tasosathan Δημ. Χθες στς 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:28 μμ Just now, johnny_htc said: Δεν είναι κακή γ τιμή για Unlimited.. Πόσο κυνηγάς να το πάρεις; Κάτω από 20 υποθέτω από προσφορές που παίζουν τριγύρω βλέπω ότι το δίνουν 18-19-20 ευρώ, οπότε θέλω να το κυνηγήσω μήπως το ρίξουν αλλιώς μετά ίσως το αφήσω καρτοκινητό σε frog 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:33 μμ 8 minutes ago, tasosathan said: εβαλατα στοιχεία μου για να με πάρουν τηλ για προσφορά και πήρα τα εξής: κινητό όλα απεριόριστα στσ 22 ευρώ περιπου σταθερό 100αρα απεριόριστα σταθερά + 360 κινητά (χαλκός) στα 23,5 ευρώ περιπου τους έβαλα στον πάγο γιατί το κινητό είναι λιγάκι ακριβο το σταθερό μόνο του χωρίς το κινητό μου το δώσανε στα 25,5 ευρώ Σούπερ τιμή του σταθερού 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. Χθες στς 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:34 μμ Just now, elkons said: Σούπερ τιμή του σταθερού το μόνο μου θέμα είναι ότι περσυ τέτοια εποχή σε φίλο δώσανε το σταθερό μόνο (χωρίς κινητό) σε αυτή την τιμή, οπότε με χάλασε λιγάκι που θέλανε παραπάνω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:37 μμ Εγώ το λέω σαν συνδρομητής Cosmote (χαλκός) 50αρα 33.66€ με 2 συμβόλαια και Cosmote one. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:39 μμ 1 minute ago, elkons said: Εγώ το λέω σαν συνδρομητής Cosmote (χαλκός) 50αρα 33.66€ με 2 συμβόλαια και Cosmote one. Cosmote άμα πάρεις 100αρα στα 33 εν τω μεταξύ, είναι θαύμα 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:41 μμ Άμα φέρει σήμα η Vodafone καλό εγώ θα φύγω απο τη COSMOTE. Ελπίζω σύντομα γιατί είναι πολλά τα λεφτά δυστυχώς, το έχουν χάσει με τις τιμές τελείως.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:17 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Εγώ το λέω σαν συνδρομητής Cosmote (χαλκός) 50αρα 33.66€ με 2 συμβόλαια και Cosmote one. 100αρα FTTH 28,90€ και 24αρα έχω στα 23,90€. Δύο φοιτητικά σταθερά επίσης με 4 καρτοκινητά και One. 1 ώρα πριν, elkons said: Άμα φέρει σήμα η Vodafone καλό εγώ θα φύγω απο τη COSMOTE. Ελπίζω σύντομα γιατί είναι πολλά τα λεφτά δυστυχώς, το έχουν χάσει με τις τιμές τελείως.. Να πας, εγώ το έκανα και δεν μετάνιωσα στις γραμμές που είχα στη Nova. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:19 μμ Just now, Nikolas14 said: 100αρα FTTH 28,90€ και 24αρα έχω στα 23,90€. Δύο φοιτητικά σταθερά επίσης με 4 καρτοκινητά και One. Να πας, εγώ το έκανα και δεν μετάνιωσα στις γραμμές που είχα στη Nova. Αν μ φέρουν σήμα ναι αν μείνει με τη πίτα Β20+Β28 δε τη θέλω τι να τη κάνω; One έχω και εγώ, γιατί πήγε πριν 2 μήνες 33,66€; αφού είχα τη τιμή της ιστοσελίδας. ΠουΣτia μου έκαναν; Αντε να λήξει και αυτο έχει καιρό το άτομο.. Αν δώσουν καλή τιμή ανανέωση οκ θα μείνω. Θα δείξει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:28 μμ 7 minutes ago, elkons said: Αν μ φέρουν σήμα ναι αν μείνει με τη πίτα Β20+Β28 δε τη θέλω τι να τη κάνω; One έχω και εγώ, γιατί πήγε πριν 2 μήνες 33,66€; αφού είχα τη τιμή της ιστοσελίδας. ΠουΣτia μου έκαναν; Αντε να λήξει και αυτο έχει καιρό το άτομο.. Αν δώσουν καλή τιμή ανανέωση οκ θα μείνω. Θα δείξει. 9 minutes ago, Nikolas14 said: 100αρα FTTH 28,90€ και 24αρα έχω στα 23,90€. Δύο φοιτητικά σταθερά επίσης με 4 καρτοκινητά και One. Να πας, εγώ το έκανα και δεν μετάνιωσα στις γραμμές που είχα στη Nova. Γενικά θέλουν φορητότητα οι φουστηδες για να καταλάβουν. Και μένα δεν μου έχουν βγάλει τίποτα καλό για προσφορά και σκέφτομαι τώρα πώς θα κινηθώ. Απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και εκεί την πατάμε όλοι και στο τέλος ενδιδουμε στους εκβιασμούς τους @Nikolas14 Καλή φάση, άμα έχεις φοιτητική ιδιότητα, σου κατεβάζουν την τιμή, ταμάμ ακούγεται. Η 24αρα τσιμπημένη βέβαια. Δεν σου κάνουν σε όλες τις συνδέσεις την έκπτωση απ ο, τι κατάλαβα την φοιτητική, σωστά; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Χθες στς 03:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:38 μμ 6 minutes ago, johnny_htc said: Γενικά θέλουν φορητότητα οι φουστηδες για να καταλάβουν. Και μένα δεν μου έχουν βγάλει τίποτα καλό για προσφορά και σκέφτομαι τώρα πώς θα κινηθώ. Απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ και εκεί την πατάμε όλοι και στο τέλος ενδιδουμε στους εκβιασμούς τους @Nikolas14 Καλή φάση, άμα έχεις φοιτητική ιδιότητα, σου κατεβάζουν την τιμή, ταμάμ ακούγεται. Η 24αρα τσιμπημένη βέβαια. Δεν σου κάνουν σε όλες τις συνδέσεις την έκπτωση απ ο, τι κατάλαβα την φοιτητική, σωστά; Για να καταλάβεις, έχουμε 6 σταθερά και 2 κινητά ο καθένας. Τα 4 τα έχουμε κοσμοτε μεταξύ μας γιατί μας καλύπτει παντού σχεδόν. Φοιτητικά έχω εγώ 24αρα στο χωριό και είναι μονόδρομος, ο αδερφός μου Κεφαλονιά γιατί έχει δίκτυο ΟΤΕ και στα δύο. Τώρα στις άλλες συνδέσεις τις κάναμε κοσμοτε για το 10€ δεν έχω θέμα να τις γυρίσω σε Vodafone. Αλλά ναι θέλουν φορητότητα για να δώσουν τιμή. Εγώ πάντως το λέω, αν σας καλύπτει η Vodafone είναι πολύ καλή σε τιμές και εξυπηρέτηση. Το πιο value for money δίκτυο σε όλα, για τα ελληνικά δεδομένα. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:42 μμ 6 σταθερά τηλεφωνικό κέντρο θα ανοίξεις ; λολ 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Χθες στς 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:44 μμ (edited) 5 minutes ago, elkons said: 6 σταθερά τηλεφωνικό κέντρο θα ανοίξεις ; λολ Συνολικά της οικογένειας είναι, σκέψου να τα είχα όλα σε δύο εταιρίες στο δικο μου όνομα, μην πω σε μια και τα έκανα όλα μαζί φορητότητα αν έδιναν 30€+ το κάθε σταθερό. Με την ακρίβεια και τα δίκτυα που έχουμε, πάνω από 25€ απεριόριστο σε κινητή το θεωρώ κοροϊδία. Να είχαν τα όρια εκπομπής στο 100% και όχι στο 60% και κεραίες παντού όπως ήμουν στην Αμβέρσα και στο Αμνστερνταμ που το κινητό μου είχε 1-2 μπάρες σήμα σε μετρό και τρένο, οπουδήποτε αλλού ήταν καμπάνα. Edited Χθες στς 03:48 μμ by Nikolas14 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 04:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:31 μμ (edited) 47 minutes ago, Nikolas14 said: Συνολικά της οικογένειας είναι, σκέψου να τα είχα όλα σε δύο εταιρίες στο δικο μου όνομα, μην πω σε μια και τα έκανα όλα μαζί φορητότητα αν έδιναν 30€+ το κάθε σταθερό. Με την ακρίβεια και τα δίκτυα που έχουμε, πάνω από 25€ απεριόριστο σε κινητή το θεωρώ κοροϊδία. Να είχαν τα όρια εκπομπής στο 100% και όχι στο 60% και κεραίες παντού όπως ήμουν στην Αμβέρσα και στο Αμνστερνταμ που το κινητό μου είχε 1-2 μπάρες σήμα σε μετρό και τρένο, οπουδήποτε αλλού ήταν καμπάνα. Εν τω μεταξύ, το αστείο είναι ότι άμα η Cosmote βάλει σε κομβικά σημεία κεραίες, δεν θα τίθεται θέμα ορίων σχεδόν ποτέ και τελειώνει η ιστορία. Αλλά πρέπει να τολμήσουν περισσότερο. Σκέφτονται πολλούς παράγοντες πιστεύω, αλλά είναι καιρός να ξεπεραστούν όλα αυτά. Επιπλέον τα ανεβασμένα όρια, θα μπορούσαν απλά να υπάρχουν σαν back up λύση σε ακραίες περιπτώσεις πχ αφαίρεση κάποιου ιστού ή αυξημένη κίνηση, άρα ανέβασμα της έντασης εκπομπής, κάπως έτσι. Μετρό εκεί που πήγες, λογικά ή repeaters ή micros όπως φτιάχνουν εδώ σε μας (κάποτε...) Εκτός και αν τα μετρό εκεί είναι κάπως κοντά στην επιφάνεια και εννοείς ότι έπιανες εύκολα σήμα απέξω, δεν τα γνωρίζω εκεί πώς είναι. Πάντως να ξέρετε εξωτερικό, παίζει πολύ το μετρό να μπαινοβγαινει επιφανειακά και υπόγεια και ξανά επιφάνεια, αναλογως τα χαρακτηριστικά της περιοχής. Όχι όπως εμάς εδώ που έγινε του φαγοποτιου το κάγκελο, σε μια χώρα που δεν μπορεί να αυτό εξυπηρετηθεί λολ..😅 Edited Χθες στς 04:31 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: Να είχαν τα όρια εκπομπής στο 100% και όχι στο 60% και κεραίες παντού όπως ήμουν στην Αμβέρσα και στο Αμνστερνταμ που το κινητό μου είχε 1-2 μπάρες σήμα σε μετρό και τρένο, οπουδήποτε αλλού ήταν καμπάνα. Ψήνομαι για μετακόμιση 😋😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, elkons said: Ψήνομαι για μετακόμιση 😋😅 Για Βέλγιο; Ίδιες τιμές με Ελλάδα και λίγο πιο ακριβές αλλά με 2.000€ βασικό μισθό, όχι 830€. Επίσης τα καρτοκινητά τους είναι τρομερά ακριβά, τα δικά μας να ξέρετε είναι πολύ καλύτερα. Σε συμβόλαια βέβαια εξίσου ανταγωνιστικοί είναι με τριψήφιο αριθμό GB. Πάντως που ήμουν με Roaming από Vodafone στη Proximus σήμα καμπάνα ακόμα και στο μετρό εκτός από το Μουσείο στο ποτάμι, το MAS Museum που αν πας στο 10ο όροφο το σήμα είναι οριακό. Εμπειρία χρήσης σαν να έχεις Κοσμοτε ελληνική. Η BASE που είναι 3ος πάροχος είναι αρκετά καλή ειδικά στο MAS Museum, βέβαια στο μετρό είχε ο φίλος μου 3G. Επειδή βέβαια καθησα 4 μέρες σύνολο και δεν την είδα αρκετά αλλά από ταχύτητες θύμιζε Vodafone και Nova. Edited 18 ώρες πριν by Nikolas14 3 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Έβαλα το κινητό μου σε μια από αυτές τις σελίδες του instagram που είναι συνεργαζόμενες με την Vodafone και μου δώσανε καλύτερη προσφορά από την ίδια την vodafone Σταθερό 100αρα με απεριόριστα σταθερά και μερικές ώρες κινητού στα 23,5 ευρώ Κινητο απεριόριστα όλα συν μερικά λεπτά για αριθμούς εκτός Ευρώπης (αν άκουσα καλά) στα 19,5 ευρώ αντί 22,5 που με είχε πει η Vodafone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, tasosathan said: Έβαλα το κινητό μου σε μια από αυτές τις σελίδες του instagram που είναι συνεργαζόμενες με την Vodafone και μου δώσανε καλύτερη προσφορά από την ίδια την vodafone Σταθερό 100αρα με απεριόριστα σταθερά και μερικές ώρες κινητού στα 23,5 ευρώ Κινητο απεριόριστα όλα συν μερικά λεπτά για αριθμούς εκτός Ευρώπης (αν άκουσα καλά) στα 19,5 ευρώ αντί 22,5 που με είχε πει η Vodafone Σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Πρόσεχε μη τυχόν έχουν μικρότερη διάρκεια πχ 18μηνο αντί για 24μηνο αυτές οι προσφορές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 6 minutes ago, tasosathan said: Έβαλα το κινητό μου σε μια από αυτές τις σελίδες του instagram που είναι συνεργαζόμενες με την Vodafone και μου δώσανε καλύτερη προσφορά από την ίδια την vodafone Σταθερό 100αρα με απεριόριστα σταθερά και μερικές ώρες κινητού στα 23,5 ευρώ Κινητο απεριόριστα όλα συν μερικά λεπτά για αριθμούς εκτός Ευρώπης (αν άκουσα καλά) στα 19,5 ευρώ αντί 22,5 που με είχε πει η Vodafone δωσε λινκ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 11 minutes ago, mastorantza said: δωσε λινκ https://www.instagram.com/clever_offers.gr?igsh=am41N2t4ejN4cG1k 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts