sofa Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Eίμαι στο vf 400.Σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιό μου κ περιμένω επιδότηση. Θέλω όμως να το κατεβάσω στο vf 300.Αν το κάνω μαζί με την επιδότηση, θα μειωθεί το ποσό ή δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα που βαζω τη στιγμη της ανανέωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Eίμαι στο vf 400.Σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιό μου κ περιμένω επιδότηση. Θέλω όμως να το κατεβάσω στο vf 300.Αν το κάνω μαζί με την επιδότηση, θα μειωθεί το ποσό ή δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα που βαζω τη στιγμη της ανανέωσης? Εξαρταται απο το προγραμμα που ειχες και οχι αυτο που θα κανεις νομιζω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Aν τα κάνεις και τα 2 ταυτοχρονα δεν αλλάζει τίποτα. Θα κάνεις την ανανέωσή σου και θα τους πεις παράλληλα σε ποιο προγραμμα θες να μπεις. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Paidakia kserete poso einai to pagio gia 400 h 500 lepta omilias?(Xoris sms-mms klp). Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Paidakia kserete poso einai to pagio gia 400 h 500 lepta omilias?(Xoris sms-mms klp). 57 και 69,50€ αντίστοιχα + φόρους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Mε μηναίο πάγιο περίπου 85 ευρώ ποση επιδότηση θα πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΧΩ 2 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ Συνδρομητών ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΙ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΛΟ ΟΧΙ..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΞΕΡΗ ΚΑΝΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, FACT 1 :Άμα περάσει ένας χρόνος και παι για ανανέωση υπάρχει περίπτωση να μην το ανανεώσουνε λόγο παλιάς οφειλής σε αλο μητρώο? FACT 2 : μπορώ να κάνω αίτηση να ανεβάζουνε το πάγιο άμα χρωστάω σε αλο μητρώο? Έχει κανίς καμία ανάλογη εμπειρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Φιλος, θα σκαλωσεις στον πιστωτικο πιθανοτατα, δεν εχει σημασια το μητρωο σου, το ΑΦΜ σου ειναι αυτο που ειναι χρεωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Mε μηναίο πάγιο περίπου 85 ευρώ ποση επιδότηση θα πάρω? Σε συμφερει να κανεις 2 γραμμες στο 500άρι(τα μεταξυ τους ειναι δωρεαν) και μιλας 8,5 ωρες προς τα έξω. Αυτο θα σου δωσει επιδοτηση 227 ευρω (μιλαω για καινουριες γραμμες γιατι η αλλαγη προγραμματος δεν σου δινει καποια επιδότηση). Το παγιο ειναι 85 ευρω με φπα συν τέλη-μέλη υπολογισε στο 94άρι. 2η λύση το 300άρι με 2 γραμμες σου δινει 167 ευρω και θα πληρωνεις το μηνα με τα τέλη γυρω στα 74 ευρωπουλα Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Σε συμφερει να κανεις 2 γραμμες στο 500άρι(τα μεταξυ τους ειναι δωρεαν) και μιλας 8,5 ωρες προς τα έξω. Αυτο θα σου δωσει επιδοτηση 227 ευρω (μιλαω για καινουριες γραμμες γιατι η αλλαγη προγραμματος δεν σου δινει καποια επιδότηση). Το παγιο ειναι 85 ευρω με φπα συν τέλη-μέλη υπολογισε στο 94άρι. 2η λύση το 300άρι με 2 γραμμες σου δινει 167 ευρω και θα πληρωνεις το μηνα με τα τέλη γυρω στα 74 ευρωπουλα Δεν θέλω να αλλάξω το πρόγραμμά μου,είμαι στο vf 400+sms 150. Απλά θα θελα να ξερω πόση επιδότηση δικαιούμαι για τον 1ο αυτό χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Εαν δεν εχει βγει ηδη η επιδοτηση σου δεν μπορουμε να ξερουμε....Αν κανεις υψηλους λογαριασμους και αν κρινω και απο το προγραμμα που εχεις, υπολογιζω γυρω στα 119,00-142,80. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Έχω το VF χωρίς πάγιο,συμφωνα με τις αρχικές του χρεώσεις.Συμφέρει περισσότερο να το κάνω VF 100 στο 6μηνο,ή να το κρατήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Έχω το VF χωρίς πάγιο,συμφωνα με τις αρχικές του χρεώσεις.Συμφέρει περισσότερο να το κάνω VF 100 στο 6μηνο,ή να το κρατήσω; Μιλάς 100' το μήνα? Αν ναι συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Να ρωτήσω, εάν ξέρει κανείς.. Εάν ζητήσεις ακύρωση της γραμμής σου (ή φορητότητα), τότε σου αυξάνουν την επιδότηση που έχει ήδη βγει? Γιατί από όσο γνωρίζω, σε παίρνουν τηλ μόλις δούνε ότι θέλεις να φύγεις.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Να ρωτήσω, εάν ξέρει κανείς.. Εάν ζητήσεις ακύρωση της γραμμής σου (ή φορητότητα), τότε σου αυξάνουν την επιδότηση που έχει ήδη βγει? Γιατί από όσο γνωρίζω, σε παίρνουν τηλ μόλις δούνε ότι θέλεις να φύγεις.. Συνήθως σε παίρνουν και όντως σου ανεβάζουν λίγο την επιδότηση (win back), αλλά όχι πάντα (δηλ. δεν τους παίρνουν όλους). Μη βασιστείς σε αυτό και βρεθείς με ακυρωμένη γραμμή!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ για τη σύνδεση DSL και εκεί μία υπάλληλος μου είπε τι σύνδεση έχω στο κινητό και να κάνω μεταφορά από vodafone σε cosmote όταν κλείσω χρόνο στη vodafone. Και καλά ότι στις συχνότητες που εκπέμπει η vodafone υπάρχει μεγαλύτερη ραδιενέργεια κλπ. Δεν το πολυπίστεψα, αλλά θα ήθελα και τι γνώμη σας για αυτό. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό επειδή μιλάω περισσότερο στο αυτί αισθάνομαι κάτι, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Είμαι στο vodafone 240 και σκέφτομαι να πάω σε μεγαλύτερο πρόγραμμα. Ίσως στο 400. Ανάμεσα σε vodafone και cosmote υπάρχει καμία διαφορά στην τιμή; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ για τη σύνδεση DSL και εκεί μία υπάλληλος μου είπε τι σύνδεση έχω στο κινητό και να κάνω μεταφορά από vodafone σε cosmote όταν κλείσω χρόνο στη vodafone. Και καλά ότι στις συχνότητες που εκπέμπει η vodafone υπάρχει μεγαλύτερη ραδιενέργεια κλπ. Δεν το πολυπίστεψα, αλλά θα ήθελα και τι γνώμη σας για αυτό. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό επειδή μιλάω περισσότερο στο αυτί αισθάνομαι κάτι, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Είμαι στο vodafone 240 και σκέφτομαι να πάω σε μεγαλύτερο πρόγραμμα. Ίσως στο 400. Ανάμεσα σε vodafone και cosmote υπάρχει καμία διαφορά στην τιμή; εεεεε?:blink::blink: Μόνο για αστείο μπορεί να ειπωθεί αυτό που σου είπαν...........εαν "νιώθεις" κάτι η αύξηση των ωρών δεν θα βοηθήσει...... η Cosmote έχει 360 στα 52 και 480 στα 67 η Vodafone έχει 400 με 57 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Τιμοκατάλογος Vodafone 250 Μηνιαία Χρέωση 36,50 € Λεπτά ομιλίας 250 Αποστολή Μηνύματος SMS (Προς ελληνικά δίκτυα) 0,1071 €/SMS Αποστολή Μηνύματος SMS (Προς ξένα δίκτυα) 0,2023 €/SMS Εθνικές κλήσεις (Χρέωση ανα δευτερόλεπτo μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα) Προς: Vodafone, Cosmote, Wind, κινητό Q-Telecom,OTE και όποιο άλλο εθνικό δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας Από 0 έως 250 λεπτά/μήνα χωρίς χρέωση Από 250+ λεπτά/μήνα 0,2499 € /λεπτό Διεθνείς κλήσεις (Χρέωση ανα δευτερόλεπτo μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα) Ευρώπη 0,6069 € /λεπτό Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία 0,6783 € /λεπτό Ασία 1,1424 € /λεπτό Αφρική 1,785 € /λεπτό Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού 2,499 € /λεπτό Τιμοκαταλόγος Vodafone 350 Μηνιαία Χρέωση 50 € Λεπτά ομιλίας 350 Αποστολή Μηνύματος SMS (Προς ελληνικά δίκτυα) 0,1071 €/SMS Αποστολή Μηνύματος SMS (Προς ξένα δίκτυα) 0,2023 €/SMS Εθνικές κλήσεις (Χρέωση ανα δευτερόλεπτo μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα) Προς: Vodafone, Cosmote, Wind, κινητό Q-Telecom,OTE και όποιο άλλο εθνικό δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας Από 0 έως 350 λεπτά/μήνα χωρίς χρέωση Από 350+ λεπτά/μήνα 0,2356 € /λεπτό Διεθνείς κλήσεις (Χρέωση ανα δευτερόλεπτo μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα) Ευρώπη 0,6069 € /λεπτό Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία 0,6783 € /λεπτό Ασία 1,1424 € /λεπτό Αφρική 1,785 € /λεπτό Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού 2,499 € /λεπτό Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19% ----- Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής χρεώνεται προκαταβολικά κάθε μήνα. Για τον πρώτο μήνα, χρεώνεται αναλογικά με τις ημέρες συνδρομής. Για όλες τις νέες συνδέσεις από 09/01/2006, μετά την συμπλήρωση ενός (1) έτους συνδρομής η μηνιαία χρέωση παραμένει ίδια. Τα λεπτά ομιλίας περιλαμβάνουν όλες τις εθνικές κλήσεις, δηλαδή κλήσεις από κινητό Vodafone: προς άλλο κινητό Vodafone ή Cosmote ή Wind ή κινητό Q-Telecom ή συνδρομητή ΟΤΕ ή άλλου εθνικού δικτύου σταθερής τηλεφωνίας. Δεν συμπεριλαμβάνουν τις κλήσεις προς τους αριθμούς που περιλαμβάνονται στα επιπρόσθετα προγράμματα Best Friends, Βραδινές κλήσεις και Ενδοοικογενειακές κλήσεις καθώς και τις χρεώσιμες υπηρεσίες Vodafone, όπως π.χ. κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, Data/Fax, Πληροφορίες κλπ. Κλήσεις οι οποίες αρχίζουν στη κλίμακα των λεπτών ομιλίας και ολοκληρώνονται μετά την εξάντλησή τους, χρεώνονται μόνο για τον χρόνο ομιλίας που δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν λεπτά του προγράμματος χρήσης. Η καταμέτρηση των λεπτών ομιλίας γίνεται ανά ημερολογιακό μήνα. Η χρονική μονάδα (time unitization) καταμέτρησης αυτών των λεπτών είναι 1 δευτερόλεπτο, μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα για κάθε κλήση που ολοκληρώνεται. Υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας του προγράμματος χρήσης που δεν καταναλώνονται εντός κάποιου μήνα, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα κατόπιν αιτήσεως του συνδρομητή. Η μεταφορά γίνεται ως εξής: Πρώτα καταναλώνονται τα λεπτά ομιλίας του τρέχοντος μήνα και μετά τα λεπτά που δεν καταναλώθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Ειδικά για τους δικαιούχους του Νόμου 2963/2001 (άρθρο 47- χρήση τηλεφωνίας από άτομα με ειδικές ικανότητες) η χρέωση είναι 0,0506 € /SMS εφόσον εγγραφούν στο πρόγραμμα VSPEC. Στο πρόγραμμα Vodafone SMS 150 η χρέωση είναι 0,0774 € /SMS. Η συγκεκριμένη χρέωση αφορά σε SMS που αποστέλλονται απο κινητό Vodafone που βρίσκεται στην Ελλάδα σε κινητό άλλου εθνικού δικτύου και δεν αφορά σε χρήση υπηρεσιών που παρέχοντα από την Vodafone σε τρίτες εταιρίες ή έτερες χρεώσιμες υπηρεσίες της Vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σήμερα πήγα στον ΟΤΕ για τη σύνδεση DSL και εκεί μία υπάλληλος μου είπε τι σύνδεση έχω στο κινητό και να κάνω μεταφορά από vodafone σε cosmote όταν κλείσω χρόνο στη vodafone. Και καλά ότι στις συχνότητες που εκπέμπει η vodafone υπάρχει μεγαλύτερη ραδιενέργεια κλπ. Δεν το πολυπίστεψα, αλλά θα ήθελα και τι γνώμη σας για αυτό. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό επειδή μιλάω περισσότερο στο αυτί αισθάνομαι κάτι, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Είμαι στο vodafone 240 και σκέφτομαι να πάω σε μεγαλύτερο πρόγραμμα. Ίσως στο 400. Ανάμεσα σε vodafone και cosmote υπάρχει καμία διαφορά στην τιμή; Αν είναι δυνατόν, τι λένε στο κόσμο?:mad: Έλεος... Σε ποιό κατάστημα ΟΤΕ αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Αν είναι δυνατόν, τι λένε στο κόσμο?:mad: Έλεος... Σε ποιό κατάστημα ΟΤΕ αν επιτρέπεται? Στην Καστοριά όλα αυτά. Μα είναι τρόπος να δελεάσουν πελάτες. Τέλος πάντων... Και αυτά τα έλεγε ο... προϊστάμενος!!! Τελικά μάλλον θα μείνω στο παλιό πρόγραμμα που έχω 240 με 25,80 ευρώ. Αφού συμπληρώσω το χρόνο ομιλίας, πόσο είναι μετά η χρέωση. Ή να μου το αναφέρετε εδώ αν ξέρετε ή κάποιο λινκ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Στην Καστοριά όλα αυτά. Μα είναι τρόπος να δελεάσουν πελάτες. Τέλος πάντων... Και αυτά τα έλεγε ο... προϊστάμενος!!! Τελικά μάλλον θα μείνω στο παλιό πρόγραμμα που έχω 240 με 25,80 ευρώ. Αφού συμπληρώσω το χρόνο ομιλίας, πόσο είναι μετά η χρέωση. Ή να μου το αναφέρετε εδώ αν ξέρετε ή κάποιο λινκ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. 0.2356 euro/min. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 0.2356 euro/min. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου φαίνεται ότι αν μείνω σε αυτό το πρόγραμμα και πληρώνω τα επιπλέον λεπτά, πάνω κάτω το ίδιο μου έρχεται. Απλά αυτές οι κλήσεις (... μάλλον...) δε θα είναι μόνιμα, να μην ανεβώ σε μεγαλύτερο πρόγραμμα και πληρώνω τσάμπα λεφτά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Χθες έκανα αλλαγή στο 200 από 300, δεν ήξερα ότι υπήρξε και το 250...Γκρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Χθες έκανα αλλαγή στο 200 από 300, δεν ήξερα ότι υπήρξε και το 250...Γκρρρ Δεν βγήκε ακόμα ανακοίνωση..........τυχαία το είδα στο site της εταιρίας..............μην σκας μετά από 30 ημέρες ζητάς την αλλαγή..........:D:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Χθες έκανα αλλαγή στο 200 από 300, δεν ήξερα ότι υπήρξε και το 250...Γκρρρ Ουτε εγω το ηξερα...Θα κανω αλλαγη σημερα. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts