Aristof Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 kalimera paidia... psaxno ena komati to opoio einai kseno alla exei idia mousiki me to antistixo elliniko pou leei "imaste akoma zontanoi sti skini san rok sigrotima" mipos to xeri kapios? thanks;) http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 kalimera paidia... psaxno ena komati to opoio einai kseno alla exei idia mousiki me to antistixo elliniko pou leei "imaste akoma zontanoi sti skini san rok sigrotima" mipos to xeri kapios? thanks;) Athina Routsi - Osse Olhar (Herokrotima) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Athina Routsi - Osse Olhar (Herokrotima) thnx a lot;) http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanouli Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που πρέπει να ναι του Πάριου και λέει: ""Ελα το σπίτι είναι άδειο χωρίς εσένα, πάρε το δρόμο κι έλα, εγώ είμαι εδώ, εγώ είμαι εδώ βιάσου και η νύχτα σαν ομπρέλα μου κόβει τη δροσιά σου κι εγώ διψώ για σένα έλα έλα έλα". Αν ξέρει κάποιος τον τίτλο ας μου τον πει γιατί με την αναζήτηση των στίχων δεν το βρήκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Γειά σας πάλι...Αυτή την φορά ψάχνω ένα τραγούδι ελληνικό που πάει κάπως έτσι:όμορφη,εισαι όμορφη σε (μποτίλια???) χωράς θα σε πιώ στάλα στάλα,θα σε πιώ στάλα στάλα...Μήπως το ξέρει κανείς να μου πεί τίτλο και καλλιτέχνη?? Danke schon.Bis Später!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Γειά σας πάλι...Αυτή την φορά ψάχνω ένα τραγούδι ελληνικό που πάει κάπως έτσι:όμορφη,εισαι όμορφη σε (μποτίλια???) χωράς θα σε πιώ στάλα στάλα,θα σε πιώ στάλα στάλα...Μήπως το ξέρει κανείς να μου πεί τίτλο και καλλιτέχνη?? Danke schon.Bis Später!! Κώστας Τουρνάς - Όμορφη [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Κώστας Τουρνάς - Όμορφη Εκτός και αν εννοεί ένα πιο rap που είναι Stavento - Όμορφη "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Εκτός και αν εννοεί ένα πιο rap που είναι Stavento - Όμορφη Αυτό εννοούσα φίλε.Ευχαριστώ πολύ!!!:) :) :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainbow_326 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ειδα χτες το βραδυ το videoclip ενος ελληνικου τραγουδιου και αναρωτιεμαι ποιο να ειναι... :worry: ειχε αυτους τους στιχους περιπου: Ηταν να φυγουμε μαζι,μα εγω πηγαινω μονος ηταν ν ανοιξουμε πανια,μα δε μας παιρνει ο χρονος που με πηγαινει αυτο το φως,αραγε που με παει... αυτα συγκρατησα μονο... :) η φωνη μου θυμισε Πυξ Λαξ... στο videoclip εδειχνε εναν ανδρα να κανει βολτα στο κεντρο της Αθηνας και οι περαστικοι που τον κοιτουσαν ειχαν ενα blur effect(θολα δηλαδη) στα προσωπα τους... ελπιζω να καταλαβατε ποιο εννοω... ευχαριστω...:cool: dj iN A diFFeRent woRLd ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Paidia einai ena apisteuto bouzouko-skuladiko kommati pou to tragoudaei antras kai leei sto peripou: Sthn ugeia ths proigoumenis pou me basanize, sthn ugeia thn epomenis, sthn ugeia ths epomenis poy de psaxnei gia thumata.... Einai milame polu wraio kommataki! Any ideas?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ειδα χτες το βραδυ το videoclip ενος ελληνικου τραγουδιου και αναρωτιεμαι ποιο να ειναι... :worry: ειχε αυτους τους στιχους περιπου: Ηταν να φυγουμε μαζι,μα εγω πηγαινω μονος ηταν ν ανοιξουμε πανια,μα δε μας παιρνει ο χρονος που με πηγαινει αυτο το φως,αραγε που με παει... αυτα συγκρατησα μονο... :) η φωνη μου θυμισε Πυξ Λαξ... στο videoclip εδειχνε εναν ανδρα να κανει βολτα στο κεντρο της Αθηνας και οι περαστικοι που τον κοιτουσαν ειχαν ενα blur effect(θολα δηλαδη) στα προσωπα τους... ελπιζω να καταλαβατε ποιο εννοω... ευχαριστω...:cool: Φίλιππος Πλιάτσικας - Πηγαίνω μόνος Paidia einai ena apisteuto bouzouko-skuladiko kommati pou to tragoudaei antras kai leei sto peripou: Sthn ugeia ths proigoumenis pou me basanize, sthn ugeia thn epomenis, sthn ugeia ths epomenis poy de psaxnei gia thumata.... Einai milame polu wraio kommataki! Any ideas?:happy: Αλέκος Ζαζόπουλος - Στην υγειά της αχάριστης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Tears For Fears~Woman in chains Άσμααααα...:music:Θενκ γιου σο ματσ νταρλινγκ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainbow_326 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ena kseno club kommati m autous tous stixous poio einai? :worry: o babe, when you dance you make me crazy,she is thinking of it maybe,doing it on the dancefloor... euxaristw! :cool: dj iN A diFFeRent woRLd ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ψάχνω τον τίτλο από ένα παλιό τραγούδι των Στερεο Νοβα που είχε sample απο ενα ακομη παλιοτερο ελληνικο. Εχει κανεις τιποτα υπ'οψη? http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ποιο ειναι αυτο?? http://rapidshare.com/files/909062/audio.rar.html Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ίσως να ψάχνεις το «Fundamentum» των Lesiem. :) Μερικά που ίσως να σου κάνουν: Danny Elfman - The Tree Of Death Danny Elfman - The Chase E.S. Posthumus - Menouthis E.S. Posthumus - Pompeii Vangelis - Conquest Of Paradise Bill Brown - Lineage II: Battle - Hail the Victor Bill Brown - Lineage II: The Chaotic Chronicle Trailer Music Jeremy Soule - The Moment Of Truth Jeremy Soule - Devona's Theme Era - Ameno Era - Enae Volare Era - The Mass Dan Nielsen - Requiem Overture Clint Mansel & Kronos Quartet - Requiem For A Dream Trevor Rabin - BMBBO Επίσης, το soundtrack της ταινίας «Van Helsing» του Alan Silvestri. Φέρνει αρκετά στο ost του LOTR. :) τα παραπάνω τα βρήκα!! ευχαριστώ πολύ! τέλια. ειδικά το Pompeii, Fundamentum, Era - Ameno, Enae Volare, The Mass . το ameno το είχα ξανακούσει αλλά το ξέχασα επιδή έλεγα σιγά μην το βρώ!! είδες πως τα φέρνει η ζωή!! ευχαριστώ!! μήπως έχετε υπόψη σας και κανένα με γκάιντα? κέλτικα τραγούδια? καλά ε θα το γεμίσω το w850!!!! Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Καλησπερα... Γνωριζει καποιος απο εσας, τιτλους τραγουδιων που χορευανε oι fuel girls στο Athens Tuning Show? Ηταν ενα για παραδειγμα που ελεγε περιπου "i don't need to need you, tell me what to do, tell me what to say, don't wanna help me, help me find the way....." ειχε ψιλοηλεκτρικη και δεν ηταν γρηγορο κομματι... EDIT: ειναι το κομματι που περιγραφω παραπανω και ειναι ακομα ενα τραγουδι που ψαχνω... Παρακληση: Συγκεντρωθειτε και ακουστε και λιγο τα τραγουδια... Τα video δεν ειναι μονο εικονα....:happy: :) :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Τη βοήθεια σας για τίτλο και καλλιτέχνη στο παρακάτω ιταλικό κομμάτι παρακαλώ. http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/552187 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ποιο ειναι αυτο?? http://rapidshare.com/files/909062/audio.rar.html Fatman Scoop & The Crooklyn Clan - Be faithful Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Καλησπερα... Γνωριζει καποιος απο εσας, τιτλους τραγουδιων που χορευανε oι fuel girls στο Athens Tuning Show? Ηταν ενα για παραδειγμα που ελεγε περιπου "i don't need to need you, tell me what to do, tell me what to say, don't wanna help me, help me find the way....." ειχε ψιλοηλεκτρικη και δεν ηταν γρηγορο κομματι... EDIT: ειναι το κομματι που περιγραφω παραπανω και ειναι ακομα ενα τραγουδι που ψαχνω... Παρακληση: Συγκεντρωθειτε και ακουστε και λιγο τα τραγουδια... Τα video δεν ειναι μονο εικονα....:happy: :) :lol: Με δυσκολια συγκεντρωσης:lol: :p μπορω να σου πω με σιγουρια οτι το δευτερο τραγουδι που ψαχνεις ειναι απο Marilyn Manson - Tainted love. Kαι το πρωτο ειναι απο Fischerspooner - Never Win,στο πρωτο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,δυσκολευτικα να ασχοληθω με τον ηχο.:lol: http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Τη βοήθεια σας για τίτλο και καλλιτέχνη στο παρακάτω ιταλικό κομμάτι παρακαλώ. http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/552187 «Lucio Dalla - Caruso» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ψαχνω ενα dance που ακουγοταν πολυ το καλοκαιρι... Να ο στιχος I dont want nobody, I dont want nobody baby...but you Βασικα είναι το ίδιο με το 29 - Tom Novy Feat. Michael Marshall - Your Body.mp3 αλλα κάποιος αλλος το λεει... Μήπως το'χεις? Δεν κατάφερα να βρω κάπου το συγκεκριμένο μιξ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Με δυσκολια συγκεντρωσης:lol: :p μπορω να σου πω με σιγουρια οτι το δευτερο τραγουδι που ψαχνεις ειναι απο Marilyn Manson - Tainted love. Kαι το πρωτο ειναι απο Fischerspooner - Never Win,στο πρωτο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,δυσκολευτικα να ασχοληθω με τον ηχο.:lol: Ευχαριστω πολυ...!!! Σε καταλαβαινω, δεν χρειαζεται να απολογεισαι που δεν ησουν συγκεντρωμενος.........:p :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 «Lucio Dalla - Caruso» :) Thanx a lot. Αποτελεσματική όπως πάντα. :respect: :yahoo: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Παραθέτω πάλι ένα αρχείο με τα υπόλοιπα που δεν έχουν βρεθεί. Βάλτε τα δυνατά σας. Ευχαριστώ. :help: http://briefcase.pathfinder.gr/file/djjorgos/38811/552189 Edit: Το 7 βρέθηκε: Άντζελα Δημητρίου & Αντίοχος - Δεν είμαι Ο.Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts