Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πως μπαινω στην Q;

Επισκέπτεσαι κάποιο κατάστημα WIND, κάνεις μια αίτηση φορητότητας προς τη Q και μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες έχεις ενεργοποιηθεί στο νέο σου δίκτυο. Παρ'όλο όμως που παίρνει 3 εργάσιμες μόνο για να ολοκληρωθεί, στη Vodafone θα πληρώσεις ένα τελευταίο λογαριασμό. :)

Επισκέπτεσαι κάποιο κατάστημα WIND, κάνεις μια αίτηση φορητότητας προς τη Q και μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες έχεις ενεργοποιηθεί στο νέο σου δίκτυο. Παρ'όλο όμως που παίρνει 3 εργάσιμες μόνο για να ολοκληρωθεί, στη Vodafone θα πληρώσεις ένα τελευταίο λογαριασμό. :)

Μενω σε νησι κ πρεπει να παω στον Βολο!Δεν γινετε μεσω ιντερνετ;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

κάνεις λαθος: Η vodafone θα πρεπει να του επιστρεψει χρηματα, αφου οι συνδρομητες της πληρωνουν 1 μηνα παγιο μπροστα ;)

Μενω σε νησι κ πρεπει να παω στον Βολο!Δεν γινετε μεσω ιντερνετ;

ριξε μια ματιά στο http://www.myq.gr

Καλησπερα,

ο πατερας μου εχει μια συνδεση vodafone η οποια εγινε τον Φεβρουαριο 2012. Ειναι δηλαδη 9 -> 10 μηνες συνδρομητης. Δεν πηρε καποια συσκευη με επιδοτηση αλλα εχει εκπτωση στο μηνιαιο παγιο καθε μηνα. Γνωριζει κανεις εαν το κανει διακοπη το νουμερο απο μηνιαιο παγιο --> vodafone cu εαν θα πληρωσει καποια ποινη πχ. καποια παγια;

Δεν μπορουμε να βρουμε το συμβολαιο αυτη την στιγμη και στην τηλεφ. εξυπηρετηση μας ειπαν να καλεσουμε αυριο το πρωι για να το κοιταξουν γιατι δεν λειτουργει αυτη την στιγμη το συγκεκριμενο τμημα.

Εαν παω σε κατ/μα αυριο μπορουν να το δουν αυτοι απο το συστημα τους ή θα πρεπει να καλεσω παλι στο τηλεφ. κεντρο;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα και εγώ τις συμβουλές σας πάνω στο ζήτημα της ανανέωσης - επιδότησης συμβολαίου. Παρεμπιπτόντως να πω ένα ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλειά απ' όλα τα παιδιά που συμβάλλουν με γνώσεις, προσωπικές εμπειρίες κλπ για καλύτερη ενημέρωση όλων μας και διεκδίκηση δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα είμαι στη vodafone με συμβόλαιο περίπου 8 χρόνια και έχω το unlimited 35 old (χωρίς mb για internet). Πληρώνω δηλαδή τουλάχιστον €45 το μήνα και προφανώς πλέον είναι πολύ ασύμφορο. Επιδοτήσεις έχω χρησιμοποίησει παλιότερα, όχι κάτι εντυπωσιακό και για ένα χρόνο μία έκπτωση παγίου, περίπου 20%. Αυτήν την στιγμή δεν δεσμεύομαι βάσει συμβολαίου και μπορώ να φύγω οποιαδήποτε στιγμή. Η επιδότηση, για την οποία μου είπαν σε κατάστημα ήταν φυσικά αστεία, περίπου €35 για 12μηνο ή 65€ για 18μηνο και ότι δεν γίνεται κάτι καλύτερο! Σε τηλεφώνημα μου στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι - εδώ και ενάμιση χρόνο- να μου πουν για τα ποσά της επιδότησης, οπότε δεν μπόρεσα και να διαπραγματευτώ για κάτι περισσότερο.

Το θέμα είναι τί να κάνω στο εξής. Πιστέυετε ότι είναι καλύτερο να κάνω αίτηση φορητότητας ή αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητό; Ποιο θα ήταν καλύτερο για να ασκήσω πίεση; Είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν με αντιπρόταση και πόσο κινδυνεύω να βρεθώ σε άλλη εταιρία ή κάρτα χωρίς να με "κυνηγήσουν"; Αγχώνομαι γιατί οι περισσότεροι αριθμοί που επικοινωνώ είναι στη vodafone και σε καμία περίπτωση δεν με συμφέρει να πάω όντως σε άλλη εταιρία, απλά θέλω να μπλοφάρω. Άσε που και οι προσφορές της cosmote για φορητότητα είναι πολύ κακές και αφορούν 18μηνη δέσμευση. (Πήρα και ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών τους, με σκοπό να κάνω αίτηση φορητότητας αλλά ήταν τόσο κακές οι προσφορές και η αδιαφορία τους, παρά το ότι τους ανέφερα ότι είμαι στη vodafone, που εν τέλει δείλιασα και δεν έκανα). Επίσης ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω αίτηση φορητότητας; Internet, τηλεφωνικά ή σε κατάστημα;

Καταλαβαίνω ότι οι συμφέρουσες επιδοτήσεις για συσκευή και συγκεκριμένα για το iPhone που θέλω, ανήκουν στο παρελθόν, σωστά; Οπότε πάω για μία καλή έκπτωση στο πάγιο; Σε τί ποσοστό πιστεύετε ότι μπορώ να ελπίζω; Εγω θα ήθελα ιδανικά μια αναβάθμιση σε unlimited 45 με έκτπωση της τάξης του 45% και στη συνέχεια να βάλω οικογενειακό συν HOL ώστε να βρεθώ με κάτι πολύ καλύτερο. Θα μπορούσα ίσως να διεκδικήσω και επιπλεόν mb για internet;

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ και τις πολλές ερωτήσεις αλλά πραγματικά έχω μπερδευτεί, αν και το ψάχνω το θέμα καιρό τώρα αλλά παίρνω το θάρρος επειδή βλέπω ότι είστε πολύ φιλόξενοι. Οποιαδήποτε απάντηση και πρόσφατες ανάλογες προσωπικές εμπειρίες θα εκτιμηθούν δεόντως.

Edited by Kostadinho

Kostadinho,

Σαφώς κάνεις αίτηση φορητότητας, δίνουν πολύ μεγαλύτερες προσφορές για επιδότηση σε σχέση με την περίπτωση της μετατροπής σε καρτοκινητό. Το ίδιο ισχύει και για την έκπτωση παγίου. Πηγαίνοντας στο unlimited 45, μπορείς σίγουρα να παραμένεις 45% έκπτωση ή γύρω στα 250-300 ευρώ σε 18μηνο για το iphone. Κάνε την αίτηση από internet και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε καλέσουν από voda. Απλά, πρήξε τους λίγο και διαπραγματεύσου, μη φανεί ότι το έκανες για την προσφορά, αλλά ότι είσαι όντως δυσαρεστημένος. Όπως και να έχει, δεν αλλάζεις εταιρία αν δεν το θες εσύ. Πρακτικά, πριν παραλάβεις κάρτες sim κτλ, θα σε έχει καλέσει η voda.

mobilitarian, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάνω κάτω και εγώ έτσι το σκεφτόμουν αλλά το φοβάμαι λίγο. Λες καλύτερα να κάνω την αίτηση φορητότητας online και όχι τηλεφωνικά;

Παιδιά καλημέρα. Βγήκε η επιδότησή μου σε οικογενειακό πακέτο με 2 αριθμούς (Unlimited 35 Old και Unlimited 60) στα 45€ ανά αριθμό τουτέστιν 90€ και για τα 2!! Πέρσυ είχαμε χαμηλότερα πάγια και προγράμματα και η αρχική επιδότηση ήταν 150€.. Επίσης πέρσυ μετά από αίτηση φορητότητας προς Cosmote με πήραν τηλέφωνο την επόμενη ημέρα από Voda και μου έδωσαν 461€(!!) επιδότηση και για τα 2 νούμερα...

Σήμερα, μετά από τηλεφώνημα στο 13830 για να παραπονεθώ για το ύψος της φετινής επιδότησης, μου είπαν ότι το αρμόδιο τμήμα για τον έλεγχο των επιδοτήσεων έχει κλέισει και ότι ο μόνος τρόπος γα να αυξήσω την επιδότηση είναι να κάνω σε κάποιο κατάστημα ανανέωση συμβολαίου με 18μηνη η μεγαλύτερη χρονική δέσμευση!!!!

Τι μου προτείνεται να κάνω; Πιθανή αίτηση φορητότητας προς Cosmote θα είχε αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ!!

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Kostadinho, δεν παίζει κανένα ρόλο πραγματικά είτε την κάνεις online ή τηλεφωνικά. Πιθανόν στη δεύτερη περίπτωση να ενημερωθεί λίγο πιο γρήγορα η voda. Μην αγχώνεσαι πάντως, είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τους πιέσεις για προσφορά και επίσης δεδομένο ότι δεν έχεις καμία δέσμευση απέναντι στην εταιρία στην οποία θα κάνεις την αίτηση φορητότητας.

mobilitarian, και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα πάρω αυτές τις μέρες την cosmote και μόλις έχω αποτελέσματα θα ενημερώσω.

Παιδιά καλησπέρα!Χρειάζομαι την βοήθεια σας..

Μόλις έληξε το 12μηνο εταιρικό συμβολαιο μου στην Vodafone.Τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα το ύψος της επιδότησης μου αλλά ο νεαρός αρνήθηκε να απαντησει και μου ειπε να παω σε κατάστημα της Vodafone.Το πάγιο μας ήταν και για τα 3 νούμερα στα 86ευρώ αλλά συχνά πυκνά οι λογιαριασμοί έβγαιναν περισσόερο φουσκωμένοι.Θέλω να πετύψω αν είναι δυνατόν έκπτωση στο πάγιο ή πολύ καλή επιδότηση για να πάρω το iphone5!!Θέλω να δώσω (αν πρέπει να δώσω χρήματα) το πολύ 100 ευρώ γιατί οι εποχές είναι πολύ δύσκολες.

Συμβουλέψτε με τι πρέπει να κάνω για να πετύχω το στόχο μου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Παιδιά καλημέρα. Βγήκε η επιδότησή μου σε οικογενειακό πακέτο με 2 αριθμούς (Unlimited 35 Old και Unlimited 60) στα 45€ ανά αριθμό τουτέστιν 90€ και για τα 2!! Πέρσυ είχαμε χαμηλότερα πάγια και προγράμματα και η αρχική επιδότηση ήταν 150€.. Επίσης πέρσυ μετά από αίτηση φορητότητας προς Cosmote με πήραν τηλέφωνο την επόμενη ημέρα από Voda και μου έδωσαν 461€(!!) επιδότηση και για τα 2 νούμερα...

Σήμερα, μετά από τηλεφώνημα στο 13830 για να παραπονεθώ για το ύψος της φετινής επιδότησης, μου είπαν ότι το αρμόδιο τμήμα για τον έλεγχο των επιδοτήσεων έχει κλέισει και ότι ο μόνος τρόπος γα να αυξήσω την επιδότηση είναι να κάνω σε κάποιο κατάστημα ανανέωση συμβολαίου με 18μηνη η μεγαλύτερη χρονική δέσμευση!!!!

Τι μου προτείνεται να κάνω; Πιθανή αίτηση φορητότητας προς Cosmote θα είχε αποτέλεσμα;

Ευχαριστώ!!

Aυτο θα το μαθεις μονο αν κανεις φορητοτητα.Διοτι αν κανεις θα σε καλεσει το τμημα της βονταφον να σου προτεινει κατι για να μεινεις και να μην κανεις φορητοτητα.

Aυτο θα το μαθεις μονο αν κανεις φορητοτητα.Διοτι αν κανεις θα σε καλεσει το τμημα της βονταφον να σου προτεινει κατι για να μεινεις και να μην κανεις φορητοτητα.

Μάλλον για εκεί παω τελικά! Ευχαριστώ!

συνδρομητης στη voda 15 χρονια, εχω 2 αριθμους ενα 35 και ενα 25 unlimited, το μηνα πληρωνω απο 80-100 ευρω και η επιδωτηση που μου δινουν για 12μηνο ειναι 66 ευρω....

απλα για γελια,

η wind μου δινει 280 για 18μηνο και θα παω για εκει...

η voda δινει το 6,8 % απο αυτο που πληρωνω για ενα χρονο... κατι δεν παει καλα με την voda και θα φυγω

συνδρομητης στη voda 15 χρονια, εχω 2 αριθμους ενα 35 και ενα 25 unlimited, το μηνα πληρωνω απο 80-100 ευρω και η επιδωτηση που μου δινουν για 12μηνο ειναι 66 ευρω....

απλα για γελια,

η wind μου δινει 280 για 18μηνο και θα παω για εκει...

η voda δινει το 6,8 % απο αυτο που πληρωνω για ενα χρονο... κατι δεν παει καλα με την voda και θα φυγω

Μολις κανεις ομως την φορητοτητα και σε καλεσουν απο την βοντα για να σου κανουν και καλα προσφορα ομως ρωτησε τους τι προσφορα σου κανουν για 18μηνη ανανεωση... φυσικα αν σου κανουν κατω απο 200 .. εφυγες!!

Εγω που το παω μηνα-μηνα τι να κανω? Προς το παρον εχω το unlimited 35 για 29.2 ευρω? με το 1227 μιλαω παντα, καμια ιδεα;

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Παιδιά καλησπέρα!Χρειάζομαι την βοήθεια σας..

Μόλις έληξε το 12μηνο εταιρικό συμβολαιο μου στην Vodafone.Τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα το ύψος της επιδότησης μου αλλά ο νεαρός αρνήθηκε να απαντησει και μου ειπε να παω σε κατάστημα της Vodafone.Το πάγιο μας ήταν και για τα 3 νούμερα στα 86ευρώ αλλά συχνά πυκνά οι λογιαριασμοί έβγαιναν περισσόερο φουσκωμένοι.Θέλω να πετύψω αν είναι δυνατόν έκπτωση στο πάγιο ή πολύ καλή επιδότηση για να πάρω το iphone5!!Θέλω να δώσω (αν πρέπει να δώσω χρήματα) το πολύ 100 ευρώ γιατί οι εποχές είναι πολύ δύσκολες.

Συμβουλέψτε με τι πρέπει να κάνω για να πετύχω το στόχο μου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Παιδιά τζίφος..Δεν μου κάθεται καλή επιδότηση συσκευής με τίποτα!!!!

Και για τα 3 νούμερα μου έδωσαν επιδότηση 150 ευρώ (έλεος) όταν προηγούμενες χρονιές μου έδιναν 400+ !!!!

Έκανα παράπονα με "επιθετικό" ύφος μπας και καταφέρω τίποτα,αλλά το μόνο που μου είπαν είναι διευκολυνση στα πάγια αν θέλω...

Τι να κάνω εχω απελπιστεί... Μήπως μια αίτηση φορητότητας από την cosmote να βοηθούσε?

Θέλω το iphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(

Παιδιά τζίφος..Δεν μου κάθεται καλή επιδότηση συσκευής με τίποτα!!!!

Και για τα 3 νούμερα μου έδωσαν επιδότηση 150 ευρώ (έλεος) όταν προηγούμενες χρονιές μου έδιναν 400+ !!!!

Έκανα παράπονα με "επιθετικό" ύφος μπας και καταφέρω τίποτα,αλλά το μόνο που μου είπαν είναι διευκολυνση στα πάγια αν θέλω...

Τι να κάνω εχω απελπιστεί... Μήπως μια αίτηση φορητότητας από την cosmote να βοηθούσε?

Θέλω το iphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(

Δύσκολο εγχείρημα (λόγω ύψους τιμής συσκευής) αλλά κάνε μια προσπάθεια... Δεν έχεις τίποτα να χάσεις...

Δύσκολο εγχείρημα (λόγω ύψους τιμής συσκευής) αλλά κάνε μια προσπάθεια... Δεν έχεις τίποτα να χάσεις...

νομίζω ότι θα βρω ένα καλό φτηνό πρόγραμμα στην cosmote και αν κάτσει τίποτα με την vodafone έκατσε...

Αλλιώς θα πάω απλά στην cosmote για να τους την σπάσω και τέλειωσε το πανηγύρι...

Έστω 150-200 ευρώ σκέφτομαι να τα δώσω...Αλλά ως εκεί.Δεν έιναι τώρα εποχές για 740 ευρώ κινητό!Έλεος!!!

Καλησπερα , τα unlimited της vodafone απ'οτι βλέπω λέει στο site

απεριόριστη1

ομιλία προς

Vodafone & σταθερά

Δεν είναι περίεργο να έχει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ για σταθερά? Μήπως εννοει απεριοριστα για σταθερα βόνταφον (ΧΟΛ) ?

Επειδή μέχρι περυσι τα unlimited εδιναν λεπτα για αλλα κινητα και σταθερά μαζί.

Πήρα στο 2106241800 της cosmote και μου δίνει για 18μηνο στα προγράμματα 45+55 285€.

Το δε 13897 δίνει για 18μηνο μόνο 141,45€...:wacko::wacko:

Τι προτείνετε να κάνω; Γίνεται αίτημα φορητότητας μέσω του 210-6241800?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα...

Είχα ενημερώσει παραπάνω για τα σχετικά με την περίπτωσή μου. Πήρα λοιπόν την Δευτέρα (12/11) και έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmote στο13897, με σκοπό καλυτέρη προσφορά από Vodafone, από την οποία και ΔΕΝ θέλω να φύγω. Εφτασε Τετάρτη και δεν με έχουν καλέσει ακόμα από Vodafone για αντιπροσφορά!!! Τί κάνω τώρα; Την Παρασκευή έρχεται με courier η κάρτα και το συμβόλαιο από Cosmote.

Εχει κάποιος να προτείνει κάτι; Κάποια αντίστοιχη περίπτωση;

Εγώ σκέφτομαι, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, να πάρω άυριο την Cosmote για να το ακυρώσω. Μήπως είναι αργά όμως μια μέρα πριν έρθει το courier;

Κάνεις ότι δεν είσαι σπίτι τη μέρα που θα έρθει. Κοινώς δεν παραλαμβάνεις ποτέ την κάρτα. Χωρίς παραλαβή δεν μπορεί να γίνει φορητότητα.

Λογικά μετά θα σε τηλ από το κούριερ να πας εκεί να παραλάβεις. Ε τότε, ξεφουρνίζεις ότι θες ακύρωση. Ελπίζω να σε έχουν πάρει μέχρι τότε τηλ. για αντιπροσφορά!

Kαλά, εκεί στη Vodafone, δεν έχουν καταλάβει ότι με το να κλείνουν voip χάνουν πελάτες αντί να κερδίζουν χρήματα;;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών