Fiskilis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 πριν απο 6 μηνες μου ειρθε μια χρεωση στην vodafone 950 ευρω και λεγοντας που δουλευω μετα απο 1,5 μηνα μου ειρθε πιστωτικο 780 ευρω οσα ειταν και η παραπανω χρεωση απο λαθος αν δεν ελεγα τιποτα θα τα πληρωνα !! και βεβαια θα απειλησεις αμα σε δουλευουν στεγνα και σε κοροιδευουν Παράθεση The Economy Presence of Internet in Greece :: internet-gr.net Free Web Hosting , Forum , Blog , Email , Gallery :: host-gr.eu GreeKatalog over a 5000 links :: greekatalog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 πριν απο 6 μηνες μου ειρθε μια χρεωση στην vodafone 950 ευρω και λεγοντας που δουλευω μετα απο 1,5 μηνα μου ειρθε πιστωτικο 780 ευρω οσα ειταν και η παραπανω χρεωση απο λαθος αν δεν ελεγα τιποτα θα τα πληρωνα !! και βεβαια θα απειλησεις αμα σε δουλευουν στεγνα και σε κοροιδευουν Άλλο σε αυτή τη περίπτωση. Αν και δεν χρειάζεται να απειλήσεις. Παίρνεις στο 13830, καταγράφεται το πρόβλημα, σε πιστώνουν τέλος. Εγώ μίλησα για το θέμα των συσκευών. Αν δεν έχει η Vodafone τις συσκευές που θέλετε σε κανένα κατάστημα γιατι δεν πάτε σε άλλη εταιρεία παρα θέλετε να χάνετε το χρόνο σας με ιστορίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εδώ και 2 βδομάδες περιμένω να μου φέρουν το SE Z710. Μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Υποθέτω οτι το γεγονός πως έχει έλλειψη απο συσκευές π.χ. Nokia ή SE φταίει η κάθε Vodafone ?.................Σωστά διότι η Vodafone τα φέρνει.............άρα το Ν95 που θέλω εγώ τώρα και δεν υπάρχει πουθενά φταίει η Vodafone και όχι η Nokia που την προμηθεύει.............όσο για τον φίλο που θέλει αυτές τις συσκευές σωστά εαν δεν τις πάρει να πάει στα ΜΜΕ αλλά όχι για την Vodafone αλλά για την SE και την Mio............που δεν τις έχουν για να τις δώσουν.............για τις συσκευές ΔΕΝ φταίνε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.......μην τρελαθούμε κιόλας....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fiskilis Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 δεν ειπα οτι θα διαμαρτυρηθω αμα δεν εχουν τις συσκευες που θελω αλλα αν μου πουν αυτες εχουμε προσφορα αλλα δεν τις εχουμε ετομοπαραδωτες θα περιμενω μεχρι να παρω αυτο που θελω εγω και οχι αυτο που θελουν αυτοι εφοσον ειναι διαθεσιμο καποια στιγμη αργοτερα Παράθεση The Economy Presence of Internet in Greece :: internet-gr.net Free Web Hosting , Forum , Blog , Email , Gallery :: host-gr.eu GreeKatalog over a 5000 links :: greekatalog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Υποθέτω οτι το γεγονός πως έχει έλλειψη απο συσκευές π.χ. Nokia ή SE φταίει η κάθε Vodafone Οταν αυτα τα κινητα (το ελεγξα) υπαρχουν σχεδον σε ολα τα καταστηματα κινητης (Πλαισιο κλπ) αμμεσα διαθεσιμα εεε...τοτε φταιει η καθε Vodafone. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Οταν αυτα τα κινητα (το ελεγξα) υπαρχουν σχεδον σε ολα τα καταστηματα κινητης (Πλαισιο κλπ) αμμεσα διαθεσιμα εεε...τοτε φταιει η καθε Vodafone. Το Πλαίσιο ξέρεις από που προμηθεύεται? διότι άλλο το Πλαίσιο και άλλο οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας............και οι 3 προμηθεύονται μόνο από επίσημα κανάλια..........και επίσημα εννοώ τις αντιπροσωπίες........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Το Πλαίσιο ξέρεις από που προμηθεύεται? διότι άλλο το Πλαίσιο και άλλο οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας............και οι 3 προμηθεύονται μόνο από επίσημα κανάλια..........και επίσημα εννοώ τις αντιπροσωπίες........ Τουλαχιστον το Πλαισιο απο aphacopy παιρνει τα Nokia για αυτο και τα κινητα που πουλαει εχουν σφραγιδα στην αποδειξη που λενε για 2 χρονια εγγυηση Nokia. Οσο γαι τις εταιριες κινητης εγω πηρα απο εδω απο αγγελια το Ν95 που το ειχε παρει μελος μας απο ΤΙΜ και η apphacopy δεν δεχοταν την εγγυηση.Το κινητο ηταν με προδιαγραφες για ...Νιγηρια Εχω σχετικη αναφορα στο επισημασμενο για το Ν95.Οποτε αυτο που λες για τις 3 εταιριες τουλαχιστον για μια δεν ισχυει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Τουλαχιστον το Πλαισιο απο aphacopy παιρνει τα Nokia για αυτο και τα κινητα που πουλαει εχουν σφραγιδα στην αποδειξη που λενε για 2 χρονια εγγυηση Nokia. Οσο γαι τις εταιριες κινητης εγω πηρα απο εδω απο αγγελια το Ν95 που το ειχε παρει μελος μας απο ΤΙΜ και η apphacopy δεν δεχοταν την εγγυηση.Το κινητο ηταν με προδιαγραφες για ...Νιγηρια Εχω σχετικη αναφορα στο επισημασμενο για το Ν95.Οποτε αυτο που λες για τις 3 εταιριες τουλαχιστον για μια δεν ισχυει. Το τί έκανες εσύ είσαι εσύ υπεύθυνος για αυτό........όσα αφορά αυτήν την παρτίδα απ'ότι γνωρίζω έγινε στην αρχή από μερικά καταστήματα που ήθελαν να πουλήσουν δεν γίνεται αυτό πια........και να ξέρεις ότι το Πλαίσιο πουλάει τα πάντα άρα δεν έχει την ίδια ζήτηση και τον ίδιο αριθμό καταστημάτων.............συν ότι τα καταστήματα που ανήκουν σε ιδιώτες των εταιριών κινητής τηλεφωνίας ........προαγοράζουν τις συσκευές που έχουν στα καταστήματα άρα δεν μπορούν να έχουν μεγάλα αποθέματα........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 συν ότι τα καταστήματα που ανήκουν σε ιδιώτες των εταιριών κινητής τηλεφωνίας ........προαγοράζουν τις συσκευές που έχουν στα καταστήματα άρα δεν μπορούν να έχουν μεγάλα αποθέματα........... Αυτο καθολου δεν με ενδιαφερει....Εγω οταν δικαιουμαι μια επιδοτηση θελω να μπορω να διαλεξω και κινητο που θελω εγω και οχι που παιρνω κατ αναγκη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αυτο καθολου δεν με ενδιαφερει....Εγω οταν δικαιουμαι μια επιδοτηση θελω να μπορω να διαλεξω και κινητο που θελω εγω και οχι που παιρνω κατ αναγκη. Για αυτό και αν το θες το παραγγέλνεις........και περιμένεις...........διαφορετικά το ψάχνεις......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 πριν απο 6 μηνες μου ειρθε μια χρεωση στην vodafone 950 ευρω και λεγοντας που δουλευω μετα απο 1,5 μηνα μου ειρθε πιστωτικο 780 ευρω οσα ειταν και η παραπανω χρεωση απο λαθος αν δεν ελεγα τιποτα θα τα πληρωνα !! και βεβαια θα απειλησεις αμα σε δουλευουν στεγνα και σε κοροιδευουν Καλως ηρθες στον κοσμο της vodafone. Δεν χρειαζεται να εχεις δικιο για να σε πιστωσουν. Εγω δει σε καταστημα να πιστωνονται data cards για ογκο που εχει κανει το windows update (!!!) 1000 ευρω + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Για αυτό και αν το θες το παραγγέλνεις........και περιμένεις...........διαφορετικά το ψάχνεις......... Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη το S710 που ηθελα, θα πρεπει να περιμενω 3 μηνες? Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Η Cosmote Γιατι να το δινει και η Vodafone στο κοσμο της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη το S710 που ηθελα, θα πρεπει να περιμενω 3 μηνες? Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Η Cosmote Γιατι να το δινει και η Vodafone στο κοσμο της? Πρώτον πια από τα 2 ? Δεύτερον ίσως διότι ο ένας έχει απόθεμα ενώ ο άλλος όχι.....ίσως του έμεινε κάποιου καταστήματος...........ίσως η μία εταιρία να μην πουλά τόσες συσκευές όσο η άλλη για το συγκριμένο μοντέλο...........Όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν ξέρει την απάντηση διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες ...........Η ζήτηση, Οι παραγγελίες, Η εισαγωγή της κατασκευάστριας εταιρίας κτλ............ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πρώτον πια από τα 2 ? Δεύτερον ίσως διότι ο ένας έχει απόθεμα ενώ ο άλλος όχι.....ίσως του έμεινε κάποιου καταστήματος...........ίσως η μία εταιρία να μην πουλά τόσες συσκευές όσο η άλλη για το συγκριμένο μοντέλο...........Όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν ξέρει την απάντηση διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες ...........Η ζήτηση, Οι παραγγελίες, Η εισαγωγή της κατασκευάστριας εταιρίας κτλ............ Κανεις λαθος. Ειναι επιλογη της Vodafone να προωθει τις δικες της συσκευες. Εδω το Ε65 4 καταστηματα στα Νοτια ΔΕΝ το εχουν, και ουτε δεχονατι παραγγελιες και το βρηκα τελικα στο καταστημα της Ανω Γλυφαδας. Ο μονος λογος που εχω ακομα Vodafone ειναι οτι ειναι η μοναδικη εταιρια που εχω σημα στο γραφειο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Κανεις λαθος. Ειναι επιλογη της Vodafone να προωθει τις δικες της συσκευες. Εδω το Ε65 4 καταστηματα στα Νοτια ΔΕΝ το εχουν, και ουτε δεχονατι παραγγελιες και το βρηκα τελικα στο καταστημα της Ανω Γλυφαδας. Ο μονος λογος που εχω ακομα Vodafone ειναι οτι ειναι η μοναδικη εταιρια που εχω σημα στο γραφειο μου. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει έλλειψη σε πληροφορώ από την αντιπροσωπεία...........για αυτό και δεν είναι ευρέως διαθέσιμη το ξέρω διότι πολλοί γνωστοί μου την ψάχνουν....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Η συγκεκριμένη συσκευή έχει έλλειψη σε πληροφορώ από την αντιπροσωπεία...........για αυτό και δεν είναι ευρέως διαθέσιμη το ξέρω διότι πολλοί γνωστοί μου την ψάχνουν....... Εγω την ημερα που πηρα ενα αλλο απο επιδοτηση στην Vodafone πηρα και το πολυ καλο Ε65 απο Πλαισιο Μεταμορφωσης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εγω την ημερα που πηρα ενα αλλο απο επιδοτηση στην Vodafone πηρα και το πολυ καλο Ε65 απο Πλαισιο Μεταμορφωσης. Μπράβο........ο έχων τα χρήματα μπορεί να κάνει ότι θέλει........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μπράβο........ο έχων τα χρήματα μπορεί να κάνει ότι θέλει........... Νομιζεις οτι ειναι θεμα χρηματων??? Τα €400-500 δε θα με βγαλουν εκτος προυπολογισμου. Οταν εχω επιδοτηση ομως περιμενω να παρω τη συσκευη που θελω, εφοσον κυκλοφορει στην Ελλαδα.:!: Το να ακουω τη Vodafone, στην οποια ειμαι συνδρομητης απο το 1991 στο Λονδινο, να μου λεει οτι δεν εχουμε τιποτα και παρτε το ταδε motorola or SE ειναι απλα μεγαλη κοροιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αυτο καθολου δεν με ενδιαφερει....Εγω οταν δικαιουμαι μια επιδοτηση θελω να μπορω να διαλεξω και κινητο που θελω εγω και οχι που παιρνω κατ αναγκη. Αν θέλεις δεν παίρνεις την επιδότηση, δεν σου τη δίνουν με το ζόρι. Αν θέλεις πραγματικά κάποιο συγκεκριμένο κινητό και δεν το έχουν, πληρώνεις και το παίρνεις στην κανονική του τιμή. Δεν περιμένεις από την επιδότηση... Κατσε ρε φιλε. Δηλαδη το S710 που ηθελα, θα πρεπει να περιμενω 3 μηνες? Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Η Cosmote Γιατι να το δινει και η Vodafone στο κοσμο της? Εδώ και παραπάνω από τρία χρόνια έχεις την επιλογή της φορητότητας. Κανεις λαθος. Ειναι επιλογη της Vodafone να προωθει τις δικες της συσκευες. Και δικαίωμά της εκτός από επιλογή της. Αν το αποφασίσει, μπορεί αύριο να πει ότι θα διαθέτει μόνο sharp για παράδειγμα. Της το απαγορεύει κανείς; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εδώ και παραπάνω από τρία χρόνια έχεις την επιλογή της φορητότητας. Οπως εχω ξαναγραψει ΜΟΝΟ η Vodafone εχει σημα στο γραφειο μου. Επομενως για μενα ειναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Και δικαίωμά της εκτός από επιλογή της. Αν το αποφασίσει, μπορεί αύριο να πει ότι θα διαθέτει μόνο sharp για παράδειγμα. Της το απαγορεύει κανείς; Φυσικα οχι αλλα και δικαιωμα μας να μεινουμε ή να φυγουμε.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Φυσικα οχι αλλα και δικαιωμα μας να μεινουμε ή να φυγουμε.... Αυτό νομίζω λέμε. Αντί να διαμαρτύρεστε πιστεύοντας ότι έτσι κερδίζετε κάτι, αφού σας γράφει γράψτε τη και εσείς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Φυσικα οχι αλλα και δικαιωμα μας να μεινουμε ή να φυγουμε.... Αν μείνετε θα πάρετε όμως αυτά που σας δίνει ;) Οπότε ή μένετε και αγοράζετε από αλλού τη συσκευή ή φεύγετε... Οπότε γιατί τόση γκρίνια; Νομίζω πως είναι απλά τα πράγματα! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 έκανα ανανέωση συμβολαίου και πήρα την επιδότηση μου για το νέο συμβόλαιο διάλεξα αυτό με μηδέν πάγιο αν θελήσω να διακόψω πριν το πέρας 12 μηνών, τι θα επιβαρυνθώ? Σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου προ δωδεκαμήνου υποχρεούσαι να επιστρέψεις την επιδότηση που πήρες από την εταιρία. Για το ακριβές ποσό θα πρέπει να κοιτάξεις το πινακάκι της απόσβεσης που αναγράφεται στο συμβόλαιο ανανέωσης. Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts