Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω vf συσκευη και σε καθε λογαριασμο μου ερχεται περιπου 5Ε για μεταφορα δεδομενων κλπ που ποτε δεν εχω κανει..ξερει κανεις τι γινεται κ τι μπορω να κανω για να το αποφυγω?

Αν πατας κατα λαθος το κουμπι συνδεσης στο vf live μπορεις να προγραμματισεις άλλη λειτουργία στο κουμπι αυτό. Ή μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις σε καρτοκινητου οπότε δεν θα μπορει να συνδεθει. Αν δεν θες καθολου ιντερνετ ή vf live μπορείς να ζητήσεις από τη βόνταφον να σου κόψει το ιντερνετ εντελώς. Εγώ σε 3 διαφορετικά κινητά εχω κάνει στο καθένα ένα από αυτά τα 3 και δεν έχω πλεον χρεωσεις κατά λάθος.

Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιο σημείο στο site της Vodafone έχει χρεώσεις ανά δευτερόλεπτο μετά το δωρεάν χρόνο ομιλίας;

έχεις δικαίωμα να την ακυρώσης και την επόμενη ημέρα ακόμα , με την καταβολή της έκπτωσης που κέρδισες.

Μια διόρθωση:μπορείς να τη διακόψεις εφόσον συμπληρώσεις 1 μήνα,ώστε η διακοπή να γίνει με το που συμπληρωθεί ο 2ος μήνας

Μια διόρθωση:μπορείς να τη διακόψεις εφόσον συμπληρώσεις 1 μήνα,ώστε η διακοπή να γίνει με το που συμπληρωθεί ο 2ος μήνας

οποτε ισχυει αυτο που ειπα εγω για τους δυο μηνες λοιπον

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Τηλέφωνο στο 1260 για καταγραφή του αιτήματος,μπας και γίνει κάτι :(

Να υποθέσω ότι αυτός ο αριθμός δεν είναι για κλήσεις από εξωτερικό..μήπως έχουμε τον κατάλληλο;;

Τουλάχιστον ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα των 2000 λεπτών στον δεύτερο αριθμό... κάτι είναι κι αυτό..

Ας δούμε τι θα γίνει με το europe τώρα..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Kαποια βοηθεια;

Πάντα με λίγη υπομονή και ψάξιμο έρχεται απάντηση ....

Η Vodafone - όπως πολλάκις έχει αναφερθεί στις τελευταίες σελίδες - έχει το Passport σαν πρόγραμμα για χαμηλές χρεώσεις περιαγωγής ..

Συγκεκριμένα για τη Βουλγαρία που σε ενδιαφέρει υπάρχουν τα παρακάτω συνεργαζόμενα δίκτυα με την Vodafone

MobiTel, Globul κι εδώ μπορείς να δεις τις χρεώσεις εισερχόμενων/εξερχόμενων κλήσεων.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

mariel19, έκανες τώρα φορητότητα από κοσμοτε σε βονταφον και σου δωσανε το "χωρις πάγιο"; Πώς το εκανες αυτό; Το "χωρις πάγιο" υποτίθεται ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο!

Πες μου γιατί θέλω κι εγώ!

mariel19, έκανες τώρα φορητότητα από κοσμοτε σε βονταφον και σου δωσανε το "χωρις πάγιο"; Πώς το εκανες αυτό; Το "χωρις πάγιο" υποτίθεται ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο!

Πες μου γιατί θέλω κι εγώ!

Vodafone Χωρίς Πάγιο, ναι αυτό είναι το πρόγραμμά μου..

Κοίτα .. τι να σου πω ... ;; Και μένα εντύπωση μου κάνει που το βλέπω στις λίστες των παλαιών προγραμμάτων ... εγώ απλά ζήτησα το χαμηλότερο πάγιο που υπάρχει, διότι θα βρίσκομαι στο εξωτερικό και δεν υπάρχει λόγος να έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας,κτλ εφόσον δεν θα το χρησιμοποιώ. Δεν ήθελα και να το γυρίσω σε καρτοκινητό, διότι "δεν το'χω" με τις κάρτες ... άλλωστε είμαι εδώ και 8-9 χρόνια με συμβόλαιο.. τώρα στα "γεράματα" θ'αλλάξω .. ;;

Από την άλλη βέβαια, έτσι όπως εξελίσεται το θέμα, "πατάτα" ήταν κι αυτό που έκανα .. γιατί αν κι έχω τον αριθμό μου και μια εταιρία να μου προσφέρει υπηρεσίες, τις πραγματικές υπηρεσίες για τις οποίες υποτίθεται ότι μεταφέρθηκα και πήρα αυτό το πρόγραμμα αποκλειστικά, δεν έχω το "δικαίωμα" να τις απολαύσω ... Πιστεύω πως αύριο το μεσημέρι το αργότερο θα έχω μια λύση/απάντηση έστω στον προβληματισμό μου ...

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μια χαρά γίνεται φορητότητα στο χωρίς πάγιο. Όταν καλείς το ζητάς και όταν σου πουν οτι δεν είναι ποιά εμπορικά διαθέσιμο και το χαμηλότερο είναι το βόνταφον 10 τότε τους λες οτι εγώ θέλω το χωρία πάγιο αλλιώς θα πάω στην wind/cosmote αντίστοιχα που το δίνουν. Και στο δίνουν τελικά!

Έτσι έκανα 2 φορητότητες :)

Μόνο προσοχή γιατί μερικά έξτρα πρόσθετα πακετάκια δεν είναι συμβατά με το χωρίς πάγιο :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μια χαρά γίνεται φορητότητα στο χωρίς πάγιο. Όταν καλείς το ζητάς και όταν σου πουν οτι δεν είναι ποιά εμπορικά διαθέσιμο και το χαμηλότερο είναι το βόνταφον 10 τότε τους λες οτι εγώ θέλω το χωρία πάγιο αλλιώς θα πάω στην wind/cosmote αντίστοιχα που το δίνουν. Και στο δίνουν τελικά!

Έτσι έκανα 2 φορητότητες :)

Μόνο προσοχή γιατί μερικά έξτρα πρόσθετα πακετάκια δεν είναι συμβατά με το χωρίς πάγιο :)

Αχ.. να μην σε είχα ρωτήσει πριν 20 μέρες... γιατί όταν ρώτησα εγώ εκείνον τον "καλό κυριούλη" με καθησύχασε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα... κι ότι ό,τι θέλω με ένα τηλεφώνημα μπορώ να τα ενεργοποιήσω αμέσως ....

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εαν την έκανες τηλεφωνικά τότε αυτός που σου μίλησε δεν ήταν της βόνταφον αλλά υπάλληλος εταιρείας που συνεργάζεται με τη βόνταφον!

Το πρόγραμμα χρήσης "Χωρίς Πάγιο" είναι κανονικά εμπορικά διαθέσιμο. Απλά αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με παλαιότερα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο για αλλαγή προγράμματος.

Το πρόγραμμα χρήσης "Χωρίς Πάγιο" είναι κανονικά εμπορικά διαθέσιμο. Απλά αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με παλαιότερα είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο για αλλαγή προγράμματος.

Οτι είναι είναι ναι αλλά όταν το ζητάς αρχίζουν συνήθως τις προσπάθειες να σε πάνε στο 10 και πάνω.

Επίσης μπορείς να μεταφερθείς στο χωρίς πάγιο (αλλαγή προγράμματος) εαν δεν έχεις πάρει επιδότηση τους τελευταίους 12 μήνες...

Οτι είναι είναι ναι αλλά όταν το ζητάς αρχίζουν συνήθως τις προσπάθειες να σε πάνε στο 10 και πάνω.

Επίσης μπορείς να μεταφερθείς στο χωρίς πάγιο (αλλαγή προγράμματος) εαν δεν έχεις πάρει επιδότηση τους τελευταίους 12 μήνες...

Γενικά δεν συμφέρει το χωρίς πάγιο αλλά αν το θέλει κάποιος δεν τον εμποδίζει κανένας, επίσης κάνεις λάθος δεν είναι διαθέσιμο για αλλαγή προγράμματος σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα με το cs δεν κάνω λάθος :)

Παιδιά, πριν 3 ώρες πήρα το 13830 και ζήτησα α) νεα συνδεση ή β) φορητότητα ή γ) μετατροπή καρτοκινητου σε συμβόλαιο και η κοπέλα του cc μου έλεγε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πάρω το χωρις πάγιο!!!

Θέλω να το πάρω σήμερα κιόλας αφού λέτε ότι γινεται!

Ποια μέθοδο να προτιμήσω; Νέα συνδεση, φορητότητα ή καρτοκινητό σε συμβόλαιο, καλύτερα;

Εαν την έκανες τηλεφωνικά τότε αυτός που σου μίλησε δεν ήταν της βόνταφον αλλά υπάλληλος εταιρείας που συνεργάζεται με τη βόνταφον!

ναι τηλεφωνικά την έκανα τη φορητότητα .. και μου ήρθαν τα συμβόλαια στο σπίτι ...

ΤΙ φρούτο είναι πάλι τούτο;;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλημέρα σας,

Επειδή δε γνωρίζω να σας ρωτήσω το εξής:

Έχω 5 επαγγελματικές γραμμές για τις οποίες πήρα επιδότηση μόνο για τις 4, επειδή στην 5η δεν έβαλα δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάποιο πρόγραμμα. Στην 5η έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία surf & email 150 και τη χρησιμοποιώ μόνο με το pda για το internet, κλήσεις δε κάνω καθόλου. Μπορώ να τη μεταφέρω στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο και να έχω πάλι την υπηρεσία surf & email ή δε θα μου αλλάξουν πρόγραμμα?

Ευχαριστώ

ναι τηλεφωνικά την έκανα τη φορητότητα .. και μου ήρθαν τα συμβόλαια στο σπίτι ...

ΤΙ φρούτο είναι πάλι τούτο;;

Δυστυχώς εδώ και καιρό όταν καλείς στο 13894 κρατάνε τα στοιχεία σου και τα προωθούν στον εξωτερικό συνεργάτη τους ο οποίος σε καλεί και κάνει την αίτηση. Ούτε εμένα μου αρέσει που γίνεται έτσι. Άσε που κάνουν σοβαρά λάθη πολλές φορές.

Περιμένω από τη Vodafone τηλεφώνημα τώρα για να μου ενεργοποιήσουν εκτός διαδικασίας το Europe , γιατί εκτός της όλης "ασυνεννοησίας" που υπήρξε κατά την φορητότητα, πήγαν και μου ενεργοποίησαν χωρίς να το ζητήσω το europe στο δεύτερο αριθμό συμβολαίου που έχω και που βρίσκεται συνεχώς Ελλάδα... για να δούμε τώρα τι θα γίνει ... !!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

παιδια βοηθεια.!!!!μηπως μπορει να μου εξηγησει κανενας:1ον,παω στη σελιδα της vodafone και κανω εγγραφη στο My Account μου στελνουν τον κωδικο,τους βαζω και δεν μου τους αναγνωριζει!!!!(για να μπορω να μαθω εγω ο ιδιος και οχι απο καποιο καταστημα τι ποσο επιδοτησης εχω-δικαιουμαι!!!!)δυστηχως ομως δεν μπορω να μπω!!!+2ον εαν γνωριζει κανενας εαν το ποσο της επιδοτησης μου,οσο περνουν οι μηνες + {πληρωνω το (χωρις παγιο) με συνδεση},αυτο αυξανεται?το λεω αυτο γιατι καθε εναν που ρωταω μου λεει και κατι το διαφορετικο!!!ελεος πια!!!!!:mad:(μου εστειλε μηνυμα η vodafone οτι αυξηθηκε κατα 10 ευρώ η επιδοτηση μου!!δηλαδη εαν περιμενω κανεναν μηνα ακομα θα μου αυξηθει παλι κατα 10 ευρώ?τοτε να παω να παρω κινητο κατα τα χριστουγεννα!!!!:lol:τι ισχυει τελικα?υπευθυνα ξερει κανενας να μου πει?ευχαριστώ.....

παιδια βοηθεια.!!!!μηπως μπορει να μου εξηγησει κανενας:1ον,παω στη σελιδα της vodafone και κανω εγγραφη στο My Account μου στελνουν τον κωδικο,τους βαζω και δεν μου τους αναγνωριζει!!!!(για να μπορω να μαθω εγω ο ιδιος και οχι απο καποιο καταστημα τι ποσο επιδοτησης εχω-δικαιουμαι!!!!)δυστηχως ομως δεν μπορω να μπω!!!+2ον εαν γνωριζει κανενας εαν το ποσο της επιδοτησης μου,οσο περνουν οι μηνες + {πληρωνω το (χωρις παγιο) με συνδεση},αυτο αυξανεται?το λεω αυτο γιατι καθε εναν που ρωταω μου λεει και κατι το διαφορετικο!!!ελεος πια!!!!!:mad:(μου εστειλε μηνυμα η vodafone οτι αυξηθηκε κατα 10 ευρώ η επιδοτηση μου!!δηλαδη εαν περιμενω κανεναν μηνα ακομα θα μου αυξηθει παλι κατα 10 ευρώ?τοτε να παω να παρω κινητο κατα τα χριστουγεννα!!!!:lol:τι ισχυει τελικα?υπευθυνα ξερει κανενας να μου πει?ευχαριστώ.....

για το δεύτερο μέρος δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί είμαι λίγο καιρό μόνο στη Vodafone..

αλλά για το πρώτο μέρος .. μπορώ να σου πω .. ότι αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα κάνω αίτηση, βάζω δικό μου κωδικό, μπαίνω στο προφίλ, κοιτάω κανονικά .. κάνω logout και στην επόμενη φορά που πάω για login δεν δέχεται τον κωδικό που είχα βάλει αρχικά.. μου έρχεται μήνυμα στο κινητό με νέο κωδικό, τον βάζω ανοίγει στο tab με την καταχώρηση νέου κωδικού, τον αλλάζω αποθηκεύεται, βλέπω κανονικά τα στοιχεία μου και στο επόμενο logout - login ... πάλι τα ίδια...!!

Ακόμα κι αν δεν αλλάξω κωδικό και κρατήσω αυτόν που μου έχει στείλει, δεν μπορώ να κάνω login..! Δεν ξέρω τι παίζει ... αλλά ειναι πολύ εκνευριστικό .. Πάλι καλά, που το μήνυμα στο κινητό έρχεται στο δευτερόλεπτο..!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

εαν κανει καποιος καινουργιος συνδεση,στο vodafone 120 ή οποιαδηποτε αλλη συνδεση θα μπορει να παρει πολυ φθηνα ή τζαμπα κινητο?το γνωριζει κανενας αυτο?ή μονο ο γερμανος το κανει,για να προσελκυσει πελατεια?

Ολες οι εταιρίες,όταν εννοούν τζάμπα κινητά σε χαμηλά προγράμματα χρήσης εννοούν κινητά πολύ απλά και παλιάς τεχνολογίας.

ή και κάτι μέτριο νέας τεχνολογίας

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών