valsam Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 εγω τους πηρα και επιδοτηση και εκπτωση αλλα μαλλον απειδη ειμαι εταιρικος πελατης! Και εγω εταιρικο θελω να κανω αλλα η το ενα η το αλλο μου ειπαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Οχι...Αυτα χωρις επιδοτηση 32 ευρω τελικη για δυο γραμμες με απεριοριστα προς Voda και 150 λεπρτα η καθε μια προς αλλους δεν ειναι ασχημα αλλα ισως γινει κατι καλυτερο...Θα δειξει. Με πηραν τηλ τωρα και μου εκαναν αλλο ενα 10% εκπτωση και θα εχω με 29 ευρω τελικη τιμη με ΦΠΑ και φορους δυο γραμμες με 150 λεπτα η καθε μια προς αλλα δικτυα και 1500 λεπτα προς Vodafone. Δεχτηκα.:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Με πηραν τηλ τωρα και μου εκαναν αλλο ενα 10% εκπτωση και θα εχω με 29 ευρω τελικη τιμη με ΦΠΑ και φορους δυο γραμμες με 150 λεπτα η καθε μια προς αλλα δικτυα και 1500 λεπτα προς Vodafone. Δεχτηκα.:) Αυτό έλειπε να μην... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Αυτό έλειπε να μην... :p Ετσι..Η πλεονεξια δεν ειναι καλος συμβουλος.:):) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μπραβο φιλε μου νομιζω οτι εισαι μεχρι στιγμης το νο1 στις προσφορες απο voda.σε λιγο θα την κλεισουμε?να ρωτησω ποσο συνολικη εκπτωση πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μπραβο φιλε μου νομιζω οτι εισαι μεχρι στιγμης το νο1 στις προσφορες απο voda.σε λιγο θα την κλεισουμε?να ρωτησω ποσο συνολικη εκπτωση πηρες? Οι δυο γραμμες εχουν παγιο 70 ευρω (δεν θυμαμαι αν ειναι και οι φοροι μεσα..) Εγω θα πληρωνω 29 ευρω με ολα τα ...παρελκομενα. Οποτε η εκπτωση ειναι της ταξεως του 60% .Αν τα 70 ευρω ειναι πελον ΦΠΑ και φορων ειναι μεγαλυτερο και το ποσοστο της εκπτωσης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Στα παλια προγραμματα "απεριοριστα" που δινουν "δωρεαν" 1500 λεπτα ομλιας και 1500 sms προς Vodafone τα mms χρεωνοντε ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Στα παλια προγραμματα "απεριοριστα" που δινουν "δωρεαν" 1500 λεπτα ομλιας και 1500 sms προς Vodafone τα mms χρεωνοντε ? Ψάξε λίγο στα δελτία τύπου στο site ή στο forum στις ειδήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 στα απεριοριστα προγραμματα τα δωρεαν λεπτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως βιντεο κλησεις? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 στα απεριοριστα προγραμματα τα δωρεαν λεπτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως βιντεο κλησεις? Ρε παιδιά όταν αναφέρετε κάτι, αναφέρετε για ποιο πρόγραμμα μιλάτε. Ποιο Απεριόριστα; Το παλιό ή το καινούριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ρε παιδιά όταν αναφέρετε κάτι, αναφέρετε για ποιο πρόγραμμα μιλάτε. Ποιο Απεριόριστα; Το παλιό ή το καινούριο; δικιο παραλλειψη μου! ΝΕΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 50! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Απεριόριστα 50, δεν υπάρχει στη Vodafone, κάποιο λάθος κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Απεριόριστα 50, δεν υπάρχει στη Vodafone, κάποιο λάθος κάνεις. το unlimited εννοω ρε!!!:p:p:p Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Από τα 1500' ναι, από τα 90' δεν ξέρω αλλά νομίζω πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis123 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια μια ερώτηση να κάνω... στις 13/4 στις 9 το πρωι , έκανα μέσω ιντερνετ αιτημα φορητότητας απο Vodafone για Cosmote. ήρθε ένα μήνυμα στο εμαιλ που λέει ότι για να ολοκληρωθεί χρειάζεται να στείλω ταυτότητα και αριθμό πιστωτικής κάρτας. Μέχρι αυτή την στιγμή (14/4 10:43 πμ) δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο απο Vodafone για κόντρα προσφορά... μήπως η Cosmote δεν έχει στείλει αίτημα στην Vodafone γιατί περιμένει την ταυτότητα για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο το αίτημα φορητότητας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια μια ερώτηση να κάνω... στις 13/4 στις 9 το πρωι , έκανα μέσω ιντερνετ αιτημα φορητότητας απο Vodafone για Cosmote. ήρθε ένα μήνυμα στο εμαιλ που λέει ότι για να ολοκληρωθεί χρειάζεται να στείλω ταυτότητα και αριθμό πιστωτικής κάρτας. Μέχρι αυτή την στιγμή (14/4 10:43 πμ) δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο απο Vodafone για κόντρα προσφορά... μήπως η Cosmote δεν έχει στείλει αίτημα στην Vodafone γιατί περιμένει την ταυτότητα για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο το αίτημα φορητότητας??? Περιμενε μεχρι το απογευμα και αν δεν σε παρουν κανε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας.Δεν ζητανε πιστωτικη και τετοιες ********. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αριθμό πιστωτικής κάρτας για ποιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis123 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αριθμό πιστωτικής κάρτας για ποιο λόγο; Γιατί στο πρόγραμμα που διάλεξα δήλωσα οτι θα πληρώνω με πιστωτική κάρτα... απο χτες το πρωι στις 9 μεχρι τώρα δεν έχει πάρει τηλ η Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Συγγνώμη, θα δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας τηλεφωνικώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis123 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Συγγνώμη, θα δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας τηλεφωνικώς; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ, είπα ότι αυτοί ζήτησαν ... όχι οτι σκοπεύω να δώσω... πάντως μετά απο 2 μέρες που έκανα την αίτηση φορητότητας δεν πήραν απο Vodafone για κόντρα προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Την έκπτωση που έδιναν παλιά -30% στο πάγιο ξέρει κανείς αν τη δίνουν ακόμα με μια αίτηση φορητότητας? (δεν εννοώ έκπτωση αντί επιδότησης).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaxtoulis Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι ειμαι στο ανλιμιτετ35 και μου εκαναν προσφορα απο την vodafone 35% εκπτωση συν 10% λογω οικογενειακου πακετου το ερωτημα ειναι αν ειναι καλη προσφορα η να πιεσω για κατι παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ο Γιάννης είχε πάρει αν θυμάμαι καλά 65%, οπότε μπορείς να πιέσεις για κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ρε παιδιά έχω το old unlimited 20 και πληρώνω γύρω στα 16 ευρώ/μήνα. Επειδή την ίδια δουλειά κάνει και η κάρτα σκεφτομαι να καταργήσω το συμβόλαιο και να το κάνω καρτοκινητό. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν προσφορά ή να ακυρώσω κατευθείαν το συμβόλαιο; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα πιο συμφερον; (Οι κλήσεις που πραγματοποιώ είναι κυρίως 95% vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 (edited) Μιας και είστε απορροφημένοι με τη συζήτηση περί εκπτώσεων, για περάστε μια βόλτα απ'τις ανακοινώσεις της VF για να δείτε τις..... τιμολογιακές "τροποποιήσεις" που έσκασαν μύτη απ'το πρωί και που τώρα για κάποιον περίεργο λόγο εξαφανίστηκαν...:rolleyes: Εν συντομία, ας καλωσορίσουμε την νέα, πρωτοποριακή ελάχιστη χρέωση ομιλίας του 1 λεπτού στα συμβόλαια και στα Καρτοσυμβόλαια, καθώς και την αύξηση παγίων στα Οικονομικά, Ευέλικτα, Unlimited old κλπ,κλπ. http://img62.imageshack.us/i/50091938.jpg/ http://img51.imageshack.us/i/88934075.jpg/ http://img829.imageshack.us/i/87622495.jpg/ Edit: Αφήστε καλύτερα, μην πάτε στην ιστοσελίδα τους, τις εξαφάνισαν απ'τις ανακοινώσεις... Και μια υποσημείωση στις 2 τελευταίες σειρές... Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης Edited April 15, 2011 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts