rebelos2019 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 5 ώρες πριν, sou_d said: Παίρνεις την κάρτα, προωθούνται τα δικαιολογητικά στον νέο και παλιό πάροχο και σε 2-3 εργάσιμες, εφόσον δεν αλλάξεις γνώμη, χάνεται το σήμα από τον παλιό και βάζεις την νέα σιμ Σ ευχαριστώ πολύ. Εννοούσα όμως η αίτηση φορητότητας, όχι η διαδικασία αυτή καθαυτή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 23 minutes ago, rebelos2019 said: Σ ευχαριστώ πολύ. Εννοούσα όμως η αίτηση φορητότητας, όχι η διαδικασία αυτή καθαυτή. Οτι σου εγραψε ο φιλος.η παραγγελια/αιτηση με τα δικαιολογητικα πανε στον παροχο σου τον παλιο και αυτος δινει το οκ να φυγει το νουμερο.. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Άλλο ρωτάω παιδιά. Η αίτηση φορητότητας που λένε, οταν την κάνεις online, θεωρείται ότι περατωθηκε, η αίτηση ξαναλέω, όταν ολοκληρώσω την παραγγελία στο site της εταιρείας; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 2 minutes ago, rebelos2019 said: Άλλο ρωτάω παιδιά. Η αίτηση φορητότητας που λένε, οταν την κάνεις online, θεωρείται ότι περατωθηκε, η αίτηση ξαναλέω, όταν ολοκληρώσω την παραγγελία στο site της εταιρείας; Οχι. Πρεπει να λάβεις τη νεα σιμ και να μη χρωστάς κάποιο έγγραφο. Τότε θα δει η παλια εταιρια οτι θα φυγεις και ισως σου κανει αντιπρόταση. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 37 minutes ago, VIPdriver said: Οχι. Πρεπει να λάβεις τη νεα σιμ και να μη χρωστάς κάποιο έγγραφο. Τότε θα δει η παλια εταιρια οτι θα φυγεις και ισως σου κανει αντιπρόταση. Νομίζω και γω άλλο ρωτάει. Ρωτάει αν καταχωρήθηκε επιτυχώς online για να την δουν στην συνέχεια και να ξεκινήσει η διαδικασία. Αυτό καταλαβαίνω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Όλα καλά , sms ήρθε , συναίνεσα και τελείωσε. 17,05 όλα απεριόριστα και η κλασσική ενδεχόμενη αύξηση μετά το δωδεκάμηνο 6 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 46 minutes ago, jobous said: Όλα καλά , sms ήρθε , συναίνεσα και τελείωσε. 17,05 όλα απεριόριστα και η κλασσική ενδεχόμενη αύξηση μετά το δωδεκάμηνο Εμένα ακόμη δεν ήρθε το sms. Ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν το μήνυμα μπορεί να κανει και 2 εργάσιμες αλλά έχει δρομολογηθεί όλα κανονικά να μην ανησυχώ και σε έμενα 17 άντε να χουμε πότε θα έρθει αυτό το sms. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, zerokill said: Εμένα ακόμη δεν ήρθε το sms. Ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν το μήνυμα μπορεί να κανει και 2 εργάσιμες αλλά έχει δρομολογηθεί όλα κανονικά να μην ανησυχώ και σε έμενα 17 άντε να χουμε πότε θα έρθει αυτό το sms. Φιλε 2 γραμμές πήρες με 17 ευρώ; Την κάθε μία εννοώ Edited December 8, 2023 by patrik 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 5 ώρες πριν, jobous said: Όλα καλά , sms ήρθε , συναίνεσα και τελείωσε. 17,05 όλα απεριόριστα και η κλασσική ενδεχόμενη αύξηση μετά το δωδεκάμηνο Εχεις και σταθερό στη vodafone; ή μόνο τα κινητά; (3 γραμμές αν κατάλαβα καλά). Σου είπαν για extra data sim; 3 ευρώ ή δωρεάν; 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Μια σύνδεση είναι , μόνο κινητό χωρίς σταθερό. Όχι δεν έχω ζητήσει extra sim. 3 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 21 ώρες πριν, Antonio21 said: Δίνουν και πακέτα Red 10 κοντά στο 10€ γνωρίζουμε; red 5 με διπλασιασμο γιγα στα 10 λογω σταθερου στη voda, me 9,90 ευρω 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Φιλε 2 γραμμές πήρες με 17 ευρώ; Την κάθε μία εννοώ 3 γραμμές σύνολο 2 ανανέωση + 1 καινούργια Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, gsa1967 said: red 5 με διπλασιασμο γιγα στα 10 λογω σταθερου στη voda, me 9,90 ευρω Έχω σταθερό αλλά είναι συνδεμένο με red unlimited. Να πάρω να ρωτήσω στο ίδιο νούμερο; Edited December 8, 2023 by Antonio21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 9 minutes ago, Antonio21 said: Έχω σταθερό αλλά είναι συνδεμένο με red unlimited. Να πάρω να ρωτήσω στο ίδιο νούμερο; Και δεν παίρνεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 (edited) Από το τμήμα πωλήσεων της vodafone μου το δίνουν στα 17€ το Red 5 με φορητήτα από nova. Θα καλέσω εδώ την Δευτέρα το ωράριο τους είναι Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00. 2106702267 Edited December 8, 2023 by Antonio21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 Καλά ρε σε καρτοπρόγραμμα δίνουν με 12,50 , απεριόριστη ομιλία , 6000 sms και 10 gb .... συν κάτι gb bonus για το πρώτο εξάμηνο.... 2 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2023 RF κωδικοί πληρωμής πλέον στους λογαριασμούς. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user. Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 14 ώρες πριν, gsa1967 said: red 5 με διπλασιασμο γιγα στα 10 λογω σταθερου στη voda, me 9,90 ευρω 10,14€ Red 5 με διπλασιασμό λόγω άλλου κινητού red που ενεργοποιήθηκε προ λίγων ημερών! Ενημερωτικά, έχουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικη προσφορά με απεριόριστα data για 7 ημέρες! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poyfi Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 1 hour ago, user. said: 10,14€ Red 5 με διπλασιασμό λόγω άλλου κινητού red που ενεργοποιήθηκε προ λίγων ημερών! Ενημερωτικά, έχουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικη προσφορά με απεριόριστα data για 7 ημέρες! Μου πρότειναν το ίδιο με 10,56 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Μια χαρα είναι.Με 10 ευρώ τον μήνα σε καρτοκινητο δεν παίρνεις πλέον τίποτα.Αν σε καλύπτουν τα δεδομένα νομίζω δεν εχει καλύτερη προσφορά. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 2 ώρες πριν, user. said: 10,14€ Red 5 με διπλασιασμό λόγω άλλου κινητού red που ενεργοποιήθηκε προ λίγων ημερών! Ενημερωτικά, έχουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικη προσφορά με απεριόριστα data για 7 ημέρες! Για 10 ημέρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 34 minutes ago, zerokill said: Μια χαρα είναι.Με 10 ευρώ τον μήνα σε καρτοκινητο δεν παίρνεις πλέον τίποτα.Αν σε καλύπτουν τα δεδομένα νομίζω δεν εχει καλύτερη προσφορά. Στο φρογκ παιρνεις 10gb και 200 λεπτα. 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Στο φρογκ παιρνεις 10gb και 200 λεπτα.Αλλά όχι απεριόριστα λεπτά ομιλίας.Νομίζω οτι πλεον ούτε στα πιτσιρίκια δεν φτάνουν τα 200 λεπτά.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 1 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 1 minute ago, zerokill said: Αλλά όχι απεριόριστα λεπτά ομιλίας.Νομίζω οτι πλεον ούτε στα πιτσιρίκια δεν φτάνουν τα 200 λεπτά. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Δεν εχει να κάνει με ηλικία. Εγω δεν ειμαι πιτσιρικι και μου φτανουν και λιγοτερα λεπτά. 2 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 3 ώρες πριν, poyfi said: Μου πρότειναν το ίδιο με 10,56 Σας πήραν τηλέφωνο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts