Vasileios Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Όχι,δεν κατάλαβες.Πήρα το Μάρτη επιδότηση (49 ευρώ) και μία μέρα πήγα και πλήρωσα ένα λογαριασμό 3 ευρώ.Η υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε ότι αν συνεχίσω να κάνω 3 ευρώ για 6 μήνες θα πληρώσω το ποσό της επιδότησης και η Vodafone θα μου πάρει τον αριθμό (κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ :p).Επειδή δεν θέλω να χάσω τον αριθμό,θέλω να ξέρω πόσα ευρώ λογαριασμό θα πρέπει να κάνω για να κρατήσω τον αριθμό μου.:confused: Φίλε , Σου είχα γράψει και παλιώτερα , πρέπει να κάνεις 49 ευρώ χωρίς τέλη κινητής και χωρίς Φ.Π.Α μέσα σε 6 μήνες αλλιώς θα πληρώσεις την διαφορά . Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα μια που δεν θές να μιλάς είναι μεταφορά χρόνου σε καρτοκινητό . καλείς το 1252 και μεταφέρεις 30-40 ευρώ σε ένα a la carte ή CU ή International Θα τα πληρώσεις που θα τα πληρώσεις καλό είναι να σου μείνουν σε μια κάρτα για μελλοντική χρήση . Τον αριθμό δεν τον χάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Παιδιά μια βοήθεια.. Ένας φίλος έχει οικογενειακό πακέτο στην cosmote, και μου ζήτησε να κοιτάξω αν έχει κάτι αντίστοιχο η vodafone και τι προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, έχουν 3 αριθμούς με πάγιο 33 ευρώ η κάθε μία, σύνολο 99Ε πάγια το μήνα. Σε αυτά τα χρήματα ο κάθε αριθμός έχει 4 ώρες προς κινητά, και 3 ώρες ενδοοικογενειακά. Στη vodafone πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά κατάλαβα.. βλέπω οτι έχει 2 προγράμματα, το Οικογενειακό Classic και το Οικογενειακό Mega, με 500 και 900 λεπτά ομιλίας αντίστοιχα. Και ξεκινάνε οι απορίες, αυτά τα 500 ή 900 λεπτά πως ακριβώς κατανέμονται ανάμεσα στους αριθμούς? Επίσης, όταν λέει πάγιο με 1, 2 ή 3 μέλη τι ακριβώς σημαίνει? 1, 2 ή 3 επιπλέον μέλη? Αξίζει να πάνε με φορητότητα στη vodafone ή τις cosmote είναι φθηνότερα? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Παιδιά μια βοήθεια.. Ένας φίλος έχει οικογενειακό πακέτο στην cosmote, και μου ζήτησε να κοιτάξω αν έχει κάτι αντίστοιχο η vodafone και τι προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, έχουν 3 αριθμούς με πάγιο 33 ευρώ η κάθε μία, σύνολο 99Ε πάγια το μήνα. Σε αυτά τα χρήματα ο κάθε αριθμός έχει 4 ώρες προς κινητά, και 3 ώρες ενδοοικογενειακά. Στη vodafone πιο πολύ μπερδεύτηκα παρά κατάλαβα.. βλέπω οτι έχει 2 προγράμματα, το Οικογενειακό Classic και το Οικογενειακό Mega, με 500 και 900 λεπτά ομιλίας αντίστοιχα. Και ξεκινάνε οι απορίες, αυτά τα 500 ή 900 λεπτά πως ακριβώς κατανέμονται ανάμεσα στους αριθμούς? Επίσης, όταν λέει πάγιο με 1, 2 ή 3 μέλη τι ακριβώς σημαίνει? 1, 2 ή 3 επιπλέον μέλη? Αξίζει να πάνε με φορητότητα στη vodafone ή τις cosmote είναι φθηνότερα? Στην Vodafone ο δωρεάν χρόνος ομιλίας κατανέμεται σε όλα τα μέλη του οικογενειακού πακέτου.Υπάρχουν δηλαδή τα 500 ή τα 900 λεπτά και χρησιμοποιούνται απ'όλους χωρίς περιορισμούς σε κάθε μέλος. Μεταξύ τους τα μέλη του οικογενειακού πακέτου έχουν απεριόριστο δωρεάν χρόνο ομιλίας. Οι τιμές που δίνεις για τους αριθμούς πιο πάνω(33 ευρώ έκαστος)είναι με το φόρο κινητής ή χωρίς αυτόν;Επίσης,σε ποιο πρόγραμμα βρίσκεται η κάθε γραμμή και τι προνόμιο έχουν ζητήσει απ'την Κοσμοτέ;(έκπτωση 10% στο πάγιο,δωρεάν επικοινωνία μεταξύ τους; ).Γράψε μας κι αυτά,διότι μόνο έτσι θα μπορέσεις και συ να καταλάβεις τι τους συμφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Οι τιμές που δίνεις για τους αριθμούς πιο πάνω(33 ευρώ έκαστος)είναι με το φόρο κινητής ή χωρίς αυτόν;Επίσης,σε ποιο πρόγραμμα βρίσκεται η κάθε γραμμή και τι προνόμιο έχουν ζητήσει απ'την Κοσμοτέ;(έκπτωση 10% στο πάγιο,δωρεάν επικοινωνία μεταξύ τους; ).Γράψε μας κι αυτά,διότι μόνο έτσι θα μπορέσεις και συ να καταλάβεις τι τους συμφέρει περισσότερο. Τα 33 ευρώ πάγιο ανα σύνδεση (για 4 ώρες δωρεάν χρόνου ομιλίας) είναι χωρίς φόρους. Δεν μου είπε κάτι για προνόμια μόνο αυτό που έγραψα και πριν, οτι έχουν 3 ώρες δωρεάν ενδοοικογενειακές κλήσεις Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Άρα,δίνουν για κάθε μία γραμμή του οικογενειακού περίπου 38 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου κινητής τηλεφωνίας.Σύνολο περίπου 114.Πρόσθεσε και 24 ευρώ που έχει το πάγιο της απεριόριστης ομιλίας για 3 άτομα-μέλη του οικογενειακού,μας κάνει περίπου 138 ευρώ(140 πες χοντρικά) και μιλάνε από 4 ώρες ο καθένας(σύνολο 12 ώρες) συν το μεταξύ τους απεριόριστο. Στην Vodafone ενδεικτικά με το 500άρι πρόγραμμα θα πληρώνουν περίπου 122 ευρώ και θα έχουν 8 ώρες και 20 λεπτά προς όλους τους άλλους εθνικούς αριθμούς και απεριόριστο χρόνο μεταξύ τους.Η διαφορά βασικά βρίσκεται στο δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τους άλλους εθνικούς αριθμούς.Αν τους φτάνουν τα 500 λεπτά έχει καλώς,αλλιώς καλύτερα να μείνουν Κοσμοτέ. Το 900άρι δεν το ανέφερα διότι βγαίνει αρκετά πιο πάνω απ'αυτό που πληρώνουν στην Κοσμοτέ και επίσης ξεφεύγει πολύ απ'το δωρεάν χρονο ομιλίας που ήδη έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Άρα,δίνουν για κάθε μία γραμμή του οικογενειακού περίπου 38 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου κινητής τηλεφωνίας.Σύνολο περίπου 114.Πρόσθεσε και 24 ευρώ που έχει το πάγιο της απεριόριστης ομιλίας για 3 άτομα-μέλη του οικογενειακού,μας κάνει περίπου 138 ευρώ(140 πες χοντρικά) και μιλάνε από 4 ώρες ο καθένας(σύνολο 12 ώρες) συν το μεταξύ τους απεριόριστο. Στην Vodafone ενδεικτικά με το 500άρι πρόγραμμα θα πληρώνουν περίπου 122 ευρώ και θα έχουν 8 ώρες και 20 λεπτά προς όλους τους άλλους εθνικούς αριθμούς και απεριόριστο χρόνο μεταξύ τους.Η διαφορά βασικά βρίσκεται στο δωρεάν χρόνο ομιλίας προς τους άλλους εθνικούς αριθμούς.Αν τους φτάνουν τα 500 λεπτά έχει καλώς,αλλιώς καλύτερα να μείνουν Κοσμοτέ. Το 900άρι δεν το ανέφερα διότι βγαίνει αρκετά πιο πάνω απ'αυτό που πληρώνουν στην Κοσμοτέ και επίσης ξεφεύγει πολύ απ'το δωρεάν χρονο ομιλίας που ήδη έχουν. Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, θέλω μόνο να μου διευκρινήσεις 2 πράγματα αν έχεις την καλοσύνη. -Πρώτον, τα 122 ευρώ που μου είπες είναι τα πάγια του Vodafone Classic 500 με 3 μέλη? (Ακομα δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννούν με αυτά τα μέλη, δήλαδη 3 μέλη σύνολο?) -Και δεύτερον, επειδή αυτά τα 500 λεπτά τα μοιράζονται όλοι μεταξύ τους, υπάρχει η δυνατότητα να περιορίσουν συγκεκριμένα λεπτά για κάθε αριθμό? Δηλαδή ο μπαμπάς πχ που δεν μιλάει πολύ να έχει μόνο 60 λεπτά χρόνο ομιλίας στη γραμμή του, ο ένας γιός που μιλάει πολύ να έχει 300 λεπτά ομιλίας και ο άλλος γιός 140 λεπτά ομιλίας? (Για να μην τσακώνονται μετακύ τους) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 εγω τα βγάζω στα 115,77 με 3 μέλη σύνολο, με φπα και τέλη συνδρομητών. τα λεπτά ειναι χύμα, όποιος προλάβει πρώτος, και ενημέρωση για υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας έχει μόνο η κύρια γραμμή (αυτή που έχει και το μεγαλύτερο πάγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, θέλω μόνο να μου διευκρινήσεις 2 πράγματα αν έχεις την καλοσύνη. -Πρώτον, τα 122 ευρώ που μου είπες είναι τα πάγια του Vodafone Classic 500 με 3 μέλη? (Ακομα δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννούν με αυτά τα μέλη, δήλαδη 3 μέλη σύνολο?) -Και δεύτερον, επειδή αυτά τα 500 λεπτά τα μοιράζονται όλοι μεταξύ τους, υπάρχει η δυνατότητα να περιορίσουν συγκεκριμένα λεπτά για κάθε αριθμό? Δηλαδή ο μπαμπάς πχ που δεν μιλάει πολύ να έχει μόνο 60 λεπτά χρόνο ομιλίας στη γραμμή του, ο ένας γιός που μιλάει πολύ να έχει 300 λεπτά ομιλίας και ο άλλος γιός 140 λεπτά ομιλίας? (Για να μην τσακώνονται μετακύ τους) 1.Βασικά,είναι χοντρικά 120 ευρώ!Αν θες ακριβές ποσό(με την προυπόθεση ότι δε χρησιμοποιούν κάποια πρόσθετη υπηρεσία ούτε ξεπερνάν τη χρήση του προγράμματος) είναι:119.77 ευρώ.(101,5 το πάγιο και 0,18 * 101,5 ο φόρος συνδρομητών).Αυτό είναι το πάγιο του Classic με τα χαρακτηριστικά που σου έγραψα πιο πάνω. 2.Είναι χύμα και ο καθένας μιλάει όσο θέλει.Φαντάσου ένα πορτοφόλι με 500 ευρώ όπου ο καθένας πάει και παίρνει όσα θέλει κάθε φορά μέχρι να τελειώσουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 εγω τα βγάζω στα 115,77 με 3 μέλη σύνολο, με φπα και τέλη συνδρομητών. τα λεπτά ειναι χύμα, όποιος προλάβει πρώτος, και ενημέρωση για υπολοιπόμενο χρόνο ομιλίας έχει μόνο η κύρια γραμμή (αυτή που έχει και το μεγαλύτερο πάγιο) Χμμμ... ευχαριστώ για την απάντηση. Κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντως, τα οικογενειακά προγράμματα της vodafone είναι πολύ περιοριστικά... δηλαδη ή 500 λεπτά θα πάρεις (τα οποία είναι χύμα όπως είπες και όποιος πρόλαβε-πρόλαβε) ή 900 λεπτά. Θα έπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 1.Βασικά,είναι χοντρικά 120 ευρώ!Αν θες ακριβές ποσό(με την προυπόθεση ότι δε χρησιμοποιούν κάποια πρόσθετη υπηρεσία ούτε ξεπερνάν τη χρήση του προγράμματος) είναι:119.77 ευρώ.(101,5 το πάγιο και 0,18 * 101,5 ο φόρος συνδρομητών).Αυτό είναι το πάγιο του Classic με τα χαρακτηριστικά που σου έγραψα πιο πάνω. 2.Είναι χύμα και ο καθένας μιλάει όσο θέλει.Φαντάσου ένα πορτοφόλι με 500 ευρώ όπου ο καθένας πάει και παίρνει όσα θέλει κάθε φορά μέχρι να τελειώσουν :p Ειναι [(69,50/1,19)*0,15]*1,19+{[(16/1,19)*0,12]*1,19}*2 ή ίσως κατι λίγο πιο απλοποιημένο απο αυτό. όχι όμως 101,5 + τέλος συνδρομητή γιατι πηγαίνει ξεχωριστά σε κάθε γραμμή και αλλάζει κλίμακα ανάλογα με το ποσό προ φπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Χμμμ... ευχαριστώ για την απάντηση. Κατα την ταπεινή μου γνώμη πάντως, τα οικογενειακά προγράμματα της vodafone είναι πολύ περιοριστικά... δηλαδη ή 500 λεπτά θα πάρεις (τα οποία είναι χύμα όπως είπες και όποιος πρόλαβε-πρόλαβε) ή 900 λεπτά. Θα έπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές... Συμφωνώ..Είναι όντως πολύ περιοριστικά! Ειναι [(69,50/1,19)*0,15]*1,19+{[(16/1,19)*0,12]*1,19}*2 ή ίσως κατι λίγο πιο απλοποιημένο απο αυτό. όχι όμως 101,5 + τέλος συνδρομητή γιατι πηγαίνει ξεχωριστά σε κάθε γραμμή και αλλάζει κλίμακα ανάλογα με το ποσό προ φπα. Δεν είναι ενιαίο το πάγιο;Είναι σε στυλ του You & me το οποίο είναι στην ουσία το πρόγραμμα V150 ή V300 και με 20 ευρώ έξτρα έχεις και την απεριόριστη επικοινωνία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Συμφωνώ..Είναι όντως πολύ περιοριστικά! Δεν είναι ενιαίο το πάγιο;Είναι σε στυλ του You & me το οποίο είναι στην ουσία το πρόγραμμα V150 ή V300 και με 20 ευρώ έξτρα έχεις και την απεριόριστη επικοινωνία;ακριβώς στο ιδιο στυλ, μια βασική γραμμη και εδώ, απλά μπορείς να βάλεις πάνω απο ένα επιπρόσθετο μέλος με κόστος 16€ με φπα έκαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 παιδια ερωτηση: μπορει καρτοκινητο απο φρογκ(δηλαδη δικτυο κοσμοτε) να μετατραπει σε συνδεση vodafone και να προστεθει ο αριθμος σε ηδη υπαρχον εταιρικο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Κατά 99.99% γίνεται αλλά δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Λογικά θα γίνει πρώτα καρτοκινητό Voda και μετά συμβόλαιο. Πήγαινε καλύτερα σε κατάστημα να σου πουν τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 ναι θα παω σε λιγο,απλα επειδη ηταν μεσημερι ειπα να ρωτησω πρωτα εδω. ευχαριστω για την απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 αν θα χρειαζοταν κάτι, αυτό θα ήταν να γίνει καρτοκινητό κοσμοτε πρώτα. αλλά νομίζω οτι γινεται κανονικά η φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 απο οτι μου ειπαν γινεται κατευθειαν,αρα ειναι οπως ειπατε και εσεις,δεν υπαρχει καποιο κολλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Χαιρετώ το subforum:) Έχω μια σύνδεση VMC 5GB Student, την οποία έκανα τον Απρίλιο, με ημερομηνία εκδόσεως λογαριασμού περί τις 2-3 του κάθε μηνός. 3G modem είχα ήδη, δεν πήρα επιδοτούμενο, επομένως κόβω το συμβόλαιο όποτε θέλω χωρίς να χρωστάω επιστροφή χρημάτων. Δήλωσα διακοπή χθες επειδή δε χρειάζομαι πλέον τη σύνδεση. Η υπάλληλος (πέραν του ότι δε μπήκε καν στον κόπο να δει ότι δεν έχω πάρει επιδότηση, ή την ακριβή χρέωση στο λογαριασμό) μου είπε ότι θα βγει λογαριασμός Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι 13/9, 30 ημέρες μετά τη διακοπή δηλαδή, θα παύσει να δουλεύει το SIMάκι - και ότι μετά από αυτόν θα βγει άλλος ένας, μηνός Οκτωβρίου, για να γίνει η τελική εκκαθάριση. Απορίες: 1) Του Σεπτεμβρίου ο λογαριασμός τι θα έχει μέσα; Τίποτα; Το πάγιο των 13 ημερών; Ή ολόκληρο το πάγιο του Σεπτεμβρίου προκαταβολικά; 2) Και έστω ότι έχει όλο το πάγιο. Επιστροφή χρημάτων μετά πώς γίνεται από τη Vodafone; 3) Αν τελικά είναι για τις 13 ημέρες, δεδομένου ότι ως τις 13/9 θα έχω σύνδεση (που θα την έχω ακριβοπληρώσει κιόλας), πόσο δωρεάν όγκο από τα 5 GB θα έχω γι' αυτές τις μέρες; Όποιος ξέρει ή έχει αντιμετωπίσει κάτι το παρόμοιο... βοηθάει:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Aυτό που ξέρω εγώ είναι ότι συνήθως η διακοπή γίνεται με την έκδοση του επόμενου λογαριασμού (δλδ 2-3 Σεπτεμβρίου για σένα) ο οποίος λογικά θα είναι μηδενικός (μια και το πάγιο για μέχρι τότε το έχεις προπληρώσει από το προηγούμενο λογαριασμό του Αυγούστου). Αν πάλι έχει δίκιο και η σύνδεση διακοπεί στις 13 Σεπτεβρίου (δηλσδή 10-11 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού Σεπτεμβρίου) τότε: 1.Ο λογαριασμός που θα βγει 2-3 Σεπτεμβρίου θα έχει ένα ολόκληρο πάγιο 2.Ο λογαριασμός που θα βγει μετά τη διακοπή (εκκαθαριστικός) θα σου πιστώνει το πάγιο 19-20 ημερών (30-10 ή 11) μια και είχες πληρώσει πάγιο για 30 μέρες ενώ τελικά κράτησες τη σύνδεση 11. 3.Από τη 1η Σεπτεμβρίου μέχρι να διακοπεί η σύνδεση θα έχις κανονικά τα 5GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Aυτό που ξέρω εγώ είναι ότι συνήθως η διακοπή γίνεται με την έκδοση του επόμενου λογαριασμού (δλδ 2-3 Σεπτεμβρίου για σένα) ο οποίος λογικά θα είναι μηδενικός (μια και το πάγιο για μέχρι τότε το έχεις προπληρώσει από το προηγούμενο λογαριασμό του Αυγούστου). Αν πάλι έχει δίκιο και η σύνδεση διακοπεί στις 13 Σεπτεβρίου (δηλσδή 10-11 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού Σεπτεμβρίου) τότε: 1.Ο λογαριασμός που θα βγει 2-3 Σεπτεμβρίου θα έχει ένα ολόκληρο πάγιο 2.Ο λογαριασμός που θα βγει μετά τη διακοπή (εκκαθαριστικός) θα σου πιστώνει το πάγιο 19-20 ημερών (30-10 ή 11) μια και είχες πληρώσει πάγιο για 30 μέρες ενώ τελικά κράτησες τη σύνδεση 11. 3.Από τη 1η Σεπτεμβρίου μέχρι να διακοπεί η σύνδεση θα έχις κανονικά τα 5GB. Αν τελικά χρεώσει το πλήρες πάγιο του Σεπτεμβρίου, την επιστροφή που θα μου βγάλει ο εκκαθαριστικός πώς την εισπράττω; Με το λογαριασμό στο ταμείο και μου δίνει το ποσό επί τόπου; Επίσης, είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που ως τις 13/9 λειτουργεί η σύνδεση θα έχω τα πλήρη 5 GB; Ή υπάρχει περίπτωση να υπολογίσει αναλογικά το όριο και να μου βγάλουν κάνα φέσι στον εκκαθαριστικό; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 Αν τελικά χρεώσει το πλήρες πάγιο του Σεπτεμβρίου, την επιστροφή που θα μου βγάλει ο εκκαθαριστικός πώς την εισπράττω; Με το λογαριασμό στο ταμείο και μου δίνει το ποσό επί τόπου; Επίσης, είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που ως τις 13/9 λειτουργεί η σύνδεση θα έχω τα πλήρη 5 GB; Ή υπάρχει περίπτωση να υπολογίσει αναλογικά το όριο και να μου βγάλουν κάνα φέσι στον εκκαθαριστικό; To πώς το εισπράττεις δεν ξέρω, όταν βγει πας σε κατάστημα και αν δεν στα δώσουν πάρε στο 13830. Νομίζω όμως πως ακριβώς γι'αυτό το λόγο η σύνδεση θα διακοπεί με τον επόμενο λογαριασμό (ώστε να είναι μηδενικός). Σε όσους έχουν κάνει διακοπή αυτό έχει γίνει. Θα δεις... Και ναι, θα έχεις σίγουρα τα 5GB. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος ρώτα στο 13830 (όπως και για τα της διακοπής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Παιδιά παίρνω την βοντα να ρωτήσω για το υπόλοιπο data μου και μου ειπαν ότι έχω ακόμα 1470ΜΒ εγώ όμως στους μετρητές της συσκευής βλέπω ουι έχω καταναλώσει περίπου 300ΜΒ άρα έχω υπόλοιπο 1200ΜΒ...υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος η βοντα παίζει ; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Ολοι αυτοι οι μετρητες / εφαρμογες δεν ειναι και τοσο αξιοπιστοι. Την κινηση την μετρας απο πρωτη του μηνα; γιατι η χρεωση ισχυει σε αυτη τη λογικη. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Παιδιά παίρνω την βοντα να ρωτήσω για το υπόλοιπο data μου και μου ειπαν ότι έχω ακόμα 1470ΜΒ εγώ όμως στους μετρητές της συσκευής βλέπω ουι έχω καταναλώσει περίπου 300ΜΒ άρα έχω υπόλοιπο 1200ΜΒ...υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος η βοντα παίζει ; Eίχες μηδενίσει το μετρητή πρώτη του μήνα? Επίσης η Vodafone σου λέει το υπόλοιπο που είχες έως και 1 ή 2 μέρες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Εμένα κάθε φορά μου λένε οτι η ενημέρωση έγινε 5 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts