Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το κατάλαβα, έγραψα λάθος. Σημασία εχει οτι γράφτηκε απο κάποιο μέλος κ του το ανακοίνωσε εκπρόσωπος της vodafone.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Σε μένα παιδιά τα είπαν έτσι ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψω το ποσό της επιδότησης.. Ενώ στην αρχή όταν έπαιρνα κι εγω στο 13830 μου έλεγαν τα αντίθετα. Όπως σας είπα στείλτε ένα e-mail εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client...?opinionType=2 . Σίγουρα θα σας απαντήσουν τα ίδια που είπαν και σε μένα.. Στο 13830 λένε ό,τι να ναι.

Mikeone θα σου λεγα να κάνεις το ίδιο..

ελπίζω να πάρω την ίδια απάντηση. Μόλις τους έστειλα.Σε πόσες μέρες/εβδομάδες (:rolleyes:) περιμένω τηλέφωνο περίπου;

Άντε με τον κάθε νταβατζή πάνω από το κεφάλι μας. Μπας και βάλουν μυαλό. Και ας πάω και στην cosmote που μπορεί η ποιότητα των κλήσεων να μην είναι το ίδιο με τη Vodafone, αλλά έχω να μιλάω με τη μισή Ελλάδα

ελπίζω να πάρω την ίδια απάντηση. Μόλις τους έστειλα.Σε πόσες μέρες/εβδομάδες (:rolleyes:) περιμένω τηλέφωνο περίπου;

Άντε με τον κάθε νταβατζή πάνω από το κεφάλι μας. Μπας και βάλουν μυαλό. Και ας πάω και στην cosmote που μπορεί η ποιότητα των κλήσεων να μην είναι το ίδιο με τη Vodafone, αλλά έχω να μιλάω με τη μισή Ελλάδα

Λογικά θα σου στείλουν αύριο/μεθαύριο ένα e-mail που θα σου λέει ότι έλαβαν το mail σου και θα απαντηθεί σε λίγες μέρες.. Μετά από 5 μέρες θα σου στείλουν μήνυμα και στο κινητό ότι θα λάβεις απάντηση σχετικά με το αίτημά σου και τελικά μετά από καμιά βδομάδα θα σε πάρουν και τηλέφωνο από το τμήμα παραπόνων. Όσες φορές έχω επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο έτσι γίνεται.

Λογικά θα σου στείλουν αύριο/μεθαύριο ένα e-mail που θα σου λέει ότι έλαβαν το mail σου και θα απαντηθεί σε λίγες μέρες.. Μετά από 5 μέρες θα σου στείλουν μήνυμα και στο κινητό ότι θα λάβεις απάντηση σχετικά με το αίτημά σου και τελικά μετά από καμιά βδομάδα θα σε πάρουν και τηλέφωνο από το τμήμα παραπόνων. Όσες φορές έχω επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο έτσι γίνεται.

το θέμα είναι βέβαια να μην περάσει ο μήνας γιατί λέει καθαρά η ανακοίνωση ότι καταγγελία μπορεί να γίνει εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης. Δεν πιστεύω να είναι τόσο αργοκίνητοι βέβαια

Είχα στείλει ένα e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας του http://www.vodafone.gr σχετικά με τις αυξήσεις στα πάγια των παλαιων unlimited και την αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης σε 1 λεπτό και φυσικά την σημείωση που έλεγαν στην ανακοίνωση ότι η επιδότηση επιστρέφεται

Σήμερα με κάλεσε μία υπάλληλος από το τμήμα παραπονων της vodafone και μου είπε ότι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης θα ισχύει σε όλες τις εταιρίες... Θα το ανακοινώσει και η cosmote σε λίγες μέρες (αυτό μου κανε εντύπωση μεγάλη μπορώ να πω που μου το είπε) :blink:

Επίσης ότι μπορώ να καταγγείλω τη σύμβαση κανονικά αζημίως ΧΩΡΙΣ να επιστρέψω την επιδότηση που έχω πάρει (δεν είμαι και μιικρή.. 270 ευρώ :happy: ) Μου είπε ότι έχει γίνει λάθος στην ανακοίνωση και τώρα προσπαθούν να το διορθώσουν (σχετικά με την επιστροφή της επιδότησης) Μου έδωσε τα στοιχεία της και μου είπε ότι όταν κάνω την αίτηση φορητότητας ή την διακοπή της γραμμής να την ξανακαλέσω για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα...

Kι αυτό για κάποιους έξυπνους εδώ μέσα (ονόματα δε λέμε ) που έλεγαν ότι είμαστε υποχρεομένοι να αποδεχτούμε τις νέες χρεώσεις και την αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης έτσι ξαφνικά και την αποδοχή του τιμοκαταλογου κτλ κτλ...

Oπότε παιδιά κάντε το όλοι ελεύθερα..

Συγχαρητήρια ρε φίλε. Επιτέλους!

Μπας και καταλάβουν οτι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Οσο γα το αργοκινητοι απλα....ειναι πριν μια βδομαδα ειχε παει φιλος απο καταστημα να παρει το ο2χ με την επιδοτηση του + υπερεπιδοτηση που δινει το επαγγελματικο 180+60ενδο σε συνδυασμο με μιντιουμ ιντερνετ mobile

του λενε λοιπον οτι συνολικα εχει 147 επιδοτηση +100 υπερεπιδοτηση...παει λοιπον περιμενει να παρει το κινητο και να σου εχουν κανει λαθος και δεν πεπναει η υπερεπιδοτηση! του λενε λοιπον να παει σημερα γιατι θα διορθωθει το προβλημα αλλα θελει 2 μερες ηταν και το πασχα στην μεση και παει η βδομαδα

παει σημερα λοιπον και του λενε οτι η επιδοτηση του ξαφνικα ειναι 72 € παιρνει λοιπον στο κεντρο τους ριχνει ενα πανεμορφο χε__μο και τσουπ σε 30 λεπτα τα ειχαν φτιαξει ολα πριν απο αυτο ειχε παρει η κοπελα που δουλευε στο καταστημα στα κεντρικα και της ειπαν σε 2 μερες θα το φτιαξουμε (και ο αγιος φοβερα θελει, βαριοντουσαν να δουλεψουν??????)

τεσπα ολα ωραια και καλα περιμενει να παρει το κινητο και να σου παλι το προβλημα "κυριε Γ. δεν μας περναει την υπερεπιδοτηση" παιρνει παλι στα κεντρικα η κοπελα(πολυ εξυπερετικη, χαρα στην υπομονη της με τους αργοσχολους του κεντρου) και της λενε εχει γινει λαθος στο προγραμα των καταστηματων και για αυτο δεν περναει η υπερεπιδοτηση θα παρει δυο μερες να διορθωθει (αυτη ειναι η στανταρ ταριφα?)

Τα παιρνει το παιδι τους παιρνει και τους λεει αυριο δεκα το πρωι θα ερθω να παρω το κινητο αν δεν μπορεσω σπαω τα συμβολαια μου και παω αλλου ξαφνικα τον συνδεουν με καποιον προισταμενο και εχουν βαλει το μισο κεντρο να δουλεουν για αυτον αφου πρωτα του εβγαλαν τον χριστο του λενε κυριε μου αφηστε μου ενα τηλεφωνο και αυριο μεχρι τις 9 θα σας καλεσουμε να σας ενημερωσουμε ,πρεπει να καταβαιτε ομως οτι απαιτειται καποια διαδικασια και θα παρει καποιες ωρες να διορθωθει! Αυτος λοιπον τα εχει παρει λεε ιακυρωστε τα παντα παω σε καταστημα της κοτε για να μεταφερω του αριθμους μου και τσουπ να σου....

κυριε μου δεν ειναι αναγκη να κανατε φορητοτητα και για την ταλαιπωρια θα σας δωσουμε αλλα 100€ συν επιδοτηση και 4 ευρω εκπτωση στα παγια σας(45€ μαζι με το 12%) τους λειε οχι δεν θελω αλλο να ταλαιπωρουμε και το κλεινει τον καλουν αμεσως και του λενε κανουμε οτι μπορουμε αυριο θα παρετε το κινητο σας και θα εχετε και αλλη εκπτωση στο παγιο σας 42€ μαζι με το 12%

τους λεει λοιπον αυριο 10 το πρωι θα ερθω να το παρω και να περαστει στο συστημα η προσφορα αλλα αλλη φορα δεν ξαναερχομαι και θα με χασετε απο πελατη σας

σε ολα αυτα ημουν μπροστα και το παιδι παραλιγο να γινει ατμομηχανη σημερα!

αυριο θα σας γραψω την συνεχεια...Ιδωμεν....!

Edited by sgra

Μια ερωτηση, στους ποσους μηνες μπορω να πεσω παγιο? Εκανα το συμβολαιο τον ιανουαριο.

Με επιφυλαξη μετα απο 4 μηνες μετα απο καθε αναναεωση ή αλλαγη παγιου.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μια ερωτηση, στους ποσους μηνες μπορω να πεσω παγιο? Εκανα το συμβολαιο τον ιανουαριο.

Αν δεν έχεις πάρει υπερεπιδότηση, μετά από ένα μήνα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αν δεν έχεις πάρει υπερεπιδότηση, μετά από ένα μήνα.

γενικα αν δεν εχεις παρει επιδοτηση , υπερεπιδοτηση ή εκπτωση στο παγιο αλλιως αν εχες παρει στο 8μηνο αλλαζεις!

Είχα πάρει επιδότηση και κανονικότατα μετά από ένα μήνα άλλαξα πρόγραμμα προς τα κάτω.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Είχα πάρει επιδότηση και κανονικότατα μετά από ένα μήνα άλλαξα πρόγραμμα προς τα κάτω.

μπορει τι να σου πω εγω οτι μου εχουν πει σε καταστημα λεω!

Πώς μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα συμβολαίου;

Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία 'My Account', και να αλλάξετε πρόγραμμα συμβολαίου μέσω του http://www.vodafone.gr εύκολα και γρήγορα. Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone στο τηλέφωνο 13830 να ζητήσετε την αλλαγή, ή να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα Vodafone έχοντας μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για το ποια είναι αυτά καθώς επίσης και για το πλησιέστερο κατάστημα Vodafone πατήστε εδώ ή καλέστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, 13830.

H αλλαγή προγράμματος συμβολαίου προϋποθέτει ότι έχετε συμπληρώσει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα στο αρχικό πρόγραμμα.

Edited by sgra

Σίγουρα είναι έτσι; Γιατί έγω που μίλησα χθες μου είπαν ότι δεν γίνεται διαφορετικά πρέπει να πληρώσουμε την επιδότηση. Μου ανέφεραν την παράγραφο 7 του συμβολαίου. Εγώ επίσης διάβασα τις παραγράφους 3,9 3,10 και 13.

8 δεν το είχανε κάνει Γιάννη;

Δεν ειμαι σιγουρος.Για αυτο ειπα με επιφυλλαξη.

Φιλικά Γιάννης

Σίγουρα είναι έτσι; Γιατί έγω που μίλησα χθες μου είπαν ότι δεν γίνεται διαφορετικά πρέπει να πληρώσουμε την επιδότηση. Μου ανέφεραν την παράγραφο 7 του συμβολαίου. Εγώ επίσης διάβασα τις παραγράφους 3,9 3,10 και 13.

το θέμα είναι άλλο βέβαια. Ποιανού συμβολαίου; Αυτού που είχα υπογράψει εγώ και έχει τις παλιές χρεώσεις, οκ έχουν δίκιο. ΠΑΛΙΕΣ χρεώσεις ομώς και υπογεγραμμένο από εμένα. Αυτή τη στιγμή μου κάνουν νταβατζηλίκι και με αύξηση παγίου και με ελάχιστο χρόνο χρέωσης

εμενα παντως και στο myaccount μετα το 8 μηνο με αφηνει να κατεβω!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Και σε μένα έτσι έδειχνε αλλά πάντα κάνω τηλεφωνικά τις όποιες αλλαγές θέλω.

Καλησπερα παιδια... μου την εσπασε η vodafone μετα απο 250€ επιδοτηση περσι φετος μονο €50.Εντωμεταξυ ισχυει οτι εχουν σταματησει οι προσφορες οταν κανεις φορητοτητα? Τι προτεινετε να κανω ,γιατι θελω παλι 250€ επιδοτηση

Καλησπερα παιδια... μου την εσπασε η vodafone μετα απο 250€ επιδοτηση περσι φετος μονο €50.Εντωμεταξυ ισχυει οτι εχουν σταματησει οι προσφορες οταν κανεις φορητοτητα? Τι προτεινετε να κανω ,γιατι θελω παλι 250€ επιδοτηση

Οχι δεν ισχυει...Κανε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας και περιμενς λιγες ωρες εως μια μερα και θα υπαρξει αντιδραση απο συτους.

Φιλικά Γιάννης

Οχι δεν ισχυει...Κανε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας και περιμενς λιγες ωρες εως μια μερα και θα υπαρξει αντιδραση απο συτους.

Έχει πέσει η αλήθεια είναι... Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει το ίδιο ποσό (προσωπική εκτίμηση).. Άντε να πάει +70-80 ευρώ.. παραπάνω πολύ δύσκολα. Aκόμα και με απειλή φορητότητας.

Έχει πέσει η αλήθεια είναι... Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει το ίδιο ποσό (προσωπική εκτίμηση).. Άντε να πάει +70-80 ευρώ.. παραπάνω πολύ δύσκολα. Aκόμα και με απειλή φορητότητας.

Μπορει να παρει ομως και μεχρι 60% εκπτωση στο παγιο.

Εγω στο απεριοριστο 35 πληρωνω 18 ευρω και η γυναικα μου στο ιδιο ...10 ευρω αλλα και οι δυο αριθμοι ειναι στο ονομα μου.

Φιλικά Γιάννης

Οπως εχω γραψει και πιο πανω, εχω 2 γραμμες στο ονομα μου με 30% εκπτωση και επιπλεον 10% λογω οικογεν. πακετου - και οι 2 σε unlimited old. Το 30% ληγει σε 5 μερες.

Το συμβολαιο ληγει τον Σεπτεμβριο.

Τους πηρα τηλεφ. να μου ανανεωσουν την εκπτωση και μου το αρνηθηκαν. Μου προτειναν αν θελω να παω σε ενα νεο unlimited και να μου δωσουν ενα 20% εκπτωση - το αρνηθηκα.

Την 1η γραμμη την εκανα φορητοτητα στην Wind σε καρτα και την 2η παλι στην Wind με συμβολαιο.

Με πηραν εχθες τηλεφ. και μου ειπαν οτι πηραν το αιτημα οτι θελω να φυγω (για την 1η γραμμη) μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου δωσουν 30% εκπτωση αλλα 20% μονο. Το αρνηθηκα και τους ειπα να προωθησουν την αιτηση μου προς την Wind.

Σημερα με ξανα καλεσαν και με ρωτησαν αν ειμαι σιγουρος αν θελω να φυγω. Τους ειπα οτι ειμαι απληρωτος 3 μηνες και δεν δύναμαι να πληρωνω τα παγια χωρις εκπτωση (30%) - για εμενα ειναι πολυ σημαντικη αυτη η εκπτωση. Και ειχε το θρασος να μου πει και που θα βρειτε λεει τα λεφτα να πληρωσετε τα 280€ της επιδοτησης που πρεπει να επιστρεψετε! Τις απαντησα οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να με ρωταει γι' αυτο κ' ουδεποτε εδω και 10+ χρονια σαν πελατης δεν ημουν κακοπληρωτης και δεν αφησα απληρωτο λογ/σμο!

Μου λεει περιμενετε λιγο στη γραμμη...

Επανηλθε και τι μου λεει; Να μεινετε οπως εχει χωρις την εκπτωση των -30% που ληγει σε λιγες ημερες και για 2 μηνες να πληρωνετε ολοκληρα τα παγια και μετα να με καλεσετε στο 13830 να το ξανα συζητησουμε!!!!

Τις λεω γιατι να το ξανασυζητησω; Περαστε τωρα την εκπτωση! Μου λεει οχι δεν γινεται. Πηρατε μεγαλη επιδοτηση και πρεπει να κλεισετε 6 μηνες! (Εχω κλειση ηδη 7 μηνες - ημ/νια ανανεωσης συμβολαιου 1/9/10 και μπαινω στον 8ο).

Οπως καταλαβατε καθε τηλεφων. εκπροσωπος της κοκκινης εταιρειας παιζει το δικο του παιχνιδι!

Την προηγουμενη εβδομαδα που πηρα και ρωτησα ποσα πρεπει να δωσω εαν φυγω απο το δικτυο σας, αλλα και εχθες αλλος τηλεφ. εκπροσωπος μου ειπε οτι μου δινει αμεσως ενα 20% εκπτωσης!

Αυτη οχι μονο δεν το προτεινε αλλα θελει και 2 μηνες να πληρωνω το 100% της αξιας του παγιου, και μετα απο 2 μηνες να την καλεσω και να το συζητησουμε παλι!!!

Αισχος & ντροπη για την εταιρεια αυτη, για το πως αντιμετωπιζουν τους πελατες.

Φυσικα και δεν της εδωσα απαντηση - ειπα θα το σκεφτω και θα την καλεσω αυριο.

Αλλα δεν θα το κανω. Θα τους αφησω να με καλεσουν αυτοι παλι. Αν με παρει η ιδια εχει καλως, θα της πω να προχωρησει τη μεταφορα του αριθμου μου. Εαν οχι θα ξανα ζητησω παλι το αιτημα μου. Ενα -30%.

Edited by stixima
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών