηρθε η αρχικη προσφορα στα 8.77 για συμβολαιο περυσι και φετος ζητησα αναβαθμιση και μου εδωσαν αυτη την τιμη . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 ώρες πριν, alexpef said: Οχι ουτε καν , ολα τα εχω cosmote σταθερο και δικο μου κντ , απλα ειχα ενα αριθμο voda και τον περασα στον γιο μου και το αφησα χωρις καν να τον παρω μαζι μου cosmote , και ηρθε η αρχικη προσφορα στα 8.77 για συμβολαιο περυσι και φετος ζητησα αναβαθμιση και μου εδωσαν αυτη την τιμη . Τότε ακόμη καλύτερα. 5 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Σούπερ τιμή για unlimited 👍 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Καλημέρα παιδιά. Έχω voda σταθερό 100άρα vdsl που λήγει σε 1 εβδομάδα και πληρώνω 20,16 και κινητό unlimited, από αυτούς που είχαμε την i4s και μετά μας κοπάνησαν και την έκοψα, λήγει σε περίπου 5 μήνες και πληρώνω 23,3. Με κάλεσαν χθες, και μου πρότειναν ανανέωση για τη σταθερή το ίδιο πακέτο, στα 24 ευρώ, δηλαδή πιο ακριβά και από ότι δίνω τώρα, για 100αρα vdsl. Πώς θα με συμβουλεύατε να κινηθω? Θα μπορούσα να ανανεώσω και το κινητό μαζί, αν μου δίναν μία καλή προσφορά και για τα δύο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts