Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά μπορώ να κάνω κάτι πάω σε άλλη εταιρεία , όταν το έκανα αυτό πριν δύο χρόνια με πήραν και μου δίνανε extra 60 ευρώ αλλά ήταν ποια αργά είχα κάνει ήδη μεταφορά.

Τώρα επειδή ξέρω το κόλπο πρώτα τους πήρα τηλέφωνο τι καλύτερο μπορούν να δώσουν και μετά βλέπω τι συμφέρει όχι όμως να τα δεχόμαστε όλα και οι παλιοί έχουν ψυχή !

Παραλογο μεν αλλα ετσι ειναι...Θα σου ελεγα να ζητησεις αυξηση επιδοτησης.Της κορης μου απο 100 ευρω την εκαναν 250 ευρω.Εμενα απο 98 την εκαναν 178 αλλα ταυτοχρονη μειωση παγιου στο 50% για ιδιο χρονο ομιλιας.

Πως ζητάτε βρε παιδιά άυξηση της επιδότησης?Κι γω γύρω στα 60 ευρώ έχω,χάλια δηλαδή.

Πως ζητάτε βρε παιδιά άυξηση της επιδότησης?Κι γω γύρω στα 60 ευρώ έχω,χάλια δηλαδή.

Είναι τόσο συνηθισμένοι στα καταστήματα πλέον, που όταν πήγα στη voda πριν κανένα μήνα είπα στην κοπέλα: Πάρε τηλ στα κεντρικά και πες τους ότι κάνω φασαρία και ότι θα πάω στη wind κλπ κλπ κλπ

Η κοπέλα πήρε και σε 10 δευτερόλεπτα η επιδότηση από 160 πήγε 280 !!:lol: :lol:

Υπάρχουν και καλύτερα παραδείγματα βέβαια αν κοιτάξεις καμιά 10αριά μυνήματα πιο πάνω. Από 77 σε 249 !!!!!!:D

Eίτε από το 13830 είτε από κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζεις πως αν δεν στην ανεβάσουνε θα πας σε άλλη εταιρεία.

Ντρέπομαι βρε παιδιά...Είμαι κ γυναίκα κ θα με περάσουν για γύφτισσα!

Mείνε τότε με τα 60 ευρώ.:)

Ελπίζω να μην ακουστεί τόσο ηλίθια η ερωτηση, αλλά που διάλο είναι η επιλογή "Οι συνδέσεις μου" στο my account της voda? Προσπαθώ να δω για ανανέωση συσκευής, κάνω κανονικά login αλλά δεν έχω καμία ουσιαστική επιλογή στη συνέχεια!

έχει ένα μικρό τοξάκι δίπλα από το Myaccount , αν έχεις κάνει Login

Πάτησε το

Ντρέπομαι βρε παιδιά...Είμαι κ γυναίκα κ θα με περάσουν για γύφτισσα!

Γιατί;Απλώς θα κάνεις αίτηση φορητότητας για την Cosmote ή τη Wind και αν καταλάβουν πως χάνουν έναν "καλό" πελάτη (πολλές φορές "ανεβάζουν" τις επιδοτήσεις και στους "μέτριους" συνδρομητές) θα σου "ανεβάσουν" την επιδότηση.Αίτηση για επανεξέταση της επιδότησης μπορείς να κάνεις στη Vodafone;:worry:

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τελικά είχε μπλοκάρει ο λογαριασμός λόγω ...παλαιότητας, μου ζήτησαν να κάνω νέα εγγραφή, για να δούμε!

Γιατί;Απλώς θα κάνεις αίτηση φορητότητας για την Cosmote ή τη Wind και αν καταλάβουν πως χάνουν έναν "καλό" πελάτη (πολλές φορές "ανεβάζουν" τις επιδοτήσεις και στους "μέτριους" συνδρομητές) θα σου "ανεβάσουν" την επιδότηση.Αίτηση για επανεξέταση της επιδότησης μπορείς να κάνεις στη Vodafone;:worry:

Δηλ για να μου ανεβάσουν την επιδότηση πρέπει να κάνω αίτηση φορητότητας πρώτα?

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις αίτημα για επανεξέταση της επιδότησης όπως γίνεται και στην Cosmote.Ρώτα σε ένα κατάστημα "Vodafone" ή κάλεσε στο 13830.:)

Είναι λίγο επίφοβο, πολλοί το έκαναν αναμένοντας κλήση από το δίκτυο που εγκατέλειπαν για αύξηση επιδότησης η οποία τελικώς δεν έγινε και... άλλαξαν δίκτυο !!! Καλύτερα ένα αίτημα για επανεξέταση της επιδότησης, δεν μπορεί να μην έχουν...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις αίτημα για επανεξέταση της επιδότησης όπως γίνεται και στην Cosmote.Ρώτα σε ένα κατάστημα "Vodafone" ή κάλεσε στο 13830.:)

Mόλις λίγα μηνύματα πριν είπαμε πως γίνεται αίτημα επανεξέτασης επιδότησης είτε από το 13830 είτε από κατάστημα. Δεν χρειάζεται να κάνει αίτηση φορητότητας.

Δοκιμασε πρωτα να ζητησεις επανεξεταση για αυξηση επιδοτησης.Συνηθως πιανει και καλα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θα τους πάρω δηλ τηλέφωνο και θα πω να ξαναδουν την επιδότησή μου επειδή σκέφτομαι να αλλάξω δίκτυο?

Θα τους πάρω δηλ τηλέφωνο και θα πω να ξαναδουν την επιδότησή μου επειδή σκέφτομαι να αλλάξω δίκτυο?

Μην τους πεις ότι σκέφτεσαι να αλλάξεις δίκτυο.Πες τους μόνο να ελέγξουν ξανά το ποσό της επιδότησης.Αν δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα,κάνε μια αίτηση φορητότητας.Αν σε πάρουν τηλέφωνο και σου δώσουν μεγαλύτερη επιδότηση, ακύρωσε την αίτηση.:)

Αναβάθμισα το συμβόλαιό μου τελευταία φορά πέρυσι τον Οκτώβρη,γύρω στις 10 του μήνα.Εχω 2 συνδέσεις στο you and me.Σκέφτομαι να διακόψω τη μία,μια από αυτές τις μέρες.Θα έχω επιβάρυνση από τη βόνταφον?

Nαι. Δεν είναι κακό να πεις ότι σκέφτεσαι να αλλάξεις δίκτυο αν δεν γίνει κάποια αύξηση της επιδότησης. Ξέρεις πόσοι το κάνουν?

Όσο για τη σύνδεση που θέλεις να διακόψεις, αν την διακόψεις πριν κλείσει το 12μηνο (δηλ. πριν τις 10 Οκτωβρίου) θα κληθείς να πληρώσεις κάποιο ποσοστό της επιδότησης που είχες πάρει για συσκευή από αυτή τη σύνδεση.

Μην τους πεις ότι σκέφτεσαι να αλλάξεις δίκτυο.Πες τους μόνο να ελέγξουν ξανά το ποσό της επιδότησης.Αν δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα,κάνε μια αίτηση φορητότητας.Αν σε πάρουν τηλέφωνο και σου δώσουν μεγαλύτερη επιδότηση, ακύρωσε την αίτηση.:)

Μπορεις να το κανεις και ετσι ....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αφού ουσιαστικά το ένα πάγιο προπληρώνεται,άρα δεν λήγει νωρίτερα το συμβόλαιο.Οι επιδοτήσεις πως βγαίνουν τότε πριν τη συμπλήρωση χρόνου?

Αφού ουσιαστικά το ένα πάγιο προπληρώνεται,άρα δεν λήγει νωρίτερα το συμβόλαιο.Οι επιδοτήσεις πως βγαίνουν τότε πριν τη συμπλήρωση χρόνου?

Το κάνουν για να μπορείς να ανανεώσεις πριν κλείσει το 12μηνο όπου θα έχεις τη δυνατότητα και να αλλάξεις εταιρεία.

Επομένως εγώ πρέπει να πάω λίγο πριν κλέισω 12μηνο για να διακόψω τη σύνδεση,ε?

Θα πας όταν κλείσει το 12μηνο.:)

Γεια! Είμαι καινούριος στο myphone.gr. Σκοπεύω να αγοράσω νέα συσκευή, συγκεκριμένα το w995, αλλά έχω μερικές απορίες σχετικά με τα bonus. Έχω οικογενειακό πρόγραμμα με 4 αριθμούς 500 λεπτά το μήνα και κάθε χρόνο κερδίζω κάποια bonus. Το θέμα είναι ότι τώρα έχουν βγει τα bonus μόνο ενός αριθμού ενώ ενός άλλου από τους τέσσερις θα βγουν σε περίπου δύο μήνες, μπορεί και τρεις (δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνουν όλα μαζί). Για τους άλλους δύο αριθμούς δεν ξέρω. Το πρόβλημά μου είναι μήπως μέχρι να έχω τα bonus των υπόλοιπων αριθμών έχουν λήξει αυτά του πρώτου και αν μπορώ με κάποιον τρόπο να τα χρησιμοποιήσω όλα μαζί. Ελπίζω να έγινα κατανοητός (γενικά δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών