Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ενεργοποιήθηκα σε συμβόλαιο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εγώ τώρα οφείλω κα΄τι στη vodafone. ?

Βγηκε ο λογαριασμος και μου δειχνει vodafone benefits for you, δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει και δειχνει ενα ποσο 56 ευρώ.

Στο myaccount μου το δειχνει σαν εξοφλημενο.

Τι ειναι αυτο το ποσο; είναι καποια προσφορα;

το συμβολαιο το εκανα online και δεν μου ειπαν για καποια προσφορα. Στο 13838 μου ειπε μια ασχετη οτι οφειλω κανονικά τα 40.50 λεπτά που βγηκε ο λογαριασμος.

Λέει τα χρήματα που έχεις "κερδίσει" από τις εκπτώσεις που απολαμβάνεις. Ψψψ σα βονταφονίτης μίλησα. :ρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν μια χρήσιμη πληροφορία για ανανέωση συμβολαίου! Έχω δύο red1 με χρέωση 21,6 το καθένα που λήγουν 17 Οκτώβρη. Πήρα χθές την vodafone στο 13830 για να μου κάνουν προσφορά για ανανέωση συμβολαίου. Με πήραν σήμερα από το 2106702280 και μου πρόσφεραν τις ίδιες τιμές για 18μηνο συμβόλαιο και φυσικά δέχτηκα! Special!!

Λοιπόν μια χρήσιμη πληροφορία για ανανέωση συμβολαίου! Έχω δύο red1 με χρέωση 21,6 το καθένα που λήγουν 17 Οκτώβρη. Πήρα χθές την vodafone στο 13830 για να μου κάνουν προσφορά για ανανέωση συμβολαίου. Με πήραν σήμερα από το 2106702280 και μου πρόσφεραν τις ίδιες τιμές για 18μηνο συμβόλαιο και φυσικά δέχτηκα! Special!!

Ειχα γραψει το ιδιο και σε μενα πριν λιγες μερες με 18,56 το ενα για 3 γραμμες.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

'Οσοι είστε κοντά στη λήξη του συμβολαίου και έχετε καλές εκπτώσεις ανανεώστε! Είμαι στον τελευταίο μήνα σε δύο γραμμές με έκπτωση 55% και με κάλεσαν μόνοι τους να ανανεώσω με τις ίδιες τιμές για 18μηνο συμβόλαιο. Πάνω που ετοιμαζόμουν για φορητότητα και φέτος για να πάρω πάλι έκπτωση! Γλίτωσα την ταλαιπωρία με αιτήσεις και ακυρώσεις.

'Οσοι είστε κοντά στη λήξη του συμβολαίου και έχετε καλές εκπτώσεις ανανεώστε! Είμαι στον τελευταίο μήνα σε δύο γραμμές με έκπτωση 55% και με κάλεσαν μόνοι τους να ανανεώσω με τις ίδιες τιμές για 18μηνο συμβόλαιο. Πάνω που ετοιμαζόμουν για φορητότητα και φέτος για να πάρω πάλι έκπτωση! Γλίτωσα την ταλαιπωρία με αιτήσεις και ακυρώσεις.

Ετσι είναι ...Κι εγω πηρα μονος μου και πετυχα ιδιες εκπτωσεις 85% μαζι με το οικογενειακο για 3 red1

Tελικη 18,56 η κάθε γραμμη.

Φιλικά Γιάννης

Από 32 μου πρότειναν 40 ευρω για το Red1 με μείωση των mb απο 2750 σε 2000 mb :confused:

Από 32 μου πρότειναν 40 ευρω για το Red1 με μείωση των mb απο 2750 σε 2000 mb :confused:

απο 32 στα 40? Φορητοτητα χωρις να τους πεις κουβεντα και περιμενε.

εγω ειμαι απο τους λιγους που του εγινε αυξηση βεβαια πειρα 2 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο μου:( ξαι παλι ομως με συμφερει
υπογραφή εκτός ορίων

Μονος μου με red1 έληξε και μετά από αρκετά τηλέφωνα μεταξύ,cosmote vodafone, και αρκετά συμβόλαια υπογεγραμμένα σπίτι και κάρτες σιμ κατέληξαν red1 με 21,90 και το σταθερό 17€ φουλ πακέτο για 2 χρόνια...άξιζε ή ταλαιπωρία στα τηλ.

Εϊχα κάνει αίτημα φορητότητας στην Cosmote και μου έκαναν αντιπρόταση από Vodafone. Για πάγιο 12,50 ευρώ, μου έδωσαν και δωρεάν το full σήμα (τους είπα ότι το κακό σήμα στο σπίτι μου ένας από τους λόγους που θέλω να φύγω), που είδα αλλού ότι το χρέωναν μέχρι και 90 ευρώ. Μόνο όταν ζητάς μεγάλη επιδότηση στα κάνουν τούμπανα, τα υπόλοιπα τα μοιράζουν αβέρτα!
Iphone 7 plus 32GB

Εϊχα κάνει αίτημα φορητότητας στην Cosmote και μου έκαναν αντιπρόταση από Vodafone. Για πάγιο 12,50 ευρώ, μου έδωσαν και δωρεάν το full σήμα (τους είπα ότι το κακό σήμα στο σπίτι μου ένας από τους λόγους που θέλω να φύγω), που είδα αλλού ότι το χρέωναν μέχρι και 90 ευρώ. Μόνο όταν ζητάς μεγάλη επιδότηση στα κάνουν τούμπανα, τα υπόλοιπα τα μοιράζουν αβέρτα!

Και σε συνδρομητες καρτοκινητης το εχουν δωσει δωρεαν.Αν δουν ανανεωσεις καλες μια χαρα το παιρνουν ολοι

Όσοι κάνατε τώρα κοντά ανανέωση συμβολαίου, μετά από την "τηλεφωνική συμφωνία", πόσο έκανε να ενεργοποιηθεί και "επίσημα" η ανανέωση; (να σας έρθει το sms δηλαδή, και τα λοιπά...)

Όσοι κάνατε τώρα κοντά ανανέωση συμβολαίου, μετά από την "τηλεφωνική συμφωνία", πόσο έκανε να ενεργοποιηθεί και "επίσημα" η ανανέωση; (να σας έρθει το sms δηλαδή, και τα λοιπά...)

Σε εμενα σε 7 ημερολογιακες μερες .

Φιλικά Γιάννης

Σε εμενα σε 7 ημερολογιακες μερες .

Μάλιστα... Ευχαριστώ!

Γιατί θυμάμαι ότι τις προηγούμενες φορές είχε γίνει αμέσως; την ίδια ή την επόμενη μέρα τέλος πάντων;; τις προηγούμενες φορές, εννοώ πέρσι πρόπερσι κτλ... Μπορεί να θυμάμαι λάθος...

Για την ιστορία...

Είχα οικογενειακό με 2 red κι 1 προς όλους 200, με 20€ το κάθε red και 15 το π.ο.200. Ανανέωσα χθες (τηλεφωνικά) με τις ίδιες τιμές, 20€ τα 2 red και 15 το π.ο.200. Μου είπαν για 18μηνο, τους είπα για 24μηνο, το δέχτηκαν και συμφωνήσαμε.

εγω ζητησα να ενεργοποιηθει το νεο συμβολαιο 25/10 το δεκτηκαν
υπογραφή εκτός ορίων

Εγω ζητησα απο 26/9 που εληγε το παλιο αλλα το εκαναν απο 21/8 που ηρθε το sms

Φιλικά Γιάννης

εγω ανανεωσα τελος Ιουλη και μου ειπαν ότι θα λαμβανα sms κοντα στις 10 Αυγουστου που εκδίδεται ο λαγαριασμος μου. Δεν ηρθε κανενα μηνυμα και επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν ότι θα γινει με την εκδοση του λογαριασμου Σεπτεμβριου γιατι τοτε εληγε η προηγουμενη ανανεωση. επομένως από Δευτερα περιμενω μηνυμα και αν δεν λαβω ως 8-9 Σεπτεμβρη παλι θα τους τηλεφωνησω...

Τελικα oτι θελουν κανουν αυτοι της Vodafone....

Να κανεις οτι και εγω ...Κραταω σημειωσεις ποια μερα μιλησα , ονομα υπαλληλου και τι ειπαμε.

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα σε όλους μεσα εδω,εχω και εγω 2 γραμμες red1 με 2750gb internet 1500sms 1500' + hol στο σπιτι.πληρωνω 22ευρω για σταθερο και 25,56 για το ενα red1 και 27,85 για το αλλο red1 ,ληγει το συμβολαιο αρχες οκτωβρη,με πειραν τηλ για ανανεωση αλλους 18 μηνες στα ιδια λεφτα...βλεπω εδω μεσα αρκετους με το ιδιο προγραμμα και πληρωνουν λιγοτερα τον μηνα,οταν τους το ειπα στην voda να μου κατεβασουν κια αλλο την τιμη μου ειπαν οτι εχω ηδη πολυ μεγαλη εκπτωση 55% και δεν παει παρακατω...πως θα καταφερω να κατεβασω κι αλλο την τιμη;;;ηδου η απορια...πρεπει να ανανεωσω εως την παρασκευη μου ειπαν απο την vodafone...πηρα στην cosmote για αντιπροταση και μου δινουν το cosmote 65 στα 38 ευρω τον μηνα το ενα τηλ και στα 38 ευρω το μηνα το αλλο τηλ(τζιφος και απο εκει...)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομίζω το έκλεισες σε πάρα πολύ καλή τιμή!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ανανεωσα πριν λιγο 20 ευρω το ενα νουμερο απο 15,40 και το αλλο απο 17,10 στα 22,80 πιεσα για κατι καλυτερο αλλα δεν γινοταν τετοια τιμη δεν θα εβρισκα σε cosmote το εκλεισα για 2 χρονια . Μου ειπαν και μενα οτι θα με καλουσαν

πως πετυχες αυτην την τιμη;;;εμενα ζητανε 28 ευρω τον μηνα για το ιδιο προγραμμα...

Edited by dhmhtrhs71

Καλησπέρα σε όλους μεσα εδω,εχω και εγω 2 γραμμες red1 με 2750gb internet 1500sms 1500' + hol στο σπιτι.πληρωνω 22ευρω για σταθερο και 25,56 για το ενα red1 και 27,85 για το αλλο red1 ,ληγει το συμβολαιο αρχες οκτωβρη,με πειραν τηλ για ανανεωση αλλους 18 μηνες στα ιδια λεφτα...βλεπω εδω μεσα αρκετους με το ιδιο προγραμμα και πληρωνουν λιγοτερα τον μηνα,οταν τους το ειπα στην voda να μου κατεβασουν κια αλλο την τιμη μου ειπαν οτι εχω ηδη πολυ μεγαλη εκπτωση 55% και δεν παει παρακατω...πως θα καταφερω να κατεβασω κι αλλο την τιμη;;;ηδου η απορια...πρεπει να ανανεωσω εως την παρασκευη μου ειπαν απο την vodafone...πηρα στην cosmote για αντιπροταση και μου δινουν το cosmote 65 στα 38 ευρω τον μηνα το ενα τηλ και στα 38 ευρω το μηνα το αλλο τηλ(τζιφος και απο εκει...)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως πετυχες αυτην την τιμη;;;εμενα ζητανε 28 ευρω τον μηνα για το ιδιο προγραμμα...

Μόνο να κάνεις αίτηση σε κάρτα cosmote να το δουν από βοντα ότι πας να φύγεις και να τους πεις ότι στο δίνουν με 20 ευρώ πχ, έτσι αν πάει κάτι στραβά γυρνας από κάρτα πάλι σε συμβόλαιο απλά είναι ρίσκο γιατί μετά αν δεν γίνει δεν ξέρεις αν σου δώσουν την προηγούμενη έκπτωση 55%

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

πως πετυχες αυτην την τιμη;;;εμενα ζητανε 28 ευρω τον μηνα για το ιδιο προγραμμα... εγω εκλεισα περυσι στα 17.10 φετος το ανεβασαν και το κεανα διετες για να κλειδωσω τιμη και η τιμη που σου δινουν ειναι μια χαρα δεν αξιζει να ρισκαρεις γνωμη μου παντα
υπογραφή εκτός ορίων

εγω ανανεωσα τελος Ιουλη και μου ειπαν ότι θα λαμβανα sms κοντα στις 10 Αυγουστου που εκδίδεται ο λαγαριασμος μου. Δεν ηρθε κανενα μηνυμα και επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν ότι θα γινει με την εκδοση του λογαριασμου Σεπτεμβριου γιατι τοτε εληγε η προηγουμενη ανανεωση. επομένως από Δευτερα περιμενω μηνυμα και αν δεν λαβω ως 8-9 Σεπτεμβρη παλι θα τους τηλεφωνησω...

τελικα χθες 10 Σεπτεμβρη ηρθε το μηνυμα της ανανέωσης οποτε όλα καλα...

Λοιπόν να σας πω και εμένα τι μου συνέβη...

Ήμουν πριν 2 χρόνια στην cosmote, πήγα στη vodafone με 3 γραμμές red1 22,26 η γραμμή με 2 χρόνια συμβόλαιο. Ενδιάμεσα ανέβασαν το αρχικό κόστος του παγίου με αποτέλεσμα να πληρώνω 26,1 η γραμμή. Όταν ήρθε η ώρα να ανανεώσω το συμβόλαιο πήγα σε ενα κατάστημα και μου είπαν οτι δεν θα ισχύει πλέον η έκπτωση και θα πληρώνω 37,1 η γραμμή... εννοείται οτι τα έπαιξα με αυτα που μου λέγαν! Εν τω μεταξύ με πήραν και απο wind και cosmote αλλά μόνο η cosmote μου έδωσε καλύτερη τιμή στα 33. Στη συνέχεια μπήκα εδω και είδα τις τιμές που είχαν οι υπόλοιποι εδω μέσα, οπότε τους πήρα τηλ και τους είπα οτι έχω πάρει μια καλή τιμή απο wind στα 22 ευρώ. Αυτη επικοινώνησαν την επόμενη εργάσιμη μαζί μου, τους είπα τα ίδια πράγματα και μου έκαναν πρόταση για 18μηνο με 25,85 η γραμμή. Οπότε μια χαρά!

Λοιπόν να σας πω και εμένα τι μου συνέβη...

Ήμουν πριν 2 χρόνια στην cosmote, πήγα στη vodafone με 3 γραμμές red1 22,26 η γραμμή με 2 χρόνια συμβόλαιο. Ενδιάμεσα ανέβασαν το αρχικό κόστος του παγίου με αποτέλεσμα να πληρώνω 26,1 η γραμμή. Όταν ήρθε η ώρα να ανανεώσω το συμβόλαιο πήγα σε ενα κατάστημα και μου είπαν οτι δεν θα ισχύει πλέον η έκπτωση και θα πληρώνω 37,1 η γραμμή... εννοείται οτι τα έπαιξα με αυτα που μου λέγαν! Εν τω μεταξύ με πήραν και απο wind και cosmote αλλά μόνο η cosmote μου έδωσε καλύτερη τιμή στα 33. Στη συνέχεια μπήκα εδω και είδα τις τιμές που είχαν οι υπόλοιποι εδω μέσα, οπότε τους πήρα τηλ και τους είπα οτι έχω πάρει μια καλή τιμή απο wind στα 22 ευρώ. Αυτη επικοινώνησαν την επόμενη εργάσιμη μαζί μου, τους είπα τα ίδια πράγματα και μου έκαναν πρόταση για 18μηνο με 25,85 η γραμμή. Οπότε μια χαρά!

Για μια γραμμη καλα ειναι αφου εμενα για τρεις μου το εδωσαν 18,56 .

Φιλικά Γιάννης

σημερα μεταφερθηκαν 5 εταιρικα νουμερα απο την οικογενειακη επιχειρηση απο cosmote σε Vodafone ειχαμε συμβολαιο με cosmote και η ποινη βγαινει γυρω στο 600αρι μου ειπε ο ξαδερφος μου εκανε την διαπραγματευση οτι αντι επιδοτησης θα πληρωσει η vodafone την ποινη απευθειας στην cosmote εμενα μου φανηκε μεγαλη μπαρουφα αυτο γοα πολλους και διαφορους λογους. εχει τυχει σε κανεναν αυτο?
υπογραφή εκτός ορίων

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών