dalton114 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 υπολογιζεται στο αρχικο-ονομαστικο παγιο και οχι στο ποσο μετα την εκτπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Επίσης με τα unlimited old τι συμβαίνει με το που περάσει ο ένας χρόνος; συνεχίζουν τα παλιά; Εμενα πχ που το προηγούμενο συμβόλαιο είχε γίνει τον σεπτέμβριο (και δεν έχω κάνει ακόμα ανανέωση) βλέπω στον τελευταίο λογαριασμό πως πληρώνω το παγιο του unlimited old για τον οκτώβριο. (μιας και πάντα πληρώνεις το πάγιο του επόμενου μήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Τι εννοείς "συνεχίζουν τα παλιά"; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Άλλα τα λεπτά που δίνει το unlimited 50 άλλα το unlimited 50 old πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Εφόσον δεν το αλλάξεις, συνεχίζεις στο παλιό σου πρόγραμμα χωρίς καμία διαφοροποίηση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 χαιρετω την παρεα..θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω το unlimited45 απο τον Μαιο και θα ηθελα να μεταβω σε καποιο απο τα Οικονομικα προγραμματα,γιατι πλεον μιλαω διασπαρτα προς ολα τα δικτυα και λιγοτερο προς voda.εχω το δικαιωμα?να σημειωσω πως εκανα τη χαζομαρα και υπεγραψα 18μηνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 χαιρετω την παρεα..θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω το unlimited45 απο τον Μαιο και θα ηθελα να μεταβω σε καποιο απο τα Οικονομικα προγραμματα,γιατι πλεον μιλαω διασπαρτα προς ολα τα δικτυα και λιγοτερο προς voda.εχω το δικαιωμα?να σημειωσω πως εκανα τη χαζομαρα και υπεγραψα 18μηνο.. μπορείς να πας στο οικονομικό 45 που έχει το ίδιο ακριβώς πάγιο.δεν πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα. εγώ αυτό έχω με 320 λεπτά ομιλίας προς όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 χαιρετω την παρεα..θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω το unlimited45 απο τον Μαιο και θα ηθελα να μεταβω σε καποιο απο τα Οικονομικα προγραμματα,γιατι πλεον μιλαω διασπαρτα προς ολα τα δικτυα και λιγοτερο προς voda.εχω το δικαιωμα?να σημειωσω πως εκανα τη χαζομαρα και υπεγραψα 18μηνο.. Αν δε μιλάς πάνω από 130 λεπτά προς Wind/Cosmote δε συμφέρει κάποιο Οικονομικό Πρόγραμμα. Σκέψου ότι το UL 45 έχει και 1500' προς σταθερά, εκτός από VF.Άρα, πρακτικά, καλύπτεσαι προς VF/ σταθερά από τα 1500'. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμφέρει να πας σε Οικονομικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 σας ευχαριστω για τις απαντησεις..μπορω βασικα να 'κατεβω' στο παγιο αν επιλεξω απ τα οικονομικα προγραμματα?ή θα μου πουν οτι ειμαι φρεσκος ακομα και δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Κάνε μια προσπάθεια από MyAccount, αν έχεις. Ενδέχεται να σου γράψει από ποιον μήνα θα μπορείς. Διαφορετικά, αν δε σου πει, τηλ στο 13830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Σας παρακαλω μια βοηθεια. Ενδιαφερομαι να κανω μεταφορα στη vodafone. Τα δεδομενα ειναι τα εξής: -εχω συμβολαιο cosmote -ταξιδευω συνεχως σε χωρες ευρωπαικης ενωσης -θελω να μιλαω με τη χαμηλοτερη δυνατη χρεωση απο το εξωτερικο κυριως με ενα συγκεκριμενο αριθμο που βρισκεται ελλαδα παρακαλω υπαρχει κατι να μου προτεινετε (ειδικα οσοι εχουν εμπειρια) στα προγραμματα της vodafone; Edited October 17, 2011 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 με VODA στο εξωτερικο αν καλεις σε κινητο voda στην ελλαδα με 1 ε ανα κληση μιλας οσο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 με VODA στο εξωτερικο αν καλεις σε κινητο voda στην ελλαδα με 1 ε ανα κληση μιλας οσο θες. κανενα λινκ για να το ψαξω καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 κανενα λινκ για να το ψαξω καλυτερα; http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10026 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 με VODA στο εξωτερικο αν καλεις σε κινητο voda στην ελλαδα με 1 ε ανα κληση μιλας οσο θες. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10026 ευχαριστω πολυ με 1 ε ανα κληση μιλας οσο θες αυτο ομως δεν βλεπω να αναφερεται καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 ευχαριστω πολυ με 1 ε ανα κληση μιλας οσο θες αυτο ομως δεν βλεπω να αναφερεται καπου. το ειχα κανει οταν ειχα παει αγγλια. το 2007 . μεχρι πριν 2 χρονια ισχυε διοτι το ειχε κανει ο ξαδελφος μου πηγε και αυτος αγγλια. τωρα μπορει και να το εκοψαν δεν ξερω ,παρε ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 οκ θα το ψαξω ετσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 με VODA στο εξωτερικο αν καλεις σε κινητο voda στην ελλαδα με 1 ε ανα κληση μιλας οσο θες. Αν ΣΕ καλούν ενώ είσαι στο εξωτερικό και συνδεδεμένος με συνεργαζόμενο δίκτυο χρεώνεσαι 0,83 ευρώ/κλήση. Αν ΕΣΥ καλείς και έχεις Unlimited πρόγραμμα χρησιμοποιείς τον χρόνο ομιλίας του προγράμματος προς άλλα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 εχει κανει κανεις το κολπο με την φορητοτητα τελευταια και τι προσφορα του εχουν κανει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ρε παιδιά για 3-4 ημέρες που θα βρίσκομαι Γερμανία και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ΜΟΝΟ για 5-6 κλήσεις προς κινητά vodafone στην Ελλάδα τι με συμφέρει να κάνω; Επίσης με συμφέρει να χρησιμοποιήσω σύνδεση με συμβόλαιο για τον χρόνο ή καρτοκινητό που απευθύνεται και το παραπάνω ερώτημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ρε παιδιά για 3-4 ημέρες που θα βρίσκομαι Γερμανία και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ΜΟΝΟ για 5-6 κλήσεις προς κινητά vodafone στην Ελλάδα τι με συμφέρει να κάνω; Επίσης με συμφέρει να χρησιμοποιήσω σύνδεση με συμβόλαιο για τον χρόνο ή καρτοκινητό που απευθύνεται και το παραπάνω ερώτημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν έχεις σύνδεση ενεργοποίησε το Vodafone Passport. πάρε τηλ στο 1333 και είσαι έτοιμος. θα χρεώνεσαι για κάθε κλήση (εισερχόμενη-εξερχόμενη) 0,83 ευρώ και μετά θα χρησιμοποιείς κανονικά τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Σας παρακαλω μια βοηθεια. Ενδιαφερομαι να κανω μεταφορα στη vodafone. Τα δεδομενα ειναι τα εξής: -εχω συμβολαιο cosmote -ταξιδευω συνεχως σε χωρες ευρωπαικης ενωσης -θελω να μιλαω με τη χαμηλοτερη δυνατη χρεωση απο το εξωτερικο κυριως με ενα συγκεκριμενο αριθμο που βρισκεται ελλαδα παρακαλω υπαρχει κατι να μου προτεινετε (ειδικα οσοι εχουν εμπειρια) στα προγραμματα της vodafone; Πόσο μιλάς σε κάθε ταξίδι; Εχεις υπολογιστή μαζί σου; Εγώ κάνω το εξής: Στο κινητό σηκώνω μόνο τις κλήσεις ανάγκης. Μετά από το ξενοδοχείο μέσω Skype τηλεφωνώ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 αβασανιστα μου εκανε προσφορα η vodafone μετα απο αιτηση φορητοτητας -45% στο παγιο.αν με διαβαζετε κυριοι της vodafone σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδιά σε λίγο κλείνω 4 μήνες στην Vodafone,επειδή γενικά είναι άθλιοι στην έκδοση λογαριασμών και πλήρωσα μερικά αστρονομικά ποσά χωρίς να έχω μιλήσει τόσο θέλω να κάνω φορητότητα στην Cosmote...επειδή δεν έχω φτάσει 12αμηνο τι πρέπει να κάνω για να κάνω φορητότητα? και τι θα πρέπει να πληρώσω ενδεχομένος? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδιά σε λίγο κλείνω 4 μήνες στην Vodafone,επειδή γενικά είναι άθλιοι στην έκδοση λογαριασμών και πλήρωσα μερικά αστρονομικά ποσά χωρίς να έχω μιλήσει τόσο θέλω να κάνω φορητότητα στην Cosmote...επειδή δεν έχω φτάσει 12αμηνο τι πρέπει να κάνω για να κάνω φορητότητα? και τι θα πρέπει να πληρώσω ενδεχομένος? Γιατί δεν κάνεις αμφισβήτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts