Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν εχεις εταιρικο ναι εναι το ευελικτο επαγγελματικο 180(29€) + 1000 λεπτα με σταθερα (+5€) εχω το ιδιο αλλα εχω βαλει στο πακετο και Mobile Internet Large(15€) ολα αυτα μου τα εδωσαν προσφορα στα 40€ αν και ημουν ηδη πελατης τους αλλα...και ο θεος φοβερα θελει!! Edited by sgra

thanks sgra τωρα ειδα οτι ειναι στα επαγγελματικα το προγραμμα, Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

To vodafone unlimited 15 δικαιούται επιδότηση συσκευής ή έκπτωση αντί επιδότησης;

Οχι, δυστυχώς. Εγώ πήρα το Καρτοπρόγραμμα 25 και μου δώσανε 50% έκπτωση, οπότε πήγε πιο χαμηλά από το Καρτοπρόγραμμα 15. :p

Δε μου είναι ευχάριστο πάντως να είναι αναγκαστικό να καταφύγω σε φορητότητες και "απειλές" για να μην πληρώνω περισσότερα από τους άλλους.

Δε μπορεί ο πελάτης πολλών ετών που δε δημιουργεί ποτέ πρόβλημα, πληρώνει στην ώρα του, δεν πρήζει κανέναν, δεν απειλεί, να είναι "ριγμένος".

Δε μου αρέσει η οδός των "απειλών" και της ψεύτικης φορητότητας.

Αυτό αποτελεί, ασφαλώς, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Φιλε kotsianis7 τον λογο τον περιγραφει ο soublaki-3.Δεν ειναι προσωπικο, απλα οσοι θελουν να κανουν καταγγελια της συμβασης ξερουν τι πρεπει να κανουν. Σε δυο καταστηματα που πηγα σημερα μου ειπαν με λιγα λογια "ελα μωρε σιγα τις αυξησεις γιατι να κανεις καταγγελια". Οταν επεμεινα αρνηθηκαν οτι εχει βγει τετοια ανακοινωση για καταγγελια αζημιως. Τους ζητησα πολυ απλα να κατεβασουν το pdf απο την ιστοσελιδα τους και να μου βγαλουν και μια φωτοτυπια αφου δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ, αλλα ολως τυχαιως κολλησε το συστημα. Αν νομιζουν οτι ετσι θα αποτρεψουν τον κοσμο απο το να κανει καταγγελια ειναι αλλου νυχτωμενοι. Θα επανελθω μέ νεοτερα...

Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό.. Τι εννοείς? Πώς κάνεις ακριβώς την καταγγελία της σύμβασης? Και τι σημαίνει δηλαδή αυτό? Αν θες να εξηγήσεις κάτι παραπάνω.. Και εγώ σε ανάλογη θέση είμαι..

Οχι, δυστυχώς. Εγώ πήρα το Καρτοπρόγραμμα 25 και μου δώσανε 50% έκπτωση, οπότε πήγε πιο χαμηλά από το Καρτοπρόγραμμα 15. :p

'Οταν λες "πήρα το καρτοπρόγραμμα 25" τι εννοείς; Νέα σύνδεση ή ανανέωση; Είχα ρωτήσει σε κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι μόνο στα συμβόλαια δίνουν έκπτωση αντί επιδότησης, όχι στο καρτοπρόγραμμα.

Edited by elektron

Είχα το Unlimited 15, έκανα μεταφορά σε Καρτοπρόγραμμα 15. Με κάλεσαν Vodafone και με ρώτησαν γιατί θέλω να φύγω. Τους λέω ότι κάποιες φορές ξεφεύγει. Και μου δώσαν το 25 με 50% έκπτωση. Το παλιό 25 όμως, πριν 4 μήνες.

Δε μου είναι ευχάριστο πάντως να είναι αναγκαστικό να καταφύγω σε φορητότητες και "απειλές" για να μην πληρώνω περισσότερα από τους άλλους.

Δε μπορεί ο πελάτης πολλών ετών που δε δημιουργεί ποτέ πρόβλημα, πληρώνει στην ώρα του, δεν πρήζει κανέναν, δεν απειλεί, να είναι "ριγμένος".

Δε μου αρέσει η οδός των "απειλών" και της ψεύτικης φορητότητας.

Αυτό αποτελεί, ασφαλώς, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ.

θα συμφωνησω πρεπει επιτελους να καταλαβουν πως να κρατανε τον πελατη γιατι αν σου εδινε απο μονη της πχ 20% εκπτωση στο παγιο εσυ θα εκανες φορητοτητα για να σου δωσει 50%;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ειμαι χρονια συνδομητης στην voda με τρεις συνδεσεις και με καλους λογαριασμους.με το που μπηκα στο σαιτ καταλαβα ποσο ηλιθιος ημουνα και δεν εφευγα.εκανα τα γνωστα κολπα με τις φορητοτητες και βρηκα την υγεια μου και 3πλασια επιδοτηση(περσυ) και μειωση παγιου φετος

(-60%) δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμπεριφερονται ετσι στους παλιους συνδρομητες.οπως ειπε και ο φιλος παντα ειμασταν συνεπεις στην εταιρια ως προς τις υποχρεωσεις μας.δυστυχως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Οταν βγάζουν προσφορές μονο για νέους συνδρομητές δεν φταίει ο πελάτης...

εγω θα το πω αλλιως.

οταν η εταιρια ζητα συνεχεια απο τα καταστηματα νεους πελατες, δεν φταιει ο πελατης! γιατι πολλες προσφορες ηταν μονο καταστηματων πχ η επιδοτηση 300 € που δινανε σε παγιο ανω των 25€...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Κάτσε τότε να πληρώνεις παραπάνω.

Όταν έρθει η ώρα αναγκαστικά θα πράξω αυτό που πράττουν και οι άλλοι.

Αν η βόνταφον θέλει να της φέρονται οι συνδρομητές της έτσι, καλώς...

Φιλε kotsianis7 τον λογο τον περιγραφει ο soublaki-3.Δεν ειναι προσωπικο, απλα οσοι θελουν να κανουν καταγγελια της συμβασης ξερουν τι πρεπει να κανουν. .

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ μυστικοπάθεια ή είναι εντύπωσή μου; Μήπως υπάρχει όρος από την εταιρία να μην δώσεις "διαστάσεις" στο θέμα (για την αζήμια διακοπή του συμβολαίου χωρίς επιστροφή επιδότησης δηλαδή, ώστε να μην γίνει κατάχρηση). Φίλε, γίνε σε παρακαλώ αν θες λίγο πιο συγκεκριμένος. Ευχαριστώ.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Διακοπη συμβολαιου χωρις επιστροφη επιδοτησης δεν παιζει. Το συμβολαιο που υπογραφουμε δεν αναφερει ουτε τιμοκαταλογους, ουτε παγια, ουτε ελαχιστη διαρκεια χρεωσης. Αντιθετα αναφερει οτι οι τιμοκαταλογοι βρισκονται στο vodafone.gr και η εταιρεια διατηρει το δικαιωμα μονομερους αλλαγης τους αφου προηγηθει εγγραφη ειδοποιηση προς τον πελατη.

Απο νομικης πλευρας η εταιρεια ειναι καλυμμενη. Οποιος δεν συμφωνει με τα παραπανω δεν υπογραφει συμβολαιο, παει σε καρτοκινητο.

Phantom Of The Opera

Οι συμφωνιες που κανουμε τηλεφωνικα γαι μειωση παγιου κλπ πως μας κατοχυρωνουν ?Δεν θυμαμαι να ελεγε οτι μαγνητοφωνειται η συνομιλια.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ μυστικοπάθεια ή είναι εντύπωσή μου; Μήπως υπάρχει όρος από την εταιρία να μην δώσεις "διαστάσεις" στο θέμα (για την αζήμια διακοπή του συμβολαίου χωρίς επιστροφή επιδότησης δηλαδή, ώστε να μην γίνει κατάχρηση). Φίλε, γίνε σε παρακαλώ αν θες λίγο πιο συγκεκριμένος. Ευχαριστώ.

Μαλλον δεν καταλαβες καλα φιλε rodrigues, προσπαθω μονος μου να βγαλω μια ακρη και δεν εχω καμια μυστικοπαθεια. Απλα αυτο που με κανει διστακτικο στο να λεω πραγματα ειναι οι αποψεις μερικων εδω μεσα που αβιαστα και χωρις νομικες γνωσεις (για να μην πω τιποτα αλλο πιο βαρυ) που μου θυμιζουν καποια ανωτερα

Η ΕΕΤΤ για ποιον λογο ακριβως θα παρεμβει? Πες μου να ξερω... με ενδιαφερει παρα πολυ.

Επισης, απο τη στιγμη που προτρεπεις τους υπολοιπους να μη πληρωσουν, οταν χρειαστει να δωσουν τα διπλα-τριπλα σε δικαστικα εξοδα κλπ θα τους τα δωσεις εσυ?

Κανονικα και ο εισαγγελεας θα επρεπε να επεμβει αν υπηρχε εστω και ενα στοιχειωδες κρατος. Θα σου εξηγησω γιατι. Για πρωτη φορα ιδιωτικη εταιρεια νομοθετει και απαιτει να εχουν οι ανακοινωσεις της αναδρομικη ισχυ, ως ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ.

Ολοι εχουμε υπογραψει συμβολαιο οπου στους Γενικους ορους αναφερεται οτι σε περιπτωση που ΕΜΕΙΣ αιτηθουμε διακοπης του συμβολαιου για δικους μας λογους, να αποζημιωσουμε την εταιρεια (ευλογη απαιτηση). Στο αρθρο 13.3 αναφερεται οτι σε περιπτωση που η εταιρεια προβει σε μονομερη τροποποιηση των ορων ΕΧΟΥΜΕ το δικαιωμα της ΑΖΗΜΙΩΣ καταγγελιας(με οποια ερμηνεια του δινει ο καθενας, με ποιο αρμοδια τα δικαστηρια) Με την νεα ανακοινωση της διευκρινιζει/απαιτει να εξαιρεθει απο αζημιως η επιδοτηση. Υπηρχε περιπτωση ο θιγομενος απο μια συμβαση να επρεπε να πληρωσει ποινικη ρητρα απο την μονομερη τροποποιηση του αλλου; στελεχη στα οποι

Η ΕΕΤΤ για ποιον λογο ακριβως θα παρεμβει? Πες μου να ξερω... με ενδιαφερει παρα πολυ.

Επισης, απο τη στιγμη που προτρεπεις τους υπολοιπους να μη πληρωσουν, οταν χρειαστει να δωσουν τα διπλα-τριπλα σε δικαστικα εξοδα κλπ θα τους τα δωσεις εσυ?

Κανονικα και ο εισαγγελεας θα επρεπε να επεμβει αν υπηρχε εστω και ενα στοιχειωδες κρατος. Θα σου εξηγησω γιατι. Για πρωτη φορα ιδιωτικη εταιρεια νομοθετει και απαιτει να εχουν οι ανακοινωσεις της αναδρομικη ισχυ, ως ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ.

Ολοι εχουμε υπογραψει συμβολαιο οπου στους Γενικους ορους αναφερεται οτι σε περιπτωση που ΕΜΕΙΣ αιτηθουμε διακοπης του συμβολαιου για δικους μας λογους, να αποζημιωσουμε την εταιρεια (ευλογη απαιτηση). Στο αρθρο 13.3 αναφερεται οτι σε περιπτωση που η εταιρεια προβει σε μονομερη τροποποιηση των ορων ΕΧΟΥΜΕ το δικαιωμα της ΑΖΗΜΙΩΣ καταγγελιας(με οποια ερμηνεια του δινει ο καθενας, με ποιο αρμοδια τα δικαστηρια) Με την νεα ανακοινωση της διευκρινιζει/απαιτει να εξαιρεθει απο αζημιως η επιδοτηση. Υπηρχε περιπτωση ο θιγομενος απο μια συμβαση να επρεπε να πληρωσει ποινικη ρητρα απο την μονομερη τροποποιηση του αλλου;α με παρεπεμψαν, και δεν ηξεραν καν για αλλαγες στα συμβολαια. Θα παραθεσω απλως αυτο που εγραψα στο thread Vodafone αλλαγες στα τιμολογια "

Ολοι εχουμε υπογραψει συμβολαιο οπου στους Γενικους ορους αναφερεται οτι σε περιπτωση που ΕΜΕΙΣ αιτηθουμε διακοπης του συμβολαιου για δικους μας λογους, να αποζημιωσουμε την εταιρεια (ευλογη απαιτηση). Στο αρθρο 13.3 αναφερεται οτι σε περιπτωση που η εταιρεια προβει σε μονομερη τροποποιηση των ορων ΕΧΟΥΜΕ το δικαιωμα της ΑΖΗΜΙΩΣ καταγγελιας(με οποια ερμηνεια του δινει ο καθενας, με ποιο αρμοδια τα δικαστηρια) Με την νεα ανακοινωση της διευκρινιζει/απαιτει να εξαιρεθει απο αζημιως η επιδοτηση. Υπηρχε περιπτωση ο θιγομενος απο μια συμβαση να επρεπε να πληρωσει ποινικη ρητρα απο την μονομερη τροποποιηση του αλλου;"....οποτε οποιος καταλαβε, καταλαβε. Μην αφηνετε την βλακεια και την αμαθεια καποιων εδω μεσα να σάς παρασυρουν. Καλη Ανασταση.

Να κάνεις αίτηση φορητότητος σε άλλη εταιρεία , και να περιμένεις την προσφορά της Cosmote

θελω τη βοηθεια σας! λοιπον σε μια εβδομαδα θα παει για 10 μερεςς ιταλια η κοπελα μου και τωρα εχουμε και οι 2 συνδεση σε ενα οικογενειακο πακετο με vodafone unlimited 45 και οι 2.μπορειτε να μου πειτε πως μπορουμε να επικοινωνουμε φθηνα και τις ενεργειες που τυχον πρεπει να κανουμε για να δουλευει το κινητο στην ιταλια?αν μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα τις χρεωσεις και πως λειτουργει ο χρονος ομιλιας που εχουμε στα προγραμματα εκει θα βοηθουσε πολυ.με το passport που κοιταξα στο σαιτ της voda δεν καταλαβα και πολλα:O

α) όταν την καλείς εσύ , θα χρεώνεσαι κανονικά σαν να είσαι στην Ελλάδα

Η κοπέλα σου θα χρεώνεται 0,18 ευρώ το λεπτό χωρίς το passport , και 0,80 ευρώ για κλήσεις μέχρι 1 ώρα ,αν έχει το Passport.

β) όταν σε καλεί η κοπέλα σου θα χρεώνεται 0,48 ευρώ για κλήσεις χωρίς Passport , ή 0,83 σύν όσο χρεώνεται στην Ελλάδα για κλήσεις με Passport.

Τελικά το Passport ειναι καλό μόνο για μεγάλες κλήσεις .

Edited by Vasileios

α) όταν την καλείς εσύ , θα χρεώνεσαι κανονικά σαν να είσαι στην Ελλάδα

Η κοπέλα σου θα χρεώνεται 0,18 ευρώ το λεπτό χωρίς το passport , και 0,80 ευρώ για κλήσεις μέχρι 1 ώρα ,αν έχει το Passport.

β) όταν σε καλεί η κοπέλα σου θα χρεώνεται 0,48 ευρώ για κλήσεις χωρίς Passport , ή 0,80 σύν όσο χρεώνεται στην Ελλάδα για κλήσεις με Passport.

Τελικά το Passport ειναι καλό μόνο για μεγάλες κλήσεις .

α)οταν θα καλω εγω που λες οτι θα χρεωνομαι κανονικα σαν να ειναι στην ελλαδα,τα 1500 λεπτα και τα 1500 sms που εχουμε μεταξυ μας(σαν vodafone και οι 2) θα ισχυουν?? δηλαδη εγω ουσιαστικα αν ισχυουν δεν θα πληρωνω τιποτα,και η κοπελα θα χρεωνεται 0,80€ αμα μιλησουμε μεχρι 1 ωρα?

β)οταν θα με καλει αυτη απο την ιταλια,με το passport ενεργοποιημενο ισχουν παλι τα 1500 λεπτα που εχει προς εμενα??και αν ναι δηλαδη θα χρεωνεται μονο 0,80€ για κληση μεχρι 1 ωρα και τιποτα παταπανω και εγω δεν θα χρεωνομαι τιποτα?

α)οταν θα καλω εγω που λες οτι θα χρεωνομαι κανονικα σαν να ειναι στην ελλαδα,τα 1500 λεπτα και τα 1500 sms που εχουμε μεταξυ μας(σαν vodafone και οι 2) θα ισχυουν?? δηλαδη εγω ουσιαστικα αν ισχυουν δεν θα πληρωνω τιποτα,και η κοπελα θα χρεωνεται 0,80€ αμα μιλησουμε μεχρι 1 ωρα?

β)οταν θα με καλει αυτη απο την ιταλια,με το passport ενεργοποιημενο ισχουν παλι τα 1500 λεπτα που εχει προς εμενα??και αν ναι δηλαδη θα χρεωνεται μονο 0,80€ για κληση μεχρι 1 ωρα και τιποτα παταπανω και εγω δεν θα χρεωνομαι τιποτα?

α) ακριβώς αυτό Δεν θα πληρώνεις ούτε τα SMS ούτε την ομιλία . Προσοχή , Αν μιλήσεις 60 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο η κοπέλα σου θα χρεωθεί όλη την κλήση, δηλαδή και τα 60 λεπτά και το 1 δευτερόλεπτο ( Αυτό ισχύει για τα συμβόλαια , αλλά δεν ισχύει στα καρτοκινητά , στα καρτοκινητά πληρώνεις το 1 δευτερόλεπτο.).

β) Ισχύουν τα 1500 λεπτά από Ιταλία προς Έλλάδα προς Vodafone και σταθερά στο Unlimited 45 ( Νέο) Αν είσαι σε παλαιώτερο πρόγραμμα δεν ισχύουν. Σε αυτήν την περίπτωση πληρώνεις 0,83 και όσο κάνει να μιλάς από Ελλάδα σε Ελλάδα στα άλλα δίκτυα .Δεν ισχύουν τα SMS από Ιταλία προς Ελλάδα, θα χρεώνεται κανονικά 0,13 ευρώ το κάθε SMS.

Για λεπτομέρειες δές

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/downloads/ROAMING.pdf

Edited by Vasileios

α) ακριβώς αυτό Δεν θα πληρώνεις ούτε τα SMS ούτε την ομιλία . Προσοχή , Αν μιλήσεις 60 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο η κοπέλα σου θα χρεωθεί όλη την κλήση, δηλαδή και τα 60 λεπτά και το 1 δευτερόλεπτο ( Αυτό ισχύει για τα συμβόλαια , αλλά δεν ισχύει στα καρτοκινητά , στα καρτοκινητά πληρώνεις το 1 δευτερόλεπτο.).

β) Ισχύουν τα 1500 λεπτά από Ιταλία προς Έλλάδα προς Vodafone και σταθερά στο Unlimited 45 ( Νέο) Αν είσαι σε παλαιώτερο πρόγραμμα δεν ισχύουν. Σε αυτήν την περίπτωση πληρώνεις 0,83 και όσο κάνει να μιλάς από Ελλάδα σε Ελλάδα στα άλλα δίκτυα .Δεν ισχύουν τα SMS από Ιταλία προς Ελλάδα, θα χρεώνεται κανονικά 0,13 ευρώ το κάθε SMS.

Για λεπτομέρειες δές

http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/downloads/ROAMING.pdf

ωραια!το passport απο τη στιγμη που το ενεργοποιεις ισχυει για ολα τα νουμερα ετσι και οχι για συγκεκριμενα? επισης για καθε sms που στελνω εγω προς ιταλια η κοπελα μου θα εχει καποια χρεωση οπως με την κληση που χρεωνεται 0,80€ η στα sms που δεχεται δεν χρεωνεται καθολου?

Το Passport ισχύει για όλα τα νούμερα .Τα εισερχόμενα SMS είναι δωρεάν σε όλον τον κόσμο,

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών