Psylos_ Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όλοι οι πωλητές αυτό λένε. Εσύ έχεις ενημερωθεί ότι αν φύγεις νωρίτερα θα πρέπει να επιστρέψεις το ποσό έκπτωσης που έχεις λάβει. Το με ποιον τρόπο η εταιρεία θα το διεκδικήσει είναι μάλλον δικό της θέμα. Όπως και να έχει φαντάζομαι ότι η τιμή που έχεις ήδη είναι αρκετά καλή για να λες ότι έχεις καλή έκπτωση και άρα προτείνω να κάτσεις τους 2 μήνες που μένουν και μετά. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Είμαι σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα με τις προσφορές που έκαναν προ 18μήνου 2xred1 @ 36 ευρώ που εδώ και κάποιους μήνες έκαναν μονομερή τροποποίηση των όρων του συμβολαίου και το πήγαν 45€. Επειδή σε 2 μήνες εκπνέει το διάστημα του συμβολαίου και πριν βρεθώ να πληρώνω 100+ ευρώ για τα δύο κινητά, ψάχνομαι για το τι μπορώ να κάνω. Να υποθέσω ότι για να μου κάνουν πάλι προσφορά από τη voda θα πρέπει να αιτηθώ φορητότητα σε άλλο πάροχο; Αν ναι, ισχύει αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά μου ότι για ακύρωση φορητότητας υπάρχει penalty 70€? Επίσης τι "προσφορές" κάνει αυτή την περίοδο η voda για ανάλογα με το δικό μου πακέτο; Ευχαριστώ. edit: Όταν κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο, ο αρχικός σου πάροχος ξέρει και σε ποιο πρόγραμμα και με τι πάγιο πηγαίνεις; Edited January 8, 2015 by gdp77 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 edit: Όταν κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο, ο αρχικός σου πάροχος ξέρει και σε ποιο πρόγραμμα και με τι πάγιο πηγαίνεις; μονο τον παροχο μπορουν να ξερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Είμαι σε ένα οικογενειακό πρόγραμμα με τις προσφορές που έκαναν προ 18μήνου 2xred1 @ 36 ευρώ που εδώ και κάποιους μήνες έκαναν μονομερή τροποποίηση των όρων του συμβολαίου και το πήγαν 45€. Επειδή σε 2 μήνες εκπνέει το διάστημα του συμβολαίου και πριν βρεθώ να πληρώνω 100+ ευρώ για τα δύο κινητά, ψάχνομαι για το τι μπορώ να κάνω. Να υποθέσω ότι για να μου κάνουν πάλι προσφορά από τη voda θα πρέπει να αιτηθώ φορητότητα σε άλλο πάροχο; Αν ναι, ισχύει αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά μου ότι για ακύρωση φορητότητας υπάρχει penalty 70€? Επίσης τι "προσφορές" κάνει αυτή την περίοδο η voda για ανάλογα με το δικό μου πακέτο Στην ιδια φαση ειμαι και εγω 27μαρτιου ληγουν τα 2 ρεντ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 ...ισχύει αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά μου ότι για ακύρωση φορητότητας υπάρχει penalty 70€? Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Αρκεί να διαβάσεις το συγκεκριμένο θέμα από μερικές σελίδες πιο πίσω και θα δεις πως υπάρχουν κάποιοι που πήραν καλύτερη προσφορά, κάνοντας αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Καλησπερα. Γνωριζει κανεις πως υπολογιζεται το κοστος αποδεσμευσης (ή που μπορω να βρω πληροφοριες) στην περιπτωση που θελει καποιος να αλλαξει παροχο ενω δεσμευεται με συμβολαιο? Edited January 12, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Νομίζω το γράφει στους όρους του συμβολαίου. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδιά μετα αππ αίτηση φορητοτητας μου εγινε σημςρα προσφορά το red1 στα 50€ και 300€ επιδότηση συσκευής. Νομιζω πως ειναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδιά μετα αππ αίτηση φορητοτητας μου εγινε σημςρα προσφορά το red1 στα 50€ και 300€ επιδότηση συσκευής. Νομιζω πως ειναι μια χαρά Καλουτσικη ειναι αλλα εχουν γινει και πιο καλες 50*12=600 ευρω τον χρονο 600-300= 300 ευρω 300/12=25 τον μηνα Προσεχε να παρεις την επιδοτηση οπου θελεις αλαλ οχι σε καταστημα vodafone γιατι ειναι πανακριβα. Αν εχεις Πλαισιο κοντα πιο καλα ειναι .Επισης αν δεν εχει αλλαξει πολιτικη το Πλαισιο τα 300 ευρω τα κανεις πιστωτικο και αγοραζεις οτι θελεις ασχετο αν δεν θελεις κινητο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μου τι δίνουν απο όπου θελω και το εκλεισα από Vodafone γιατι ειδα ότι η τιμη είναι στα 849 παντου και Κοτσοβολο και Media και Plaisio ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι 600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μου τι δίνουν απο όπου θελω και το εκλεισα από Vodafone γιατι ειδα ότι η τιμη είναι στα 849 παντου και Κοτσοβολο και Media και Plaisio ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατι 600? Για ποιο κινητο μιλας ??? 600=50ευρω τον μηνα Χ 12 μηνες . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για το note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για το note 4 Τοσο στο εδωσαν και στη VODAFONE ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για το note 4 συγγνώμη αλλά θα δώσεις 849€ για τηλέφωνο;;;; Που μπορείς να το βρεις και πολύ φτηνότερα στα σκρουτζομαγαζα και να πάρεις το red1 στα 22€ περίπου;;; ΓΑΠ ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Για το note 4 Αν θέλεις τη γνώμη μου που μάλλον τη θέλεις για να απευθύνεσαι στο φόρουμ πάρε επιδότηση μόνο στο πάγιο που θα το πάρεις με αυτά που λες στα 25€ περίπου το red1 και πάρε το Νote 4 στα 599€ από το Σκρουτζ όποτε θα είναι σαν παίρνεις όλη την επιδότηση στο πάγιο -250€ στο τηλέφωνο! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους,είμαι Vodafone red 1 με 36€ / μήνα . Φεβρουάριο έχω ανανέωση ..τι προτείνετε να κάνω για μείωση ; μέχρι πού μπορεί να κατεβεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όχι 849 αλλά 549 (849-300) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ilka71 θα βάλω την επιδότηση στην τιμή ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχετε δίκιο για τη διαφορά της τιμής στο skroutz, απλώς δεν νιώθω σιγουριά για αγορά από αυτού του είδους τα μαγαζιά. Δεν ξέρω ίσως λάθος νοοτροπία αλλά θέλω να το πάρω από όσον το δυνατόν πιο επίσημο μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όχι 849 αλλά 549 (849-300) ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ilka71 θα βάλω την επιδότηση στην τιμή ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έχετε δίκιο για τη διαφορά της τιμής στο skroutz, απλώς δεν νιώθω σιγουριά για αγορά από αυτού του είδους τα μαγαζιά. Δεν ξέρω ίσως λάθος νοοτροπία αλλά θέλω να το πάρω από όσον το δυνατόν πιο επίσημο μαγαζι Οχι ρε man, κανε μια αναζητηση στο forum εδω, αλλα και γενικα στο net, κανενα προβλημα αν αγορασεις απο skroutzομαγαζα. Ειναι κριμα πραγματικα να χαραμισεις τα 300 σου ευρω ετσι. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufonissiwtis Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλημέρα. Ίσως να κουράζω, αλλά μπορεί και κάποιοι άλλοι να βρουν χρήσιμο ένα τέτοιο post. Ήθελα αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει την διαδικασία για να μπορέσουμε να πετύχουμε οικονομικά συμφέρουσα ανανέωση συμβολαίου με vodafone. Προσωπικά έχω 2 red1 που θέλω να ανανεώσω και λήγει το 18μηνο συμβόλαιό μου στις 20Μαρτίου. κάνω αίτηση φορητότητας στην cosmote. Προτιμάμε cosmote αντί wind ώστε να υπάρξει ο "επιθυμητός" ανταγωνισμός μεταξύ τους. Η αίτηση να γίνει ένα μήνα πριν την λήξη του συμβολαίου (δλδ 20Φλεβάρη) ώστε να αποφευχθούν τυχόν πρόστιμα, σωστά; κατά την αίτηση φορητότητας επιλέγω κάποιο καλό πρόγραμμα της cosmote ( ποιό αλήθεια; Το PLUS65 φαίνεται να είναι αντίστοιχο ) ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να είμαι καλυμμένος. Περιμένω το courier για να παραλαβω τις SIM και υπογράφω Μετά την υπογραφή μου αναμένω αντιπροσφορά από Vodafone και μάλιστα εντός 6 ωρών. Αυτή είναι η χρονική στιγμή που θα κάνω το παζάρι μου. Σωστά; Όταν συμφωνήσω με την Vodafone πρέπει να κάνω κάποια κίνηση ακύρωσης προς την cosmote (με την οποία έχω μόλις υπογράψει) ή θα κάνει ουσιαστικά η vodafone μία νέα φορητότητα πίσω προς το δίκτυό της πάλι; Ελπίζω η λίστα να είναι πλήρης και όποιος έχει να διορθώσει/προσθέσει κάτι, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Λοιπόν παιδιά μετά και απο δικές σας συμβουλές έβαλα τελικά την επιδότηση στο πάγιο και πήρα το πρόγραμμα στα 29,12 για 18 μήνες. ..σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Για το θέμα της φορητοτητας τώρα η εταιρεία με κάλεσε την επόμενη μέρα και αφου συμφωνήσαμε πηγα ξανά στον Γερμανό για να υπογράψω ανάκληση της αίτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα σε όλους!!! Λοιπόν μια βδομάδα πριν μια καλή μου φίλη έχοντας 1 γραμμή red 1 και μια vodafone 700 κάνοντας φορητότητα πέτυχε 540 ευρώ επιδότηση για iphone 6 και τα 2 red 1 στα 49 ευρώ!!!!!!!!!! Εγώ έχω 2 γραμμές red 1 και πληρώνω το μήνα 138ευρώ!!!!!!!! Το συμβόλαιο το έκανα Οκτώβριο του '13 και είναι διετές οπότε λήγει σε 9 μήνες!!!!!! Τους πήρα τηλέφωνο για να κατέβω πρόγραμμα και μου είπαν οτι πριν τους 23 μήνες δεν μπορώ να κατέβω ούτε καν πρόγραμμα αν δεν τους δώσω ολόκληρο το ποσό της επιδότησης περίπου 340 ευρώ και για τις 2 γραμμές........ Μπορώ να κάνω τπτ για να πετύχω καλύτερη τιμή? Αν προσπαθήσω να κάνω και καλά φορητότητα έχω καμία τύχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Και 540 επιδότηση και 49 τα δύο red1? Μήπως καταλάβει λάθος? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Και 540 επιδότηση και 49 τα δύο red1? Μήπως καταλάβει λάθος? Ε, δεν νομιζω..... Την επιδότηση την πηρα ήδη και της είπαν το κάθε red 1 24.90... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά έκανα αίτηση φορητότητας σε cosmote πριν 3 μέρες και από Vodafone ακόμα να με πάρουν. Τί έγινε με ξέχασαν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά έκανα αίτηση φορητότητας σε cosmote πριν 3 μέρες και από Vodafone ακόμα να με πάρουν. Τί έγινε με ξέχασαν ; Σ/κ δε δουλεύει το τμήμα προσφορών.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts