Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται. Κάθε μέρα εκεί είμαι. Κι αυτά που γράφω είναι από την εσωτερική ενημέρωση της εταιρειας. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τελεία.

Αυτά που γράφεις είναι copy paste από εσωτερικές ενημερώσεις και δε νομίζω οτι είναι και πολύ δεοντολογικό.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

?????? ??? ?? ????? ????? ?? ?????????? ??? ??? ???????? ????? ???? ??? ???? ?????????! :confused:

?????? ????????, ???? ??? ??????? ?? ?????? ?????? ???????????? ???? ?? ????? ?????, ???? ?????????? ???????

Αυτά που γράφεις είναι copy paste από εσωτερικές ενημερώσεις και δε νομίζω οτι είναι και πολύ δεοντολογικό.

Δεν δημοσίευσα κάποιο κοινο μυστικό. Ολοι οι πελατες που ερχονται για μεταβιβαση ενημερωνονται για τις προυποθέσεις αυτες, οπότε δεν υπάρχει τίποτα το αντιδεοντολογικό.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Νομίζω πως το Χωρις Πάγιο δε διατίθεται εδώ και κάποιους μήνες ούτε για νέες συνδέσεις! :confused:

Στο myaccount διατίθεται κανονικά όμως :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν γίνονται ουτε νεες συνδεσεις ουτε αλλαγες προγραμματων στο Χωρις Παγιο.

Για συνδρομητές που ΗΔΗ είναι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και κάνουν ανανεωση συμβολαιου, προσοχη:

Εφόσον έχουν επωφεληθει επιδότησης συσκευής υποχρεούνται αθροιστικά στους έξι επόμενους μήνες μετά την ανανέωση να έχουν κάνει ελάχιστη χρήση ίσης αξίας με το ποσό της επιδότησης που επωφελήθηκαν.

Σε αντίθεση περίπτωση χρεώνονται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό την "Διαφορά από την ελάχιστη κατανάλωση" που προκύπτει αν αφαιρεθεί από την επιδότηση, το άθροισμα των 7 πρώτων λογαριασμών (χωρίς το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και το ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που για έξι συνεχόμενους μήνες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πρόγραμμα 'Vodafone χωρίς πάγιο', δεν γίνει καμία χρεώσιμη κίνηση, τότε υποχρεούνται να καταβάλλουν επιπλέον το ποσό των 50,00 ευρωπουλων με χρέωση στον αμέσως επόμενο λογαριασμό με την ένδειξη "Έξοδα διαχείρισης αριθμού".

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Εφόσον έχουν επωφεληθει επιδότησης συσκευής υποχρεούνται αθροιστικά στους έξι επόμενους μήνες μετά την ανανέωση να έχουν κάνει ελάχιστη χρήση ίσης αξίας με το ποσό της επιδότησης που επωφελήθηκαν.

Σε αντίθεση περίπτωση χρεώνονται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό την "Διαφορά από την ελάχιστη κατανάλωση" που προκύπτει αν αφαιρεθεί από την επιδότηση, το άθροισμα των 7 πρώτων λογαριασμών (χωρίς το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και το ΦΠΑ).

Σε περίπτωση που για έξι συνεχόμενους μήνες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πρόγραμμα 'Vodafone χωρίς πάγιο', δεν γίνει καμία χρεώσιμη κίνηση, τότε υποχρεούνται να καταβάλλουν επιπλέον το ποσό των 50,00 ευρωπουλων με χρέωση στον αμέσως επόμενο λογαριασμό με την ένδειξη "Έξοδα διαχείρισης αριθμού".

Το ξεφτύλισαν εντελώς! Δεν πάει πιο κάτω η ξεφτύλα... Ειδικά όταν τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά "χωρίς πάγιο" προγράμματα δεν συμπεριλαμβάνουν τέτοιες προϋποθέσεις...

Ναι είναι λιγο "σκληρό" έως "χαζό" προγραμμα. Το είχα και μολις εφτασε ο καιρος να το κοψω το εκανα χωρις δευτερη κουβεντα. Επισης οφειλω να ομολογησω οτι πληρωσα και το πενηντάευρω γιατι δεν το χρησιμοποιουσα!

Δεν έχουν όμως και πολύ άδικο, για να λέμε την αλήθεια. Μας δίνουν μια συσκευή 300€ και εμείς βάζουμε στο συρτάρι το νούμερο. Οπότε η εταιρία τί θα κερδίσει? Αν αντίστοιχα κάνουμε ανάλογους λογαριασμούς πάλι κερδισμένοι θα είμαστε μιας και θα μας μείνει η συσκευή. Είναι σαν να σου χαρίζει κάποιος ένα αυτοκίνητο με τη μόνη προυπόθεση για χ διάστημα θα βάζεις βενζίνη μόνο από το βενζινάδικο του και εσύ πας και το κλείνεις στο γκαραζ γιατί είσαι ο έξυπνος. Ίσως λίγο τραβηγμένο το παράδειγμα αλλά κάπως έτσι είναι. So simple...

Δεν σου δίνει επιδότηση 300€ όταν πας στο χωρίς πάγιο όπως επίσης όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου το ποσό της νέας επιδότησης προκύπτει από τους λογαριασμούς που έχεις κάνει το 12μηνο που πέρασε καθώς και άλλα έμμεσα/άμεσα έσοδα που είχε η εταιρεία από τη γραμμή σου το 12μηνο που πέρασε (εισερχόμενο airtime από άλλα δίκτυα, εξερχόμενο εντός δικτύου κοκ). Οπότε αφού προκύπτει από το ιστορικό του έτους που πέρασε δεν θα έπρεπε να σε δεσμεύει τόσο για το έτος που θα έρθει, ειδικά όταν οι χρεώσεις του χωρίς πάγιο είναι τόσο ακριβές :)

Τι εννοεις των 300 ευρώ?Ανάλογα με την επιδοτηση που εχεις κατα την ανανεωση βεβαια...Αλλά για τις νεες συνδεσεις τοτε εδινε γυρω στα 60 ευρω, οποτε παλι πληρωνες τη διαφορα.

σημ: συμφωνω με τον προλαλησαντα δηλαδη.

Στο myaccount διατίθεται κανονικά όμως :)

Σοβαρά μιλάς;Πού το βρήκες;Εμένα το χαμηλότερο που μου εμφανίζει στο myaccount είναι το Οικονομικό/Ευέλικτο 20!Ούτε καν το Vodafone 10 εμφανίζει!!Εκτός κι Aν βρίσκεσαι σε παλαιότερο πρόγραμμα,γιατί εμένα όλες οι συνδέσεις της οικογένειας που διαχειρίζομαι είναι στα νέα προγράμματα(Surf and talk,Οικονομικό)!Μήπως παίζει ρόλο αυτός ο παράγοντας;

Για νέα σύνδεση το έχει διαθέσιμο στο myaccount όχι για μεταφορά υπάρχουσας...

4ον-Το Οικονομικό 30 όμως δεν νοείται εταιρικό προγραμμα, δεν είπα όμως οτι δεν μπορεί να το κάνει. Κατατάσσεται όμως στα απλά και ΟΧΙ στα εταιρικά προγράμματα (π.χ Επαγγελματικό 90 κλπ) και δεν χαίρει των προνομίων των εταιρικών (π.χ φθηνότερη χρέωση, δυνατότητα ενδοεπικοινωνιας δωρεαν με άλλες γραμμες που ειναι στο ιδιο εταιρικο πακέτο κλπ). Συνεπώς ο μπαμπάς σου ΔΕΝ είναι εταιρικός πελατης της vodafone αλλά κατέχει μια απλή γραμμη ιδιώτη.

Νόμιζα ότι σου είχα απαντήσει. Δηλαδή η tasulm επε, επειδή έχει πρόγραμμα λιανικής, για την vodafone θεωρείται απλός πελάτης, ιδιώτης; Έχεις μπερδέψει τον χαρακτηρισμό του πελάτη, με το πρόγραμμα χρήσης του. Όσο για τα προνόμια των εταιρικών προγραμμάτων δεν μου λέει κάτι, εγώ μπορεί να θέλω τοπ5 ή πχ με το όλοι σε ένα να μου έρχεται φθηνότερο το πάγιο.

ΥΓ: Πάλι παραπληροφορείς, το χωρίς πάγιο είναι διαθέσιμο για νέες συνδέσεις, γι'αυτό άλλωστε υπάρχει κ στο site.

να κανω μια ερωτηση; εχω μια συνδεση στο ευελικτο 20 απο τις αρχες του χρονου. μπορω να την μετατρεψω σε καρτοπρογραμμα 20;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

το λεω γιατι στο myaccount μου εχει ολα τα διαθεσιμα προγραμματα για αλλαγη εκτος απο τα καρτοπρογραμματα.

EDIT...

αισχος! επειδη το καρτοπρογραμμα θεωρειται καρτοκινητο πρεπει να διακοψω την συνδεση πληρωνοντας την επιδοτηση και επειτα να το μετατρεψω σε καρτοπρογραμμα.μια λενε πως το καρτοπρογραμμα ειναι συμβολαιο, μια καρτοκινητο. ας αποφασισουν τι ειναι και μετα να μας πουν. λογικα πρεπει να εντασεται στα συμβολαια αφου υπογραφεται και συμβολαιο...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Υπογραφεις μαζι και τους ειδικους ορους καρτοπρογραμματος. Ειναι αλλος τυπος

συμβολαιου.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

το λεω γιατι στο myaccount μου εχει ολα τα διαθεσιμα προγραμματα για αλλαγη εκτος απο τα καρτοπρογραμματα.

EDIT...

αισχος! επειδη το καρτοπρογραμμα θεωρειται καρτοκινητο πρεπει να διακοψω την συνδεση πληρωνοντας την επιδοτηση και επειτα να το μετατρεψω σε καρτοπρογραμμα.μια λενε πως το καρτοπρογραμμα ειναι συμβολαιο, μια καρτοκινητο. ας αποφασισουν τι ειναι και μετα να μας πουν. λογικα πρεπει να εντασεται στα συμβολαια αφου υπογραφεται και συμβολαιο...

όχι και άισχος φίλε μου, χαλάρωσε... στην μια περίπτωση πληρνώνεις το πάγιο και σου περνάει το ποσό στην κάρτα, αρα μπορείς να το χρησιμοποιησεις και 10 μηνες μετά, ενώ στο συμβόλαιο αν δεν μιλησεις... bye bye... Λογικό να μην επιτρέπεται.

τελος παντων παντως επρεπε να το αφηνουν...

My Mobile Phone History:

Μπορεί παρακαλώ κάποιος να επιβεβαιώσει ότι απαιτούνται 8 μήνες πλέον για αλλαγή προγράμματος σε νέα συμβόλαια ?

Επίσης , απ ότο διαβάζω στους όρους του συμβολαίου , αυτό συνεπάγεται αποζημισωση προς την εταιρία , όταν πηγαίνεις προς μικρότερο πάγιο

3.9 Σε περίπτωση που ο Συνδρομητής αποδεχθεί και λάβει προσφορά επιδότησης Εξοπλισμού και η παρούσα λυθεί ή γίνει, κατόπιν αίτησης του Συνδρομητή, αλλαγή του Προγράμματος Χρήσης ή μεταβίβαση Αριθμού Κινητής Τηλεφωνίας πριν από την πάροδο του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου επέρχεται απόσβεση της συνολικής επιδότησης, οι μόνες υποχρεώσεις του Συνδρομητή θα είναι οι ακόλουθες:

* να επιστρέψει ποσοστό εκ του ποσού της συνολικής επιδότησης. Το ποσοστό αυτό θα είναι ανάλογο με το διάστημα που έχει παρέλθει από την ενεργοποίηση της Υπηρεσίας του  Συνδρομητή στο Σύστημα και καθορίζεται με βάση τον πίνακα απόσβεσης επιδότησης που αναγράφεται στην Αίτηση Συνδρομής.
   * να καταβάλλει άμεσα κάθε άλλη απαίτηση και ληξιπρόθεσμη οφειλή.

EDIT:

Απαντώ μόνος μου (!) στη παραπάνω ερώτηση μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών. Όντως μετά από 8 μήνες μπορείς να λλάξεις πρόγραμμα χωρίς καμία επιβάρυνση,επιστροφή επιδότησης κτλ. Επιπλέον μπορείς ένα μήνα μετά από νέο συμβόλαιο να κατέβεις πάγιο αλλά εντός ορίων: π.χ από το Οικονομικό 45 στο οικονομικό 35, χωρίς επιβάρυνση. Για τα υπόλοιπα πάγια δε ρώτησα.

Είδα πριν απο λίγο μια διαφήμιση της vodafone που έλεγε κάτι για smart deals απο τα καταστήματά της, με δωρεάν συσκευές...

Δεν είδα όλη τη διαφήμιση, γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών