Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε μίλα μαζί τους :) Είναι σχετικά ευέλικτοι... ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Απο τη στιγμη που θα υπαρχει ανθρωπος στη διευθυνση που εχεις δωσει, 99% ο κουριερ θα κανει την παραδοση και σημειωνει (αν θελει) σε ποιον το παρεδωσε.

Αν ο παραληπτης ειναι συγγενης σου (γονεας, αδελφος) δε νομιζω να εχεις το παραμικρο προβλημα.

Τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την έκπτωση αντί επιδότησης .. και το έκανα από το my account. Συσκευή δεν είχα ανάγκη (και σιγά την επιδότηση που είχα!) με τόσα "μηλαράκια" στα πόδια μου.. ούτε διάθεση για να βγάζω άκρη με τα "της αποστολής".. οπότε καλύτερη η έκπτωση..ας ξελαφρώσουμε την τσέπη μας τουλάχιστον...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ακούω για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ποσό της επιδότησης και μενω έκπληκτος. Γίνεται αυτό το πράγμα;

Σε κατάστημα ή σε τηλ. στα κεντρικά; σε ποιο;

Θελω να πάρω το iphone και έχω επιδότηση 100 ευρω!

Μπορω να διαπραγματευτώ μια καλύτερη τιμή; (ανανέωση συμβολάιου ειναι).

Ακούω για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ποσό της επιδότησης και μενω έκπληκτος. Γίνεται αυτό το πράγμα;

Σε κατάστημα ή σε τηλ. στα κεντρικά; σε ποιο;

Θελω να πάρω το iphone και έχω επιδότηση 100 ευρω!

Μπορω να διαπραγματευτώ μια καλύτερη τιμή; (ανανέωση συμβολάιου ειναι).

Πάρε στο 13830 και ζήτα να σου αυξήσουν την επιδότηση αλλιώς θα πας Cosmote που βρήκες καλύερη προσφορά. Ή ζήτα το σε κατάστημα.

παρε το 13830 και πες τους οτι αμα δεν ανεβει η επιδοτηση στην cosmote με νεα συνδεση σου καναν πολυ καλυτερη προσφορα για το iphone και θα φυγεις. το καταστημα δεν μπορει να κανει τιποτα.
Don't give up! :!:

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Και επίσης διαπίστωσα ψάχνοντας στο myaccount οτι για το iphone δεν έχω καμία extra επιδότηση σε σχέση με αυτούς που κάνουν νέα σύνδεση στη vodafone με το ίδιο πρόγραμμα που πρόκειται να επιλέξω!

Αν ειναι δυνατόν!

Πιάνει αυτό; Και αν μου πουν με το καλό στην cosmote; :)

Και επίσης τα 18μηνα συμβόλαια που έβλεπα πριν λίγο καιρό έχουν καταργηθεί;

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Και επίσης διαπίστωσα ψάχνοντας στο myaccount οτι για το iphone δεν έχω καμία extra επιδότηση σε σχέση με αυτούς που κάνουν νέα σύνδεση στη vodafone με το ίδιο πρόγραμμα που πρόκειται να επιλέξω!

Αν ειναι δυνατόν!

Πιάνει αυτό; Και αν μου πουν με το καλό στην cosmote; :)

Και επίσης τα 18μηνα συμβόλαια που έβλεπα πριν λίγο καιρό έχουν καταργηθεί;

1.Δεν θα σου πουν κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Θα κρατήσουν το αίτημα και κατά 99% θα λάβεις μήνυμα ότι αυξήθηκε η επιδότηση.

2.Αν επιλέξεις πρόγραμμα iPhone η επιδότηση σου θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

3.Τα 18μηνα είναι κανονικά διαθέσιμα και ανεβάζουν περίπου 50% την επιδότηση.

δεν προκειται να σου πουνε στο καλο να πας cosmote σε καμια περιπτωση.

ισχυουν κανονικα τα 18μηνα συμβολαια και περνεις το iphone πολυ πιο οικονομικα.

τι θα γινει bored01 μαζι θα απανταμε? :p

Don't give up! :!:

2.Αν επιλέξεις πρόγραμμα iPhone η επιδότηση σου θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

3.Τα 18μηνα είναι κανονικά διαθέσιμα και ανεβάζουν περίπου 50% την επιδότηση.

2. Εννοώ οτι ανεβαίνει (σε σχέση με αυτή που έχω τώρα για αγορά άλλου τηλεφώνου) η επιδότηση αν χρησιμοποιήσω προγραμμα iPhone αλλά στην ουσία είναι η ίδια με κάποιον που παει να κάνει καινουρια συνδεση! Δηλαδή, δεν παει επιδοτηση από προγραμμα iphone + επιδότηση που ειχα!

3. Στο myaccount μου εμφανίζει μονο 12μηνα συμβόλαια πλέον! Δεν ξερω γιατί!

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Θα μιλήσω και θα σας ενημερωσω!

Λοιπον μαγκες μην μασατε με την επιδοτηση.

Εμενα μου δινανε αρχικη επιδοτηση 90 ευρω ,και στο τελος μου το καναν 405 ευρω και 20 % εκπτωση στο παγιο χωρις καν να τους πιεσω.

Με λιγα λογια ,μολις εκλεισα χρονο,πηγα και εκανα αιτηση διακοπης συνδεσης.

Την επομενη μερα με παιρνει ο υπαλληλος για να μαθει τους λογους.

Του εξηγησα ,μου εκανε καποιες προτασεις και το αφησαμε στο θα το σκεφτω.

4 μερες αργοτερα ξαναμιλησαμε ,και μου ειπε το καλυτερο που μπωρουμε να κανουμε ειναι το iphone lite απο 35 ευρω να το παμε στα 28 το μηνα (χωρις να του αναφερω καν οτι θελω μειωση) ,και με ρωταει μεχρι ποσα ειμαι διαθετημενος να δωσω για το iphone.Εγω ο μ..κας του ειπα μεχρι 400.

Και μου λεει πως με την επιδοτηση που εχω ,ειδη το παιρνω στα 315 ,αλλα μου λεει πως μπωρει να κανει καποια καλυτερη προσφορα ακομα.

Με παιρνει σε μιση ωριτσα και τελικα το εκλεισα στα 260 ευρω (iphone 3gs 32GB)

και μινιαιο παγιο 31 +τελη (iphone 150 lite)

Και μπωρουσα να το επαιρνα ποιο φθηνα ακομα ,αν δεν ελεγα 400.

Αυτά είναι φίλε μου..

Και εγω ειμαι σε φαση διαπραγματευσεων για το iphone και βλεπω οτι οσο το ζορίζω μου λένε όλο και κάτι καλύτερο..

Να ρωτησω κατι αν ξερετε: Με το iphone 3GS μπαινοντας στο wifi αυτό λειτουργεί ταυτόχρονα με το 3G και σε χρεώνει δεδομένα. Υπάρχει τρόπος απενεργοποιησης του 3G..? Η το 1GB είναι αρκετό και δεν θα ξεπεραστει..? Γιατι αν τρωει ενω εισαι σε wifi και 3g και τα ξεπερασει τα 1GB ξερω οτι ειναι τρελές χρεώσεις μετα. Μην βρεθούμε με τπτ τρελους λογαριασμους οχι τπτ αλλο.

Αυτά είναι φίλε μου..

Και εγω ειμαι σε φαση διαπραγματευσεων για το iphone και βλεπω οτι οσο το ζορίζω μου λένε όλο και κάτι καλύτερο..

Να ρωτησω κατι αν ξερετε: Με το iphone 3GS μπαινοντας στο wifi αυτό λειτουργεί ταυτόχρονα με το 3G και σε χρεώνει δεδομένα. Υπάρχει τρόπος απενεργοποιησης του 3G..? Η το 1GB είναι αρκετό και δεν θα ξεπεραστει..? Γιατι αν τρωει ενω εισαι σε wifi και 3g και τα ξεπερασει τα 1GB ξερω οτι ειναι τρελές χρεώσεις μετα. Μην βρεθούμε με τπτ τρελους λογαριασμους οχι τπτ αλλο.

Οταν μπαινει σε wifi δεν σε χρεωνει με το 3g ,πανω αριστερα σου λεει με τι εισαι συνδεδεμενος.Αλλα υπαρχει και δυνατοτητα απενεργοποιησεις του 3g απο τις ρυθμησεις.

Παντος τα 1 gb ειναι υπεραρκετα για κινητο.Εγω ειχα 2 gb στην προηγουμενη συνδεση ,και ζητημα ειναι να ειχα ξεπερασει ποτε τα 500 mb (ειχα μπει και απο λαπτοπ καποιες φορες)

Οταν μπαινει σε wifi δεν σε χρεωνει με το 3g ,πανω αριστερα σου λεει με τι εισαι συνδεδεμενος.Αλλα υπαρχει και δυνατοτητα απενεργοποιησεις του 3g απο τις ρυθμησεις.

Παντος τα 1 gb ειναι υπεραρκετα για κινητο.Εγω ειχα 2 gb στην προηγουμενη συνδεση ,και ζητημα ειναι να ειχα ξεπερασει ποτε τα 500 mb (ειχα μπει και απο λαπτοπ καποιες φορες)

Και ομως ειναι κατι που συμβαινει στο νεο iphone και μιλάω γιατι ειναι δοκιμασμενο απο φίλο μου, και επισης αν εχει εκδοση απο 3.1 και μετα δεν μπορεις να το κλεισεις απο επιλογη.

Και ομως ειναι κατι που συμβαινει στο νεο iphone και μιλάω γιατι ειναι δοκιμασμενο απο φίλο μου, και επισης αν εχει εκδοση απο 3.1 και μετα δεν μπορεις να το κλεισεις απο επιλογη.

Να ενημερώσω ότι είμαστε εκτός θέματος αυτή τη στιγμή .. υπάρχει συγκεριμένο topic στο forum που μπορεί να λύσει τις απορίες περί iPhone 3GS ...

Υ.Γ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο στο iPhone ... ας ελέγξει λίγο ο φίλος σου τη συσκευή του προσεκτικά..

Ας συνεχίσουμε on topic .. ε;;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Τα unlimited προγράμματα συνεχίζουν να μην είναι διαθέσιμα στο myaccount, έτσι;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

καλησπέρα παιδιά. έβαλα το unlimited 50 πριν μισό μήνα χωρίς να πάρω επιδότηση και κράτησα με αίτηση φορητότητας και το προηγούμενο νούμερο μου που ήταν whats up. μετά από λίγες μέρες από την ενεργοποίηση μου βγήκε η αντίστοιχη προσφορά της cosmote και τώρα σκέφτομαι να πάω εκεί. θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να κάνω διακοπή σύνδεσης απο τόσο νωρίς ? τι θα πληρώσω έξτρα ? θα μπορω να κρατήσω πάλι το νούμερο μου ?

καλησπέρα παιδιά. έβαλα το unlimited 50 πριν μισό μήνα χωρίς να πάρω επιδότηση και κράτησα με αίτηση φορητότητας και το προηγούμενο νούμερο μου που ήταν whats up. μετά από λίγες μέρες από την ενεργοποίηση μου βγήκε η αντίστοιχη προσφορά της cosmote και τώρα σκέφτομαι να πάω εκεί. θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να κάνω διακοπή σύνδεσης απο τόσο νωρίς ? τι θα πληρώσω έξτρα ? θα μπορω να κρατήσω πάλι το νούμερο μου ?

Εφόσον έχεις κλείσει 12μηνο από τότε που έκανες τη σύνδεση στη Vodafone χωρίς να έχεις κάνει ξανά ανανέωση (επιδότηση) μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. Κάνεις αίτηση φορητότητας σε Γερμανό/Oteshop/Cosmote...

Εφόσον έχεις κλείσει 12μηνο από τότε που έκανες τη σύνδεση στη Vodafone χωρίς να έχεις κάνει ξανά ανανέωση (επιδότηση) μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις. Κάνεις αίτηση φορητότητας σε Γερμανό/Oteshop/Cosmote...

Ναι, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει πάρει επιδότηση, δεν μπορεί να φύγει όποτε θέλει; :confused:

Ναι, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει πάρει επιδότηση, δεν μπορεί να φύγει όποτε θέλει; :confused:

Μπερδεύτηκα, νόμιζα πως είχε ήδη ένα χρόνο vodafone και φέτος δεν πήρε επιδότηση, έυχαριστώ για την επισήμανση.

Τότε ναι φεύγει όποτε θέλει.

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η διακοπή από την ημέρα της αίτησης ?

H φορητότητα ολοκληρώνεται εντός 15 ημερών.

ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η διακοπή από την ημέρα της αίτησης ?

1 μήνας ακριβώς από την αίτηση διακοπής...!

update : εννοώ για οριστική διακοπή συμβολαίου ...

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών