Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τον φιλο που σκεφτεται να πληρωνει με την πιστωτικη, 'don't do it!'. ενα λαθος/μπερδεμα να γινει και να μη γινει η πληρωμη, θα εχεις φραγη εξερχομενων

Εγώ που έχω 4 γραμμές (οικογενειακό) Unlimited 15 και δεν μου έδωσαν καθόλου επιδότηση, μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο όποτε το αποφασίσω χωρίς καμία επιβάρυνση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ που έχω 4 γραμμές (οικογενειακό) Unlimited 15 και δεν μου έδωσαν καθόλου επιδότηση, μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο όποτε το αποφασίσω χωρίς καμία επιβάρυνση;

Να έχεις οικογενειακό Όλοι σε ένα με Unllimited 15 συμβόλαια δε γίνεται! Εκτός και αν εννοείς ότι το χρησιμοποιείτε στην οικογένεια για να μιλάτε μεταξύ σας!:p Γενικά αν δεν πάρεις επιδότηση δεν υποχρεώνεσαι σε τίποτα και διακόπτεις ανά πάσα στιγμή.

Να έχεις οικογενειακό Όλοι σε ένα με Unllimited 15 συμβόλαια δε γίνεται! Εκτός και αν εννοείς ότι το χρησιμοποιείτε στην οικογένεια για να μιλάτε μεταξύ σας!:p Γενικά αν δεν πάρεις επιδότηση δεν υποχρεώνεσαι σε τίποτα και διακόπτεις ανά πάσα στιγμή.

Εννοώ πως έχω 4 γραμμές στο Unlimited 15.

Τέλος πάντων.

Οπότε, το διακόπτω όποια στιγμή θέλω!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Είμαι στο παλιό πρόγραμμα 120 parent+ εδώ και κάτι χρόνια.

Μέχρι τον Ιούλιο 2008 το πάγιο ήταν 17 + φπα όταν και το μείωσαν στα 16,80 + φπα

Βρήκα και τα ακόλουθα νήματα που το επιβεβαιώνουν:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209158

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=213084&page=4

Ξαφνικά και χωρίς καμία ειδοποίηση βλέπω στον τελευταίο λογαριασμό αυξημένο πάγιο στα 17,88.

Πήρα τηλ. στη vodafone όπου μου είπαν οτι τόσα χρόνια είχαν κάνει λάθος που μου είχαν χαμηλό πάγιο και οτι μου κάνουν χάρη που δεν μου τα ζητήσανε αναδρομικά!!!!!

Μάλιστα θρασύτατα με προειδοποίησε οτι αν θέλω να κάνω ένσταση θα πληρώσω αναδρομικά!!!

Μα για πόσο μ@κ@κες πια μας περνάνε;

Προσπαθώ να βρω την ανακοίνωση που είχε κάνει τότε (07/2008) η vodafone:

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/res2478.pdf

Αν την έχει κανένας νομίζω οτι τους αξίζει μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

για τον φιλο που σκεφτεται να πληρωνει με την πιστωτικη, 'don't do it!'. ενα λαθος/μπερδεμα να γινει και να μη γινει η πληρωμη, θα εχεις φραγη εξερχομενων

Αυτό με βάση την εμπειρία μου δεν ισχύει. Πάντα πλήρωνα με μια Χ πιστωτική τον λογαριασμο ενός μέλους της οικογένειας μου. Κάποια στιγμή κατήργησα την Χ και είπα να μου χρεωνουν την πιστωτική Ψ.

Τέλος πάντων λόγω λάθους δεν μου περασαν την αλλη κάρτα και επί τρεις μήνες δεν πληρωνόταν ο λογαριασμός (εγω δεν το είχα παρατηρήσει γιατί οι λογαριασμοι ηταν μικροι), μεχρι που τον τέταρτο μήνα ήρθε ο λογαριασμός τριπλασιος απο τους συνηθισμένους και μόνο τότε είδα πως κάτω κάτω έγραφε πως υπήρχαν απλήρωτοι λογαριασμοί.

Εν τω μεταξύ (σορυ για τον μακροσκελή πρόλογο) οι κλήσεις πραγματοποίουνταν κανονικά.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Συνήθως στο 2μηνο το κόβουν. Μήπως λόγω πληρωμής μέσω κάρτας να μην το κόβανε;

Υπάρχει μια μικρη ανέχεια :) οταν ο συνδρομητης δεν ηταν ποτε "κακοπληρωτής" στο παρελθόν... και δεν το "κοβουν" αμεσως... ;)

και λογω της πιστωτικης καρτας.... οι λογαριασμοι στο παρελθον πληρωνοντουσαν κανονικα.. :!:

παιδια ειμαι εδω κ 2 χρονια στο New VF 100 SMS 250 με ιντερνετ 1gb πληρωνω 45 ευρω ειχα κανει 2 χρονια συμβολαιο ωστε να χω καλυτερη επιδοτηση μπηκα σημερα στο myaccount κ βλεπω 70 ευρω ελεος!! υπαρχει περιπτωση με φορητοτιτα να ανεβει η με καποιο αλλο τροπο? βασικα δε θελω να αλλαξω κ προγραμμα γτ 1γβ δεν εχω δει να δινει καποιο προγραμμα κ ΚΟΤΕ ειναι ακομα πιο χάλια τα προγράμματα!

μπορει να μου εξηγησει καποιος το προγραμμα επαγγελματικο 180;οταν λεει ταδε χρονος ομιλιας ή ταδε μηνυματα,εννοει ενα απ τα δυο;κι αν ναι πως επιλεγεις αυτο που θες;σορυ για την αγνοια μου αλλα πριν απο δυο βδομαδες μετακομισα στη βοντα και δεν εχω ιδεα πως λειτουργουν τα επαγγελματικα τους προγραμματα...

μπορει να μου εξηγησει καποιος το προγραμμα επαγγελματικο 180;οταν λεει ταδε χρονος ομιλιας ή ταδε μηνυματα,εννοει ενα απ τα δυο;κι αν ναι πως επιλεγεις αυτο που θες;σορυ για την αγνοια μου αλλα πριν απο δυο βδομαδες μετακομισα στη βοντα και δεν εχω ιδεα πως λειτουργουν τα επαγγελματικα τους προγραμματα...

To έχω εγώ. Έχεις καθαρά 180 λεπτά αν δε στείλεις κανένα μήνυμα. Αν στείλεις μηνύματα, τότε τα λεπτά προς ομιλία πέφτουν. Το είχα υπολογίσει κάποια στιγμή, δε θυμάμαι πόσο έβγαινε η αντιστοιχία. Ουσιαστικά έχεις ας το πούμε 30 ευρώ και τα ξοδεύεις όπως θες.

Εμένα προσωπικά που προερχόμουν από 120 λεπτά σε άλλη εταιρεία και ήθελα να στέλνω και μηνύματα +λίγο παραπάνω χρόνο ομιλίας, με βόλεψε αρκετά.

Αν θες να ελέγχεις τι γίνεται παίρνεις το 1399 δωρεάν και ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο.

μαλιστα...σ ευχαριστω...και κατι αλλο...αν εχεις επαγγελματικο,μπορεις να το αλλαξεις σε unlimited;

Όταν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείς να επιλέξεις και προγράμματα ιδιωτών(όπως τα Οικονομικά και Unlimited). Απλά, θεωρητικά, οι ανάγκες ενός επαγγελματία θα καλυφθούν καλύτερα από τα Επαγγελματικά, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.

Εκτός και αν εννοείς την ενεργοποίηση επιπρόσθετου πακέτου Unlimited προς Vodafone ή σταθερά πάνω στο Επαγγελματικό που έχεις, κάτι που γίνεται αν κοιτάξεις εδώ

μαλιστα...σ ευχαριστω...και κατι αλλο...αν εχεις επαγγελματικο,μπορεις να το αλλαξεις σε unlimited;

Φαντάζομαι ναι. Απλά χάνεις τα "προνόμια" ενός επαγγελματικού προγράμματος. Μπορείς όμως να προσθέσεις διάφορα πακέτα (και αυτό είναι το καλό στα ευέλικτα επαγγελματικά), όπως απεριόριστα προς Vodafone, σταθερά, ενδοεταιρικά κλπ..

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10521

Kαλησπέρα!

Βλέπω στον πρώτο λογ/σμό της Vodafone στο myaccount ότι υπάρχει μια χρέωση 1.5€ για SMS στον 1280.

Δεν θυμάμαι αν όντως έστειλα SMS σ'αυτόν το 4ψήφιο.... Πολύ πιθανόν να ήθελα να στείλω στο 1284 για να μάθω το υπόλοιπο του χρόνου μου και το έστειλα καταλάθος στο 1280.

Αλήθεια τι είναι το 1280; Mήπως ενεργοποίησα κάποια υπηρεσία άθελά μου με αυτό το SMS;

Κάνω συμβόλαιο την Τρίτη στη Vodafone στο Unlimited 15. Στο καπάκι κάνω φορητότητα για Q. Παρασκευή είχε μεταφερθεί ο αριθμός μου. Τι πρέπει να με χρεώσουν;

Στο συμβόλαιο γράφει αυτό:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ

1. Ο συνδρομητής δικαιούται να τερματίσει οποτεδήποτε τους πρώτους δύο μήνες την παρούσα μόνο για σπουδαίο λόγο με έγγραφη ειδοποίηση του προς τη Vodafone.

2. Μετά το πέρας των δύο πρώτων μηνών, ο συνδρομητής έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο με έγγραφη ειδοποίησή του προς τη Vodafone. Τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται τριάντα ημέρες μετά την παραλαβή της ειδοποιήσεως από τη Vodafone.

3. Σε περίπτωση τροποποίησης των συμβατικών όρων μονομερώς από τη Vodafone ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης αζημίως εντός τριάντα ημερών από τη σχετική κοινοποίηση.

4. Η επιτυχής φορητότητα του αριθμού του συνδρομητή αποτελεί οποτεδήποτε σπουδαίο λόγο λύσης της παρούσας χωρίς αυτό να επηρεάζει τις υποχρεώσεις του συνδρομητή έναντι της Vodafone βάσει των όρων 3.9 και 3.10

Eχω το unlimited 20 old ...περσυ ειχα επιδοτιση 90ε και φετος εχω 55...αποτι θυμαμαι φετος οι λογαριασμοι ηταν αυξημενοι σε σχεση με περσυ....ειναι λογικο αυτο ???:lost::lost:
:w00t:

Μόνο για τον μήνα Ιούνιο και μέχρι εξαντλήσεως των υπερεπιδοτούμενων γραμμών που διαθέτουμε το 9Volto θα προσφέρει μία μοναδική προσφορά.

Όσοι επιθυμούν νέα σύνδεση με νέο αριθμό στο δίκτυο της Vodafone το 9Volto θα υπερεπιδοτεί την κάθε νέα γραμμή με 160 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μόνο για τα προγράμματα Unlimited 30-35-45-50.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι έαν κάποιος έρθει στο κατάστημά μας και κάνει μία νέα σύνδεση στο unlimited 30 θα πάρει εντελώς δωρεάν οποιαδήποτε συσκευή θέλει έως 160 ευρώ!! Η προσφορά ισχύει για 12μηνο συμβόλαιο στο δίκτυο της Vodafone. Ισχύει μόνο για νέες γραμμές κι όχι για φορητότητα και μετατροπές καρτοκινητών σε σύνδεση.

Πηγή: 9volto.gr

Πήρα στην εξυπ. πελατών και ζήτησα να μου στέλνουν ταχυδρομικώς την ανάλυση των κλήσεων.

Και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί κι ότι αν θέλω πρέπει να καλέσω στο 1233 και από τις 4 γραμμές που έχω για να γίνει αυτό!

Τι κουλό είναι πάλι αυτό;

Δεν πιστεύω την κλήση αυτή να την χρεώνουν;

Ή να με χρεώσουν κάτι για την έντυπη έκδοση της ανάλυσης κλήσεων;

Επρόκειτο να κάνω σύνδεση στο Unlimited 25. Είμαι αυτή τη στιγμή σε ΚαρτοΠρο. Μου είπαν πως θα πρέπει να πάω σε κατάστημα για να μου δώσουν νέα sim-κάρτα, και ότι έχουν διαφορές με τις κάρτες των καρτοκινητών. Ξέρει κανείς κάτι επί τούτου;

Πήρα στην εξυπ. πελατών και ζήτησα να μου στέλνουν ταχυδρομικώς την ανάλυση των κλήσεων.

Και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί κι ότι αν θέλω πρέπει να καλέσω στο 1233 και από τις 4 γραμμές που έχω για να γίνει αυτό!

Τι κουλό είναι πάλι αυτό;

Δεν πιστεύω την κλήση αυτή να την χρεώνουν;

Ή να με χρεώσουν κάτι για την έντυπη έκδοση της ανάλυσης κλήσεων;

MyAccount δεν έχεις; Εγω έχω λυτρωθει - έχω γλιτώσει και απο την χαρτουρα...

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

MyAccount δεν έχεις; Εγω έχω λυτρωθει - έχω γλιτώσει και απο την χαρτουρα...

´Εχω myaccount, αλλά έχω κι άλλες 3 γραμμές και θέλουν την ανάλυση σε έντυπη μορφή. Είναι της παλιάς σχολής...

Ρε παιδιά, έχασα κάτι τηλέφωνα και ο μόνος τρόπος να τα ανακτήσω είναι από παλιούς λογαριασμούς. Το θέμα είναι ότι τους έχω πετάξει, αν τους ζητήσω θα μου τους δώσουν;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών