bored01 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ακριβως. Αυτο θελω να πω. Με αυτον τον τροπο ειναι ευκολο να υπερβεις το οριο. Θα μπορουσαν , πολυ απλα , να υπολογιζουν τον δωρεαν χρονο απο την εκδοση του λογαριασμου. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει. Τελος παντων. Ευχαριστω για την υπομονη σας. Eίναι το ίδιο πράγμα. Ξέρεις ότι κάθε 1η του μήνα έχεις τα Χ λεπτά. Όπως θα ήξερες ότι τα έχεις κάθε 13. Το πότε θα έρθει ο λογαριασμός δεν ξέρω γιατι σε απασχολεί. Φροντίζεις να μην τα ξεπεράσεις μέσα στο μήνα. Νομίζω ότι πέρα από θέμα διαφορετικού συστήματος τιμολόγησης, είναι πιο έυκολο να θυμάσαι ότι κάθε 1η του μήνα έχεις το χρόνο σου παρά μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η μόνη διαφορά που θα δεις στο λογαριασμό θα είναι αν έχεις ξεπεράσει το χρόνο τις τελευταίες ημέρες ότι οι επιπλέον χρεώσεις θα βρίσκονται στη μέση του λογαριασμού ενώ στη cosmote θα βρίσκονταν στο τέλος. δεν χρεώνεσαι όμως τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Eίναι το ίδιο πράγμα. Ξέρεις ότι κάθε 1η του μήνα έχεις τα Χ λεπτά. Όπως θα ήξερες ότι τα έχεις κάθε 13. Το πότε θα έρθει ο λογαριασμός δεν ξέρω γιατι σε απασχολεί. Φροντίζεις να μην τα ξεπεράσεις μέσα στο μήνα. Νομίζω ότι πέρα από θέμα διαφορετικού συστήματος τιμολόγησης, είναι πιο έυκολο να θυμάσαι ότι κάθε 1η του μήνα έχεις το χρόνο σου παρά μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η μόνη διαφορά που θα δεις στο λογαριασμό θα είναι αν έχεις ξεπεράσει το χρόνο τις τελευταίες ημέρες ότι οι επιπλέον χρεώσεις θα βρίσκονται στη μέση του λογαριασμού ενώ στη cosmote θα βρίσκονταν στο τέλος. δεν χρεώνεσαι όμως τίποτα παραπάνω. μια μάλλον .. χαζή απορία... για να εκδίδεται ο λογαριασμός μου κάθε 1η του μήνα, θα πρέπει να πάω στο κατάστημα να κάνω καινούργια σύνδεση στην 1η του μήνα? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Αυτό είναι το θέμα να μπερδεύεται ο πελάτης. Είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείς έτσι το λογαριασμό, κάτι θα σου ξεφύγει υπέρ της εταιρίας τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Αυτό είναι το θέμα να μπερδεύεται ο πελάτης. Είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείς έτσι το λογαριασμό, κάτι θα σου ξεφύγει υπέρ της εταιρίας τελικά. Αν ο χρονος ισχυει απο 13 εως τις 12 του επομενου, ή αν ισχυει απο 1 εως 31, πως ακριβως μπερδευται καποιος? Ο φιλος πιο πανω μπερδευει το παγιο με το χρονο ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 μια μάλλον .. χαζή απορία... για να εκδίδεται ο λογαριασμός μου κάθε 1η του μήνα, θα πρέπει να πάω στο κατάστημα να κάνω καινούργια σύνδεση στην 1η του μήνα? H ημερομηνία έκδοσης βγαίνει τυχαία. Μπορεί να κάνεις σύνδεση 1η του μήνα και ο πρώτος λογαριασμός να εκδοθεί στις 10 του ίδιου μήνα (με αναλογικά τα πάγια φυσικά), πράγμα που θα σημαίνει ότι κάθε μήνα ο λογαριασμός θα εκδίδεται στις 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 H ημερομηνία έκδοσης βγαίνει τυχαία. Μπορεί να κάνεις σύνδεση 1η του μήνα και ο πρώτος λογαριασμός να εκδοθεί στις 10 του ίδιου μήνα (με αναλογικά τα πάγια φυσικά), πράγμα που θα σημαίνει ότι κάθε μήνα ο λογαριασμός θα εκδίδεται στις 10.Μάγος εισαι? lol :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια ειδα στο site της voda οτι μου εχει βγει μια επιδοτηση συσκευης γυρω στα 80 ευρω. μεσα σε ποσο καιρι πρεπει να την αξιοποιησω? Ισχυει οτι οσο αργεις τοσο αυτη μειωνεται ή προκειται για παπατζιδικη ατακα για να σε κανουν να παρεις κινητο αμεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια ειδα στο site της voda οτι μου εχει βγει μια επιδοτηση συσκευης γυρω στα 80 ευρω. μεσα σε ποσο καιρι πρεπει να την αξιοποιησω? Ισχυει οτι οσο αργεις τοσο αυτη μειωνεται ή προκειται για παπατζιδικη ατακα για να σε κανουν να παρεις κινητο αμεσα? Παπατζίδικη ατάκα! Απλά κάθε μήνα αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τους τελευταίους 10-12 μήνες και με την εκάστοτε πολιτική της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια το μικροτερο συμβολαιο ειναι 18 μηνες? Παράθεση 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 παιδια το μικροτερο συμβολαιο ειναι 18 μηνες? Γενικά,η ελάχιστη δέσμευση είναι 2 μήνες(ασχέτως επιδοτησεως).Αυτό σημαίνει ότι αν κάνεις σύνδεση θα μπορέσεις να κάνεις αίτηση αποσύνδεσης τουλάχιστον 1 μήνα μετά απο την ημερομηνία ενεργοποίησής της. Κανονικά,αν πάρεις επιδότηση και θες να διακόψεις το συμβολαιο,για να μην πληρώσεις κάτι κάνεις αίτημα διακοπής αφού μπεις στον 12ο μήνα. 18μηνα συμβόλαια στην Vodafone,αν δεν απατώμαι,δεν υπάρχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 εγω που εκανα ανανεωση συμβολαιου και αλλαξα προγραμμα σε iphone lite μου ειπανε οτι μπορω να αλλαξω μονο το χρονο ομιλιας,sms/mb μονο μετα απο 12μηνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 εγω που εκανα ανανεωση συμβολαιου και αλλαξα προγραμμα σε iphone lite μου ειπανε οτι μπορω να αλλαξω μονο το χρονο ομιλιας,sms/mb μονο μετα απο 12μηνες. Εφόσον έχεις εκμεταλευτεί επιπλέον επιδότηση με προγράμματα που περιλαμβάνουν μηνύματα και internet δεν μπορείς να κάνεις καμία αλλάγή εκτός από το χρόνο ομιλίας που μπορείς να τον αλλάξεις μετά από 8 μήνες από την αρχική σύνδεση ή αν είναι παλαιότερη σύνδεση ελάχιστη παραμονή είναι 1 μήνας. παιδια το μικροτερο συμβολαιο ειναι 18 μηνες? Μόνο η σύνδεση VMB 10GB με το Dell Inspiron εχει 24 μήνες διάρκεια όλα τα άλλα συμβόλαια της Vodafone είναι για 12 μήνες. Προφανώς φίλε μου είδες κάπου τα συμβόλαια της CosmOTE με το iPhone που είναι κάποια από αυτά για 18 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 3χρονια εχω την συνδεση και το χρονο μπορω να τον αλλαξω οποτε θελω. μονο αμα θελω να το αυξησω γενικα το παγιο μου γινεται,οχι που δεν θα γινοτανε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 H ημερομηνία έκδοσης βγαίνει τυχαία. Μπορεί να κάνεις σύνδεση 1η του μήνα και ο πρώτος λογαριασμός να εκδοθεί στις 10 του ίδιου μήνα (με αναλογικά τα πάγια φυσικά), πράγμα που θα σημαίνει ότι κάθε μήνα ο λογαριασμός θα εκδίδεται στις 10. Είσαι σίγουρος ότι είναι τυχαία η ημερομηνία; Έχω την εντύπωση ότι είναι πάντα(?) περίπου στο μέσο του μήνα -εκτός κι αν είναι σύμπτωση- γιατί στην πολυκατοικία μας οι λογαριασμοί Vodafone (αλλά αντίστοιχα και των άλλων εταιριών σε άλλη περίοδο του μήνα), έρχονται όλοι μαζί μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών. Και είναι όντως κάπως άβολο και μπερδευτικό που κόβει το μήνα και τον "δωρέαν" = προπληρωμένο χρόνο στη μέση με την έκδοση του λογαριασμού στις 13 του μηνός πχ. Δεν σε βοηθάει να καταλάβεις εύκολα πώς καταναλώνεις το χρόνο σου και άρα να έλεγξεις καλύτερα τη χρήση που κάνεις. Ευτυχώς που υπάρχει και η ηλεκτρονική μορφή στην οποία -αν ξέρεις- μπορείς να κάνεις ότι ανάλυση θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Είσαι σίγουρος ότι είναι τυχαία η ημερομηνία; Έχω την εντύπωση ότι είναι πάντα(?) περίπου στο μέσο του μήνα -εκτός κι αν είναι σύμπτωση- γιατί στην πολυκατοικία μας οι λογαριασμοί Vodafone (αλλά αντίστοιχα και των άλλων εταιριών σε άλλη περίοδο του μήνα), έρχονται όλοι μαζί μέσα σε διάστημα 2-3 ημερών. Και είναι όντως κάπως άβολο και μπερδευτικό που κόβει το μήνα και τον "δωρέαν" = προπληρωμένο χρόνο στη μέση με την έκδοση του λογαριασμού στις 13 του μηνός πχ. Δεν σε βοηθάει να καταλάβεις εύκολα πώς καταναλώνεις το χρόνο σου και άρα να έλεγξεις καλύτερα τη χρήση που κάνεις. Ευτυχώς που υπάρχει και η ηλεκτρονική μορφή στην οποία -αν ξέρεις- μπορείς να κάνεις ότι ανάλυση θες... Η ημερομηνία έκδοσης λογαριασμών είναι περίπου 2-3 μέρες μετά την σύνδεση για καινούργιους συνδρομητες. Αν ο συνδρομητής έχει ήδη γραμμή τότε η καινούργια παίρνει την ημερομηνία έκδοσης της προηγούμενης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Αν ο συνδρομητής έχει ήδη γραμμή τότε η καινούργια παίρνει την ημερομηνία έκδοσης της προηγούμενης. Λογικό,εφόσον θα μπει στο ίδιο μητρώο και η νέα σύνδεση :) Πάντως,έχω δει και περιπτώσεις με πωλητές-ξεφτέρια που δημιουργούν νέα μητρώα σε ήδη υπάρχοντες συνδρομητές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έκανα μέσω internet αίτηση για αλλαγή προγράμματος στο Οικονομικό 20 και σήμερα μου ήρθε SMS ότι η αίτηση ακυρώθηκε, πήγα σε ένα Vodafone shop και μου είπανε ότι η πρώτη αλλαγή οικονομικού πακέτου προς τα κάτω μπορεί να γίνει μετά από 8 μήνες από την ημερομηνία που έγινε η σύνδεση:!::blink::wacko::confused::mad: Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά και δεν το πήρα χαμπάρι;:ninja: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 και εμενα το ιδιο μετα απο 3 μηνες, εκανα αιτηση για αλλαγη προγραμματοσ στο Οικονομικο 20 απο το 30 που ημουνα, ειχα εκματαλευτει την προσφορα με τα 300 ευρω επιδοτηση.ακυρωθηκε η αιτηση κατι το οποιο το περιμενα να γινει.Που ειναι τωρα οι κασανδρες??γιατι ειχα γραψει τοτε απο πληροφοριες ενος φιλου μου μεσα απο την voda, οτι παραπληροφορουσαν τοτε τον κοσμο οτι θα μπορεσεις να αλλαξεις παγιο οπως γινοταν παλαιοτερα, και καποιοι αρχισαν να λενε τα δικα τους. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μιλάμε για μεγάλη αλητεία:mad::angry: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μα αν δεν μπορεί να γίνει αλλαγή οικονομικού προγράμματος δεν το επιτρέπει ούτως ή άλλως το myaccount!Πώς είναι δυνατόν να δέχτηκε το αίτημα και μετά να το ακύρωσε;; :confused: Αν πάει κάποιος να κάνει αλλαγή ενώ δεν έχει συμπληρωθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα θα του εμφανίσει σχετικό μήνυμα που θα λέει:Για τη σύνδεση 69xxxxxxxx απαιτούνται τουλάχιστον x μήνες για αλλαγή ομάδας προγράμματος ομιλίας και έτσι,δεν περνιέται το αίτημα. Πάντως,γνωστοί μου που εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά του Ιανουαρίου με τα 300 ευρω επιδότησης,έκαναν κανονικά αλλαγή προγράμματος στο Οικονομικό/Ευέλικτο 20 τον Απρίλη(αφού συμπλήρωσαν 3μηνο) @Epicouros,αλητεία δεν είναι!Ίδια πολιτική ακολουθουν και οι άλλες 2 σ'αυτό το θέμα.Η δε Wind,αν δεν κλείσεις χρόνο,δεν επιτρέπει την παραμικρή αλλαγή προς τα κάτω.Άλλωστε,το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τους συνδρομητές(περί αλητείας),οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την επιδότηση χωρίς να την αποπληρώσουν στην ουσία...Ας το δούμε και λίγο λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Πάντως,έχω δει και περιπτώσεις με πωλητές-ξεφτέρια που δημιουργούν νέα μητρώα σε ήδη υπάρχοντες συνδρομητές.. Όπως είχαν κάνει σε 'μενα...Είχα 2 συνδέσεις, με 2 λογαριασμούς. Ζήτησα να εκδίδονται οι λογαρισμοί την ίδια ημ/νία και λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μα αν δεν μπορεί να γίνει αλλαγή οικονομικού προγράμματος δεν το επιτρέπει ούτως ή άλλως το myaccount!Πώς είναι δυνατόν να δέχτηκε το αίτημα και μετά να το ακύρωσε;; :confused: Αν πάει κάποιος να κάνει αλλαγή ενώ δεν έχει συμπληρωθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα θα του εμφανίσει σχετικό μήνυμα που θα λέει:Για τη σύνδεση 69xxxxxxxx απαιτούνται τουλάχιστον x μήνες για αλλαγή ομάδας προγράμματος ομιλίας και έτσι,δεν περνιέται το αίτημα. Πάντως,γνωστοί μου που εκμεταλλεύτηκαν την προσφορά του Ιανουαρίου με τα 300 ευρω επιδότησης,έκαναν κανονικά αλλαγή προγράμματος στο Οικονομικό/Ευέλικτο 20 τον Απρίλη(αφού συμπλήρωσαν 3μηνο) @Epicouros,αλητεία δεν είναι!Ίδια πολιτική ακολουθουν και οι άλλες 2 σ'αυτό το θέμα.Η δε Wind,αν δεν κλείσεις χρόνο,δεν επιτρέπει την παραμικρή αλλαγή προς τα κάτω.Άλλωστε,το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τους συνδρομητές(περί αλητείας),οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την επιδότηση χωρίς να την αποπληρώσουν στην ουσία...Ας το δούμε και λίγο λογικά... Και όμως το αίτημα το δέχτηκε κανονικά!σήμερα ήρθε μήνυμα ότι ακυρώθηκε. Είναι αλητεία επειδή όταν πήραμε την προσφορά του Ιανουαρίου μου είπανε ότι σε 3 μήνες θα μπορώ να αλλάξω το οικονομικό πρόγραμμα προς τα κάτω και τώρα μου λένε οτι αυτο θα μπορεσω να το κανω μετα απο 8 μηνες!:mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Και όμως το αίτημα το δέχτηκε κανονικά!σήμερα ήρθε μήνυμα ότι ακυρώθηκε. Είναι αλητεία επειδή όταν πήραμε την προσφορά του Ιανουαρίου μου είπανε ότι σε 3 μήνες θα μπορώ να αλλάξω το οικονομικό πρόγραμμα προς τα κάτω και τώρα μου λένε οτι αυτο θα μπορεσω να το κανω μετα απο 8 μηνες!:mad: Όντως αυτό ίσχυε τότε!Η μετάβαση γινόταν μετά το πέρας 3 μηνών!Προφανώς,δεν μπορούσε κανεις να ξερει τι θα συμβεί μετά από μερικές μέρες ή μήνες!Σου είπαν αυτό που ίσχυε τότε!Άλλωστε,πίστευες πως δε θα άλλαζε αυτό το χρονικό διάστημα;;) Απλά,μου φαίνεται παράξενο αυτό που λες!Φίλη μου έκανε σύνδεση στο Οικονομικό 30 με την επιδότηση των 300 ευρώ(συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαριου)και έκανε κανονικά μετάβαση στο Οικονομικό 20 στις 16 Απριλίου μέσω του myaccount,χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Τι αναγράφει το συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts