Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ποιο ειναι το νουμερο για να ενημερωνομαι για το υπολοιπο ομιλιας,sms και data που εχω στο συμβολαιο μου?

Κενό σμσ στο 1284

Μου λεει η υπηρεσια αυτη δεν ειναι διαθεσιμη στο προγραμμα μου (πηρα το προγραμμα με iphone). Μας δουλευουν? Δεν μπορω να βλεπω το υπολοιπο μου?

Και σε αυτόν τον 1 μήνα από τη στιγμή που δηλώσω διακοπή θα πληρώνω πάγιο????

Ναι κανονικά

Για τα iphone,δεν ξερω αλλά για τα υπόλοιπα προγράμματα είναι το 1284.Κάνε ένα τηλέφωνο και ρώτα

Eιναι τραγικοι απλα.. Δεν υποστηριζουν την υπηρεσια αυτη για τα συμβολαια με το iphone. Θα πρεπει λεει να καλω στο 13830 καθε φορα για να μαθαινω το υπολοιπο.. Γιατι δεν τα ηξερα αυτα χτες που εκανα συνδεση να παω στην cosmote να τελειωνω:mad:

Μου λεει η υπηρεσια αυτη δεν ειναι διαθεσιμη στο προγραμμα μου (πηρα το προγραμμα με iphone). Μας δουλευουν? Δεν μπορω να βλεπω το υπολοιπο μου?

Πόσες μέρες το έχεις?

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Πόσες μέρες το έχεις?

Σημερα το πρωι εγινε η ενεργοποιηση. Πηρα το 13830 και μου ειπαν μονο απο αυτους μπορω να ενημερωνομαι. Δηλαδη ειμαι υποχρεωμενος καθε τοσο να πληρωνω για να μαθαινω το υπολοιπο, κατι που οι αλλες εταιριες ακομα και η vodafone σε αλλα προγραμματα να το παρεχει δωρεαν?

Εχω ενεργοποιήσει το vodafone extra unlimited number και τώρα που βλέπω την ανάλυση κλήσεων μέσω του σάιτ βλέπω ότι δεν μου χρέωσαν τα μηνύματα που έστειλα στον αριθμό που επέλεξα για το extra.Παίζει να έκαναν λάθος?????

Σημερα το πρωι εγινε η ενεργοποιηση. Πηρα το 13830 και μου ειπαν μονο απο αυτους μπορω να ενημερωνομαι. Δηλαδη ειμαι υποχρεωμενος καθε τοσο να πληρωνω για να μαθαινω το υπολοιπο, κατι που οι αλλες εταιριες ακομα και η vodafone σε αλλα προγραμματα να το παρεχει δωρεαν?

Εντύπωση μου κάνει. Δύο μέρες μετά λειτουργεί κανονικά αλλά γιατί στο είπαν?

Έχω surf & talk και τα λεπτά και τα sms τα μαθαίνω από 1284. Μόνο για τα mb παίρνω τηλέφωνο.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Έχω surf & talk και τα λεπτά και τα sms τα μαθαίνω από 1284. Μόνο για τα mb παίρνω τηλέφωνο.

Αυτό ακριβώς ισχύει!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εντύπωση μου κάνει. Δύο μέρες μετά λειτουργεί κανονικά αλλά γιατί στο είπαν?

Θα ξαναδοκιμασω σε 3-4 μερες. Αλλα φανηκε οτι τα προγραμματα με το iphone δεν το υποστηριζει. Και online που πηγα να γραφτω μου ελεγε δεν ειναι σωστα τα στοιχεια που δηλωνω.. Θα αφησω λιγες μερες και θα ξαναδοκιμασω.. Αμαν και αυτο το iphone, δεν λεω πολυ καλο, αλλα ουτε sms μετρητες, ουτε call counters

Θα ξαναδοκιμασω σε 3-4 μερες. Αλλα φανηκε οτι τα προγραμματα με το iphone δεν το υποστηριζει. Και online που πηγα να γραφτω μου ελεγε δεν ειναι σωστα τα στοιχεια που δηλωνω.. Θα αφησω λιγες μερες και θα ξαναδοκιμασω.. Αμαν και αυτο το iphone, δεν λεω πολυ καλο, αλλα ουτε sms μετρητες, ουτε call counters

Λογικά από αύριο (το πολύ μεθαύριο) θα ενμημερώνεσαι κανονικά από το 1284 για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας και των sms. Και εγώ πρόγραμμα iPhone έχω. Μόνο για τα ΜΒ πρέπει να καλείς το 13830 (κάτι το οποίο δεν χρειάζεται αν θυμάσαι να μηδενίζεις το μετρητή του iPhone κάθε 1η του μήνα).

Ακριβώς έτσι. Και εγώ που έχω το ίδιο σαν το iPhone αλλά για το Blackberry το 1284 μου δείχνει υπόλοιπο φωνής και sms για το κύριο και τα πρόσθετα προγράμματα αλλά όχι data.

Ο λόγος που δεν μπορείς να μάθεις ακόμα τα στοιχεία σου, ή να δημιουργήσεις προφίλ στο myaccount (έτσι δεν λέγεται;; ) είναι διότι είσαι νέος χρήστης (ισχύει είτε για νέα συμβόλαια, είτε και για εκείνα από φορητότητα) και χρειάζονται 1-2 εργάσιμες μέρες ώστε να ενημερώσουν το σύστημα..!

Το ίδιο συνέβη και σε μένα .. ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία από 1η Σεπτέμβρη για φορητότητα, και στις 15 είχα πλέον σήμα Vodafone (από Cosmote) για να δημιουργήσω προφίλ και να καταχωρηθούν τα στοιχεία μου στη βάση τους, μου είχαν πει να προσπαθήσω μετά τις 16 του μήνα ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Επίσης εαν στείλει κάποιος σήμερα sms στο 1284 η απάντηση προέρχεται από το αρχείο που δημιουργήθηκε την προηγούμενη μέρα και αφορά τη μέτρηση χρήσης μέχρι και το απόγευμα της προηγούμενης μέρας. Δεδομένου νέας σύνδεσης χρειάζονται 2 εργάσιμες σίγουρα, μία για να καταχωρηθεί η γραμμή στο σύστημα και μία για να κυλήσει το επόμενο 24ωρο ώστε να δημιουργηθεί το αρχείο για τον συνδρομητή.

Ακριβώς έτσι. Και εγώ που έχω το ίδιο σαν το iPhone αλλά για το Blackberry το 1284 μου δείχνει υπόλοιπο φωνής και sms για το κύριο και τα πρόσθετα προγράμματα αλλά όχι data.

Για το υπόλοιπο των data κάνετε κλήση στο 13830 για πελάτες λιανικής και 1399 για εταιρικους

A μαλιστα...Ωραια παλι καλα τοτε. Και αλλη μια ερωτηση ρε παιδια. Οσον αφορα την χρεωση δεδομενων, κοιτωντας του μετρητες του iphone, προσθετω και τα στελμενα δεδομενα και τα εισερχομενα για να δω ποσα δωρεαν μου απομενουν απο τα 500mb σωστα?

A μαλιστα...Ωραια παλι καλα τοτε. Και αλλη μια ερωτηση ρε παιδια. Οσον αφορα την χρεωση δεδομενων, κοιτωντας του μετρητες του iphone, προσθετω και τα στελμενα δεδομενα και τα εισερχομενα για να δω ποσα δωρεαν μου απομενουν απο τα 500mb σωστα?

Σωστά, απλά μην εμπιστευεσαι απόλυτα τον μετρητή του iPhone. Να το ελεγχεις απλά ενδεικτικά.

ειμαι και εγω κατοχος iphone 3gs με συνδεση vodafone απο την πεμπτη [iplus 250, δλδ 250 λεπτα, 250 μνμ, 1gb ιντερνετ, για 12 μηνες] και θελω να κανω τις εξης ερωτησεις:

1) μπορουμε να πουμε μαζεμενα ολα τα απαραιτητα νουμερα ειτε για κλησεις ειτε για μνμ που απαιτουνται για να μαθαινουμε το υπολοιπο του χρονου, των μνμ και του internet?

2)μπορω να μεταφερω το υπολοιπο μου στον αλλο μηνα?

3)γιατι ενω λειτουργουσε η sim μετα απο 2 μερες ειναι σα να μην υπαρχει? λες και καηκε ενα πραμα. "λειπει sim" λεει το iphone ενω ειναι μεσα. σημα τπτ και δεν ξερω κ εγω τι... με αλλες 2 που δοκιμασα απο vodafone και wind λειτουργει κανονικα η συσκευη. τι μπορει να επαθε, ξερεις κανεις? και που να απευθυνθω για να βρω το δικιο μου, οπως επισης μπορω να εκμεταλλευτω την ταλαιπωρια ζητωντας κατι απο την voda για την ταλαιπωρια μου? κατι σαν "με γα...τε ρε παλικαρια ενω πληρωνω... τι κανουμε απο δω και περα για να τα ξεχασω ολα αυτα?"

επειδή δεν έκανα καλή αρχή με τη Vodafone και ούτε βλέπω και θετική συνέχεια (όσον αφορά στο "τιμημένο" πρόγραμμα Europe, το οποίο ούτε καν υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα) λέω με το που κλείσω το μήνα στο "χωρίς πάγιο" να το γυρίσω σε καρτοκινητό (ποιος ο λόγος να πληρώνω, εφόσον χρήση δεν κάνω αφού βρίσκομαι στο εξωτερικό; ) ..

Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω τη μετάβαση τηλεφωνικά κι αναίμακτα ; δηλαδή χωρίς να αλλάζω κάρτες sim, να βάζω τίποτα υπογραφές κτλ ;

Το'χει κάνει κανείς ;;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Τώρα που τα καρτοκινητά έχουν 150 λεπτά ομιλίας προς όλους με 15 ευρώ, δεν είναι καιρός να δώσουν κάτι καλύτερο και στα συμβόλαια, όπου θες 20 ευρώ για 100 λεπτά; Γνωστά τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα συμβολαίων/καρτοκινητών, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δώσουν καλύτερες τιμές ή περισσότερο χρόνο στα συμβόλαια. Και τα "unlimited" καλύπτουν μόνο συγκεκριμένες ανάγκες/κατηγορίες χρηστών...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

(όσον αφορά στο "τιμημένο" πρόγραμμα Europe, το οποίο ούτε καν υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα)

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7051

το'ψαχνα χτες στα προγράμματα περιαγωγής κτλ .. αλλά δεν το'χε πουθενά...!!!

Αλλά φυσικό είναι ... αφού το έχει στα επαγγελματικά προγράμματα μόνο .. πράγμα που σημαίνει ... ότι εμείς οι κοινοί θνητοί .. δεν μπορούμε να το'χουμε να υποθέσω...;;; Δηλαδή ουσιαστικά ... μας δουλεύουν ψιλό γαζί ... !!!

Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών