ParafronGR Δημ. Δευτέρα στις 02:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:17 πμ (edited) 1 ώρα πριν, Serafeim1981 said: Πότε ήταν απεριόριστα τα sms; 6000 τα θυμάμαι σταθερά. 6000 ήταν στα υπόλοιπα Red, όχι sτο Unlimited Ultra Edited Δευτέρα στις 02:19 πμ by ParafronGR 7 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Δευτέρα στις 11:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:32 πμ (edited) 9 ώρες πριν, Nikolas14 said: Για αυτό θα σκεφτώ σοβαρά να πάω κοσμοτε στην επόμενη ανανέωση, και εμένα οι τιμές με κρατάνε. Ήταν απεριόριστα εδώ και καιρό, πριν τις τελευταίες αλλαγές. Εγώ είμαι με το προηγούμενο καθεστώς. Ακριβώς το ξεφτιλισααν μόλις πήραν κόσμο. Μόνο αν στο δίνει 17 ευρώ και συνδιαστικο πέσει στα 15 αλλιώς δεν αξίζει. Το μεγάλο ατού όλα απεριόριστα και στην ΕΕ πέταξε οπότε αν τύχει (πολύ δύσκολο) να πάρεις πολύ καλή τιμή στην κοσμοτε πας. Μόνο αν χρειάζεσαι την εξτρασιμ με 5 ευρώ έστω και με κόφτη το σκέφτεσαι να την κρατήσεις. Ήταν κάποιοι τυχεροί που μόλις τους ανέβασαν την εξτρασιμ πήγαν να τα κάνουν όλα διακοπή στην Κοντ και πήραν το unlimited στα 25 και την εξτρασιμ την unlimited στα 10.... Η κοντ αν παίξει λίγο με τις τιμές η βοντ θα χάσει κόσμο με την κατάσταση τρέλας που έχει το δίκτυο σε περιοχές που αναβαθμίζεται με τις εναλλαγές Edited Δευτέρα στις 11:33 πμ by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 01:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:09 μμ 11 ώρες πριν, Nikolas14 said: Για αυτό θα σκεφτώ σοβαρά να πάω κοσμοτε στην επόμενη ανανέωση, και εμένα οι τιμές με κρατάνε. Ήταν απεριόριστα εδώ και καιρό, πριν τις τελευταίες αλλαγές. Εγώ είμαι με το προηγούμενο καθεστώς. Τα είπες όλα. Εμένα πλέον στη Vf με κρατούν εξυπηρέτηση, τιμές και σήμα στο χωριό, καθώς η πράσινη είναι με EDGE ενώ η Vf με 5G 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTIHPAΦAHΛ ΣTAYPOΣ TΣETΣEPHΣ EXEI ANAΛABEI NA ΔIAXEIPIΣTEI TO AITHMA ΣAΣ ΠOY ANOIXTHKE ΣTIΣ 20/01/2025 09:38 ΓIA TON APIΘMO ............. ΔEN AΠAITEITAI KAΠOIA ENEPΓEIA AΠO EΣAΣ, KAΘΩΣ ΣTIΣ 22/01/2025 ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣEI ΠPOΣΩΠIKA ΓIA THN EΞEΛIΞH TOY. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA ΔEITE EΔΩ: https://www.vodafone.gr/ask-once Μετά από αίτημα υπαναχώρησης την προηγούμενη Τετάρτη Μου στείλανε αυτό τό μήνυμα χθές.(Την Τετάρτη με είχε διαβεβαιώσει μια κυρία από την Vodafone ότι δεν θα συνδεθώ και θα προχωρήσει η διαδικασία τής υπαναχώρησης κανονικά.Την άποψη σάς 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 hour ago, Aggelos41 said: ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTIHPAΦAHΛ ΣTAYPOΣ TΣETΣEPHΣ EXEI ANAΛABEI NA ΔIAXEIPIΣTEI TO AITHMA ΣAΣ ΠOY ANOIXTHKE ΣTIΣ 20/01/2025 09:38 ΓIA TON APIΘMO ............. ΔEN AΠAITEITAI KAΠOIA ENEPΓEIA AΠO EΣAΣ, KAΘΩΣ ΣTIΣ 22/01/2025 ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣEI ΠPOΣΩΠIKA ΓIA THN EΞEΛIΞH TOY. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPA ΔEITE EΔΩ: https://www.vodafone.gr/ask-once Μετά από αίτημα υπαναχώρησης την προηγούμενη Τετάρτη Μου στείλανε αυτό τό μήνυμα χθές.(Την Τετάρτη με είχε διαβεβαιώσει μια κυρία από την Vodafone ότι δεν θα συνδεθώ και θα προχωρήσει η διαδικασία τής υπαναχώρησης κανονικά.Την άποψη σάς Χαμός στο ίσωμα, συνεννόηση μπουζούκι μεταξύ των τμημάτων, διαχείριση από τα λιντλ όλες τους (λογικό με τέτοιο φόρτο εργασίας) και τελικά μπορεί απλά να Στάλθηκε το μήνυμα αυτό σαν ένα ακόμα συστημικο μήνυμα,απλα και μόνο για να κλείσει το case. Ρίξε κάνα τηλέφωνο να δεις τι φάση απλά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 hour ago, johnny_htc said: Χαμός στο ίσωμα, συνεννόηση μπουζούκι μεταξύ των τμημάτων, διαχείριση από τα λιντλ όλες τους (λογικό με τέτοιο φόρτο εργασίας) και τελικά μπορεί απλά να Στάλθηκε το μήνυμα αυτό σαν ένα ακόμα συστημικο μήνυμα,απλα και μόνο για να κλείσει το case. Ρίξε κάνα τηλέφωνο να δεις τι φάση απλά Αφου εχουν μειωσει τους υπαλληλους για να εχουν 1 ατομο να κανει τη δουλεια 2-3 ατόμων. Ειναι φως φανάρι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Καλησπέρα. Έχω το red 3 και στην εφαρμογή βλέπω την παρακάτω εικόνα Εκεί που λέει Εντός Ελλαδας και Ε.Ε σημαίνει δωρεάν κλήσεις προς Ε.Ε;;; Το δείχνει και σε άλλους στην εφαρμογή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 hour ago, eft said: Καλησπέρα. Έχω το red 3 και στην εφαρμογή βλέπω την παρακάτω εικόνα Εκεί που λέει Εντός Ελλαδας και Ε.Ε σημαίνει δωρεάν κλήσεις προς Ε.Ε;;; Το δείχνει και σε άλλους στην εφαρμογή; Αυτο το βγάζει σε όλα τα προγράμματα.Οχι.Δεν εννοεί να είσαι Ελλάδα και να πάρεις Γαλλία.Στην ουσία από ότι έχω καταλάβει είναι η πολιτική ορθής χρήσης των απεριόριστων λεπτών.Στην ουσία τα απεριόριστα σου είναι απλά έχουν βάλει μια "ασφάλεια" να μην υπάρξει κακόβουλη χρήση του δικτύου.Ασ μας ενημερώσει κάποιος πιο γνώστης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 ώρα πριν, eft said: Καλησπέρα. Έχω το red 3 και στην εφαρμογή βλέπω την παρακάτω εικόνα Εκεί που λέει Εντός Ελλαδας και Ε.Ε σημαίνει δωρεάν κλήσεις προς Ε.Ε;;; Το δείχνει και σε άλλους στην εφαρμογή; 14 minutes ago, glofiish said: Αυτο το βγάζει σε όλα τα προγράμματα.Οχι.Δεν εννοεί να είσαι Ελλάδα και να πάρεις Γαλλία.Στην ουσία από ότι έχω καταλάβει είναι η πολιτική ορθής χρήσης των απεριόριστων λεπτών.Στην ουσία τα απεριόριστα σου είναι απλά έχουν βάλει μια "ασφάλεια" να μην υπάρξει κακόβουλη χρήση του δικτύου.Ασ μας ενημερώσει κάποιος πιο γνώστης Και όμως δεν μπορείς να μιλήσεις πάνω από 45000 λεπτά τον μήνα,δεν βγαίνει. Αυτό είναι απεριόριστα γιατί δεν ξεπερνά τα 45000 λεπτά(καθώς σε μήνα με 31 ημέρες αν χρησιμοποιείς όλες τις ημέρες όλο το 24 ωρο το κινητό θα χρησιμοποιείς/καταναλώσεις κάτι παραπάνω απο 44000 λεπτά ομιλίας). Το Ευρωπαϊκή Ένωση που λέει είναι ότι ισχύουν και για περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, aektzhs 1 said: Και όμως δεν μπορείς να μιλήσεις πάνω από 45000 λεπτά τον μήνα,δεν βγαίνει. Αυτό είναι απεριόριστα γιατί δεν ξεπερνά τα 45000 λεπτά(καθώς σε μήνα με 31 ημέρες αν χρησιμοποιείς όλες τις ημέρες όλο το 24 ωρο το κινητό θα χρησιμοποιείς/καταναλώσεις κάτι παραπάνω απο 44000 λεπτά ομιλίας). Το Ευρωπαϊκή Ένωση που λέει είναι ότι ισχύουν και για περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ναι όντως δεν μπορείς να μιλήσεις πάνω από 45000 λεπτά τον μήνα ακόμα και 24ωρες το εικοσιτετράωρο να έχεις ανοιχτή την γραμμή.Προσεξε όμως μια λεπτομέρεια.Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 1 λεπτό.Φαντασου ένα λογισμικό που κάθε λίγα δευτερόλεπτα παίρνει τηλέφωνα και συνδέει γραμμες.Αυτο θα ήταν μια κακόβουλη χρήση του δικτύου και έτσι με αυτό το όριο προστατεύει το δίκτυο Την εταιρία δηλαδή δεν την νοιάζει αν εσύ κάνεις μια κλήση και μιλήσεις 30 μέρες.Εκει προφανως θα έχουν βάλει άλλη ασφάλεια χρονική και θα κλείνει η γραμμη.Την νοιάζουν όμως οι επαναλαμβανόμενες συνδέσεις του ενός δευτερολέπτου . Edited 9 ώρες πριν by glofiish 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 ώρες πριν, glofiish said: Αυτο το βγάζει σε όλα τα προγράμματα.Οχι.Δεν εννοεί να είσαι Ελλάδα και να πάρεις Γαλλία.Στην ουσία από ότι έχω καταλάβει είναι η πολιτική ορθής χρήσης των απεριόριστων λεπτών.Στην ουσία τα απεριόριστα σου είναι απλά έχουν βάλει μια "ασφάλεια" να μην υπάρξει κακόβουλη χρήση του δικτύου.Ασ μας ενημερώσει κάποιος πιο γνώστης Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Μία μέρα πήγα στο Whats Up και σήμερα επιστροφή στη VF με το νέο Red Unlimited International aka πετσοκομμένο Giga Ultra. Απίστευτα γρήγορη διαδικασία & τελείως smooth. Δευτέρα μεσημέρι είχα ενεργοποιηθεί στην COSMOTE, σήμερα το πρωί μου ήρθε το συμβόλαιο με SMS, πάτησα αποδοχή και κατά τις 8 το απόγευμα είχα έρθει στη VF. Όλα κυλάνε σαν να μην άλλαξε τίποτα - έχω όλες τις παροχές μου μεχρι τις 10/2, όπως θα τις είχα και στο παλιό και η μόνη διαφορά που παρατηρώ είναι ότι αντί για 6000 sms, μου έβαλαν 4000 (μάλλον πάει αναλογικά μέχρι τις 10/2). Αν συνεχίσει να έχει τέτοιο combo τιμών - υπηρεσιών, θα με κρατήσει για χρόνια. Κάτι τέτοια βλέπω και απορώ πώς γίνεται η NOVA να έχει το θράσος να βάζει σε όλα cap και να μην κάνει ούτε μία έκπτωση της προκοπής. Συγκριτικό μεταξύ των 2 προγραμμάτων Edited 5 ώρες πριν by ParafronGR 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts