eatmydust Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδια, θα χρειαστω για αλλη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας. Θελω ενα τραγουδι του Santana, το οποιο στην ουσια το τραγουδαει ενας μαυρος. Οποιος βλεπει το καναλι banana, σιγουρα θα εχει δει και το video clip. Ο τιτλος ομως που γραφει ειναι Cry babe cry - Santana. Ολα καλα μεχρι εδω, ομως οταν κανω αναζητηση στο Limewire, δεν μου βγαζει κανενα απολυτως τραγουδι με τετοια στοιχεια. :( Any ideas? :worry: Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Παιδια, θα χρειαστω για αλλη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας. Θελω ενα τραγουδι του Santana, το οποιο στην ουσια το τραγουδαει ενας μαυρος. Οποιος βλεπει το καναλι banana, σιγουρα θα εχει δει και το video clip. Ο τιτλος ομως που γραφει ειναι Cry babe cry - Santana. Ολα καλα μεχρι εδω, ομως οταν κανω αναζητηση στο Limewire, δεν μου βγαζει κανενα απολυτως τραγουδι με τετοια στοιχεια. Any ideas? Santana - Cry Baby Cry (Feat. Joss Stone And Sean Paul) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Santana - Cry Baby Cry (Feat. Joss Stone And Sean Paul) :) :) :) Thnx :) :) :) Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ενα τραγουδι που το λεει γυναικα κ ειναι ψιλοροκ λεει:i am losing my babe,i am losing...you are losing... αυτο θυμαμαι μονο. ευχαριστω πολυ Cardigans - My Favourite Game βρήκα άλλο ένα! :happy: :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 "Πέτα με ψηλά δωσ' μου φτερά να σ' ακολουθήσω Πάρε με μακριά δωσ' μου φτερά να σε ξαναβρώ" Όναρ - Πέτα με ψηλά Thanks Anarxaki :happy: :) Aυτό ήταν! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Cardigans - My Favourite Game βρήκα άλλο ένα! :happy: :) thanx πολυ!αυτο ειναι :D ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 γεια σε ολους.παιδια μηπως ξερετε πως λεγεται το ξενο τραγουδι που εχει την ιδια μουσικη με το αναψα χθες μια φωτια στην αμμο του ροκου?το λεει μια γυναικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 γεια σε ολους.παιδια μηπως ξερετε πως λεγεται το ξενο τραγουδι που εχει την ιδια μουσικη με το αναψα χθες μια φωτια στην αμμο του ροκου?το λεει μια γυναικα.. το τραγούδι λέγεται Moonlight Shadow και το τραγουδάει η Maggie Reilly [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ευχαριστω πολυ!:D να'σαι καλα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 http://rapidshare.com/files/6453599/06-12-07_00-36.amr.html Γνωστο τραγουδακι, 52KB το sample. Οποιος γνωριζει...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sweetheart Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το "Λίγη ζωή ακόμη από Domenica" ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 paidia ena tragoudi pou legetai ''Elliniki paidia'' to exei kaneis? nomizo to lene kapoioi rg i kati tetoio All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 http://rapidshare.com/files/6453599/06-12-07_00-36.amr.html Γνωστο τραγουδακι, 52KB το sample. Οποιος γνωριζει...:) Χμμμ... γιατί δεν μου εμφανίζονται τα 3 γραμματάκια για να κατεβάσω το αρχείο;:blink: Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 treloparea περιμενε λιγο οταν τελειωσει το αντιστροφο μετρημα και θα στα βγαλει,και δεν ειναι 3 γραματα το αλλαξαν και εβαλαν παραπανω All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Yeap οπως τα λεει ο snik, αυξησαν τα γραμματα. Τεσπα επειδη τωρα τελευταια μου την εχει δωσει με το rapidshare, παρτε το και σε briefcase. http://briefcase.pathfinder.gr/file/xspeeder13/47885/557524 Οποιος γνωριζει τιτλο, εδω ειμαστε. :) Thnx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Γενικά παιδιά μου δεν μου εμφανίζει γράμματα... ένα κείμενο έχει που λέει Free users... μπλα μπλα... Όσο για το σόνγκι, δεν το γνωρίζω. Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Γενικά παιδιά μου δεν μου εμφανίζει γράμματα... ένα κείμενο έχει που λέει Free users... μπλα μπλα... Όσο για το σόνγκι, δεν το γνωρίζω. αν σου βγαζει κατι τετοιο ''No premium user please enter....'' περιμενε και θα βγουν και τα γραμματα All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 αν σου βγαζει κατι τετοιο ''No premium user please enter....'' περιμενε και θα βγουν και τα γραμματα Δεν μου λέει μόνο αυτό... Λέει "AniCaptcha © by Rapidshare AG Free users have to enter the letters appearing. It is forbidden to write tools that automate this process. The authors of such tools will be held liable for all financial damages and losses. Πουθενά γράμματα όμως για να γράψω στο κουτάκι... (σημείωση : έχω ανοίξει τη σελίδα εδώ και 30 ώρα και ακόμα :p ) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Δεν μου λέει μόνο αυτό... Λέει "AniCaptcha © by Rapidshare AG Free users have to enter the letters appearing. It is forbidden to write tools that automate this process. The authors of such tools will be held liable for all financial damages and losses. Πουθενά γράμματα όμως για να γράψω στο κουτάκι... (σημείωση : έχω ανοίξει τη σελίδα εδώ και 30 ώρα και ακόμα :p ) δεν ξερω και εμενα αυτο βγαζει αλλα μετα απο λιγο βγαινουν και νουμερα All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Γεια! Εχω ηχογραφήσει ενα απόσπασμα απο ενα κομμάτι που άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο και το ανέβασα εδώ: http://www.sendspace.com/file/4wwyxu Ξέρει κανείς ποιο είναι; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 το τραγούδι λέγεται Moonlight Shadow και το τραγουδάει η Maggie Reilly Αυτη δεν ειναι που τραγουδαει και το 'Every Time We Touch'?:worry: Mαματο τραγουδακι, ε? Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το "Λίγη ζωή ακόμη από Domenica" ? Mε το μουλαρι(e-Mule) ή με το Limewire. :) Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ψαχνω αυτο το τραγουδι ειναι παλιο και παει καπως ετσι i can't sleep alone anymore Never ending nightmare no escaping from you... και λεει αρκετες φορες ''never ending nightmare'' το ξερει κανεις? Μολις εφτασα τα 1000 post :yahoo: All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Psaxno ena pop rok pou leei sto refren you fell you're coming kai meta yes this is liberty i say......fonitika mou thimise kati apo manic street preachers... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ψαχνω αυτο το τραγουδι ειναι παλιο και παει καπως ετσι i can't sleep alone anymore Never ending nightmare no escaping from you... και λεει αρκετες φορες ''never ending nightmare'' το ξερει κανεις? Nightmare - MSG (McAuley Schenker Group) 1991 Αυτη δεν ειναι που τραγουδαει και το 'Every Time We Touch'?:worry: Ναι, αυτή είναι! :-) [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnikolaidou Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Kalisperes paidia... Psaxnw ton titlo k ton kallitexni apo to tragoudi pou paizei sto "megalo Pazari" stin arxi.. Me mia fwni san stroumfakia.. Apo o,ti mou eipan einai palio k afto eiai to remix... Emena me endiaferei to mix... Efxaristw poly! to exeis vrei telika poio einai afto to tragoudi stous titlous arxis tou megalou pazariou, giati to psaxnw maniodws ki egw?!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts