Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν παρεις στο 13803, μεχρι 1 λεπτο η κληση ειναι δωρεαν. Μολις λοιπον ξεκινησει η κληση, πες "υπολοιπο λογαριασμου", και μολις αρχισει να λεει για το αν θες να εξυπηρετηθεις γι αυτο το νουμερο, πες "ναι", ακομα και αν διακοψεις τη φωνη, και θα σου πει μεχρι στιγμης "τι βλεπει". Με βαση καποια μερα πριν που ενημερωθηκε. Αντε να κρατησει 40 δευτερολεπτα η κληση.

Και γιατί να μην πάρει 1289 που είναι δωρεάν;

Και το 1289 μπορει. Αν και δεν ξερω αν θα πει το παραπανω ποσο ή μονο αυτο που ελεγε ο εκδιδομενος λογαριασμος.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Αν παρεις στο 13830, μεχρι 1 λεπτο η κληση ειναι δωρεαν. Μολις λοιπον ξεκινησει η κληση, πες "υπολοιπο λογαριασμου", και μολις αρχισει να λεει για το αν θες να εξυπηρετηθεις γι αυτο το νουμερο, πες "ναι", ακομα και αν διακοψεις τη φωνη, και θα σου πει μεχρι στιγμης "τι βλεπει". Με βαση καποια μερα πριν που ενημερωθηκε. Αντε να κρατησει 40 δευτερολεπτα η κληση.

Και τα δύο αυτά μου λένε το ύψος του προηγούμενου λογαριασμού που έχει εκδοθεί.

Εγώ θέλω να μάθω τις επιπλέον χρεώσεις πέραν του παγίου μου μέχρι στιγμής. Οπότε αυτό δεν μπορώ να το μάθω δωρεάν, πρέπει να κάνω αυτό:

Πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησε τα τέλη επικοινωνίας πέραν του παγίου. Σου λένε άμα ρωτήσεις! Αλλά δεν ξέρω αν είναι πλήρως ενημερωμένα. Μπορεί να υπάρχει μία καθυστέρηση ενημέρωσης του συστηματος 1-2 μερες!

και άρα να χρεωθώ τα 0,25€ (περίπου).

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχω 33€ έκπτωση στη χρέωση πλέον του παγίου από την Vodafone Diners και θέλω να την ξοδέψω όλη και θα στέλνω SMS μέχρι να φτάσω το ποσό αυτό αλλά δεν θέλω να το ξεπεράσω.

Το 1289 σου αναφέρει μονο τον λογαριασμό ή τους λογαριασμούς που ήδη έχουν εκδοθεί.

Οχι το ατιμολογητο ποσό. Αν θες να μάθεις το ατιμολογητο ποσό μέχρι 1 με 2 μέρες πριν κάλεσε το 13830.... Οι ηχογραφημένες οδηγίες από όσο έχω καταλάβει λειτουργούν με ολόκληρες προτάσεις όχι με λέξεις όπως ήταν παλιά...Χρεώνεσαι μονο αν ξεπεράσεις το 1 λεπτό ομιλίας...

Edited by am_xmen
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Σήμερα έγινε το εξής κουφό.

Αν και δεν έχει λήξει ο λογαριασμός μας (λήγει τη Δευτέρα) ήρθε στην γυναίκα μου το εξής μήνυμα:

"VODAFONE:ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ."

Τι είναι ετούτο πάλι; Δεν μου κάνει πάντως για "δική μου εξυπηρέτηση" αλλά για άγχος μην τυχόν δε τους πληρώσω στην ώρα μου!:ninja:

Επίσης το μήνυμα αυτό ήρθε μόνο στην γυναίκα μου αν και ο λογαριασμός είναι στο όνομά μου και για τους 2 αριθμούς μας.

Σήμερα έγινε το εξής κουφό.

Αν και δεν έχει λήξει ο λογαριασμός μας (λήγει τη Δευτέρα) ήρθε στην γυναίκα μου το εξής μήνυμα:

"VODAFONE:ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ."

Τι είναι ετούτο πάλι; Δεν μου κάνει πάντως για "δική μου εξυπηρέτηση" αλλά για άγχος μην τυχόν δε τους πληρώσω στην ώρα μου!:ninja:

Επίσης το μήνυμα αυτό ήρθε μόνο στην γυναίκα μου αν και ο λογαριασμός είναι στο όνομά μου και για τους 2 αριθμούς μας.

φαντασου τι φεσια εχουν πεσει που στελνουν μηνυματα προκαταβολικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο κουριερ περιπου ποσες μερες κανει να ερθει? Δε ρωτησα τη κοπελα οταν με.πηρε.. Γιατι περασαν η πεμπτη κ η παρασκ. Κ ουτε φωνη ουτε ακροαση
:cool:

Ο κουριερ περιπου ποσες μερες κανει να ερθει? Δε ρωτησα τη κοπελα οταν με.πηρε.. Γιατι περασαν η πεμπτη κ η παρασκ. Κ ουτε φωνη ουτε ακροαση

Τρεις εργάσιμες λένε, από την στιγμή που η συσκευή είναι διαθέσιμη.

Ο καιρός γαρ εγγύς

φαντασου τι φεσια εχουν πεσει που στελνουν μηνυματα προκαταβολικα

δεν χρειαζεται και πολυ φαντασια, μια ωρα κάθισα τις προαλλες σε καταστημα vodafone και το 50% των πελατων ζητουσε πληρωμη λογαριασμου και επανασύνδεση!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τρεις εργάσιμες λένε, από την στιγμή που η συσκευή είναι διαθέσιμη.

Αρα εγω που εκανα την αιτηση τεταρτη, απο Δευτερα λογικα πρεπει να περιμενω... Σ ευχαριστω!

ΥΓ.τη συσκευη πλεον η βοντα δε την εχει σε καταστηματα και ιντερνετ, αλλα μου ειπε η κοπελα οτι υπαρχει στην αποθηκη τους.

:cool:

δεν χρειαζεται και πολυ φαντασια, μια ωρα κάθισα τις προαλλες σε καταστημα vodafone και το 50% των πελατων ζητουσε πληρωμη λογαριασμου και επανασύνδεση!

οποιος δεν μπορει, κοβει την συνδεση

[sIGPIC][/sIGPIC]

οποιος δεν μπορει, κοβει την συνδεση

μακαρι να ηταν ετσι απλο.. μερικοι ειναι αναγκασμενοι να μεινουν συμβολαιο, λογω επιδοτησης. Θα μου πεις 'να μην επαιρναν επιδοτηση', μπορει ομως οταν πηραν την επιδοτηση να ειχαν λεφτα και δουλεια και τωρα π@π@λα.. Εγω δε μπορω να καταλαβω πώς στις μερες μας καποιος κανει 24μηνο συμβολαιο...

μακαρι να ηταν ετσι απλο.. μερικοι ειναι αναγκασμενοι να μεινουν συμβολαιο, λογω επιδοτησης. Θα μου πεις 'να μην επαιρναν επιδοτηση', μπορει ομως οταν πηραν την επιδοτηση να ειχαν λεφτα και δουλεια και τωρα π@π@λα.. Εγω δε μπορω να καταλαβω πώς στις μερες μας καποιος κανει 24μηνο συμβολαιο...

Γιατί? Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες είναι μόνο 24-μηνα...

Αν είσαι σε ένα πρόγραμμα που σε βολεύει και το ξέρεις γιατί όχι? Ιδιαίτερα αν έχεις κερδίσει και μία έκπτωση στο πάγιο με τατυόχρονα πολύ στο unlimited 45 που ξέρω ότι με βολεύει και δεν πρόκειται να κατέβω σε πάγιο.. Πήρα 500 ευρώ επιδότηση .. επιπλέον 20% έκπτωση στο πάγιο και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και την κάρτα vodafone visa της citibank για όσες αγορές μπορώ (που δέχονται κάρτα) .. Αυτόν τον μήνα πχ μου ήρθε ο λογαριασμός.. 8,22 ευρώ στο unlimited 45 που είμαι.. Το άσχημο είναι που βλέπεις πολλούς να παίρνουν iPhone με κάτι πάγια 70 και 100 ευρώ χωρίς να τα χρειάζονται μόνο και μόνο για να πάρουν τσάμπα το iPhone και μετά νομίζουν ότι πέτυχαν και ευκαιρία :p

Γιατί? Στο εξωτερικό σε πολλές χώρες είναι μόνο 24-μηνα...

Αν είσαι σε ένα πρόγραμμα που σε βολεύει και το ξέρεις γιατί όχι? Ιδιαίτερα αν έχεις κερδίσει και μία έκπτωση στο πάγιο με τατυόχρονα πολύ στο unlimited 45 που ξέρω ότι με βολεύει και δεν πρόκειται να κατέβω σε πάγιο.. Πήρα 500 ευρώ επιδότηση .. επιπλέον 20% έκπτωση στο πάγιο και ταυτόχρονα χρησιμοποιώ και την κάρτα vodafone visa της citibank για όσες αγορές μπορώ (που δέχονται κάρτα) .. Αυτόν τον μήνα πχ μου ήρθε ο λογαριασμός.. 8,22 ευρώ στο unlimited 45 που είμαι.. Το άσχημο είναι που βλέπεις πολλούς να παίρνουν iPhone με κάτι πάγια 70 και 100 ευρώ χωρίς να τα χρειάζονται μόνο και μόνο για να πάρουν τσάμπα το iPhone και μετά νομίζουν ότι πέτυχαν και ευκαιρία :p

απλα, με την αβεβαιοτητα που υπαρχει, ειδικα στην Ελλαδα, το βρισκω πολυ ρισκο

Καλησπερα παιδια! Ειμαι εδω και εναμιση σχεδον χρονο στη voda με 3 συμβολαια, 2 unlimited old 50 και 1 unlimited old 30. Μετα απο επισκεψη μου στο πλαισιο με ενημερωσαν οτι δικαιουμαι συνολικη επιδοτηση 230 ευρω.. Πως σας φαινεται?

Edit: Τα συμβολαια ηταν 12μηνα απλα δεν εχω ανανεωσει ακομα.

Edited by Miikee

Καλησπερα παιδια! Ειμαι εδω και εναμιση σχεδον χρονο στη voda με 3 συμβολαια, 2 unlimited old 50 και 1 unlimited old 30. Μετα απο επισκεψη μου στο πλαισιο με ενημερωσαν οτι δικαιουμαι συνολικη επιδοτηση 230 ευρω.. Πως σας φαινεται?

Edit: Τα συμβολαια ηταν 12μηνα απλα δεν εχω ανανεωσει ακομα.

Ουτε να το σκέφτεσαι. Εγω πηρα για καθε νούμερο σε unlimited 45 καινούριο με 18μηνο ομως 270 για το καθένα. Οχι ομως απο πλαισιο. Απο κατάστημα vodafone. Aν πας σε κατάστημα θα πάρεις τη διπλάσια. Και μην την υπολογίζεις συνολικά. Για το καθε νούμερο να σου πουν.

.

Asteroshouse.gr ...................

Ουτε να το σκέφτεσαι. Εγω πηρα για καθε νούμερο σε unlimited 45 καινούριο με 18μηνο ομως 270 για το καθένα. Οχι ομως απο πλαισιο. Απο κατάστημα vodafone. Aν πας σε κατάστημα θα πάρεις τη διπλάσια. Και μην την υπολογίζεις συνολικά. Για το καθε νούμερο να σου πουν.

Εχει διαφορα δηλαδη αν θα κανω ανανεωση απο πλαισιο η απο καταστημα voda στο ποσο της επιδοτησης?

Μηπως ησουν νεος πελατης και πηρες υπερεπιδοτηση? Γιατι και εγω τοτε πηρα γυρω στα 400-450 (συνολικα) αν θυμαμαι καλα..

Edited by Miikee

Εχει διαφορα δηλαδη αν θα κανω ανανεωση απο πλαισιο η απο καταστημα voda στο ποσο της επιδοτησης?

Μηπως ησουν νεος πελατης και πηρες υπερεπιδοτηση? Γιατι και εγω τοτε πηρα γυρω στα 400-450 (συνολικα) αν θυμαμαι καλα..

Οτι εχει διαφορά ειναι σίγουρο. Ημουν νέος πελάτης αλλα αν τους πιέσεις θα πάρεις πολλα παραπάνω.

.

Asteroshouse.gr ...................

Οτι εχει διαφορά ειναι σίγουρο. Ημουν νέος πελάτης αλλα αν τους πιέσεις θα πάρεις πολλα παραπάνω.

Καλως. Θα περασω καποια στιγμη και απο εκει.. Thanks! :)

Είμαι πελάτης σε επαγγελματικά συμβολαια με 4 αριθμούς με συνολικά πάγια λίγο πάνω απο 200 ευρώ. Πήρα αρχικά 350 ευρώ επιδότητση και επειτα μιλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου έδωσαν 550 και 20% έκπτωση στα πάγια για ένα χρόνο. Μπορώ να καταφέρω περισσότερα?

καλησπερα και απο μενα. εκανα αιτημα φορητοτητας απο cosmote σε vodafone στο unlimited 60 για iphone 4s και μου ζητησαν εγγυηση 120 € μπροστα!!! την οποια θα "παρω" πισω σε 24 μηνες!!! ειναι λογικο?? πρωτη φορα το ακουω...ξερω οτι στην αμερικη συνηθιζεται αυτη η κατασταση...

Είμαι πελάτης σε επαγγελματικά συμβολαια με 4 αριθμούς με συνολικά πάγια λίγο πάνω απο 200 ευρώ. Πήρα αρχικά 350 ευρώ επιδότητση και επειτα μιλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου έδωσαν 550 και 20% έκπτωση στα πάγια για ένα χρόνο. Μπορώ να καταφέρω περισσότερα?

μπορείς,αλλά θα μείνεις στα τηλέφωνα,και δεν θα αξίζει τελικά,πιστεύω,

πάρε τα κατεμέ:)

ΕΚΤΟΣ ΑΝ θελεισ iphone,οπότε με λίγο κυνήγι θα ανέβεις λιγάκι

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

καλησπερα και απο μενα. εκανα αιτημα φορητοτητας απο cosmote σε vodafone στο unlimited 60 για iphone 4s και μου ζητησαν εγγυηση 120 € μπροστα!!! την οποια θα "παρω" πισω σε 24 μηνες!!! ειναι λογικο?? πρωτη φορα το ακουω...ξερω οτι στην αμερικη συνηθιζεται αυτη η κατασταση...

Ο πιστωτικός έλεγχος τα κάνει αυτά, δεν ξέρω τι ακριβώς κοιτάζουν, αλλά δε ζητούν από όλους χρηματική εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να δωσω 120 ευρω σαν εγγυηση για να γινω πελατης τους;αλλοι παρακαλανε και εγω θα τους πληρωσω κιολας;αποκλειεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια γιατι δεν περνετε το cc της vodafone σε σταθερο? εχετε της ιδεες επιλογες για το μενου?και επιπλεον να τους την σπασετε λιγο που δεν θα σας χρεωσουν για να εξυπηρετησουν?χεχε

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών