virginia285 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παιδιά με ειδοποίησαν ότι αυξήθηκε η επιδότηση μου για 2 γραμμές κατα 70€ συνολικά.αν κάνω αίτηση φορητοτητας στην cosmote λογικά στις 3-4μερες θα μου τηλεφωνήσουν από βοντα να μάθουν τους λόγους.σωστά;αν τους πω ότι η κόσμοτε για φορητοτητα 2αριθμων νου δίνει πολύ περισσότερα από 210€ είναι πιθανό να έχω καλύτερη αντιπρόταση; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παιδιά με ειδοποίησαν ότι αυξήθηκε η επιδότηση μου για 2 γραμμές κατα 70€ συνολικά.αν κάνω αίτηση φορητοτητας στην cosmote λογικά στις 3-4μερες θα μου τηλεφωνήσουν από βοντα να μάθουν τους λόγους.σωστά;αν τους πω ότι η κόσμοτε για φορητοτητα 2αριθμων νου δίνει πολύ περισσότερα από 210€ είναι πιθανό να έχω καλύτερη αντιπρόταση; Aν σου τηλεφωνήσουν το πιο πιθανό είναι να την αυξήσουν. Επιμένω όμως στο ΑΝ. Δεν είναι σίγουρο, ειδικά το τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Πραγματικά δε με ενδιαφέρει αν θα μείνω η όχι στη βοντα.στην αδερφή μου που είχε κ καρτοκινητο την πήραν τηλ κ την ρώτησαν πάντως Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Παιδιά με ειδοποίησαν ότι αυξήθηκε η επιδότηση μου για 2 γραμμές κατα 70€ συνολικά.αν κάνω αίτηση φορητοτητας στην cosmote λογικά στις 3-4μερες θα μου τηλεφωνήσουν από βοντα να μάθουν τους λόγους.σωστά;αν τους πω ότι η κόσμοτε για φορητοτητα 2αριθμων νου δίνει πολύ περισσότερα από 210€ είναι πιθανό να έχω καλύτερη αντιπρόταση; στην θεση σου θα το εκανα.κατα πασα πιθανοτητα θα βγεις κερδισμενη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 βασικα ισως να συμφερει πιο πολύ η κοσμοτέ... δίνει μεγαλύτερη επιδότηση,γιατι θα`ναι νεα συνδεση, 'χαριζει" 2 πάγια αν κάνω τη φορητότητα τώρα και το πάγιο στο ενα πρόγραμμα που με ενδιαφέρει ειναι 16 αντι 20 ευρώ..αν την αυξήσουν καλώς,αν οχι ακόμα καλύτερα :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Λοιπόν.. η vodafone έφαγε ένα γερό άκυρο από εμένα σήμερα.. Εξηγώ: 1) Με 1000 ευρώ σε λογαριασμούς φέτος μου έδωσε 200 ευρω επιδότηση. Ο αδερφός μου και η μητέρα μου είχαν ΜΑΖΙ 170 ευρώ. Άρα μιλάμε για 370 ευρώ σύνολο. 2) Έκπτωση δεν είχαμε στα πάγια εκτός κι αν τους απαλλάσαμε από τις επιδοτήσεις. Άρα 1 και 2 δεν πάνε μαζί. Πήγα μια βόλτα στην Wind μιας κι ένας φίλος από πάνω έλεγε για τρελές προσφορές: 1) Στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Wind (280 λεπτά) έχω 220 ευρώ επιδότηση. Αντίστοιχα, αδερφός και μάνα από 170 ευρώ δηλαδή συνολικά 340 οι δυο τους. Μιλάμε για 560 ευρώ σύνολο. Περίπου 200 ευρώ περισσότερα από την voda της οποίας είμαστε πελάτες εδώ και 8 χρόνια. Τα 4 από αυτά με τους ίδιους αριθμούς. 2) Έκπτωση στα πάγια 10% ή από μία ώρα με το κάθε ένα από τα υπόλοιπα δύο μέλη της οικογένειας. Αν ερχόταν και η αδερφή μου ή ο πατέρας μου θα είχαμε ακόμα καλύτερη προσφορά. 3) Επιλογή με ποιο από τα υπόλοιπα δύο μέλη θέλεις να έχει απεριοριστο χρόνο και μηνύματα (17 ώρες ομιλίας και 1000 μηνύματα τον μήνα). Αυτό είναι δωρεάν με τη μορφή δώρου επειδή πηγαίνουμε οικογενειακώς. 4) Στον αδερφό και την μητέρα μου δώρο bluetooth ή ένα κινητό αξίας 60 ευρώ. Αυτό μπορεί να είναι για το θεαθήναι αλλά εμάς μας βόλεψε επειδή η μητέρα μου δεν θέλει κινητό αξιώσεων και έτσι έχουμε 560 ευρώ με τον αδερφό μου να αλωνίσουμε :p Σε εμένα δίνουν ή ένα πολύ καλό bluetooth (του αδερφού μου η επιλογή είναι μέτριας ποιότητας) ή μια κάμερα (φωτογραφική 1,3 megapixel και βίντεο 800*400 περίπου) που δεν κάνει λήψεις ποιότητας αλλά έχει μικροσκοπικό φακό και μέγεθος usb flash (Τριανταφυλλόπουλος style):ninja: Νομίζω ότι μετά από δέκα χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω εταιρεία. Ειδικά με την συμπεριφορά της vodafone.. Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Απίστευτοι στην vodafone. Πήραν τον πατέρα μου τηλέφωνο ο οποίος είχε το πρόγραμμα χωρίς πάγιο και του προσέφεραν το unlimited 20 ως πιο συμφέρουσα επιλογή κλπ, ξέρετε τα κλασικά που λένε για να σε πείσουν. Τελικά αυτός έπεσε στην παγίδα και όταν άκουσε απεριόριστα είπε το οκ. Το θέμα είναι οτι δεν χρειάζεται καν χρονο ομιλίας οπότε θέλω να διακόψει το εν λόγω πρόγραμμα. Πηρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και λένε οτι αφενός δεν γίνεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο και αφετέρου οτι δεν γίνεται να το μετατρέψει σε καρτοκινητό, αν δεν πληρώσει στην δεύτερη περίπτωση, όλο το ποσό της επιδότησης. Ειχε αγοράσει ένα κινητό αλλά σε συνδυασμό με την επιδότηση και ενός άλλου αριθμού που είχε στο όνομά του, τον περασμένο Απρίλιο (εχουν περάσει δηλ. 8 μηνες). Πόσο θα είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσει; αν βεβαια θα πληρώσει. Προτείνεται κάτι άλλο για την περίπτωσή μου; λεω να παρω να μιλήσω εγώ. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Σε περίπτωση που ακυρώσει το πρόγραμμα που έχει θα πρέπει να επιστρέψει όλο το ποσό της επιδότησης που είχε εξαργυρώσει.. Αυτό ισχύει μέχρι και τον 6ο μήνα παραμονής στο πρόγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μα με αυτό το πρόγραμμα δεν έχει πάρει επιδότηση. Επιδότηση είχε πάρει τον περασμένο Απρίλιο.Τώρα απλώς του αλλάξανε πρόγραμμα δεν πήρε καινούρια επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Κανονικά δεν θα πληρώσει φράγκο τσακιστό, αλλά νομίζω ότι αλλαγή προγράμματος γίνεται κάθε 3 μήνες. Οπότε πληρώνετε 3 μήνες το πάγιο του unlimited και επιστρέφει στο "Χωρίς πάγιο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Κανονικά δεν θα πληρώσει φράγκο τσακιστό, αλλά νομίζω ότι αλλαγή προγράμματος γίνεται κάθε 3 μήνες. Οπότε πληρώνετε 3 μήνες το πάγιο του unlimited και επιστρέφει στο "Χωρίς πάγιο". Αλλαγή προγράμματος στο χωρίς πάγιο δεν γίνεται. Αν έχει πάρει επιδότηση και δεν έχει κλείσει χρόνο τότε θα πρέπει να επιστρέψει το ποσό που αναλογεί για το διάστημα που απομένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos_al Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE TO 6710 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 160 € ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΜΕΙΩΣΗ 7,5 € ΤΟ ΜΗΝΑ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 6710 ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP. ΔΟΥΛΕΨΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΩ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ, ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΟΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΗΤΟ E-MAIL ΣΤΟ E-SHOP ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ E-SHOPS ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ AFTER SALES ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ COSMOTE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΩ, ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΕΝΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE TO 6710 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 160 € ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΜΕΙΩΣΗ 7,5 € ΤΟ ΜΗΝΑ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 6710 ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP. ΔΟΥΛΕΨΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΩ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ, ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΟΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΗΤΟ E-MAIL ΣΤΟ E-SHOP ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ E-SHOPS ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ AFTER SALES ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ COSMOTE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΩ, ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΕΝΩ. Δεν μας τα λες καλά ρε φίλε μου. Η vodafone σ'όλο το πρόβλημμα σου τι φταίει ;Και το δημόσιο με το Γερμανό επίσης που κολάει ; Ο Γερμανός ανήκει στον όμιλο ΟΤΕ που το έχουν οι Γερμανοί τουλάχιστον το μεγαλύτερο ποσοστό. Στο λέω όλα αυτά φιλικά γιατί εμένα μου έβγαλαν την πίστη . Πρώτα από όλα δεν δίνει τόσο καλή επιδότηση όπως η vodafone . Σε εμένα από 60 ευρώ επιδότηση μου προσθέσανε άλλα 100 ευρώ για αν πάρω το iphone και το πήρα για 12 μήνες στην τιμή που η cosmote το δίνει για 18 μήνες. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE TO 6710 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 160 € ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΜΕΙΩΣΗ 7,5 € ΤΟ ΜΗΝΑ. αυτη ειναι η πολιτικη της βονταφον, διαφωνω πολυ με αυτην την τακτικη, αλλα ετσι ειναι και ειναι γνωστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE TO 6710 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 160 € ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΜΕΙΩΣΗ 7,5 € ΤΟ ΜΗΝΑ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 6710 ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP. ΔΟΥΛΕΨΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΩ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ, ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΟΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΗΤΟ E-MAIL ΣΤΟ E-SHOP ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ E-SHOPS ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ AFTER SALES ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ COSMOTE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΩ, ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΕΝΩ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Φίλε , με το συμπάθιο κιόλας ... ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!! Το ότι δεν είσαι ενήμερος για τα δικαιώματά σου, δεν σου φταίει κανείς που σε πιάσαν κότσο ... Πρώτα απ' όλα .. στο E-SHOP ισχύει η Υπηρεσία DOA 7 ημερών , οπότε αν το δικό σου κινητό τα "έφτυσε" σε 4 μέρες και συ τους το πήγες και απλά το άφησες και έφυγες ή σου κάνανε τις πάπιες και σου είπαν να πας στην Voda ... συγνώμη κιόλας , αλλά ... :rolleyes: Εγώ πάντως την συγκεκριμένη υπηρεσία την έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ταλαιπωρία , μου άλλαξαν το κινητό την ίδια μέρα , χωρίς πολλά πολλά! Εννοείτε όταν το πήγα μπήκα στο ψητό .. φώναξα τεχνικό κατευθείαν , ήρθε , του έδειξα το πρόβλημα , πέρασε τα στοιχεία μου σε υπολογιστή , μου έδωσε ένα χαρτί και μου είπε να ξαναπάω το απόγευμα να πάρω το καινούργιο ... και έτσι έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 αυτη ειναι η πολιτικη της βονταφον, διαφωνω πολυ με αυτην την τακτικη, αλλα ετσι ειναι και ειναι γνωστο Εμενα με βολευει. Εχω την εκπτωση και οποτε θελω, παιρνω επιδοτητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Έκανα σήμερα συμβόλαιο στο Vodafone Unlimited 25 από κάρτα που είχα Vodafone CU.. Η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ήταν πολύ άσχετη (μάλλον καινούρια) και ενώ στην αρχή μου είπε ότι πρέπει να επιλέξω και έναν αριθμό Vodafone για να μιλάω απεριόριστα (σύμφωνα με το πρόγραμμα) , αλλά μετά δεν με ρώτησε να της πω τον αριθμό.. Πώς μπορώ να δω ποιος αριθμός είναι επιλεγμένος? Υπάρχει περίπτωση να είναι κενό? Και αν ναι, μπορώ να επιλέξω μήπως μέσα από το my account αυτό ή να κάνω αλλαγές? Επίσης, γενικά αυτόν τον αριθμό μπορώ να τον αλλάζω όποτε θέλω? Τέλος, έκανα 12-μηνο συμβόλαιο? Μετά από πόσο καιρό μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμά μου και να ανέβω σε ένα με μεγαλύτερο πάγιο αν χρειαστεί? Η σύνδεση μου παν θα ενεργοποιηθεί αύριο το μεσημέρι.. Να βάλω και την επέκταση των 5 ευρώ σήμερα να την τελειώσω? Ή θα μου την φορτώσουν στη σύνδεση όταν ενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Εμενα με βολευει. Εχω την εκπτωση και οποτε θελω, παιρνω επιδοτητηση. ακομα και αν εχεις μεγαλη επιδοτηση και παιρνεις ενα μερος της σαν εκπτωση στο παγιο? μπορεις να τα συνδυασεις και τα δυο μαζι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE TO 6710 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΠΟ ΤΑ 160 € ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΚΕΝΑΝ ΜΕΙΩΣΗ 7,5 € ΤΟ ΜΗΝΑ. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟ 6710 ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP. ΔΟΥΛΕΨΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΩ ΣΤΟ E-SHOP ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ, ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΟΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ. ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΗΤΟ E-MAIL ΣΤΟ E-SHOP ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ E-SHOPS ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ AFTER SALES ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ COSMOTE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΩ, ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΕΝΩ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που φταίει η Vodafone και το e-shop. Αλλά θεωρώ το κυριότερο σημείο από το μηνυμά σου είναι ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ COSMOTE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΩ, ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΘΥΜΕΝΩ.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Η Vodafone και γενικότερα το σύστημά της νομίζω τα'χει παίξει..!Ο δεύτερος λογαριασμός μου ήταν για πληρωμή τέλη Οκτώβρη. έστω ότι ήταν 200 euro (δεν θυμάμαι ακριβώς ποσό τώρα). Είχα πληρώσει ηλεκτρονικά πριν 3-4 βδομάδες (αν δεν απατώμαι ήταν γύρω στις 10 Νοέμβρη) τα 110 και είχαν μείνει τα 90. Με είχανε σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα, στα μηνύματα, πληρώστε και πληρώστε και πληρώστε.. Δευτέρα έρχεται και μήνυμα για διακοπή του αριθμού στις 9.12 αν δεν γίνει άμεση πληρωμή!! Στο μεταξύ θα πλήρωνα (είχα στο πρόγραμμα την Τρίτη) .. πληρώνουν οι δικοί μου Τρίτη το υπόλοιπο ποσό σε Vodafone μάλιστα (και λίγο παραπάνω για να μειώσω τον επόμενο που βγήκε πριν λίγο καιρό) και λέω όλα οκ! 9 του μήνα, τα νούμερα και τα 2 .. απενεργοποιημένα.. λέω εντάξει πλάκα μας κάνουν..! Παίρνουν οι δικοί μου από Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) και τους λέει η τύπισσα, ότι οι πληρωμένες σας δεν φαίνονται πουθενά στο σύστημά μας!! Ούτε η πρώτη, ούτε η χτεσινή!! Ωστόσο θα σας το ενεργοποιήσουμε κι όταν βρείτε τις αποδείξεις να μας πάρετε τηλέφωνο.. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά..; εγώ βλέπω κανονικά την κίνηση στην κάρτα, τα λεφτά να έχουν φύγει κανονικά από το Λογαριασμό (καμία επιστροφή 100%) κι αυτοί ένα μήνα μετά να μην βλέπουν την πληρωμή και να με κρεμάνε;; Πωπω.. νόμιζα θα ερχόμουν για καλύτερα στη Vodafone, αλλά 3 μήνες που είμαι συνδρομητής ... όλο κουλά μου συμβαίνουν!!! Δεν έχω λόγια.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Ανανεωθηκαν τα Vodafone Extras για ενα ακομη χρόνο???:) Χρησιμοποιω το Vodafone 500' με 500 λεπτά ομιλίας προς Vodafone με 5€ το μήνα κι ενω ειχαν πει οτι 31/12/09 θα εληγε μολις διαπιστωσα στο site οτι το αλλαξανε και θα ισχυει μεχρι 31/12/10:up: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7001 Όροι και προϋποθέσεις: 3.Το πακέτο θα διατίθεται για ενεργοποίηση έως και 31/05/2010 και θα ισχύει μέχρι 31/12/2010. Χαιρομαι που το αλλαξανε γιατι πιστευα οτι θα σταματαγε! WELL DONE!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Η Vodafone και γενικότερα το σύστημά της νομίζω τα'χει παίξει..!Ο δεύτερος λογαριασμός μου ήταν για πληρωμή τέλη Οκτώβρη. έστω ότι ήταν 200 euro (δεν θυμάμαι ακριβώς ποσό τώρα). Είχα πληρώσει ηλεκτρονικά πριν 3-4 βδομάδες (αν δεν απατώμαι ήταν γύρω στις 10 Νοέμβρη) τα 110 και είχαν μείνει τα 90. Με είχανε σπάσει κυριολεκτικά τα νεύρα, στα μηνύματα, πληρώστε και πληρώστε και πληρώστε.. Δευτέρα έρχεται και μήνυμα για διακοπή του αριθμού στις 9.12 αν δεν γίνει άμεση πληρωμή!! Στο μεταξύ θα πλήρωνα (είχα στο πρόγραμμα την Τρίτη) .. πληρώνουν οι δικοί μου Τρίτη το υπόλοιπο ποσό σε Vodafone μάλιστα (και λίγο παραπάνω για να μειώσω τον επόμενο που βγήκε πριν λίγο καιρό) και λέω όλα οκ! 9 του μήνα, τα νούμερα και τα 2 .. απενεργοποιημένα.. λέω εντάξει πλάκα μας κάνουν..! Παίρνουν οι δικοί μου από Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) και τους λέει η τύπισσα, ότι οι πληρωμένες σας δεν φαίνονται πουθενά στο σύστημά μας!! Ούτε η πρώτη, ούτε η χτεσινή!! Ωστόσο θα σας το ενεργοποιήσουμε κι όταν βρείτε τις αποδείξεις να μας πάρετε τηλέφωνο.. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά..; εγώ βλέπω κανονικά την κίνηση στην κάρτα, τα λεφτά να έχουν φύγει κανονικά από το Λογαριασμό (καμία επιστροφή 100%) κι αυτοί ένα μήνα μετά να μην βλέπουν την πληρωμή και να με κρεμάνε;; Πωπω.. νόμιζα θα ερχόμουν για καλύτερα στη Vodafone, αλλά 3 μήνες που είμαι συνδρομητής ... όλο κουλά μου συμβαίνουν!!! Δεν έχω λόγια.. Έχω ακούσει πολλές φορές να γίνονται λάθη σε λογαριασμούς και στις τρεις εταιρείες. Αλλά αυτό δεν το έχω ξανακούσει. Αν είχες πληρώσει σε τράπεζα/ΑΤΜ/ΕΛΤΑ κ.λ.π θ το καταλάβαινα. Μάλλον είσαι λίγο γκαντέμω...:O Πάντως ότι το billing της Vodafone τα έχει παίξει είναι γεγονός (άσχετο με τις πληρωμές-θέμα της mariel19). Στο τελευταίο λογαριασμό τα μισά μηνύματα τα έχει στη κατηγορία "αποστολή μηνυμάτων sms" και τα άλλα μισά στο "λοιποί προορισμοί κλήσεων" ενώ περιελάμβανε κλήσεις από το προηγούμενο μήνα οι οποίες για κάποιο λόγο δεν είχαν μπει στο προηγούμενο λογαριασμό (και όχι δεν ήταν roaming). Σε ένα φίλο που είχε βάλει το unlimited 50 δεν αφαιρούσε τις κλήσεις προς σταθερά και vf από τα 1500' και μετά από παράπονο το διόρθωσαν στον επόμενο λογαριασμό. Μήπως πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή στο σύστημα (επιτέλους)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δεν ξέρω τι λάθη γίνονται με τους λογαριασμούς και τις πληρωμές αλλά κι εμένα με έχουν πρήξει με τα μηνύματα για την πληρωμή και μάλιστα είχα κι εγώ προειδοποίηση για την δευτέρα 14/12. Σήμερα θα πληρώσω, οπότε τη δευτέρα θα σας πω τα νεότερα. :blink: Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Και μένα μου χρέωνε στο λογαριασμό επί 4 μήνες το πάγιο της υπηρεσίας VF 500' ενώ η υπηρεσία ήταν απενεργοποιημένη. Φυσικά, ζήτησα πίστωση. Η κατάσταση πλέον όμως έχει γίνει αφόρητη... Με το biliing system της Vodafone είχα προβλήματα υπερ-χρέωσης και στο παρελθόν, όπου και πιστώθηκε φυσικά το ποσό. Έχει αρχίσει να κουράζει όμως το όλο θέμα και κάποια στιγμή σύντομα πρέπει να προβούν σε αναβάθμιση. Με Cosmote-Wind ποτέ εδώ και 4 χρόνια δεν έχει συμβεί το παραμικρό λάθος, σε μένα τουλάχιστον... Με την Vodafone όμως συχνά-πυκνά όλο και κάποιο λάθος του συστήματος θα ανακαλύψω... :down: Παρεμπιπτόντως, η υπηρεσία ενημέρωσης χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων τι στο καλό έπαθε πάλι; Πόσο "προσωρινό" είναι το χρονικό διάστημα 3 και βάλε ημερών του τεχνικού προβλήματος; Θα λειτουργήσει επιτέλους κάποιο σύστημά της σωστά; Πολύ μπακάλικο την έχουν δει εκεί μέσα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ίσως έχει βγει εκτός η ενημέρωση υπολοίπου γιατί τροποποιούν το billing system για να μπορεί να συνδεθεί ο μέχρι τώρα προβληματικός απόγονος του fast connect. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts