Alex0077 Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Για μέσο όρο λογαριασμούς γύρω στα 60-65 ευρώ μου βγήκε μια επιδότηση μόλις 103 ευρώ. Θέλω να κάνω μια πλασματική φορητότητα προς την cosmote μήπως και ανεβάσουν το ποσό. Πήρα στο 13897 στο τμήμα φορητότητας για cosmote και μου είπαν ότι μπορώ να τα κάνω και όλα τηλεφωνικά και μετά από κάποιες μέρες θα με πάρει τηλέφωνο o courier για να παραλάβω την κάρτα sim. Aν δεν υπογράψω πουθενά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποσύνδεση της γραμμής μου στη vodafone έτσι? Δεν θέλω δηλαδή σε καμία περίπτωση να φύγω, απλώς το κάνω καθαρά για να μου αυξήσουν την επιδότηση. Μπορώ να τους πάρω πιο μετά στην cosmote και να τους πω δηλαδή ότι άλλαξα γνώμη? Στη vodafone η αίτηση αποσύνδεσης θα φτάσει αφού υπογράψω με το άλλο δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ποιο αρχικό πρόγραμμα unlimited είχες? Είχα το Unlimited 60(χωρίς ιντερνετ) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλημερα. Ξερει κανεις να μου πει, αν μπορω να παω σε ενα καταστημα πλαισιου, να κανω χρηση της επιδοτησης μου, και αντι να παρω κινητο, αν γινεται να παρω κατι αλλο που θελω; Γιατι κατι τετοιο εμαθα προσφατα και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλημερα. Ξερει κανεις να μου πει, αν μπορω να παω σε ενα καταστημα πλαισιου, να κανω χρηση της επιδοτησης μου, και αντι να παρω κινητο, αν γινεται να παρω κατι αλλο που θελω; Γιατι κατι τετοιο εμαθα προσφατα και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον... Γινεται, στην ουσια σου δινουν πιστωτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Γινεται, στην ουσια σου δινουν πιστωτικο. Και υπογραφω συμβολαιο 12μηνο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Και υπογραφω συμβολαιο 12μηνο; Ναι, φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ναι, φυσικά. Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Εκανα συνδεση στις 26/8.Μετα 2 μηνες εχεις δικαιωμα να διακοψεις το συμβολαιο κ να δωσεις πισω την επιδοτηση.Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι οτι πρεπει να κλεισω 2 μηνες κ μετα να διακοψω η μπορω κ νωριτερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ΣΤΙς 26/09 θα κάνεις αίτηση διότι αυτοί θα σε αποσυνδέσουν ένα μήνα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ρε παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Υπάρχει ένα (συγκεκριμένο) κατάστημα στο Βόλο το οποίο έχει βγάλει μια παράξενη προσφορά. Θέλω τη γνώμη σας εάν αξίζει η προσφορά ή εάν είναι πατάτα. Δίνει το Samsung Galaxy S i9000 με τιμή μόνο 99 ευρώ σε πρόγραμμα vodafone unlimited με internet 45 για ένα χρόνο ΑΞΙΖΕΙ;;;; Να το πάρω; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ναι αξίζει γιατί από το vodafone.gr θα το επαιρνες 373,85€. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 μα είναι δυνατόν να χαρίζει 300 ευρώ σε σχέση με το vodafone shop;; Και εμένα πολύ καλό μου φαίνεται. Μα πώς κερδίζει ο μαγαζάτορας από αυτή την προσφορά;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 κάποιο λάθος/πονηριά μάλλον παίζει.. αλλά ψάξε το :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Έχει βγει προσφορά δωρεάν όλα τα samsung με το ανάλογο προγραμμα βέβαια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Σε ποιά προγράμματα; Με 12μηνο ή 18μηνο συμβόλαιο; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Το ίδιο κατάστημα έχει στο φυλλάδιο και άλλη μία προσφορά. Λέει ότι δίνει το: Sony Ericcson X-10 mini ΔΩΡΕΑΝ και επιτόπου αρκεί να κάνεις σύνδεση για ένα χρόνο σε οποιοδήποτε vodafone unlimited με internet (ακόμα και των 30 ευρώ). Αυτή η προσφορά είναι καλύτερη ή χειρότερη από αυτή του samsung Galaxy S i9000 ρε παίδες; Τι να διαλέξω; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Το ίδιο κατάστημα έχει στο φυλλάδιο και άλλη μία προσφορά. Λέει ότι δίνει το: Sony Ericcson X-10 mini ΔΩΡΕΑΝ και επιτόπου αρκεί να κάνεις σύνδεση για ένα χρόνο σε οποιοδήποτε vodafone unlimited με internet (ακόμα και των 30 ευρώ). Αυτή η προσφορά είναι καλύτερη ή χειρότερη από αυτή του samsung Galaxy S i9000 ρε παίδες; Τι να διαλέξω; προσοπικα πιστευω καλυτερο ειναι το Galaxy εχω ακουσει καλα λογια αλλα για να μην σε παρω στον λαιμο μου δες τις δυνατοτιτες των συσκευων και αποφασισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Οταν υπογράφεις συμβόλαιο τι επιδότηση γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Το πλαισιο δινει αυτη την προσφορα κ μονο για ΝΕΕΣ συνδεσεις σε προγραμματα unlimited με ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Οταν υπογράφεις συμβόλαιο τι επιδότηση γράφει; Για τις συγκεκριμένες προσφορές εννοείς; Δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχω αποφασίσει να κάνω συμβόλαιο για αυτά τα κινητά που είναι σε προσφορά. Ακόμα το σκέφτομαι. Το πλαισιο δινει αυτη την προσφορα κ μονο για ΝΕΕΣ συνδεσεις σε προγραμματα unlimited με ιντερνετ στο site του πλαίσιο δεν λέει τίποτες edit/// ψέματα, τώρα το είδα /// πράγματι υπάρχει επίσημα αυτή η προσφορά Στο δεξί μέρος της οθόνης αυτού του συνδέσμου σε ένα μικρό τετραγωνάκι το λέει http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm Edited September 22, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Λέει λέει http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/with(Manufacturer=Samsung).htm http://www.plaisio.gr/BannerImages/1009/Samsung-Galaxy.jpg?CEVT=%7BT=CAMP,CI=1608,PG=31,EVT=DOWNLOAD%7D Πολύ καλή προσφορά. Με ενδιαφέρει το galaxy s αλλά δεν θέλω συμβόλαιο VF :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Κ δυστυχως δεν το κάνουν για ανανέωση συμβολαίου.... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ναι είναι βλακεία... Πάντως συμφέρει να πάει κάποιος που δεν θέλει συσκευή, να πάρει το galaxy τσάμπα, να το πουλήσει σφραγισμένο και να του βγουν τα πάγια του unlimited 40 με net σχεδόν δωρεάν... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Craven Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Κ δυστυχως δεν το κάνουν για ανανέωση συμβολαίου.... :-( Για ανανέωση πες οτι δεν το κάνουν (έλεος λες και υπάρχει λόγος να αναγκάζουν κάποιον να αλλαζει νούμερο) για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ πακέτου (απο χαμηλότερο πάγιο) σε κάποιον που έχει δικαίωμα αναβάθμισης (έχει λήξει το 12μηνο) το κάνουν? ξέρει κανείς μην τρέχω τσάμπα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 ανανέωση=αναβάθμιση Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts