Jump to content

sotos_anna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotos_anna

  • Ημ. Γέννησης 31/03/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sotos_anna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πως ενεργοποιούμε το gps στο H1 ;
  2. πόσες μέρες εχω περιθώριο ;
  3. καλησπέρα σε ολους. Εχω κανει αίτηση φορητότητας απο vodafone σε cosmote. Σε περίπτωση που εγκριθεί απο την voda , θα μπορέσω να δώσω ακυρώσω στην cosmote και να κανω εκ νέου αίτηση στην wind ;
  4. Ημουν στο vodafone 200.Κάνοντας ομως σύνδεση σταθερού vodafone για το σπίτι μου έδινε την δυνατότητα να κάνω κλήσεις προς κινητα.ετσι εχουμε και λεμε : 200 λεπτα απ'το κινητό μου & 200 απ'το σταθερό προς vodafone.Και επειδή τίθεται παντα θέμα οικονομικό μείωσα το πάγιο του κινήτου.
  5. Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά.Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε όποιοδηποτε post. Η ιστορία μου έχει ως εξης : Είμαι συνδρομητής Μουγκαφον εδω και 8 χρόνια με τον ιδιο αριθμο και χρήση του προγράμματος 150 και πάγιο 35 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.Να επισημάνω οτι οι μηνιαίοι μου λογαριασμοί αγκίζουν τα 70+ €. Οπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος μου ήρθε η πολυπόθητη επιδότηση & το αστρονομικό ποσό των 74 €.Εξαλλος πηρα στην Μουγκαφόν τηλέφωνο και τους ζήτησα επανεξέταση.Το αίτημά μου δρομολογήθηκε και την ίδια ημέρα δέχτηκα τηλεφώνημα τους λεγοντάς μου οτι η επιδοτησή μου αυξήθηκε στο υλιγγιώδες ποσό των 101 €.Μετά απο αυτή την εξέλιξη αποφάσισα να παω στην cosmote και να κάνω αίτηση φορητότητας. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι η επιδότηση που δίνει η Cote ανέρχεται στα 107 €. Μετά απο όλες αυτές τις κινήσεις τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να εχω μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ επιδότηση. PLEEESE HELP Συγνώμη εαν σας κούρασα παιδιά απ'το δοκίμιο μου, αλλά σε κάποιον έπρεπε να πω τον πόνο μου !!!
×
×
  • Create New...