Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω τους πηρα και επιδοτηση και εκπτωση αλλα μαλλον απειδη ειμαι εταιρικος πελατης!

Και εγω εταιρικο θελω να κανω αλλα η το ενα η το αλλο μου ειπαν!

Οχι...Αυτα χωρις επιδοτηση

32 ευρω τελικη για δυο γραμμες με απεριοριστα προς Voda και 150 λεπρτα η καθε μια προς αλλους δεν ειναι ασχημα αλλα ισως γινει κατι καλυτερο...Θα δειξει.

Με πηραν τηλ τωρα και μου εκαναν αλλο ενα 10% εκπτωση και θα εχω με 29 ευρω τελικη τιμη με ΦΠΑ και φορους δυο γραμμες με 150 λεπτα η καθε μια προς αλλα δικτυα και 1500 λεπτα προς Vodafone.

Δεχτηκα.:)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Με πηραν τηλ τωρα και μου εκαναν αλλο ενα 10% εκπτωση και θα εχω με 29 ευρω τελικη τιμη με ΦΠΑ και φορους δυο γραμμες με 150 λεπτα η καθε μια προς αλλα δικτυα και 1500 λεπτα προς Vodafone.

Δεχτηκα.:)

Αυτό έλειπε να μην... :p

Αυτό έλειπε να μην... :p

Ετσι..Η πλεονεξια δεν ειναι καλος συμβουλος.:):)

Φιλικά Γιάννης

μπραβο φιλε μου νομιζω οτι εισαι μεχρι στιγμης το νο1 στις προσφορες απο voda.σε λιγο θα την κλεισουμε?να ρωτησω ποσο συνολικη εκπτωση πηρες?

μπραβο φιλε μου νομιζω οτι εισαι μεχρι στιγμης το νο1 στις προσφορες απο voda.σε λιγο θα την κλεισουμε?να ρωτησω ποσο συνολικη εκπτωση πηρες?

Οι δυο γραμμες εχουν παγιο 70 ευρω (δεν θυμαμαι αν ειναι και οι φοροι μεσα..) Εγω θα πληρωνω 29 ευρω με ολα τα ...παρελκομενα. Οποτε η εκπτωση ειναι της ταξεως του 60% .Αν τα 70 ευρω ειναι πελον ΦΠΑ και φορων ειναι μεγαλυτερο και το ποσοστο της εκπτωσης.

Φιλικά Γιάννης

Στα παλια προγραμματα "απεριοριστα" που δινουν "δωρεαν" 1500 λεπτα ομλιας και 1500 sms προς Vodafone τα mms χρεωνοντε ?

Φιλικά Γιάννης

Στα παλια προγραμματα "απεριοριστα" που δινουν "δωρεαν" 1500 λεπτα ομλιας και 1500 sms προς Vodafone τα mms χρεωνοντε ?

Ψάξε λίγο στα δελτία τύπου στο site ή στο forum στις ειδήσεις. ;)

στα απεριοριστα προγραμματα τα δωρεαν λεπτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως βιντεο κλησεις?
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

στα απεριοριστα προγραμματα τα δωρεαν λεπτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως βιντεο κλησεις?

Ρε παιδιά όταν αναφέρετε κάτι, αναφέρετε για ποιο πρόγραμμα μιλάτε.

Ποιο Απεριόριστα; Το παλιό ή το καινούριο;

Ρε παιδιά όταν αναφέρετε κάτι, αναφέρετε για ποιο πρόγραμμα μιλάτε.

Ποιο Απεριόριστα; Το παλιό ή το καινούριο;

δικιο παραλλειψη μου!

ΝΕΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 50!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Απεριόριστα 50, δεν υπάρχει στη Vodafone, κάποιο λάθος κάνεις.

το unlimited εννοω ρε!!!:p:p:p

Παιδια μια ερώτηση να κάνω...

στις 13/4 στις 9 το πρωι , έκανα μέσω ιντερνετ αιτημα φορητότητας απο Vodafone για Cosmote. ήρθε ένα μήνυμα στο εμαιλ που λέει ότι για να ολοκληρωθεί χρειάζεται να στείλω ταυτότητα και αριθμό πιστωτικής κάρτας. Μέχρι αυτή την στιγμή (14/4 10:43 πμ) δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο απο Vodafone για κόντρα προσφορά...

μήπως η Cosmote δεν έχει στείλει αίτημα στην Vodafone γιατί περιμένει την ταυτότητα για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο το αίτημα φορητότητας???

Παιδια μια ερώτηση να κάνω...

στις 13/4 στις 9 το πρωι , έκανα μέσω ιντερνετ αιτημα φορητότητας απο Vodafone για Cosmote. ήρθε ένα μήνυμα στο εμαιλ που λέει ότι για να ολοκληρωθεί χρειάζεται να στείλω ταυτότητα και αριθμό πιστωτικής κάρτας. Μέχρι αυτή την στιγμή (14/4 10:43 πμ) δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο απο Vodafone για κόντρα προσφορά...

μήπως η Cosmote δεν έχει στείλει αίτημα στην Vodafone γιατί περιμένει την ταυτότητα για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο το αίτημα φορητότητας???

Περιμενε μεχρι το απογευμα και αν δεν σε παρουν κανε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας.Δεν ζητανε πιστωτικη και τετοιες ********.

Φιλικά Γιάννης

Αριθμό πιστωτικής κάρτας για ποιο λόγο;

Γιατί στο πρόγραμμα που διάλεξα δήλωσα οτι θα πληρώνω με πιστωτική κάρτα...

απο χτες το πρωι στις 9 μεχρι τώρα δεν έχει πάρει τηλ η Vodafone

Συγγνώμη, θα δώσεις αριθμό πιστωτικής κάρτας τηλεφωνικώς;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ, είπα ότι αυτοί ζήτησαν ... όχι οτι σκοπεύω να δώσω...

πάντως μετά απο 2 μέρες που έκανα την αίτηση φορητότητας δεν πήραν απο Vodafone για κόντρα προσφορά

Την έκπτωση που έδιναν παλιά -30% στο πάγιο ξέρει κανείς αν τη δίνουν ακόμα με μια αίτηση φορητότητας? (δεν εννοώ έκπτωση αντί επιδότησης)..

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι ειμαι στο ανλιμιτετ35 και μου εκαναν προσφορα απο την vodafone 35% εκπτωση συν 10% λογω οικογενειακου πακετου το ερωτημα ειναι αν ειναι καλη προσφορα η να πιεσω για κατι παραπανω?

Ρε παιδιά έχω το old unlimited 20 και πληρώνω γύρω στα 16 ευρώ/μήνα. Επειδή την ίδια δουλειά κάνει και η κάρτα σκεφτομαι να καταργήσω το συμβόλαιο και να το κάνω καρτοκινητό. Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν προσφορά ή να ακυρώσω κατευθείαν το συμβόλαιο; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα πιο συμφερον; (Οι κλήσεις που πραγματοποιώ είναι κυρίως 95% vodafone)

Μιας και είστε απορροφημένοι με τη συζήτηση περί εκπτώσεων, για περάστε μια βόλτα απ'τις ανακοινώσεις της VF για να δείτε τις..... τιμολογιακές "τροποποιήσεις" που έσκασαν μύτη απ'το πρωί και που τώρα για κάποιον περίεργο λόγο εξαφανίστηκαν...:rolleyes:

Εν συντομία, ας καλωσορίσουμε την νέα, πρωτοποριακή ελάχιστη χρέωση ομιλίας του 1 λεπτού στα συμβόλαια και στα Καρτοσυμβόλαια, καθώς και την αύξηση παγίων στα Οικονομικά, Ευέλικτα, Unlimited old κλπ,κλπ.

http://img62.imageshack.us/i/50091938.jpg/

http://img51.imageshack.us/i/88934075.jpg/

http://img829.imageshack.us/i/87622495.jpg/

Edit: Αφήστε καλύτερα, μην πάτε στην ιστοσελίδα τους, τις εξαφάνισαν απ'τις ανακοινώσεις...

Και μια υποσημείωση στις 2 τελευταίες σειρές...

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), εντός ενός μηνός από

τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης

Edited by kotsianis7

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών