Chris2k4 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι? γιατί στην ανάλυση του τιμολογίου βλέπω πάγιο για το οικονομικό 20 και Europe Voice από 16/10 μέχρι 19/12? δεν θα έπρεπε κανονικά να είναι μηνιαία χρέωση? Πληρώνεις αναλογία παγίου από 16/10 που ενεργοποίησες την υπηρεσία μέχρι 19/11 που εκδίδεται ο λογαριασμός σου και ένα μήνα ολόκληρο μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού που είναι 19/12. Σε κάθε λογαριασμό χρεώνεσαι προκαταβολικά το πάγιο για τις υπηρεσίες που έχεις ενεργοποιημένες. Το ίδιο ισχύει σε όλες τις εταιρίες. Όχι μόνο στην κινητή τηλεφωνία αλλά παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 μηπως ξερει κανεις απο ποια αλλα καταστηματα πλην των καταστηματων vodafone και πλαισιο μπορω να κανω χρηση επιδοτησης??? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 μηπως ξερει κανεις απο ποια αλλα καταστηματα πλην των καταστηματων vodafone και πλαισιο μπορω να κανω χρηση επιδοτησης??? από το vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 από το vodafone.gr και εκτος απο αυτο.... Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Πήγα να αγοράσω το iphone 3gs 16gb με σύνδεση από το http://www.vodafone.gr και μου λέει μη διαθέσιμο ποϊόν.. Αυτό ισχύει μόνο για την αγορά μέσω του site? Αν πάω σε ένα κατάστημα vodafone λέτε να υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ούτε στα καταστήματα, πρέπει να το παραγγείλεις και να μπεις σε σειρά προτεραιότητας. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Ούτε στα καταστήματα, πρέπει να το παραγγείλεις και να μπεις σε σειρά προτεραιότητας. Γιατί έτσι? Μπορώ να το παραγγείλω και σε κατάστημα vodafone με ταυτότητα δλδ? Και αν το παραγγείλω μετά από πόσο καιρό έρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Στο Πλαίσιο όπου μπορείς να πάρεις και unbranded συσκευές :) Αφου λεει εκτος απο πλαισιο...:p μηπως ξερει κανεις απο ποια αλλα καταστηματα πλην των καταστηματων vodafone και πλαισιο μπορω να κανω χρηση επιδοτησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Γιατί πουλάνε πολλά υποτίθεται ή θέλουν να δημιουργήσουν κάποια αίσθηση γύρω από αυτό! Δεν χρειάζεται ταυτότητα λογικά. Απλά πας σε κάποιο κατάστημα. Εαν το πάρεις με σύνδεση υπάρχει περίπτωση να το πάρεις πιο γρήγορα. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Γιατί πουλάνε πολλά υποτίθεται ή θέλουν να δημιουργήσουν κάποια αίσθηση γύρω από αυτό! Δεν χρειάζεται ταυτότητα λογικά. Απλά πας σε κάποιο κατάστημα. Εαν το πάρεις με σύνδεση υπάρχει περίπτωση να το πάρεις πιο γρήγορα. Τι εννοείς δηλαδή αν το πάρω με σύνδεση? Θα πρέπει να κάνω συμβόλαιο πριν έρθει η συσκευή και να με ειδοποιήσουν όταν έρθει? Μπορούν να τη στείλουν και σπίτι, ή από το κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Στο διαγωνισμο για τη mercedes χρεωνεται μονο το μηνυμα που στελνεται ή και αυτο που στελνει η Βοντα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Πήγα να αγοράσω το iphone 3gs 16gb με σύνδεση από το http://www.vodafone.gr και μου λέει μη διαθέσιμο ποϊόν.. Αυτό ισχύει μόνο για την αγορά μέσω του site? Αν πάω σε ένα κατάστημα vodafone λέτε να υπάρχει? Το phone έχει κυκλοφορήσει εδώ και 4 μηνες σχεδόν. Ακόμα υπάρχει έλλειψη και λίστες; εχει καποιος πρόσφατη εμπειρία; δεν μιλάω για την αρχή που γινόταν χαμός βεβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Το phone έχει κυκλοφορήσει εδώ και 4 μηνες σχεδόν. Ακόμα υπάρχει έλλειψη και λίστες; εχει καποιος πρόσφατη εμπειρία; δεν μιλάω για την αρχή που γινόταν χαμός βεβαια! Έλεος... Πήρα και τηλέφωνο σε ένα κατάστημα vodafone και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να το φέρουν πριν τις γιορτές... Μετά από κανα 3μηνο μάλλον... Και αυτά μόνο για των 16gb.. Αυτό των 32gb που έχει και 680 ευρώ είναι διαθέσιμο κανονικά... Μήπως μας δουλεύουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Έλεος... Πήρα και τηλέφωνο σε ένα κατάστημα vodafone και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να το φέρουν πριν τις γιορτές... Μετά από κανα 3μηνο μάλλον... Και αυτά μόνο για των 16gb.. Αυτό των 32gb που έχει και 680 ευρώ είναι διαθέσιμο κανονικά... Μήπως μας δουλεύουν?? Ανάλογα το κατάστημα πάει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Σε τι διαφέρουν τα παρακάτω δύο προγράμματα της vodafone ; Surf & Talk Προγράμματα 100 lite iPhone Προγράμματα 100 lite Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 πως σας φαινονται τα 67.40€ ως ποσο επιδοτησης για συνδρομητη 2 χρονων με λογαριασμους κοντα στα 30-35€/μηνα? εμενα υπερβολικα λιγο το ποσο και μαλλον θα παω για διακοπη ή μεταφορα σε αλλο δικτυο... ελεος... ως δια μαγειας το ποσο κατεβηκε στα 47€.... :blink: κατι παιζεται με την voda μου φαινεται.... αντε να περασουν λιγες μερες να κανω διακοπη....:ninja: 9/12 μου ειπαν....:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ως δια μαγειας το ποσο κατεβηκε στα 47€.... :blink: κατι παιζεται με την voda μου φαινεται.... αντε να περασουν λιγες μερες να κανω διακοπη....:ninja: 9/12 μου ειπαν....:!: Μην το ψάχνεις φίλε μου . Το ίδιο μου έκαναν εμένα στην cosmote και έφυγα για vodafone. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 μαλλον θα το παω για μεταφορα σε cosmote ή θα το κανω νεο καρτοκινητο vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Είχα βάλει στο μάτι το 5800. Με λογαριασμό 20-25 ευρώ το μήνα η βόντα μου το έδινε 277ευρώ. Τελικά το πήρα 151 μένοντας στο ίδιο πρόγραμμα (100 οικονομικό). Τελικά σούπερ το 5800 ,ειδικά σάυτή τη τιμή. .......................................................................................................................................Ότι καλύτερο έχει η χώρα είναι τα FORUM ....................................................................................................................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 πως το καταφερες αυτο ρε φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πήγα στη wind για φορητότητα στο προγραμμα 140(25 ευρω πάγιο) μου το δίναν 157 ευρώ πήρα μετά τηλ. στη βοντα (13830 νομίζω) τους ενημέρωσα για την προσφορά. Την άλλη μέρα με πήραν από την βόντα και μου το προσφέραν 151.Απλά εκμεταλεύτηκα τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Αυτο που εκανες με τον ανταγωνισμο ειναι το καλυτερο Εμενα ετσι με προλαβαν και μου δωσαν iPhone την στιγμη που καποιεσ μερες πριν ουτε που ασχολουνταν με την επιδοτηση μου!!!Και ο Αγιος φοβερα θελει:D λενε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 ως δια μαγειας το ποσο κατεβηκε στα 47€.... :blink: κατι παιζεται με την voda μου φαινεται.... αντε να περασουν λιγες μερες να κανω διακοπη....:ninja: 9/12 μου ειπαν....:!: Καλά είσαι. Εμένα μου δίνουν 166 ευρώ με 100-150 ευρώ λογαριάσμους. Πήρα και τους είπα να μου την ανεβάσουν. τώρα βλέπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Μετά από το παράπονό μου με πήραν και μου είπαν οτι η επιδότηση μου έγινε 208 ευρώ. Μάλιστα......Νομίζω έπειτα από 7 χρόνια τελειώνω από την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos_anna Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά.Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε όποιοδηποτε post. Η ιστορία μου έχει ως εξης : Είμαι συνδρομητής Μουγκαφον εδω και 8 χρόνια με τον ιδιο αριθμο και χρήση του προγράμματος 150 και πάγιο 35 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.Να επισημάνω οτι οι μηνιαίοι μου λογαριασμοί αγκίζουν τα 70+ €. Οπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος μου ήρθε η πολυπόθητη επιδότηση & το αστρονομικό ποσό των 74 €.Εξαλλος πηρα στην Μουγκαφόν τηλέφωνο και τους ζήτησα επανεξέταση.Το αίτημά μου δρομολογήθηκε και την ίδια ημέρα δέχτηκα τηλεφώνημα τους λεγοντάς μου οτι η επιδοτησή μου αυξήθηκε στο υλιγγιώδες ποσό των 101 €.Μετά απο αυτή την εξέλιξη αποφάσισα να παω στην cosmote και να κάνω αίτηση φορητότητας. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι η επιδότηση που δίνει η Cote ανέρχεται στα 107 €. Μετά απο όλες αυτές τις κινήσεις τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να εχω μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ επιδότηση. PLEEESE HELP Συγνώμη εαν σας κούρασα παιδιά απ'το δοκίμιο μου, αλλά σε κάποιον έπρεπε να πω τον πόνο μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts