Nos 55 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 to "let the music play" poios/a to leei??? @Katy : Barry White - Let the music play (αυτο που θυμαμαι εγω τουλαχιστον) Υπαρχει και το Shamur - Let the music play Μεγαλο hit του περσινου καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 μήπως ξέρει κανείς ποιος τραγουδάει την καινούργια version του In the air tonight που είχε τραγουδήσει πρώτος ο Phill Collins? (x2) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Υπαρχει και το Shamur - Let the music play Μεγαλο hit του περσινου καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα! Και της Shannon - Let the music play επίσης. Συμφωνείς "arheos"???:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Παιδιά το τραγούδι που λέει ο Πλούταρχος σε μια σειρά του Alpha, πως λέγεται; Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Η σειρά ονομάζεται 'Αν μ' αγαπάς' και το τραγούδι είναι το 'Δεν είναι τώρα πια εδώ', απο το τελευταίο του CD 'Κρυμμένα Μυστικά'. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Η σειρά ονομάζεται 'Αν μ' αγαπάς' και το τραγούδι είναι το 'Δεν είναι τώρα πια εδώ', απο το τελευταίο του CD 'Κρυμμένα Μυστικά'. Τhanks! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και καιρό και το μόνο που θυμάμαι είναι ένας στίχος που λέει: Come on, come on, put your hands into the fire. Μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο; Ευχαριστώ. Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Υπαρχει και το Shamur - Let the music play Μεγαλο hit του περσινου καλοκαιριου αν θυμαμαι καλα! αυτο ειναι,ευχαριστω!! ευχαριστω κ τους αλλους που βοηθησαν. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και καιρό και το μόνο που θυμάμαι είναι ένας στίχος που λέει: Come on, come on, put your hands into the fire. Μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο; Ευχαριστώ. Thirteen Senses - Into the fire [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Thirteen Senses - Into the fire :up: :up: :up: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :up: :respect: Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!! Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 :up: :up: :up: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :up: :respect: Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!! Δοκίμασε και το Cicada Remix :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ψαχνω και εγω ενα τραγουδακι που ακουσα σημερα στο ραδιοφωνο... Καταφερα να το ηχογραφησω με το κινητο για να δω αν θα το ξερει κανεις σας!! Σας παρακαλω, δειτε το γιατι πρεπει να ειναι και ευκολο... ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ!! (amr 230Kb) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Eίναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια!!! Christian Walz - wonder child :) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Τα σεβη μου...:music: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Δοκίμασε και το Cicada Remix :) ...το οποίο είναι (αν όχι καλύτερο) τουλάχιστον τόσο καλό όσο το original Into the Fire... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 http://rapidshare.de/files/35034513/____005.amr.html Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το τραγούδι; Όπως καταλαβαίνετε είναι instrumental. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Παιδια εχω ενα φιλο φανατικο σκυλα και μ'εχει ζαλισει να του βρω(ελεος!)γυφτικα!:dizzy: Μηπως εχει κανεις υπ'οψην του τιποτα online να κατεβασει?Αν θελετε,pm.:) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αυτο;το παιζει ο republic στη θεσ/νικη αλλα δεν εχω κατεφερει να το βρω. http://www.sendspace.com/file/crb6bp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Παιδια εχω ενα φιλο φανατικο σκυλα και μ'εχει ζαλισει να του βρω(ελεος!)γυφτικα!:dizzy: Μηπως εχει κανεις υπ'οψην του τιποτα online να κατεβασει?Αν θελετε,pm.:) Οτιδήποτε από Παϊτέρη http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις αυτο;το παιζει ο republic στη θεσ/νικη αλλα δεν εχω κατεφερει να το βρω. Decode - Me you & pain (chant mix) από τη συλλογή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου - The Strength of Whispers Ελληνικό είναι το συγκρότημα οπότε ξεκίνα τα δικοπωλεία με τη σειρά... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Εισαι καρααψογος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thanks a million. Kαι ελεγα που την ξερω αυτη τη φωνη.Ηταν στο Greek Tribute to Depeche Mode. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neapoleon Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Γεια σας... Νομίζω πως έχει ξαναγίνει ερώτηση από κάποιον για το κομμάτι και δεν έχει απαντηθεί... Λοιπόν, το λέει γυναίκα, λαϊκή φωνή και λέει: "Γιατί μ'αφήνεις να πονάω απάντησέ μου σε ρωτάω πώς μπόρεσες; Πού τα πετάς τα ονειρά μου, έκανες πέτρα την καρδιά μου, πώς μπόρεσες;" Ποιά το λέει; :help: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Οτιδήποτε από Παϊτέρη http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif :lol: :lol: Κι εγω αυτα του λεω!!Κατι αλλο.Που θα βρουμε το "Σχολειο 2006" των Πασχαλη/Going Through?:rolleyes: ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Δοκίμασε και το Cicada Remix :) Πολύ καλό και το remix. Thanks!:up: :up: :up: :up: Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 :lol: :lol: Κι εγω αυτα του λεω!!Κατι αλλο.Που θα βρουμε το "Σχολειο 2006" των Πασχαλη/Going Through?:rolleyes: Το βρηκααααααααααααααα!:D ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts