Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο κολλητός μου έχει το ίδιο θέμα με καρτοσυμβολαιο… του είπα φορητότητα σε καρτοκινητο και αστούς. Με το ζόρι να κάνει τα 24GB με 16€  ή το φοιτητικο πιο ακριβά.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

11 minutes ago, Nikolas14 said:

Ο κολλητός μου έχει το ίδιο θέμα με καρτοσυμβολαιο… του είπα φορητότητα σε καρτοκινητο και αστούς. Με το ζόρι να κάνει τα 24GB με 16€  ή το φοιτητικο πιο ακριβά.

Τελικά τον πήραν πίσω τηλ για καλύτερη τιμή;

6 ώρες πριν, vartanis said:

Τους ειχα πει για προσφορες καλυτερες απο την δικη τους και δεν ιδρωσε καθολου το αυτι τους.

Και στις δυο.

Παιδιά, το έχουμε πει πολλές φορές. Αν δεν δουν αίτημα φορητότητας, δεν ιδρώνει το αυτί τους. 

Το ίδιο και σε μένα πριν απο μήνες, παρακαλούσα για καλύτερη τιμή και μου έλεγαν κοφτά οτι αυτές είναι οι τιμές και οτι δεν γίνετι κάτι καλύτερο. (έδινα 17 ευρώ για 10 GB).

Όταν έκανα αίτημα φορητότητας, με πήραν τηλ και μου έδωσαν τα 20 GB στα 13 ευρώ αν θυμάμαι καλά και το απεριόριστο στα 15.60 (στο οποίο και συμφώνησα).

Μόνο με φορητότητα. Ξέρω είναι λίγο διαδικασία, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εγώ τουλάχιστον προτιμώ να κάνω φορητότητα, παρά να νιώθω οτι με πιάνουν κορόιδο λέγοντάς μου οτι αυτές είναι οι τιμές και τέλος.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

1 ώρα πριν, Nikolas14 said:

Το δίκτυο είναι για τα πανηγύρια έτσι και αλλιώς και εγώ λυπάμαι ακόμα και τα 16 ευρώ που δίνω για τα  unlimited.