Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω να την χρησιμοποιησω δηλαδη τον σεπτεμβριο? δεν υπαρχει προβλημα?

Ναι, αλλά η επιδότηση θα ξαναβγεί τον επόμενο Σεπτέμβριο ξανά.

Phantom Of The Opera

και κατι ακομα, ξερει κανενας αν μετα τον πρωτο χρονο μπορεις να διακοψεις την συνδεση οποιον μηνα θες?

Αν δεν εχεις παρει επιδοτηση μετα τον χρονο κανεις διακοπη οποτε θελεις,αν παρεις το συμβολαιο ανανεωται για αλλον εναν χρονο απο την μερα που πηρες την επιδοτηση.

και κατι ακομα, ξερει κανενας αν μετα τον πρωτο χρονο μπορεις να διακοψεις την συνδεση οποιον μηνα θες?

Τη σύνδεση γενικά μπορείς να τη διακόψεις όποτε θες!Απλά:

-αν έχεις επιλέξει έκπτωση στα πάγια,υποχρεούσαι να επιστρέψεις την έκπτωση που σου έκαναν μέχρι το χρονικό διάστημα της διακοπής.

-αν έχεις επιλέξει επιδότηση,επιστρέφεις το αναπόσβεστο ποσό,ανάλογα με το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ανανέωση της σύνδεσης μέχρι το αίτημα διακοπής!Αν π.χ. μεσολαβούν έως και 6 μήνες,επιστρέφεις το 100% του ποσού της επιδότησης και από κει και έπειτα,το ποσό που καλείσαι να επιστρέψεις μειώνεται κάθε μήνα περίπου κατά 16-17% σε σχέση με το ποσοστό του προηγούμενου μήνα,μέχρις ότου φτάσεις στον 12ο μήνα που δεν πληρώνεις κάτι!

λοιπον, εχω συνδεση στο v200 αλλα δεν τον μιλαω τον χρονο. και ετσι τσαμπα πληρωνω τα παγια! την ανανεωση την εκανα ιανουαριο. μπορω να κατεβω σε χαμηλοτερο προγραμμα, χωρις να επιστρεψω μερος του ποσου της επιδοτησης? αν ναι, σε ποσο καιρο απο την ανανεωση συμβολαιου? ευχαριστω!

Ναι μπορεις. Ενα μηνα μετα την ανανεωση του συμβολαιου.

Προγραμμα μπορεις να αλλαζεις μια φορα το μηνα.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Ναι μπορεις. Ενα μηνα μετα την ανανεωση του συμβολαιου.

λάθος. Η ανανέωση δεν σε δεσμευει για το πρόγραμμα, εκτός απο συγκεκριμένες καταστάσεις (πχ να έχεις κάνει ανανέωση και ταυτόχρονα αλλαγή προγράμματος για να εκμεταλευτείς προσφορά)

Καμιά καινούρια προσφορά για φορητότητα έχετε ακούσει βρε παιδιά;

Πλησιάζει και το Πάσχα, φαντάζομαι πως όλο και κάτι καινούριο θα βγάλουν έτσι δεν είναι;

Καμιά καινούρια προσφορά για φορητότητα έχετε ακούσει βρε παιδιά;

Πλησιάζει και το Πάσχα, φαντάζομαι πως όλο και κάτι καινούριο θα βγάλουν έτσι δεν είναι;

Οτι ήταν να βγει, βγήκε Φεβρουάριο-Μάρτιο που πλησίαζε το κλείσιμο του οικονομικού έτους και η εταιρία ήθελε να εμφανίσει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Του χρόνου ξανά τώρα :)

Phantom Of The Opera

Τρελαθήκανε στις προσφορές :( Θα πρέπει να περιμένουμε δέκα μήνες ακόμα μπας και δούμε τίποτα αξιόλογο, μιας και η Voda αν ζοριστεί κάνει κάποια προσφορά. Όλο σαχλουπηρεσίες παρουσιάζει τελευταία.

Σχετικά με την επιδότηση των 300 Ευρω: Σήμερα με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν για τα οικονομικά τους προγράμματα , μιας και είχα συμπληρώσει τα στοιχεία μου στο site τους σχετικά με τη φορητότητα αριθμού (είμαι στη Wind τώρα)

Η ευγενέστατη κυρία με ενημέρωσε ότι η προσφορά των 300 Ευρώ έχει λήξει. Της είπα κομψά ότι σκοπέυω να έρθω στη Vodafone μόνο αν μου γίνει μια επιδότηση τουλάχιστον 300 Ευρώ , για το πρόγραμμα με 30 Ευρώ πάγιο. Με ενημέρωσε ότι θα με ειδοποιήσει όταν έχει νεώτερα και κράτησε τα στοιχεία μου.

Όντως , μετα από 15 λεπτά μου τηλεφώνησε ότι παίρνω την επιδότηση και ότι το Lg Renoir θα μου κοστίσει μόλις 45 Ευρώ ενω θα μου αποσταλεί με Courier όπου και θα υπογράψω το νέο συμβόλαιο.

Δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος από τη στάση της εταιρίας , ενώ και η εκπρόσωπος της με την οποία μίλησα ηταν φιλικότατη ,ενημερωμένη και ευγενέστατη -μπράβο της!

Ψάχτε το λοιπόν - βγείτε εσείς νικητές από τον "πόλεμο" των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.:lol:

Δουλεια της ειναι. Αυτο ελειπε να σε εβριζε που ηθελες να κανεις φορητοτητα προς vodafone. Τις εχουν εκπαιδευσει σωστα.. :P

:)

Samsung S21 Ultra

Εφόσον θέλουν πελάτες,καλά κάνουν!Δε δίνουν που δε δίνουν χαμηλές χρεώσεις στις κλήσεις,ας δώσουν έστω κάτι παραπάνω να βγει φθηνότερα η συσκευή!

@ traction ,

εννοειται όμως ότι παίρνοντας την επιδότηση των 300 ευρώ δε θα μπορείς να κατεβεις σε πρόγραμμα χαμηλότερου παγίου μέχρι να περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες απο τότε που ενεργοποιήθηκε η συνδεση!

Καμία σχέση!Ο μόνος περιορισμός είναι αυτός που αναφέρω στο πιο πάνω μήνυμα,περί κατεβασματος προγράμματος εντός του 1ου τριμήνου!

Μάλλον το μπερδεύεις με το πρόγραμμα μηδενικού παγίου,στο οποίο έδιναν επιδότηση 54 ευρώ και έπρεπε να την ξοδέψεις μέσα στο 1ο εξάμηνο1

Μέσα στο 1ο εξάμηνο πρέπει να έχεις κάνει 300€ λογαριασμό, ή θυμάμαι κάτι λάθος;

Αυτό είναι σοβαρό εφόσον αληθεύει , αν και δεν το έχω ξανακούσει για συμβόλαια κινητών. Αν κάποιος πήρε την επιδότηση στο προηγούμενο διάστημα , ας ρίξει μια ματιά στο συμβόλαιό του για να μας ενημερώσει.

Τα τελευταία χρόνια οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν μειώσει κατά πολύ τις επιδοτήσεις κινητών. Απορώ πως δεν επεμβαίνει κανείς από την επιτροπή ανταγωνισμού για εναρμονισμένη πρακτική...

Από την άλλη 340 Ευρώ επιδότηση για ένα πάγιο 12Χ30 Ευρώ=360 Ε , φαίνεται οριακά ριψοκίνδυνο για την εταιρία . Θα κοιτάξω λεπτομερώς το συμβόλαιο πριν το υπογράψω και θα σας ενημερώσω.

@kotsianis7 : Ευχαριστώ για το info, το πάγιο των 30€ είναι μια χαρά για το χρόνο ομιλίας που χρησιμοποιώ :rolleyes:

Φυσιολογικά δεν ισχύει!Αν σε κάποιες-ειδικές-περιπτώσεις ισχυει αυτό είναι άλλο θέμα και πρέπει να ρωτήσετε στο 13830 και όχι να ψάχνετε τα συμβόλαια!Απ'το 13830 θα σας πουν με σιγουριά τι ισχυει!

@ traction,

φυσιολογικά πάντως δεν καλείσαι να χρεωθείς 300 ευρώ!

....ι πρέπει να ρωτήσετε στο 13830 και όχι να ψάχνετε τα συμβόλαια!Απ'το 13830 θα σας πουν με σιγουριά τι ισχυει!

Φίλε kotsianis, διαφωνώ ως προς την αντιμετώπιση του θέματος. Οι όροι του συμβολαίου οφείλουν και όντως περιγράφουν κάθε απαίτηση της εταιρίας προς το πελάτη και αντίστροφα.

Από το τηλεφωνικό κέντρο μπορείς να ενημερωθείς , αλλά δε κατοχυρώνεσαι έναντι της εταιρίας .

Ναι,αλλά οι όροι του συμβολαίου ειναι γενικοί!Δεν είναι εξειδικευμένοι για την κάθε περίπτωση!Και αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρίες!Αν δεν ήταν άλλωστε νομικά καλυμμένες οι εταιρίες ως προς την αντιμετώπιση αυτού του θέματος,θα το άλλαζαν!

Πριν λίγες μέρες κάναμε με την σύζυγό μου φορητότητα από την Wind στην Vodafone.

Δεν μας αναφέρθηκε κάτι τέτοιο, δηλαδή για 300 ευρώ λογαριασμούς κλπ

Ίσα-ίσα μας είπαν και οι υπάλληλοι αλλά και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ότι μπορούμε μετά από 3 μήνες να αλλάξουμε σε όποιο άλλο πρόγραμμα θέλουμε.

Έχουμε βάλλει το κατώτατο για την εν λόγω επιδότηση που είναι αυτό με πάγιο 30 ευρώ.

Δυστυχώς εγώ δεν έχω κρατήσει αντίγραφο από το συμβόλαιο παρά μόνο από την άιτηση φορητότητας και των επιδοτήσεων. Αλλιώς θα το κοιτούσα κι εγώ για να σας το έλεγα.:O

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών