Katy Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 mhpws boreis na mou proteineis an kseris kati paromio se tetoiou style ??? otan les se tetoio style?ennoeis slow kommatia genika? ena epishs oraio ton hooverphonic einai to "wake up". a,k to "the last thing i need is you" einai kalo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 οποιος μπορει να με βοηθησει σε αυτο εδω το τραγουδακι..ειναι αρκετα γνωστο και παιζει πολυ τωρα..ειναι καινουργιο κομματι.. click here :!:καλά τι έχεις ανεβάσει; 1.5ΜΒ αρχείο και μάλιστα ζιπαρισμένο που περιέχει ~350 αρχεία = 5ΜΒ σύνολο;;; Είναι αυτό sample; Προσπαθείστε να βοηθάτε τους άλλους για να σας βοηθήσουνε. Καλό είναι τα sample να είναι μικρά, κάτω από ~100ΚΒ και όχι συμπιεσμένα, να βολεύεται ο άλλος να το ακούσει γρήγορα και να δει αν μπορεί να βοηθήσει:!: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ego psaxno ena dancekomato pou moiazei kapws me na palio pou legotan daddy dj. Leei to kommati, kati san ...we have came to party, ...move your body, your body and your soul... kai kati tetoia! Moiazei kai lo=igo me to equador Starstylers feat. Michy - Keep on Moving 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 καλά τι έχεις ανεβάσει; 1.5ΜΒ αρχείο και μάλιστα ζιπαρισμένο που περιέχει ~350 αρχεία = 5ΜΒ σύνολο;;; Είναι αυτό sample; Προσπαθείστε να βοηθάτε τους άλλους για να σας βοηθήσουνε. Καλό είναι τα sample να είναι μικρά, κάτω από ~100ΚΒ και όχι συμπιεσμένα, να βολεύεται ο άλλος να το ακούσει γρήγορα και να δει αν μπορεί να βοηθήσει:!: σορρυ...:( :O δεν ηξερα πως να του κατεβασω το μεγεθος..ποιοτητα μονο ε?με ποιο προγραμμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 σορρυ...:( :O δεν ηξερα πως να του κατεβασω το μεγεθος..ποιοτητα μονο ε?με ποιο προγραμμα? Εγω χρησιμοποιω το encoder του nero. Υπαρχουν αρκετα προγραμματα για αυτη την διαδικασια. Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 κανενα freeware?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Σε αυτη τη σελιδα εχω ανεβασει καποια αγνωστα τραγουδια. Οποιος εχει χρονο μπορει να τα ακουσει και να μου πει πως λεγονται. @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Δυστυχως δε μπορω να θυμηθω τον τιτλο ενος τραγουδιου που μου αρεσει πολυ.Το λενε οι Mikro νομιζω πως προκειται για διασκευη σε παλιο τραγουδι και μιλαει για θαλασσα ή για κυμα κατι τετοιο.Το τραγουδι επαιξε και στο πρωτο επισοδειο της νεας σειρας του Αlpha -Σαν Ονειρο- αν αυτο βοηθαει κανεναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Σε αυτη τη σελιδα εχω ανεβασει καποια αγνωστα τραγουδια. Οποιος εχει χρονο μπορει να τα ακουσει και να μου πει πως λεγονται. Agnwsto 4 - Boney M - Ma Baker My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Ottomix - Raggasex :p auto einaiiiiiiii thanks!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Σε αυτη τη σελιδα εχω ανεβασει καποια αγνωστα τραγουδια. Οποιος εχει χρονο μπορει να τα ακουσει και να μου πει πως λεγονται. Amr-Agnosto 1: «Χάρης Βαρθακούρης - Τον Εαυτό Σου Να Κοιτάς» Amr-Agnosto 2: - Amr-Agnosto 3: Απαντήθηκε Amr-Agnosto 4: «Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μένω Εκτός» Amr-Agnosto 5: Η πρώτη εκτέλεση είναι του Michel Fugain και λέγεται «Une Belle Histoire», αν βοηθάει. :) Δοκίμασε το «Chill-Ish Feat.in-Grid - Un Beau Roman», αν και δεν πρέπει να είναι αυτή η εκτέλεση. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Ξαναανεβασα το κομματι με μικροτερο μεγεθος (398ΚΒ).... http://rapidshare.de/files/22511370/unknown.wav.html [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 οποιος ξερει ας βοηθησει εδω..(ειναι το ιδιο κομματι με την προηγουμενη σελιδα αλλα,πολυ πιο μικρο (107κβ) here you are! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Thanks Paris & Cristina !! Οποιος αλλο γνωριζει το http://rapidshar...Amr-Agnosto_2.zip.html ας πει πως λεγεται @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο solo album της frontwoman των Black Eyed Peas. Συγκεκριμένα, το solo album της Fergie θα κυκλοφορήσει από το δισκογραφικό label του Will.I.Am., Will.I.Am. Music, και την A&M Records, στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ πρώτο single θα είναι το κομμάτι "London Bridge". Τις τελευταίες πινελιές στο δεύτερο studio album τους βάζουν αυτές τις μέρες οι Scissor Sisters.. "Ta-Dah" θα είναι ο τίτλος του νέου studio album των Scissor Sisters, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δύο χρόνια μετά το πολύ καλό self-titled ντεμπούτο της μπάντας. Το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει ένα κομμάτι μαζί με τον Elton John ("I Don't Feel Like Dancing"), ενώ, σύμφωνα με τον Jake Shears, ο ήχος του album θα είναι ένα mix από upbeat disco κομμάτια, ψυχεδέλεια των '60s και glam rock. Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 μημπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε καποιο torrent αρχειο με τη δισκογραφια των ημισκουμπριων; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliana_ Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Μήπως ξέρει κανένας ποιος τραγουδάει το τραγούδι (δώσε την καρδία σου εκεί που θές εσύ και κέρνα με εμένα φαρμάκι στο κρασί); αν το ξέρει κανένας ας μου στείλει ένα μήνυμα. και που μπορώ να το βρώ; Καποιος μου ειπε πως το ερμηνευει ο Λιακοπουλος...τωρα πεσαμε στην ιδια περιπτωση και εγω αυτο γι αυτο το τραγουδι ψαχνω. Παρε σε ραδιοφωνικο σταθμο ισως εκει βρουμε καποια ακρη.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καποιος μου ειπε πως το ερμηνευει ο Λιακοπουλος...τωρα πεσαμε στην ιδια περιπτωση και εγω αυτο γι αυτο το τραγουδι ψαχνω. Παρε σε ραδιοφωνικο σταθμο ισως εκει βρουμε καποια ακρη.:p Υπάρχει στο dc++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καλησπέρα,ψάχνω το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση της sony τηλεόρασης και πεφτουν κάτι μπίλιες χρωματιστές,μια πολυ ωραία μελώδια,αν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα πολύ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guliver21 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Ψάχνω ροκ τραγουδι με εντονη ηλεκτρικη κιθαρα που λεει I lost my head in the heat of the moment caught in a rage denying the truth I lost my head, now I 'm longing for shelter I 've (got) nothing to save me .... without you, without you Επαναλαμβάνω rock 1,2Tbytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 Καλησπέρα,ψάχνω το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση της sony τηλεόρασης και πεφτουν κάτι μπίλιες χρωματιστές,μια πολυ ωραία μελώδια,αν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα πολύ Jose Gonzales - Heartbeats Το αυθεντικό είναι από Knife. Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 παιδια μολις ακουσα το ''μια πεταλουδα'' απο την σοφια στρατη. η μουσικη ειναι απο ξενο τραγουδι με τιτλο ''you''.ξερει κανεις πιο ακριβως ειναι; heeeeelp meeee plzZzZzZzZzzzz http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 παιδια μολις ακουσα το ''μια πεταλουδα'' απο την σοφια στρατη. η μουσικη ειναι απο ξενο τραγουδι με τιτλο ''you''.ξερει κανεις πιο ακριβως ειναι; heeeeelp meeee plzZzZzZzZzzzz Twoface~You :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 lediaquaan δουλος σου :love: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Μήπως γνωρίζει το τραγουδάκι που παίζει στο Radio DJ 100.1 Πάτρας αλλά και στης Αθήνας στη διαφήμιση του περιοδικού Αθηνόραμα; :O Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts