kill_noob Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 1 λεπτό είναι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης σε αυτό της vodafone Πρόκειται για αυτό Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 νεότερα απο το μέτωπο, πηγα στην wind και έκανα αίτηση φορητοτητας και για τα 2 νουμερα που εχω στο red1. Καπακι μόλις που βγηκα απο το καταστημα με πηρε τηλ η voda, γιατι θελετε να φυγετε κτλ κτλ. τι προσφορα σας εχει κανει η wind? - ασε την wind και πες μου εσυ τι μπορεις να κανεις. με τα πολλα μου λει 27 για καθε μια γραμμη red1 και αν παω και το σταθερο δωρο τα 35 για την μεταφορα γραμμης 18ευρω το hol 300. πιεσα για κανα παγιο αλλα δεν το ακουγε... του ειπα ασε με να το σκεφτώ και να μιλήσουμε αύριο πάλι... τι λετε ? 27 ειναι οκ λογικη τιμη αλλα δεν χανεις να πιεσεις για 1-2 ευρω πιο κατω.Αν εισαι ευχαριστημενος απο ολα τα αλλα σαν red 1 βγαινεις κερδισμενος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) ) [*]Πηγαίνω σε κατάστημα Γερμανός (αυτό έγινε εχθές) και κάνω αίτημα προς την Κοσμοτέ σε ταυτόχρονη μετατροπή σε καρτοκινητό. . Φίλε στο Γερμανό δεν Υπέγραψες κάποιο συμβόλαιο; Edit ρωτήσα στο Γερμανό μόλις κ τελικά πήρα απάντηση. Μόνο αίτημα κάνουν δεν υπογράφεις κάτι Edited March 6, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλημέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής vodafone σε red1 18μηνο που σχεδόν έληξε. Η πρόταση της vodafone είναι 38.60 τελικό για εκ νέου ανανέωση. Η cosmote σε κουβέντα για ενδεχόμενη φορητότητα δίνει ασύμφορη προσφορά. Σκέφτομαι να κάνω φορητότητα σε cosmoκάρτα ελπίζωντας σε αντιπρόταση από τη vodafone ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο να την πατήσω και να παραμείνω δεσμευμένος στην cosmote με υψηλό πάγιο. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή κάποια άλλη λύση που μου διαφεύγει? Η εξέλιξη είχε ως εξης: Πήγα σε κατάστημα Cosmote και υπέγραψα αίτηση φορητότητας για συμβόλαιο χωρίς να παραλάβω κάρτα sim. 3-4 ώρες μετά με πήραν από τη Vodafone με αντιπρόταση red1 δωδεκάμηνο στα 32.76 τελικο. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να το διαπραγματευτώ περαιτέρω αλλά όταν έγινε η κλήση ήμουν στο τρέξιμο και δέχτηκα χωρίς πολλά πολλά. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πηγα στο κατάστημα της cosmote και υπέγραψα ακύρωση φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Φίλε στο Γερμανό δεν Υπέγραψες κάποιο συμβόλαιο; Edit ρωτήσα στο Γερμανό μόλις κ τελικά πήρα απάντηση. Μόνο αίτημα κάνουν δεν υπογράφεις κάτι Έτσι ακριβώς.... μόνο αίτημα στο σύστημά τους κάνεις. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 οι τελικες τιμες για παγιο που λετε ειναι και με φπα και με τελη κινητης τηλεφωνιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 οι τελικες τιμες για παγιο που λετε ειναι και με φπα και με τελη κινητης τηλεφωνιας? Οταν λεμε τελικη τιμη αυτο εννοουμε . Εκτος και αν αυτος ο χρηστης που το γραφει δεν τα λεει καλα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Καλημέρα να ρωτήσω θέλω κανω φορητοτητα απο κοσμοτε σε βονταφον και δευτερα μου ερχετε η σιμ καρτα με κουριερ με το που ερθει η καρτα με το κουριερ την βαζουμε στο κινητο και εγινε η φορητοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 οχι,η αλλαγη αν μιλησεις με το νεο σου δικτυο θα σου πουνε ποτε περιπου θα γινει. η αλλαγη στο δικτυο γινεται οταν χασεις το σημα στο παλιο σου δικτυο,τοτε βαζεις την νεα sim και εισαι στο νεο δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 οχι,η αλλαγη αν μιλησεις με το νεο σου δικτυο θα σου πουνε ποτε περιπου θα γινει. η αλλαγη στο δικτυο γινεται οταν χασεις το σημα στο παλιο σου δικτυο,τοτε βαζεις την νεα sim και εισαι στο νεο δικτυο. thanks:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 thanks:):) από την στιγμή που στην προκειμένη περίπτωση η vodafone σου στείλει μήνυμα ότι το αίτημα για μεταφορά στο δίκτυο της προχωράει,τότε μετά από 6 ώρες θα εχει ενεργοποιηθεί η γραμμή σου....μεταξύ λοιπόν σε αυτές τις ώρες θα σε καλέσουν από την cosmote να σε ρωτήσουν γιατί θέλεις να φύγεις και να σου κανουν αντίπρόταση για να μείνεις!αν δεν συμφωνήσεις με την cosmote τότε στο 6ωρο θα απενεργοποιηθεί η σύνδεση σου και θα πρέπει να βάλεις την καινούρια sim...αν τώρα έρθεις σε συμφωνία με την cosmote τότε θα πρέπει να στείλεις fax στην vodafone ότι δεν θέλεις να συνεχίσει η φορητοτητα στο δίκτυο της γιατί είχες αντιπρόταση από την cosmote...το fax θα περιλαμβάνει την ταυτότητα σου και από τις 2 όψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γνωριζει κανεις σε ποιο νουμερο φαξ της Cosmote στελνουμε το αιτημα ακυρωσης της φορητοτητας; Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγώ θα ήθελα το φαξ της βονταφον για να ακυρώσω την φορητοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγω δεν εστειλα φαξ. Απλως πηρα σε ενα πενταψηφιο της βονταφον που ειναι για ακυρωσεις,ειναι αυτοματη διαδικασια. και ακυρωθηκε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Εγώ το έκανα αλλά δεν έπιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Είχα 2 red1 στα 45 και λήγει το συμβόλαιο. Τώρα μου λένε για 2 red1 σύνολο 57-58€ (έχω ήδη σταθερή και vdsl hol). Είναι καλά ή να "μπλοφάρω" με φορητότητα? Μπορεί να πέσει στα 50? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2915 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερα. Εχω οικογενειακο προγραμμα στο red1 με συνολικο παγιο για δυο συνδεσεις 96 ευρω.Τελειωσε το 18μηνο και δε μου κανουν καλυτερη τιμη. Πηγα στη cosmote ρωτησα για να μεταφερθω και δεν μου εκαναν καλυτερη προταση. Αν κανω αιτηση φορητοτητας πιστευεται οτι θα πετυχω κατι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερα. Εχω οικογενειακο προγραμμα στο red1 με συνολικο παγιο για δυο συνδεσεις 96 ευρω.Τελειωσε το 18μηνο και δε μου κανουν καλυτερη τιμη. Πηγα στη cosmote ρωτησα για να μεταφερθω και δεν μου εκαναν καλυτερη προταση. Αν κανω αιτηση φορητοτητας πιστευεται οτι θα πετυχω κατι καλυτερο? 96€ Χ 2 ;;;:wacko: πολλα λ7 βρε παιδια, εχετε σκεφτει τι θα σας εδινε μια καρτοκινητη με5 καρτες το μηνα; (Χ2) κανε αιτηση σε καρτοκινητη αλλης εταιριας, δες ποια σε βολευει και κανε εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπερα. Εχω οικογενειακο προγραμμα στο red1 με συνολικο παγιο για δυο συνδεσεις 96 ευρω.Τελειωσε το 18μηνο και δε μου κανουν καλυτερη τιμη. Πηγα στη cosmote ρωτησα για να μεταφερθω και δεν μου εκαναν καλυτερη προταση. Αν κανω αιτηση φορητοτητας πιστευεται οτι θα πετυχω κατι καλυτερο? Αν δεν κανεις δεν θα μαθεις ποτε.Εγγυηση δεν μπορει να σου δωσει κανεις αλλα τα λεφτα που δινεις ειναι πολλα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 96€ Χ 2 ;;;:wacko: Όχι. Το γράφει: Εχω οικογενειακο προγραμμα στο red1 με συνολικο παγιο για δυο συνδεσεις 96 ευρω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγω εχω οικογενειακο (ιδιο ΑΦΜ) με 3 red1 στα 45 ευρω τελικη ολα μαζι !!!Μεχρι 9/2015...Μετα........... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπερα παιδια !!! Ενας φιλος εχει το αντιστοιχο red1 σε cosmote με 22,5 ευρω (δυο γραμμες) απο 9/2013 και ληγει το συμβολαιο τελος του μηνα . Για να πιεσει την cosmote ειναι καλυτερα να κανει τηλεφωνικη αιτηση προς vodafone και σε πιο αριθμο παιρνει ή να παει σε καταστημα Vodafone ? Ποτε η φορητοτητα ειναι οριστικη χωρις δυνατοτητα υπαναχωρησης ? Για να τον βοηθησουε μιας και δεν ασχολειται με internet . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) 27 μαρτη ληγει το συμβολαιο μου με βοντα. μιλαω για αναναιωση και μου δινουν 2 ρεντ 1 με 57 ευρω και κατι ψιλα. εκανα μουφα φορητοτητα απο γερμανο για κοσμοτε. με παιρνουν σημερα τηλ και μου λενε τι τιμη σου δινει η κοσμοτε; λεω 24,50 την καθε γραμμη. μου λεει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ αυτη την τιμη την δινουν μονο στις αναναιωσεις δεν καταλαβατε καλα. λεω ωραια, εσεις τι δινετε; μου λεει 2 ρεντ 1 με 55,70. λεω, δε γινεται να το κανουμε κοντα στα 50 ευρω; ΟΧΙ με τιποτα μου λεει. εχω σπαστει πολυ και θελω πραγματικα να τα κανω καρτα και να βαλω σταθερο :mad: Edited March 17, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 27 μαρτη ληγει το συμβολαιο μου με βοντα. μιλαω για αναναιωση και μου δινουν 2 ρεντ 1 με 57 ευρω και κατι ψιλα. εκανα μουφα φορητοτητα απο γερμανο για κοσμοτε. με παιρνουν σημερα τηλ και μου λενε τι τιμη σου δινει η κοσμοτε; λεω 24,50 την καθε γραμμη. μου λεει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ αυτη την τιμη την δινουν μονο στις αναναιωσεις δεν καταλαβατε καλα. λεω ωραια, εσεις τι δινετε; μου λεει 2 ρεντ 1 με 55,70. λεω, δε γινεται να το κανουμε κοντα στα 50 ευρω; ΟΧΙ με τιποτα μου λεει. εχω σπαστει πολυ και θελω πραγματικα να τα κανω καρτα και να βαλω σταθερο :mad: Νομίζω είναι καλή η προσφορά αν είσαι και ευχαριστημένος από σήμα κτλ Μην σπάζεσαι τόσο πολύ δεν αξίζει για αυτά τα ποσά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) απλα σκεφτομαι οτι πριν 18μηνες μου το εδωσαν με 34,62 και τις 2 γραμμες :( εν το μεταξυ η κοσμοτε απο τηλεφωνο που εκανα το 65 αρι μου το δινει 55 ευρω την καθε γραμμη ακατεβατα. βρε λεω η βοντα τοσο μου δινει τα 2 αλλα δεν ιδρωνει το αυτακι. μαλλον (οχι μαλλον δηλαδη) επεσε συνενοηση να μην κονταροχτυπηθουν οι εταιριες. Edited March 17, 2015 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts