babis21 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Χρειαζομαι τα φωτα σας σχετικα με τον λογαριασμο μου. Εχω Vodafone Unlimited 25 και Mobile Internet Unlimited , και συμφωνα με το site της vodafone πρεπει να πληρωνω 25€ και 20,67€ αντιστοιχα για τις δυο αυτες υπηρεσιες (+τους οποιους φορους). Στο My Account-> Αναλυση λογαριασμου μου εμφανιζει το ποσο των 94,18€, συν το οτι μου χρεωνει ακυρες υπηρεσιες! (π.χ. Χρεώσεις επικοινωνίας) Για ριξτε μια ματια ΕΔΩ για να καταλαβετε. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Δώσε μας και την ανάλυση κλήσεων που είναι επάνω στο 3ο tab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Στην Αναλυση Κλησεων εμφανιζει αναλυτικα τι κλησεις,τα sms κ.α Που θα βοηθησει αυτο? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αν ζητάς τα φώτα μας , θα πρέπει να δούμε και εμείς γιατί σε χρέωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Ok εχεις δικιο. Απλα για λογους ασφαλειας αντικατεστησα τους αριθμους κινιτων με αστερακια :) Το excelακι το εχω ανεβασει ΕΔΩ. Edited April 30, 2011 by babis21 Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Σύμφωνα με τα δεδομένα του προγράμματος χρήσης έχεις α) Μόνο με 25€ το μήνα έχεις απεριόριστη1 ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone, 50 λεπτά ομιλίας προς άλλα κινητά και σταθερά, 30 SMS προς άλλα δίκτυα, 100 MB Internet στο κινητό και δυνατότητα κατανάλωσης των λεπτών ομιλίας προς άλλα κινητά & σταθερά για εξερχόμενες κλήσεις από το εξωτερικό! β) Απεριόριστο Internet* Υπόκειται σε Πολιτική Ορθής Χρήσης 3 GB Σε περίπτωση υπερβάσης της πολιτικής ορθής χρήσης, η πλοήγηση υπόκειται σε χρέωση 0,1€ / ΜΒ. Για τον Μάρτιο δεν μπορώ να καταλαβω γιατί ο λογαριασμός αρχίζει από τις 23 . Αλλά από τον Απρίλιο την πρώτη μέρα δεν σε χρεώνει και μετά από περίπου 100 ΜΒ αρχίζει και σε κοπανάει στις χρεώσεις Internet Επειδή όμως έχεις πληρώσει για 3 GB Ιντερνετ , αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί . Η γνώμη μου είναι να ζητήσεις έλεγχο του λογαριασμού από την εξυπηρέτηση πελατών στο 13830 . Θα πάρεις απάντηση σύντομα . Η Vodafone έχει προβλέψη εξαίρεση από τα Blackbery και τα Tethering. Αλλά από ότι βλέπω δεν έχεις κάνει χρήση άλλου ΑPN . Κανονικά πρέπει να δικαιωθείς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αυτα (περι εγγραφων) φιλε rodriguez τα εχω γραψει και εγω σε προηγουμενα posts. Αυτο σημαινει και εσεις (οσοι ενδιαφερεστε) θα πρεπει μεσω fax (κρατωντας την αποδειξη επιτυχους αποστολης) η με συστημενη επιστολη να καταγγειλετε την συμβαση σας, αναφερομενοι οτι κανετε χρηση του δικαιωματος σας περι αζημιως καταγγελια της συμβαση σας και οπως αυτο περιγραφεται στους γενικους ορους παροχης ηλ υπηρεσιων κινητης αρθρο 13.3. Αυτο που θα συμβει ειναι να σας καλέσουν και να σας προτεινουν καποια εκπτωση στο παγιο σας ωστε και εσεις να μεινετε ικανοποιημενοι, αλλα και αυτοι να μην αρχισουν να χαριζουν επιδοτησεις δημιουργωντας ετσι δικαστικο πριηγουμενο και για τις αλλες εταιρειες (βλεπε καρτελ). Τωρα οσο αφορα το νομικο μερος της υποθεσης ειναι αρκετα περιπλοκο. Δεν θα επεκταθω σε αυτο τωρα αλλα αργοτερα. Το άρθρο αυτό που το βρίσκουμε γιατί θέλω πραγματικά να το στείλω από Δευτέρα, εάν μπορεί κανένας να το κάνει highlight σε κανένα upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Το άρθρο αυτό που το βρίσκουμε γιατί θέλω πραγματικά να το στείλω από Δευτέρα, εάν μπορεί κανένας να το κάνει highlight σε κανένα upload http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4341 Αρθρο 13.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 η αυξηση στο 1 λεπτο ισχυει και για ολα τα προγραματα παλαια και νεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Όπως είχε γράψει στις προηγούμενες σελίδες, έχω 2 γραμμές unlimited old & επειδή μου τελειώνει η έκπτωση που είχα & μετα τις τελευταίες αυξήσεις που θα γίνουν απο 23/5 μετα & την τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας μετέφερα τα νούμερα στη wind. Το ένα νούμερο σε κάρτα απο κατάστημα wind & το άλλο σε συμβόλαιο με αίτηση online απτο site της wind λόγω προσφοράς. Και οι 2 αιτήσεις εγραφαν επάνω ημερομηνία μετεβασης στη wind : 29/4. Την παρασκευη όμως καμία απτις 2 γραμμές δεν έφυγε απτή vodafone! Σήμερα με κάλεσαν απτή wind & με ρώτησαν γιατι το μετανοιωσα & ακύρωσα τη φορητοτητα. Τους είπα οτι δεν ακύρωσα τίποτα, την Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη με επερναν τηλ απτή vodafone αλλα δεν μου δίνανε έκπτωση οπότε τους είπα να προχωρήσουν στο αρχικό μου αίτημα δηλ τη φορητοτητα, & αυτοί μου απάντησαν δεν εξαρτάται απο εμάς η μεταφορά αλλα απτην wind! Και η wind πήρε απόρριψη απτην vodafone! Μου λέτε τώρα ποιος φταίει; Παρ´ολα αυτα είπα τον υπάλληλο να ξανακάνει πάλι επαναπροωθηση της αίτησης μου για φορητοτητα στη wind. Πολλές μα*****ες κάνει η κόκκινη εταιρεία..και δεν θα τα πάμε καλα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το passport το ενεργοποιει μονο αυτος που ειναι στο εξωτερικο ετσι?δεν χρειαζεται να το εχουν ενεργοποιημενο και οσοι ειναι ελλαδα και μιλανε με αυτον που ειναι στο εξωτερικο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 το passport το ενεργοποιει μονο αυτος που ειναι στο εξωτερικο ετσι?δεν χρειαζεται να το εχουν ενεργοποιημενο και οσοι ειναι ελλαδα και μιλανε με αυτον που ειναι στο εξωτερικο ετσι? ναι σωστα.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Υπάρχει κάποιο νούμερο να καλέσω Εκτός του 13830 που είναι αρμόδιο για τις αποσυνδεσεις/αιτήσεις φορητοτητας; Για κάποιο λόγο το τρεναρουν & δεν μου κάνουν μεταφορά τις γραμμές μου στη wind. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Υπάρχει κάποιο νούμερο να καλέσω Εκτός του 13830 που είναι αρμόδιο για τις αποσυνδεσεις/αιτήσεις φορητοτητας; Για κάποιο λόγο το τρεναρουν & δεν μου κάνουν μεταφορά τις γραμμές μου στη wind. δοκιμασες το 1227? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 σε προσφατη επικοινωνια μου με την vodafone σχετικα αν επηρεαζομαι απο τις τελευταιες αυξησεις στα παγια την πρωτη φορα το cc μου ειπε οτι δεν επηρεαζομαι την δευτερη φορα το παληκαρι που μιλουσα εψαχνε για 10 λεπτα και στο τελος μου ειπε που το διαβασατε αυτο μπορειται να μου πειτε...τελικα εστειλα μεσω του site εμαιλ οπου κ ρωταω να μου πουνε επισημα αν επηρεαζομαι.για την ιστορια εχω unliited 30 old και το παγιο απο 25ε παει 33..... παντως τα παιδια του cc ηταν ευγενεστατα και ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα δυστυχως η βοντα δεν τουσ βοηθαει.κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 σε προσφατη επικοινωνια μου με την vodafone σχετικα αν επηρεαζομαι απο τις τελευταιες αυξησεις στα παγια την πρωτη φορα το cc μου ειπε οτι δεν επηρεαζομαι την δευτερη φορα το παληκαρι που μιλουσα εψαχνε για 10 λεπτα και στο τελος μου ειπε που το διαβασατε αυτο μπορειται να μου πειτε...τελικα εστειλα μεσω του site εμαιλ οπου κ ρωταω να μου πουνε επισημα αν επηρεαζομαι.για την ιστορια εχω unliited 30 old και το παγιο απο 25ε παει 33..... παντως τα παιδια του cc ηταν ευγενεστατα και ηθελαν να εξυπηρετησουν αλλα δυστυχως η βοντα δεν τουσ βοηθαει.κριμα To 30 old, γιατι εχει παγιο 25?????? Γυρω στα 30 και κατι πρεπει να εχει. Μηπως το βλεπεις χωρις ΦΠΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Υπάρχει κάποιο νούμερο να καλέσω Εκτός του 13830 που είναι αρμόδιο για τις αποσυνδεσεις/αιτήσεις φορητοτητας; Για κάποιο λόγο το τρεναρουν & δεν μου κάνουν μεταφορά τις γραμμές μου στη wind. 210 67.02.000 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ναι ειναι χωρις φ.π.α λαθος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 δοκιμασες το 1227? Θα δοκιμάσω αύριο να τους καλέσω αλλα & στο σταθερο πιο πάνω. Σας ευχαριστω. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 η αγαπημενη μου εταιρια η vodafone Μολις μου εδωσε 100€ επιδοτηση αλλα και μειωση λογαριασμου απο 29 στα 24 ευρω στο καρτοπρογραμμα 25.. καλα δεν ειναι; :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Φετος απογοητευτηκα απο την Βοντα. Μου εδωσε επιδοτηση 60 ευρω και εκπτωση 30% στα νεα unlimited. Εκανα τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας στην Cosmote και με καλεσαν να με ρωτησουν γιατι θελω να φυγω. Αυτο. Ουτε αλλη προσφορα ουτε τιποτα. Το θεμα ειναι πως αυτο εγινε την προπερασμενη εβδομαδα και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση. Φανταζομαι πως αφου δεν εχω υπογραψει τιποτα μπορω να ακυρωσω την φορητοτητα ε? Αν ναι, παω στην βονταφον και υπογραφω ή πρεπει να καλεσω πρωτα την κοσμοτε για να ακυρωσω την αιτηση (που υποθετω θα εχει γινει δεκτη απο την βοντα)? Τον περασμενο χρονο με τον ιδιο τροπο μου ειχαν δωσει 485 ευρω επιδοτηση και 50% εκπτωση στα μηνιαια παγια. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Θα δοκιμάσω αύριο να τους καλέσω αλλα & στο σταθερο πιο πάνω. Σας ευχαριστω. Καλεσα και μου ειπαν οτι δεν ξερουν τιποτα αυτοι γιατι δεν μεταφερθηκε ο αριθμος μου στην WIND. Να παρω λεει στην WIND τηλεφ. Πηρα τηλεφ. την WIND και μου λενε εχουμε στειλει 2 φορες την αιτηση σας και την απορριπτουν!!! Και την εχουμε στειλει και 3η φορα και ειναι σε αναμονη. Μαλιστα εγινε και επιβεβαίωση των στοιχειων μου μηπως και εχουν εστω καποιο γραμμα απο το ονομα μου ή αριθμο απο αφμ ή ταυτοτητα λαθος και ολα ηταν σωστα! Κανει πως δεν ξερει και η ΒΟΝΤΑΦΟΝ τιποτα! Απερριψαν 2 φορες την αιτηση.. και το κανουν γαργαρα :wacko: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πάιζει πρόγραμμα 25 ευρώ απεριοριστο ιντερνετ/σταθερα/vodafone μέχρι 14 μαίου; Ξερει κανεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μπορώ να κάνω φορητότητα από cosmote χωρίς να δεσμευτώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε μια εβδομάδα να φύγω και πως γίνεται πρακτικά αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ποσα???485Ε επιδοτηση και -50%.πωσ τα καταφερες ρε θηριο?μπραβο σου παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts